Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 283 άτομα (24 μέλη και 259 επισκέπτες)

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
350
Πόντοι
21
Σε πιο σπιτι δουλεύει η Σαμπινα;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.679
Πόντοι
2.036
Τριπλή αιδοιακη εκτονωση
σήμερα πρώτη βάρδια στο...

IMG_20230731_165201.jpg

Ανεβηκα στο Ιασωνος 32 οροφος οπου ηταν ενα καινούριο λευκοσαρκο βλαχαδερο που δεν εχω ξαναδεί με απλο προγραμμα και μέτριας εμφάνισης.

Στον οικο υπαρχει ανακαίνιση μεσα στα δωμάτια ενω η μουσική στο σαλόνι παιζει απο ένα κινητό με κουμπιά. :confused::confused::confused:

Εγινε καταθεση στο πορνομολ στο οροφο δεξια οπου ηταν η Μαργκω μια τροφαντη ξανθια νεαρή με σωμα copy paste Αντριαννας απο Χωματιανου.

Στο προαύλιο του οίκου εμφανιστηκε ενας αρχιμανδρίτης που εκανε ευχελαιο στους οικους και στο τελος ευχοταν καλα γαμήσια!

Screenshot_2023-08-03-14-26-20-736_com.miui.gallery-edit.jpg

Σκύψε ευλογημένη.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.742
Πόντοι
1.936
Την ίδια ώρα γαμήσαμε τύπε χθές .
Τη Λάουρα πήρα, στεγνό μοντελέ κορμάκι , στηθος μικρό με υπέροχες ρώγες, γλυκό σλάβικο προσωπακι.
Φοβισμένο λίγο το μολδαβάκι μπήκε στο δωμάτιο .
Της έκανα σχόλια για το σώμα της και το στηθάκι της που της άρεσαν. Πήρε πίπα άνευ αφού μου έδειξε να μη τελειώσω στο στόμα της , ωραία αίσθηση στην αρχή αλλά βιαστική και βίαιη όσο το συνέχιζε.
την πήρα κλασσικά με ψευτοαναστεναγμους από μέρους της που εξελίχθηκαν σε καυλωτικές (για μενα) κραυγουλες όσο μπιστόνιαζα βαθιά και δυνατά.
Δεν το έχει ακόμα το πιτσιρίκι και θέλει εκπαίδευση από την Εύα, φαίνεται ότι δεν το γουσταρει αυτο που κάνει.
έχυσα για να χύσω και να φύγω πριν βαρέσει πόρτα η τσατσά ....

Μονή Κατάθεση Δυστυχώς :cry:
αν είχα χρόνο θα έπαιρνα και την Ευα:cry:
Παρε Μαρινα που κανει τα λυσσακα της και τα ρουφαει και ολα!!!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.778
Πόντοι
10.686
'Η μου έχει ξεφύγει ή την ξέρω με άλλο όνομα ; ποιά/πού ακριβώς είναι ;

Σκέφτομαι να ανοίξω νήμα για κριτική σε τσατσάδες, πόσο ευγενική/ος είναι αν χτυπάει νωρί αν καθαρίζει κλπ. , θα είχε νόημα λέτε ;
Νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο νήμα.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.308
Πόντοι
3.246
Τριπλή αιδοιακη εκτονωση
σήμερα πρώτη βάρδια στο...

IMG_20230731_165201.jpg

Ανεβηκα στο Ιασωνος 32 οροφος οπου ηταν ενα καινούριο λευκοσαρκο βλαχαδερο που δεν εχω ξαναδεί με απλο προγραμμα και μέτριας εμφάνισης.

Στον οικο υπαρχει ανακαίνιση μεσα στα δωμάτια ενω η μουσική στο σαλόνι παιζει απο ένα κινητό με κουμπιά. :confused::confused::confused:

Εγινε καταθεση στο πορνομολ στο οροφο δεξια οπου ηταν η Μαργκω μια τροφαντη ξανθια νεαρή με σωμα copy paste Αντριαννας απο Χωματιανου.

Στο προαύλιο του οίκου εμφανιστηκε ενας αρχιμανδρίτης που εκανε ευχελαιο στους οικους και στο τελος ευχοταν καλα γαμήσια!

Screenshot_2023-08-03-14-26-20-736_com.miui.gallery-edit.jpg

ξεροχύνουμε με καλτίλα Μεταξουργείου!

