Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 150 άτομα (14 μέλη και 136 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
live
Λεωνιδου 28αρια
20230523_185838.jpg

όροφος κλειστό

ισόγειο Μπέλα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Akagami

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
5
Πόντοι
0
Καλησπέρα με ενα δεκαρικο κάτι αξιόλογο (σε μιλφ κατα προτίμηση);

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live από το πορνοmall

Ιάσονος 39(1) κλειστό.

Ιάσονος 39(2) Γιάννα η γυρολόγος μιλφ, καστανή με μαλλί μέχρι τους ώμους, νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39(3) Μπέλα μελαχρινή ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 39(4) κλειστό.

Ιάσονος 39(5) Αλεξάνδρα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39(6) Αμελια μελαχρινή σώμα με πιασίματα, με 2.5αρι βυζι τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
11.020
Πόντοι
3.436
Ιάσονος 39 πρώτο αριστερά καινούρια παρουσία..
Αμέλια νεαρη 25 περιπου ετών Ιρανή. Βγηκε στο σαλόνι με μαντήλα στο κεφάλι και ολόσωμο μαύρο φόρεμα που δεν έβλεπες πολλα. Απλο στα 10 ευρω. Εμφάνιση 5/10.

Πηγα χθες τελικα κατα τις 23:00 να την τσεκαρω...Δεν ειναι τελικα Ιρανη μαλλον θα ξεγελαστηκες απο την δυνατη αραβικη μουσικη που επαιζε στο σαλονι ...Ουτε ειναι τοσο νεα παρουσια καθως την θυμηθηκα την ειχα ξαναδει πριν κανα μηνα περιπου στο Μεγαλου Αλεξανδρου 25 οροφο....Μια Αναιδεστατη Ρουμανο-Γυφτισα που μιλαει απταιστα ελληνικα που για δικους της λογους φοραει μακρυ μαυρο φορεμα και ενα αθλιο μαντηλι στο κεφαλι....τοτε δεν την ειχα παρει...χθες ειπα να το ρισκαρω καθως ειχα δυο 10ευρα πανω μου οποτε ειπα ας τσογαρω με το ενα να δω τι θα γινει...Μονο για μια φορα ειναι η συγκεκριμενη να φευγουν τα χονδρα και οχι για επομενη.... Το μαντηλι τουλαχιστον δεν το φοραγε χθες, το μαυρο φορεμα παντως δεν το εβγαλε καθολου μεσα στο δωματιο της κατεβασα την μαυρη κιλοτα που φορουσε και την γαμησα ενω αυτη φορουσε το ακομα το φορεμα...η γαμπες της αξυριστες...μιλαει ακαταπαυστα σου κανει ανακριση (ονομα, που μενεις , που δουλευεις κτλ) σου πρηζει μπαλες και κανει οτι μπορει να ξοδεψει το χρονο στην κουβεντα....χωρια που και στο γαμησι θελει να επιβαλεται να γινεται με τον δικο τροπο λες και αυτη σε πληρωνει για να ικανοποιηθει....Περιπτωσαρααααααα αμα ξαναδει λεφτα απο μενα γραψε μου..... Ισως να σε καυλωνει παραπανω εσενα μητσαρα αυτο το αναιδες και φλυαρο στυλ.... εγω παντως συγκρατηθηκα και δεν την εχυσα ωστε να εχω ακομα καυλες και πηγα μετα στην Αλβανιδα Μπελλα στην Λεωνιδιου να δωσω το αλλο μου δεκαρικο....

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.912
Πόντοι
9.846
Αναβάθμιση όπως το απαιτουν οι νέες τεχνολογίες ο Αρχιμυστης @n.smirni76 .
Πλέον ΚΑΙ με φωτογραφικο υλικό!
Επόμενο και τελικό στάδιο να βγάζει και φωτο τις κοπέλες, γι αυτους που βαριουνται και τα περιμένουν όλα στο πιατο...!

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.275
Πόντοι
201
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!
Βόλτα στα πέριξ Λιοσίων
11α δύο αδιάφορες τσουποτες over35
11β αλλεξανδρα
Πήγα να πάρω την τρελή Ιζαμπέλα στο73α. Χτυπάω πόρτα και την βλέπω ντυμένη να φεύγει βιαστικά(τι φάση?)
Μου δείχνει Πάολα δε τρελάθηκα(έχω διαβάσει κριτική Σμύρνη με μέτριες εντυπώσεις) πάω δίπλα που έχει Σάρα (δεν την είδα)
Μια νταρντανα δε συγκράτησα όνομα
Και Έμμυ. Έχω φάει φόλα από Έμμυ. Και έχω ξανά πάει με πολύ μέτριο σεξ. Αλλά με τέτοιο προσωπάκι και τέτοιο κορμάκι δε μπορούσα να πω όχι. Μπαίνω για το κασκαντερικο και ετοιμσζομαι. Έρχεται μέσα ορεξατη. Με αγκαλιάζει και ξεκινάει φιλιά παντού, γλυψιμο στο αυτί που με τρελαίνει. Τα πάντα εκτός από στόμα. Με πιάνει από τον πουτσο και με τραβάει στο κρεβάτι. Δε ρωτάει και ξεκινάει κλαρίνο άνευ. Πολύ καλύτερο από άλλες όχι και το κάτι ακραίο. Γλυψιμο μπάλες μόνη της χωρίς προτροπή και ξανά πιπουλα με μερικές ππροσοσθριες για ντιπ. Ανεβαίνει από πάνω και δίνει πόνο μέχρι να κουραστει. Ξαπλώνει ανάσκελα και όπως περιμένει να μπω πέφτω και γλύφω μουνακι. Δε το περίμενε. Νόστιμο και υγρό, φάνηκε να γουστάρει μέχρι που με τράβηξε μόνη της για να μπω μέσα. Αργίες βαθιές πιστονιες με δύναμη. Καμία διαμαρτυρία. Όλη τη διάρκεια φιλιά στο λαιμό και τρελό eye contact. Γύρισμα στα 4 όπου στήθηκε με τρελό σπάσιμο μέσης αλλά πόδια τέρμα κλειστά. Τις τα άνοιξα όσο πάει χωρίς να διαμαρτυρηθει. Ακραίο στήσιμο. Έδωσα πόνο και τελείωσα βαθειά μέσα της και με άφησε να στραγγιξω. με ρώτησε πόσο είμαι είπα 21 άφησε ένα καλοοο και έφυγε.
Κι όμως ενώ πήγα να φάω φολα πέρασα καλά. Συμβαίνουν και αυτά.
Υγ. Δε πολύ μιλάει ή φταίω εγώ που δεν ήμουν πολύ επικοινωνιακός?

