Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.127
- Πόντοι
- 3.886
Θέλω κ γω σοκολάταΑδερφέ πες μου αν βρεις κάπου έγχρωμο μωρό
Θέλω κ γω σοκολάταΑδερφέ πες μου αν βρεις κάπου έγχρωμο μωρό
Λίτσι μαύρη Κολομβιανή Φ84 πάνω ή κάτω, κορμάρα αγαλμάτινη και ΟΧΙ φόλα. Δοκιμάστηκε χθες με πολύ καλές εντυπωσεις. Λογικά θα είναι σήμερα μετά τις 8 το βράδυο.Βρήκε κανένας μαύρη;
θα έχεις ινφο και για τα υπόλοιπα αδερφε;Τώρα....
Φυλής 86 δεξί
Μαριάννα Λατίνα σε απλό πρόγραμμα.
Πολύ ωραίο μικρούλι!!!
Φυλής 86 αριστερά
Δύο λατινες Αντωνελα και Σάρα. Ευτραφης αλλά...
Ελεύθερο τελειωτικο σώμα και 69!!!
Φωκαιας 27 υπογα
Μαρία Λατίνα και Συλβια Ρωσσιδα,η γνωστή και ως τραβελι.
Ελεύθερο τελειωτικο και οι δύο.
Η Μαρία κάνει και πρωκτικό. Δεν αναφέρθηκε κάτι για plus 10€...
Φωκαιας 27 Αννακουσπιτο!!!
Κλειστη Πόρτα ανοιχτό φως...
Λείπει η Μαρία ή οργώνει κάποιος μέσα???
Τι θες?θα έχεις ινφο και για τα υπόλοιπα αδερφε;
Η ψηλή αδύνατη μαυρομάλλα γυρολόγος ε;Δοκιμή με...
Φυλής 86 αριστερά...
Μαριάννα Λατιν
Ότι πιο άχρηστο υπάρχει!!!
Ούτε τσάμπα.
Θα γράψω και κριτική.
Έπρεπε να φάω και εγώ τη Φόλα μου!!!!
βρε καλώς τονΠαλι για τον εαυτο σας μιλατε!!!
Οοοχιιιιι Αυτή...Η ψηλή αδύνατη μαυρομάλλα γυρολόγος ε;
Όντως, την είχα πάρει μία φορά στο φωκ27 πρωινή και ήταν φουλ νερόβραστη.
Επισης και η Βικτώρια [Νατασσα πεταλουδα] απο Αγκυρας κανει διαχρονικά ονειρικές πίπες.το κακο με τις "καλυτερες πιπες" ειναι οτι τις κανουν σχεδον αποκλειστικα σιτεμενες μιλφογκιλφ. Για μενα ειναι η φωτεινη στο Ι44 οροφος αλλα να σου πω την αληθεια δεν εχω δοκιμασει ολες τις αλλες για να συγκρινω, ειναι τιμια παντως.
Αν περασεις απο Ι27υπογειο πες μου αν σαλοναρει το σαμιαμιδι η ναταλι, λογικα αυτες τις μερες πρεπει να επιστρεφει και το μουνακι της θα ειναι σαν κλειδαροτρυπα απο την παυση
έγραψες ολοι την λίστα από της φόλες στην Οδο Φωκαιας.Μα καλα μόνο οι φολες δουλευουνε τωρα????Φωκαιας 13
Μαρία σε απλό
Φωκαιας 25 μάλλον Τζανινα και Σάρα βαριέμαι να πάω εκεί..
Τα υπόλοιπα κλειστά
Φυλής 86 αριστερά...Δοκιμή με...
Φυλής 86 αριστερά...
Μαριάννα Λατιν
Ούτε τσάμπα.
Θα γράψω και κριτική.
Έπρεπε να φάω και εγώ τη Φόλα μου!!!!
εκαναν βαθυα καθίσματα πανο στο καυλι μου χωρις αύριο!!!μιλάμε τέτοια γυμναστικη για τα ποδιά δεν υπαρχει ......αχαχαχαΣήμερα Σαμπάνια με τα πανέμορφα κορίτσια Ειρηνη και Σοφια σε ενα μαγευτικο duo στο Μαραθωνος 59 γκρι πορτα θα μπει η ανάλογη κριτική σήμερα!!
Εντάξει, αν σκεφτείτε ότι όταν ξεκίνησε έκανε υπεραπλό, ενώ τώρα έχει βάλει στο πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, έχει βελτίωση. Επίσης εγώ της απέσπασα και γλειφομούνι.Φυλής 86 αριστερά...
Μαριάννα Λατιν
Ούτε τσάμπα. αυτες συναγωνιζονται σε φολα την Αννα ταυλανδεζα την κορινα και της αλλες που εγραψες απο την Φωκαιας
Για τη Μαριάννα από Κολομβία λέω, το μελαχρινό στυλιάρι.Αν μιλάς για την Μαριάννα είναι δύο διαφορετικές κοπέλες με το ίδιο όνομα.
Πάντως συναγωνιστή, δεν ξέρω από υπηρεσίες αλλά η Τζανίνα και η Σάρα είναι απίστευτα καβλοράπανα..Φωκαιας 13
Μαρία σε απλό
Φωκαιας 25 μάλλον Τζανινα και Σάρα βαριέμαι να πάω εκεί..
Τα υπόλοιπα κλειστά