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
επεστρεψε οντως η Καρινα, αλλα πρεπει να γυρισε λιγο αρρωστη......:coffee:

ΑΡΡΩΣΤΗ ΓΙΑ ΠΟΥΤΣΑ :rockon:για καλωσορισμα επι 15 λεπτα πηδιοταν απο μονη της πανω στο πουτσο μου σαν σκυλα που τριβεται στο μαξιλαρι, εγω απλα αλλαζα στασεις. Να πατε να την χαλαρωσετε λιγο γιατι θα παθει τιποτα η γκαβλα
Πόσο είναι ;

Leto00

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2022
Like
12
Πόντοι
0
Ρε μάγκες μήπως γνωρίζει κανένας για την Alice από Φωκαίας; την ψάχνω τόσο καιρό αλλά δεν έχω νέα της

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
319
Πόντοι
21
Καλησπερα γνωριζει καποιος για τη ναταλι φωκαιας 13 ποτε δουλευει;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
169
Like
21.387
Πόντοι
32.478
Εχεις δυο επιλογες διδυμου.Στο 8 και στο 27.Το 8 σιγουρα καθε μερα.Στο 27 ισως πετυχεις βερονικα,δεν εχει σταθερη παρουσια.
Ανάποδα τα είπες. Η Βερόνικα είναι στο 8 και η Βικτώρια στο 27.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.743
Πόντοι
46.232

BIGMAN1

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2023
Like
101
Πόντοι
1
Η Βερόνικα και η Ελένη στην Δίδυμου τι βάρδια δουλεύουν ;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.308
Πόντοι
3.246
Δεν ξέρω αλλά έχω να κάνω μια διαπίστωση πως η καλύτερη τρανς με ορμόνες να είναι η άλλη η καλύτερη τανα -γυναίκα να είναι η άλλη !!! Έχει να κάνει με την χημεια και το πως φέρετε στον πελάτη ακόμα και ladyboy να είναι !! Πήγα λοιπόν με ladyboy αστέρι στο κέντρο Αθήνας !!(δεν θα πω όνομα γιατί θα μου το ξεχαρβαλώσετε !!) τέτοια πίπα τέτοια κορμάρα σκινι και παρόλο που στην ουσία είχε τέλειο βάψιμο και ντύσιμο έκανε το τέλειο τσιμπουκι και με έκανε πύραυλο !!! Έχυσα ποτάμια ενώ τον τελευταίο καιρό είχα ξενερωση με όλες και εχυνα με το ζόρι !!! Η πλάκα ειναι πως ντρεπόταν η μάλλον το σωστό ladyboy η τραβεστι πρέπει και επιβάλετε να κάνει τον άνδρα να πιστέψει πως ο της βρίσκετε με γυναίκα (λόγια του συγχωρεμένου ταρτση ) με έκανε λοιπόν τον τέλειο καβαλάρη πίπα αγωγή στα 4 μόνο φούστα κατέβασε ….γαμησα δυνατά τρύπα ..και μετά στο στόμα ….της !!! Λέω της γιατί είναι πιο γυναίκα και από γυναίκες !!!αυτα μάγκες και εις το επάνηδην!!
από το τρίγωνο την/τον ψώνισες;

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.308
Πόντοι
3.246
Η Βερόνικα και η Ελένη στην Δίδυμου τι βάρδια δουλεύουν ;
πρωί- μεσημέρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι γιατί ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στείλε μ πριβε καλύτερα
Σαμουέλα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.743
Πόντοι
46.232
Δεν ξέρω αλλά έχω να κάνω μια διαπίστωση πως η καλύτερη τρανς με ορμόνες να είναι η άλλη η καλύτερη τανα -γυναίκα να είναι η άλλη !!! Έχει να κάνει με την χημεια και το πως φέρετε στον πελάτη ακόμα και ladyboy να είναι !! Πήγα λοιπόν με ladyboy αστέρι στο κέντρο Αθήνας !!(δεν θα πω όνομα γιατί θα μου το ξεχαρβαλώσετε !!) τέτοια πίπα τέτοια κορμάρα σκινι και παρόλο που στην ουσία είχε τέλειο βάψιμο και ντύσιμο έκανε το τέλειο τσιμπουκι και με έκανε πύραυλο !!! Έχυσα ποτάμια ενώ τον τελευταίο καιρό είχα ξενερωση με όλες και εχυνα με το ζόρι !!! Η πλάκα ειναι πως ντρεπόταν η μάλλον το σωστό ladyboy η τραβεστι πρέπει και επιβάλετε να κάνει τον άνδρα να πιστέψει πως ο της βρίσκετε με γυναίκα (λόγια του συγχωρεμένου ταρτση ) με έκανε λοιπόν τον τέλειο καβαλάρη πίπα αγωγή στα 4 μόνο φούστα κατέβασε ….γαμησα δυνατά τρύπα ..και μετά στο στόμα ….της !!! Λέω της γιατί είναι πιο γυναίκα και από γυναίκες !!!αυτα μάγκες και εις το επάνηδην!!
Ρε τύπε γιατί σπαμαρεις πάλι την ημερήσια....γραψτο στο ανάλογο θρεντ με τα ladyboy και τις τραβεστί

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom