Εγώ πάλι με την Βίκη δεν πέρασα καλά..Καλησπέρα. Ωραίος για το δώρο.
Σχετικά με τις κοπέλες δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος καθώς δεν έχω πάρει την πλειοψηφία. Εγώ πέρασα καλά πρόσφατα με την Βίκυ στο φυλής 69 ισόγειο. Είναι μοντελε στυλ, θα αρέσει στον πιτσιρικά.
Ωστόσο, εγώ θα σου πρότεινα πέραν της κοπέλας να σκεφτείς και τα "γύρω γύρω" πράγματα.
Δηλαδή να κάνει απλό πρόγραμμα για να μην βάλεις τον νέο κατευθείαν στα βαθιά και το κυριότερο να πας σε σπιτάκι που είναι καθαρό.
Πχ Φώκαιας 17 πάνω και φυλής 69 ισόγειο είναι οκ.
Επίσης στην Λιοσίων τα στουντελα (με 20ρικο όμως) είναι επίσης καλά.
Αν όντως υπολογίσεις το απλό πρόγραμμα όμως, η Βίκυ που πρότεινα είναι εκτός καθώς κάνει ελεύθερο στοματικό.
Να κάνεις "αναβάθμιση" και να τον πας σε στούντιο δεν παίζει;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.390
- Πόντοι
- 2.036
Παρασκευεί,Τρίτει,Τετάρτει θα είναι εκεί ?Ξεκινησε κανονικα απο χτες το βραδυ οπου γινονταν λαικο προσκυνημα αναμομη πανο απο μιση ωρα στο δωματιο.καθημερινα 23.00 με 05.00 και Παρασκευει και Σαβατο απο της 19.00 εως της 05.00 τριτουλα ρεπουδακι οπως παντα.
Round 3 Τζέσικα Φυλής 59,σήμερα φόραγε ένα πράσινο φοσφοριζε δίχτυ,μέσα στη καβλα το μωρό.Σαν ενημέρωση έκοψε το 69,μπορεί γενικά μπορεί για σήμερα δεν ξέρω.
Την ταλαιπώρησα λίγο γιατί είχα ρίξει αλλά 2 πιο πριν αλλά χωρίς γκρίνια από τη μεριά της.
Στο Φώκαιας 19 είδα τη ξανθιά Ρίτα που δεν είχα ξανά δει,βάρκα ολόκληρη,πολύ ψηλή για τα γούστα μου,στο Φώκαιας 13 ήταν η πρώην Αγγέλα,είχα να τη δω 2 χρόνια,πιο ωραία μου φάνηκε σήμερα,αδυνατισμένη και το μαύρο μαλλί της πάει.
Στη φυλής πρέπει να ήμουν εγώ και αλλά 2-3 άτομα που κάναν βόλτα και μετάξι βέβαια λίγος κόσμος,όλες καβλωμενες από την αναδουλεια.
Την ταλαιπώρησα λίγο γιατί είχα ρίξει αλλά 2 πιο πριν αλλά χωρίς γκρίνια από τη μεριά της.
Στο Φώκαιας 19 είδα τη ξανθιά Ρίτα που δεν είχα ξανά δει,βάρκα ολόκληρη,πολύ ψηλή για τα γούστα μου,στο Φώκαιας 13 ήταν η πρώην Αγγέλα,είχα να τη δω 2 χρόνια,πιο ωραία μου φάνηκε σήμερα,αδυνατισμένη και το μαύρο μαλλί της πάει.
Στη φυλής πρέπει να ήμουν εγώ και αλλά 2-3 άτομα που κάναν βόλτα και μετάξι βέβαια λίγος κόσμος,όλες καβλωμενες από την αναδουλεια.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.102
- Πόντοι
- 41.129
Τριπλή αιδοιακη εκτονωση
σήμερα πρώτη βάρδια στο...
Ανεβηκα στο Ιασωνος 32 οροφος οπου ηταν ενα καινούριο λευκοσαρκο βλαχαδερο που δεν εχω ξαναδεί με απλο προγραμμα και μέτριας εμφάνισης.
Στον οικο υπαρχει ανακαίνιση μεσα στα δωμάτια ενω η μουσική στο σαλόνι παιζει απο ένα κινητό με κουμπιά.
Εγινε καταθεση στο πορνομολ στο οροφο δεξια οπου ηταν η Μαργκω μια τροφαντη ξανθια νεαρή με σωμα copy paste Αντριαννας απο Χωματιανου.
Στο προαύλιο του οίκου εμφανιστηκε ενας αρχιμανδρίτης που εκανε ευχελαιο στους οικους και στο τελος ευχοταν καλα γαμήσια!
Ανεβηκα στο Ιασωνος 32 οροφος οπου ηταν ενα καινούριο λευκοσαρκο βλαχαδερο που δεν εχω ξαναδεί με απλο προγραμμα και μέτριας εμφάνισης.
Στον οικο υπαρχει ανακαίνιση μεσα στα δωμάτια ενω η μουσική στο σαλόνι παιζει απο ένα κινητό με κουμπιά.
Εγινε καταθεση στο πορνομολ στο οροφο δεξια οπου ηταν η Μαργκω μια τροφαντη ξανθια νεαρή με σωμα copy paste Αντριαννας απο Χωματιανου.
Στο προαύλιο του οίκου εμφανιστηκε ενας αρχιμανδρίτης που εκανε ευχελαιο στους οικους και στο τελος ευχοταν καλα γαμήσια!
Νερό να μην ξεχάσειςΡε πουσταράδες ! γράφετε και δεν μπορώ να φύγω, δεν μου αρέσει και η πρωινή βάρδια βέβαια αλλά με τόσες "αξιόλογες" κοπέλες, θα πάρω μια μέρα άδεια να πάω να γαμήσω 4 φορές και εγώ, 3 σόβρακα και 4 μπλούζες θα κουβαλάω να αλλάζω από την κωλόζεστη και μία πετσέτα ...
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.606
- Πόντοι
- 1.056
Εκλεψε την Παρασταση απο χτες νυχτερινη βαρδυα η Σαμπινα με κορμαρα ανανεομενη και πολυ ωραια μαυρισμενη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Yeap yeap
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.865
- Πόντοι
- 456
Την ίδια ώρα γαμήσαμε τύπε χθές .Γαμιουνται τωρα στη δουλεια Ευα και Λαουρα στο Αγκυρας 9.
Επιλεχθει Ευα αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος ιδιαιτερα.Ειχε μια βιασυνη η συνεδρια κατα την συνουσια τουλαχιστον.Τσιμπουκακι ακαποτο πολυ καλο και διαρκειας.Υγρο,αισθησιακο.Η συνουσια ομως ειχε μια εσανς βιασυνης και κατρουλιλας καθ'οτι οταν την πουτσιαζα στα 4 το ξυλαγκουρο δυνατα με αργες μακριες πουτσιες βγηκε μια κατρουλιλα μια μποχα απο το μουνι της.Την πληρωσε στο ξεμουνιασμα.Μου επιανε και το παπαρι να μην της το χωσω ολοκληρο αλλα δεν της εκανα την χαρη.Ανακουφιστηκε οταν εχυσα..Θα ξαναπαω αλλη μερα ως δευτερη συνεδρια.Θα της κανω το μουνι μπτιζολα.
Εν τω μεταξυ εχει στεγνωσει τελειως σαν γαυρος λιαστος η γρια.Μονο τα μαλλια και οι ρωγες της εχουν μεινει
Τη Λάουρα πήρα, στεγνό μοντελέ κορμάκι , στηθος μικρό με υπέροχες ρώγες, γλυκό σλάβικο προσωπακι.
Φοβισμένο λίγο το μολδαβάκι μπήκε στο δωμάτιο .
Της έκανα σχόλια για το σώμα της και το στηθάκι της που της άρεσαν. Πήρε πίπα άνευ αφού μου έδειξε να μη τελειώσω στο στόμα της , ωραία αίσθηση στην αρχή αλλά βιαστική και βίαιη όσο το συνέχιζε.
την πήρα κλασσικά με ψευτοαναστεναγμους από μέρους της που εξελίχθηκαν σε καυλωτικές (για μενα) κραυγουλες όσο μπιστόνιαζα βαθιά και δυνατά.
Δεν το έχει ακόμα το πιτσιρίκι και θέλει εκπαίδευση από την Εύα, φαίνεται ότι δεν το γουσταρει αυτο που κάνει.
έχυσα για να χύσω και να φύγω πριν βαρέσει πόρτα η τσατσά ....
Μονή Κατάθεση Δυστυχώς
αν είχα χρόνο θα έπαιρνα και την Ευα
Βεργας 7 (αν δεν εχει αλλαξει κατι)Σε πιο σπιτι δουλεύει η Σαμπινα;
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.390
- Πόντοι
- 2.036
Τριπλή αιδοιακη εκτονωση
Σκύψε ευλογημένη.
zounis.zounis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2009
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Εκεί είναι πέρασα πριν λίγοΓιατί ρε συ, αν είναι η Τζέσικα με τις πιπαρες πρέπει να ενημερώσεις χαχαχα
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.128
- Πόντοι
- 1.936
Παρε Μαρινα που κανει τα λυσσακα της και τα ρουφαει και ολα!!!Την ίδια ώρα γαμήσαμε τύπε χθές .
Τη Λάουρα πήρα, στεγνό μοντελέ κορμάκι , στηθος μικρό με υπέροχες ρώγες, γλυκό σλάβικο προσωπακι.
Φοβισμένο λίγο το μολδαβάκι μπήκε στο δωμάτιο .
Της έκανα σχόλια για το σώμα της και το στηθάκι της που της άρεσαν. Πήρε πίπα άνευ αφού μου έδειξε να μη τελειώσω στο στόμα της , ωραία αίσθηση στην αρχή αλλά βιαστική και βίαιη όσο το συνέχιζε.
την πήρα κλασσικά με ψευτοαναστεναγμους από μέρους της που εξελίχθηκαν σε καυλωτικές (για μενα) κραυγουλες όσο μπιστόνιαζα βαθιά και δυνατά.
Δεν το έχει ακόμα το πιτσιρίκι και θέλει εκπαίδευση από την Εύα, φαίνεται ότι δεν το γουσταρει αυτο που κάνει.
έχυσα για να χύσω και να φύγω πριν βαρέσει πόρτα η τσατσά ....
Μονή Κατάθεση Δυστυχώς
αν είχα χρόνο θα έπαιρνα και την Ευα
Νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο νήμα.'Η μου έχει ξεφύγει ή την ξέρω με άλλο όνομα ; ποιά/πού ακριβώς είναι ;
Σκέφτομαι να ανοίξω νήμα για κριτική σε τσατσάδες, πόσο ευγενική/ος είναι αν χτυπάει νωρί αν καθαρίζει κλπ. , θα είχε νόημα λέτε ;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.615
- Πόντοι
- 3.246
ξεροχύνουμε με καλτίλα Μεταξουργείου!Τριπλή αιδοιακη εκτονωση
Πόσο είναι ;επεστρεψε οντως η Καρινα, αλλα πρεπει να γυρισε λιγο αρρωστη......
ΑΡΡΩΣΤΗ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΑ για καλωσορισμα επι 15 λεπτα πηδιοταν απο μονη της πανω στο πουτσο μου σαν σκυλα που τριβεται στο μαξιλαρι, εγω απλα αλλαζα στασεις. Να πατε να την χαλαρωσετε λιγο γιατι θα παθει τιποτα η γκαβλα
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 1.056
Εγω παλι δεν την εχω δοκιμασει ακομα..Εγώ πάλι με την Βίκη δεν πέρασα καλά..
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 1.056
Μονο πρωι ειναι αυτη;Εγινε καταθεση στο πορνομολ στο οροφο δεξια οπου ηταν η Μαργκω μια τροφαντη ξανθια νεαρή με σωμα copy paste Αντριαννας απο Χωματιανου.
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα γνωριζει καποιος για τη ναταλι φωκαιας 13 ποτε δουλευει;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76