midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.173
- Πόντοι
- 3.656
Ρουμανα5 ισον κλωτσιές. Γύφτο Ρουμάνα τις διπλέςΠηγα χθες τελικα κατα τις 23:00 να την τσεκαρω...Δεν ειναι τελικα Ιρανη μαλλον θα ξεγελαστηκες απο την δυνατη αραβικη μουσικη που επαιζε στο σαλονι ...Ουτε ειναι τοσο νεα παρουσια καθως την θυμηθηκα την ειχα ξαναδει πριν κανα μηνα περιπου στο Μεγαλου Αλεξανδρου 25 οροφο....Μια Αναιδεστατη Ρουμανο-Γυφτισα που μιλαει απταιστα ελληνικα που για δικους της λογους φοραει μακρυ μαυρο φορεμα και ενα αθλιο μαντηλι στο κεφαλι....τοτε δεν την ειχα παρει...χθες ειπα να το ρισκαρω καθως ειχα δυο 10ευρα πανω μου οποτε ειπα ας τσογαρω με το ενα να δω τι θα γινει...Μονο για μια φορα ειναι η συγκεκριμενη να φευγουν τα χονδρα και οχι για επομενη.... Το μαντηλι τουλαχιστον δεν το φοραγε χθες, το μαυρο φορεμα παντως δεν το εβγαλε καθολου μεσα στο δωματιο της κατεβασα την μαυρη κιλοτα που φορουσε και την γαμησα ενω αυτη φορουσε το ακομα το φορεμα...η γαμπες της αξυριστες...μιλαει ακαταπαυστα σου κανει ανακριση (ονομα, που μενεις , που δουλευεις κτλ) σου πρηζει μπαλες και κανει οτι μπορει να ξοδεψει το χρονο στην κουβεντα....χωρια που και στο γαμησι θελει να επιβαλεται να γινεται με τον δικο τροπο λες και αυτη σε πληρωνει για να ικανοποιηθει....Περιπτωσαρααααααα αμα ξαναδει λεφτα απο μενα γραψε μου..... Ισως να σε καυλωνει παραπανω εσενα μητσαρα αυτο το αναιδες και φλυαρο στυλ.... εγω παντως συγκρατηθηκα και δεν την εχυσα ωστε να εχω ακομα καυλες και πηγα μετα στην Αλβανιδα Μπελλα στην Λεωνιδιου να δωσω το αλλο μου δεκαρικο....