Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 195 άτομα (18 μέλη και 177 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.173
Πόντοι
3.656
Πηγα χθες τελικα κατα τις 23:00 να την τσεκαρω...Δεν ειναι τελικα Ιρανη μαλλον θα ξεγελαστηκες απο την δυνατη αραβικη μουσικη που επαιζε στο σαλονι ...Ουτε ειναι τοσο νεα παρουσια καθως την θυμηθηκα την ειχα ξαναδει πριν κανα μηνα περιπου στο Μεγαλου Αλεξανδρου 25 οροφο....Μια Αναιδεστατη Ρουμανο-Γυφτισα που μιλαει απταιστα ελληνικα που για δικους της λογους φοραει μακρυ μαυρο φορεμα και ενα αθλιο μαντηλι στο κεφαλι....τοτε δεν την ειχα παρει...χθες ειπα να το ρισκαρω καθως ειχα δυο 10ευρα πανω μου οποτε ειπα ας τσογαρω με το ενα να δω τι θα γινει...Μονο για μια φορα ειναι η συγκεκριμενη να φευγουν τα χονδρα και οχι για επομενη.... Το μαντηλι τουλαχιστον δεν το φοραγε χθες, το μαυρο φορεμα παντως δεν το εβγαλε καθολου μεσα στο δωματιο της κατεβασα την μαυρη κιλοτα που φορουσε και την γαμησα ενω αυτη φορουσε το ακομα το φορεμα...η γαμπες της αξυριστες...μιλαει ακαταπαυστα σου κανει ανακριση (ονομα, που μενεις , που δουλευεις κτλ) σου πρηζει μπαλες και κανει οτι μπορει να ξοδεψει το χρονο στην κουβεντα....χωρια που και στο γαμησι θελει να επιβαλεται να γινεται με τον δικο τροπο λες και αυτη σε πληρωνει για να ικανοποιηθει....Περιπτωσαρααααααα αμα ξαναδει λεφτα απο μενα γραψε μου..... Ισως να σε καυλωνει παραπανω εσενα μητσαρα αυτο το αναιδες και φλυαρο στυλ.... εγω παντως συγκρατηθηκα και δεν την εχυσα ωστε να εχω ακομα καυλες και πηγα μετα στην Αλβανιδα Μπελλα στην Λεωνιδιου να δωσω το αλλο μου δεκαρικο....
Ρουμανα5 ισον κλωτσιές. Γύφτο Ρουμάνα τις διπλές

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.275
Πόντοι
201
Είναι με τα φεγγάρια της η Έμμυ. Σίγουρα διπολική. Χώνε δάχτυλο στον πάτο με κάθε ευκαιρία. :wanker:
Σιιιγουρα. Τις άλλες 2 φορές ήταν τσίτα με βρισιές κτλ. Σήμερα τέρμα gfe μέσα στα μέλια.
Πάντα δάχτυλο στον πάτο

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Απο την στιγμη που ειναι μεταξουργειο η τιμη θα επρεπε να μεινει στα 10!

Εκει χαρη τους κανεις για να πας να τις γαμησεις! Χωρια το θεμα της ασφαλειας..
Τα μόνα μαγαζιά που κάποιος έχει πιθανότητες να κάτσει μέσα για μισή ώρα με 20 ευρώ (τόσο έχει εκεί) είναι τα Μαραθώνος και κατόπιν το συγγενικό κάποιων, Βέργας 3. Είναι τα πιο ελαστικά μαγαζιά όταν δεν έχουν αυξημένη ροή κόσμου. Πότε δεν είχαν 10 ευρώ αυτά. Όσον αφορά το Μεταξουργείο, πλέον αποτελεί πανίσχυρο γκέτο ακολασίας κι ανωμαλίας. Το δεκάρικο είναι απλά εναρκτήρια τιμή. Το μάξιμουμ υπηρεσιών που θα πάρεις εκεί με 30-40 ευρώ και μπόλικο χρόνο, αλλού (για τα ίδια) θα χρειαστείς τουλάχιστον 100-120 ευρώ. Φυσικά υστερεί σε εμφάνιση. Αλλά εδώ που τα λέμε, η εμφάνιση είναι γενικό πρόβλημα πια.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456
Σήμερα μετά τις 8 το απόγευμα, ταρίφες φόρτωναν και ξεφόρτωναν λατίνες στη φυλής...Μπαινω στα δύο 84ρια, στο πάνω δυο λατίνες που δεν συγκράτησα στο κάτω Έμυ και Λίτσι. Πολύ εμφανήσιμες και οι δύο, πήρα τη Λίτσι, μαύρη κολομβιανή με εντυπωσιακό αγαλμάτινο σώμα, πετρα κωλάρα, με κάρφωνε και με τις ματάρες της, την έβαλα στα 4 και μου χόρευε twerk σαν γνήσια κολομβιανή καθώς την έπαιρνα και ξετρελάθηκα. Επίσης δε βιαζόταν καθόλου, με το πάσο της, πολύ χαλαρή, μπράβο της. Ξέρει λίγα αγγλικά, ξέρω κ γω λίγα ισπανικά μια χαρα συνεννόηση.
Προγραμμα ????

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.736
Πόντοι
2.846

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.574
Πόντοι
266
Καλησπέρα !Κανένα καινούριο σκιννυ παίζει καπου!Εχω αδυναμία βλέπετε και λείπω καορω απο Αθηνα...