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.275
Πόντοι
201
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!
Βόλτα στα πέριξ Λιοσίων
11β αλλεξανδρα
Πήγα να πάρω την τρελή Ιζαμπέλα στο73α. Χτυπάω πόρτα και την βλέπω ντυμένη να φεύγει βιαστικά(τι φάση?)
Μου δείχνει Πάολα δε τρελάθηκα(έχω διαβάσει κριτική Σμύρνη με μέτριες εντυπώσεις) πάω δίπλα που έχει Σάρα (δεν την είδα)
Και Έμμυ. Έχω φάει φόλα από Έμμυ. Και έχω ξανά πάει με πολύ μέτριο σεξ. Αλλά με τέτοιο προσωπάκι και τέτοιο κορμάκι δε μπορούσα να πω όχι. Μπαίνω για το κασκαντερικο και ετοιμσζομαι. Έρχεται μέσα ορεξατη. Με αγκαλιάζει και ξεκινάει φιλιά παντού, γλυψιμο στο αυτί που με τρελαίνει. Τα πάντα εκτός από στόμα. Με πιάνει από τον πουτσο και με τραβάει στο κρεβάτι. Δε ρωτάει και ξεκινάει κλαρίνο άνευ. Πολύ καλύτερο από άλλες όχι και το κάτι ακραίο. Γλυψιμο μπάλες μόνη της χωρίς προτροπή και ξανά πιπουλα με μερικές ππροσοσθριες για ντιπ. Ανεβαίνει από πάνω και δίνει πόνο μέχρι να κουραστει. Ξαπλώνει ανάσκελα και όπως περιμένει να μπω πέφτω και γλύφω μουνακι. Δε το περίμενε. Νόστιμο και υγρό, φάνηκε να γουστάρει μέχρι που με τράβηξε μόνη της για να μπω μέσα. Αργίες βαθιές πιστονιες με δύναμη. Καμία διαμαρτυρία. Όλη τη διάρκεια φιλιά στο λαιμό και τρελό eye contact. Γύρισμα στα 4 όπου στήθηκε με τρελό σπάσιμο μέσης αλλά πόδια τέρμα κλειστά. Τις τα άνοιξα όσο πάει χωρίς να διαμαρτυρηθει. Ακραίο στήσιμο. Έδωσα πόνο και τελείωσα βαθειά μέσα της και με άφησε να στραγγιξω. με ρώτησε πόσο είμαι είπα 21 άφησε ένα καλοοο και έφυγε.
Highlight όσο την είχα στα 4 το δαχτυλακι που έφαγε στον κωλο χωρίς όχι αλλά με φωνουλες καυλας

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.391
Πόντοι
2.836
Δεύτερη κατάθεση στην Αλεξάνδρα, το Ρουμάνικο πιπινάκι από Φυλής69 που είναι εδώ και μερικές μέρες στο Φ105 απογεύματα.

Είχε όρεξη για πάρλα η μικρή.
Κανονικό κορμί χωρίς καθόλου περιττά κιλά, με διάσπαρτα τατού στο σώμα, 2άρι βυζί στη θέση του.
Σε ποια γλώσσα έγινε η συζήτηση μεταξύ σας??

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.430
Πόντοι
446
Σήμερα μετά τις 8 το απόγευμα, ταρίφες φόρτωναν και ξεφόρτωναν λατίνες στη φυλής...Μπαινω στα δύο 84ρια, στο πάνω δυο λατίνες που δεν συγκράτησα στο κάτω Έμυ και Λίτσι. Πολύ εμφανήσιμες και οι δύο, πήρα τη Λίτσι, μαύρη κολομβιανή με εντυπωσιακό αγαλμάτινο σώμα, πετρα κωλάρα, με κάρφωνε και με τις ματάρες της, την έβαλα στα 4 και μου χόρευε twerk σαν γνήσια κολομβιανή καθώς την έπαιρνα και ξετρελάθηκα. Επίσης δε βιαζόταν καθόλου, με το πάσο της, πολύ χαλαρή, μπράβο της. Ξέρει λίγα αγγλικά, ξέρω κ γω λίγα ισπανικά μια χαρα συνεννόηση.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
Σήμερα μετά τις 8 το απόγευμα, ταρίφες φόρτωναν και ξεφόρτωναν λατίνες στη φυλής...Μπαινω στα δύο 84ρια, στο πάνω δυο λατίνες που δεν συγκράτησα στο κάτω Έμυ και Λίτσι. Πολύ εμφανήσιμες και οι δύο, πήρα τη Λίτσι, μαύρη κολομβιανή με εντυπωσιακό αγαλμάτινο σώμα, πετρα κωλάρα, με κάρφωνε και με τις ματάρες της, την έβαλα στα 4 και μου χόρευε twerk σαν γνήσια κολομβιανή καθώς την έπαιρνα και ξετρελάθηκα. Επίσης δε βιαζόταν καθόλου, με το πάσο της, πολύ χαλαρή, μπράβο της. Ξέρει λίγα αγγλικά, ξέρω κ γω λίγα ισπανικά μια χαρα συνεννόηση.
Έχει και το μαλλί αφάνα, πιο πολύ για αφροαμερικανα μοιάζει πάρα για Κολομβιανη, ωραίο κορμί

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
860
Πόντοι
81
Αυτά τα μαγαζιά στην Ιάσωνος 20 πρέπει να έχουν να βαφτούν και να σουλουπωθούν από τότε που ανοίξανε κάπου το 1997. Ωραία διακόσμηση τότε με λουλούδια, ένα μικρό συντριβάνι στο κάτω, μετά σιγά σιγά καταντήσανε πιο μπουρδέλο και από τα μπουρδέλα.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.476
Πόντοι
456
Καλά δεν έφτασε και στο Πεντακοσαρικο....

Ουσιαστικά ότι θα πλερωνες για μια ώρα στο μπουρδέλο.
Οκ συν ξενοδοχείο αλλά πηδας ανθρώπινα!
Και ίσως και σε πελάτες να κάνει και τα έξτρα άνευ χρέωσης....

Ας ελπίσουμε ότι θα γυρίσει σύντομα, έχει ανάγκη και τα λεφτά.
Φιλε καλησπερα , εαν εχεις πιο πολλες πληροφοριες και που την βρισκουμε , στειλε σε π μ εαν θελεις , ευχαριστω !!

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
860
Πόντοι
81
Η Αλεξανδρα new Φυλης 69 ειναι γλυκισμα!!!ειναι μια πραγματικη οαση δροσιας
Τύπε επειδή βλέπω οτι πηδάς πολύ να σου δώσω μια συμβουλή, να πίνεις νερό ανάμεσα στα γαμήσια γιατί από τα πολλά πηδήματα βλέπω να καις κάνα αρχίδι.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.430
Πόντοι
446
Έχει και το μαλλί αφάνα, πιο πολύ για αφροαμερικανα μοιάζει πάρα για Κολομβιανη, ωραίο κορμί
No no senor! Colombiana de Medellin 100% jajajaja Ντάξει το μαλλί ειναι λιγο σαν του Γκούλιτ και εμένα μου φάνηκε και τεχνητό μάλιστα, αν και δεν το έπιασα/τράβηξα βέβαια.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
No no senor! Colombiana de Medellin 100% jajajaja Ντάξει το μαλλί ειναι λιγο σαν του Γκούλιτ και εμένα μου φάνηκε και τεχνητό μάλιστα, αν και δεν το έπιασα/τράβηξα βέβαια.
Όχι το ξέρω ότι είναι Κολομβιανή, απλά είπα πώς μοιάζει περισσότερο

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Στο Κ11 υπογειο τιμηθηκε χτες το μεσημερι μια "Μαργαριτα", μελαχρινη, γεματουλα αλλα γλυκουλα, μεσα στο δωματιο πολυ θερμη με φιλακια και πουτσοτριψιματα παντου, ισπανικη, καλη πιπα μεγαλης διαρκειας με ελαχιστο δοντακι και προσπαθεια ντιπ, καβαλα και ντογκυ οι στασεις που προτιμηθηκαν με τιμια συμμετοχη, αρκετα ευδιαθετη και καθαρη γενικοτερα.

Ηταν ο πρωτος οικος που μπηκα, αφου εστριψα απο πειραιως στην κολωνου και παρκαρα επιτοπου, δεν ειχα χρονο για τσαρκα. Οποιος προσπερασει ή αρεσκεται στην εμφανιση δεν θα χαλαστει απτην αποδοση πιστευω, το δωματιο μεσα (αυτο με το μεγαλο παραθυρο που σε παιρνει ματι η υπηρεσια) σοκαριστικά πεντακαθαρο.

Τελευταία τροποποίηση:

bary13

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Ρε παιδια τι ωρες δουλευει η μαρινα απο φωκαιας; Παλι πηγα πριν λιγο και δεν ηταν εκει

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Τελευταία τροποποίηση:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!!
Βόλτα στα πέριξ Λιοσίων
11β αλλεξανδρα
Είναι με τα φεγγάρια της η Έμμυ. Σίγουρα διπολική. Χώνε δάχτυλο στον πάτο με κάθε ευκαιρία. :wanker:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom