Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.305
- Πόντοι
- 201
Highlight όσο την είχα στα 4 το δαχτυλακι που έφαγε στον κωλο χωρίς όχι αλλά με φωνουλες καυλαςΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!
Βόλτα στα πέριξ Λιοσίων
11α δύο αδιάφορες τσουποτες over35
11β αλλεξανδρα
Πήγα να πάρω την τρελή Ιζαμπέλα στο73α. Χτυπάω πόρτα και την βλέπω ντυμένη να φεύγει βιαστικά(τι φάση?)
Μου δείχνει Πάολα δε τρελάθηκα(έχω διαβάσει κριτική Σμύρνη με μέτριες εντυπώσεις) πάω δίπλα που έχει Σάρα (δεν την είδα)
Μια νταρντανα δε συγκράτησα όνομα
Και Έμμυ. Έχω φάει φόλα από Έμμυ. Και έχω ξανά πάει με πολύ μέτριο σεξ. Αλλά με τέτοιο προσωπάκι και τέτοιο κορμάκι δε μπορούσα να πω όχι. Μπαίνω για το κασκαντερικο και ετοιμσζομαι. Έρχεται μέσα ορεξατη. Με αγκαλιάζει και ξεκινάει φιλιά παντού, γλυψιμο στο αυτί που με τρελαίνει. Τα πάντα εκτός από στόμα. Με πιάνει από τον πουτσο και με τραβάει στο κρεβάτι. Δε ρωτάει και ξεκινάει κλαρίνο άνευ. Πολύ καλύτερο από άλλες όχι και το κάτι ακραίο. Γλυψιμο μπάλες μόνη της χωρίς προτροπή και ξανά πιπουλα με μερικές ππροσοσθριες για ντιπ. Ανεβαίνει από πάνω και δίνει πόνο μέχρι να κουραστει. Ξαπλώνει ανάσκελα και όπως περιμένει να μπω πέφτω και γλύφω μουνακι. Δε το περίμενε. Νόστιμο και υγρό, φάνηκε να γουστάρει μέχρι που με τράβηξε μόνη της για να μπω μέσα. Αργίες βαθιές πιστονιες με δύναμη. Καμία διαμαρτυρία. Όλη τη διάρκεια φιλιά στο λαιμό και τρελό eye contact. Γύρισμα στα 4 όπου στήθηκε με τρελό σπάσιμο μέσης αλλά πόδια τέρμα κλειστά. Τις τα άνοιξα όσο πάει χωρίς να διαμαρτυρηθει. Ακραίο στήσιμο. Έδωσα πόνο και τελείωσα βαθειά μέσα της και με άφησε να στραγγιξω. με ρώτησε πόσο είμαι είπα 21 άφησε ένα καλοοο και έφυγε.
Κι όμως ενώ πήγα να φάω φολα πέρασα καλά. Συμβαίνουν και αυτά.
Υγ. Δε πολύ μιλάει ή φταίω εγώ που δεν ήμουν πολύ επικοινωνιακός?