VasilhsEb13

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Like
104
Πόντοι
0
Ρε μάγκες να ρωτήσω εσείς που είστε πιο ειδικοί και λογικά πιο παλιά από εμένα,τι ακριβώς έγινε μετά τον κοΒιντ και υπάρχει όλη αυτή η φόλα όσον αφορά την εμφάνιση. Όσο για Υπηρεσίες δεν θα μ νοιάζει καθόλου μπαίνεις βγαίνεις και κάνεις τη δουλειά σου σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ αν η άλλη με αγαπάει η αν νιώθει κάτι. Βλέπω πραγματικά κάτι ανθρώπους που είναι είτε μεγάλοι σε ηλικία είτε βρωμιάρηδες και απορούν γιατί οι κοπέλες μετά δεν είναι τόσο δοτικές στα δωμάτια.ειδικά αυτά τα άνευ προφυλακτικού πίπες στν κάθε κακομοίρη καλά κάνουν κι δν λένε ναι

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Πέρασμα στο 84 οπου ειχε δυο κορίτσια την Μαρσέλ και την κάρεν.

Λατινες και οι δύο.

Υποψιάστηκα φόλα παρ ολα αυτα μπήκα γιατι δεν ειχα πολυ χρονο.

Διάλεξα κάρεν και επιβαιβεωθηκα.
Καθόλου πάθος, καθολου ορεξη
Με καβαλησε κατευθείαν χωρίς ουτε μια πιπα..
Ολα λάθος

Τζαμπα έχασα τον χρόνο μου.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
803
Πόντοι
86
Καμία μαύρη παιδια παίζει από πρωι έως το απόγευμα;

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Η Καρολίνα δουλεύει ακόμα η' σταμάτησε? Επίσης ξέρει κάποιος αν επέστρεψε η Τζέσικα η Θεσσαλονικιά?

Charis90

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
223
Πόντοι
20

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
80% τον Λατινων ειναι Φολα!!! Μολις ακουτε Λατινες τρεχατε μακρυα Νομος!!!
Μπαίνω φωκαιας 13 λατινα
Φ82 2 λατινες, φ84 αλλες 2 λατινες..

Ακομα δεν μπορώ να χωνέψω την χθεσινή φόλα.

Το γεγονός οτι μίλαγε μονο ισπανικά έκανε την σιωπηρή συνεύρεση 10 φορες πιο αβολη..

Ηρθε διπλα, απλα εβαλε καπότα και ανέβηκε πάνω.. Της ζήτησα στα 4 γύρισε με συνοπτικές διαδικασίες συνεχίστηκε απο εκεί μεχρι που ζορισα τον εαυτο μου να χυσει να φυγω απο εκει μεσα γιατι ένοιωθα τοσο άβολα σαν να γαμαω θύμα trafficking..

Πραγματικά καμία διαφορά απο ξεπέτα στο μεταξουργείο..

Ελπιζω να μην την προτιμήσει κανεις άλλος ώστε να βαλουν μυαλό τα σπιτια...

Η περιοχή ηταν τόσο άδεια οπου οι τσατσαδες ειχαν αφήσει μεχρι και μια ομαδα 7 Πακιστανών να γυροφερουν απο σπιτι σε σπιτι και να σπάνε πλακα..

Παει το χασαμε τελείως...

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
Φολα(τίνα) επέλεξα για πρωινό σήμερα στη Φυλής, σκοπίμως δεν γράφω ούτε όνομα ούτε σπίτι γιατί όντως μπορεί να παίζει trafficking από πίσω και δεν ξέρω πού έχουν μπλέξει οι κοπέλες. Νομίζω όλες ειναι απο Medellin, πατρίδα του Παμπλο. Χάλια χάλια χάλια! έφυγα άχυστος, ανέβηκα στο 69 όπου ήταν Αννα ταυλάνδη και Μαρία τσέχα. Πήρα την Μαρία τσέχα, αηδίασα λίγο με νύχι ποδιού λες και έσκαβε στο χώμα, την έβαλα στα 4 όπου με φρέναρε ανεπιτυχώς να μην τερματίζω γιατι πόναγε, αλλά εχυσα ωραία τελικα.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Φολα(τίνα) επέλεξα για πρωινό σήμερα στη Φυλής, σκοπίμως δεν γράφω ούτε όνομα ούτε σπίτι γιατί όντως μπορεί να παίζει trafficking από πίσω και δεν ξέρω πού έχουν μπλέξει οι κοπέλες. Νομίζω όλες ειναι απο Medellin, πατρίδα του Παμπλο. Χάλια χάλια χάλια! έφυγα άχυστος, ανέβηκα στο 69 όπου ήταν Αννα ταυλάνδη και Μαρία τσέχα. Πήρα την Μαρία τσέχα, αηδίασα λίγο με νύχι ποδιού λες και έσκαβε στο χώμα, την έβαλα στα 4 όπου με φρέναρε ανεπιτυχώς να μην τερματίζω γιατι πόναγε, αλλά εχυσα ωραία τελικα.
Ελάτε να γίνουμε πολλοί, ελάτε να γινουμε πολλοί
Ισχύει, ολες Κολομβία απο μεντελιν

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ρε μάγκες αν είναι όντως λατίνες γιατί σας χαλάει;
Ίσα ίσα παίζει και να το πουλάνε παραπάνω και να είναι καμιά γυφτορουμάνα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom