Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 218 άτομα (16 μέλη και 202 επισκέπτες)

Mikess

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2023
Like
339
Πόντοι
21
Καλά δεν έφτασε και στο Πεντακοσαρικο....

Ουσιαστικά ότι θα πλερωνες για μια ώρα στο μπουρδέλο.
Οκ συν ξενοδοχείο αλλά πηδας ανθρώπινα!
Και ίσως και σε πελάτες να κάνει και τα έξτρα άνευ χρέωσης....

Ας ελπίσουμε ότι θα γυρίσει σύντομα, έχει ανάγκη και τα λεφτά.
Πολύ μπαζο στο σώμα ατσουμπαλο εντελώς και χαλιά βυζί...την είχα δοκιμάσει χωρίς πρωκτικό και μου είχε φανεί και βρώμικη...

• Like
Αντιδράσεις: Junax

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361
Αγόρια έχει κανείς το τηλ της Βικτωρίας από διδύμου?

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ένα μικρό πρωινό πέρασμα χωρίς κατάθεση.

69 ισόγειο η Λάνα που έβγαλε τις παντόφλες και φοράει τακούνια πλέον.
69 όροφος δίδυμο Άννα τάυ και Μαρία σκίννυ
84 ισόγειο η πετίτ Τζούλια
65α Χριστίνα 'τσέχα'
65β Κορίνα σκίννυ
66δ Μαίρη με πολλά πιασίματα

Βέργας 6 όροφος και υπόγειο κλειστά.

Λιοσίων 73 πάνω Σάρα λατίνα , καινούργια, καλό κορμάκι, ωραίο βυζάκι 2άρι, μαύρο ίσιο μαλλί, δοκιμάστηκε το ΣΚ, αλλά δεν είναι για γκάζια.
Δεκτική και χαμογελαστή.
Στο Λιοσίων 73 πάνω εμφανίστηκε στο πρόγραμμα και μία Αλίσα Ρωσίδα , καινούργια, μαζί με τη Σάρα, γιαυτή πήγαινα, αλλά μου είπε η τσα2 ότι δεν ήρθε.

Μαραθώνος και Αχιλλέως γωνία η Σοφία μιλφ, αν θυμάμαι καλά το όνομα, μέτρια.
Μαραθώνος 59 κάτω η Σοφία από το Φυλής 66δ, έχει ομορφύνει, καθόταν στο σαλόνι.
Μαραθώνος 59 πάνω, η Νάταλι, από Βέργας 3, δεν ήταν πάνω σε πορνοτάκουνα και ήταν σαν ένας μικρός ντολμάς.
Μαραθώνος 59 τέρμα δεξιά, η Παλόμα, λατίνα μαυριδερή, με σιλικόνες, χαμογελαστή, με πιασίματα, αλλά σφιχτή, καρέ μαύρο μαλλί, καλό πρόσωπο.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.913
Πόντοι
431
Πήρα τη Μαρίνα, από Αγκύρας 9 και 12...
Κορμάρα μεν αλλά άσχημο θηλυκό, περιφέρεια 0 και βυζί ανύπαρκτο...
Προσπαθεί στον αγώνα αλλά για δεύτερη φορά ή στανταράκι,δεν αξίζει...

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
92
Πόντοι
0

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.849
Πόντοι
1.056
Μεταγραφη του αιωνα απο σημερα και καθε ημερα Ειρηνη και Σοφια του Φυλης 66 στο οικο της Οδος Μαραθώνος 59 Μεταξουργειο με εικοσι ευρω. Δωματιο με ντουζιερα συντομα ακολουθει φωτογραφικο υλικο.
Απο την στιγμη που ειναι μεταξουργειο η τιμη θα επρεπε να μεινει στα 10!

Εκει χαρη τους κανεις για να πας να τις γαμησεις! Χωρια το θεμα της ασφαλειας..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.781
Πόντοι
201
Καλησπέρα,λέω να πάω στα πηδηχτιρια,ποια λέτε να πάρω ,Ράνια φυλής ,Μαρίνα Φώκαιας ή Σάρα από Φώκαιας,τις έχω πάρει όλες ,την Σάρα την πήρα 1η φορά πριν καμιά βδομάδα κ έμεινα ευχαριστημένος,την Μαρίνα την είχα πάρει πριν μήνες,δεν θυμάμαι καν πως ήταν μέσα, κ Ράνια μέτρια απλά Μ αρέσει ο πάτος της

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.914
Πόντοι
9.846
Φωκαίας 27 όροφος, στην απογευματινή βάρδια ήταν η γνωστή Εμμανουέλα και η Αννίτα.
Η Αννίτα είναι αδύνατη, άβυζη, με πεταχτό κωλαράκι, ξανθιά μακριά ράστα μαλλιά, από Αλβανία.
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, 69, τελείωμα στο σώμα, μέτριο πρόσωπο.

Συνοπτικά, έκανε από μόνη της προκαταρκτικά με φιλιά στο σώμα, ελεύθερο τσιμπούκι, και πέρασμα από αρχίδια.
Τον έφαγε σε 2 στάσεις και τελείωμα στο λάστιχο.
Από εμφάνιση δεν τρελάθηκα, αλλά θα της δώσω ότι ήταν πολύ καλοδιάθετη και ακολούθησε στον αγώνα μια χαρά, χωρίς υπερβολές.

Δεύτερη κατάθεση στην Αλεξάνδρα, το Ρουμάνικο πιπινάκι από Φυλής69 που είναι εδώ και μερικές μέρες στο Φ105 απογεύματα.

Είχε όρεξη για πάρλα η μικρή.
Κανονικό κορμί χωρίς καθόλου περιττά κιλά, με διάσπαρτα τατού στο σώμα, 2άρι βυζί στη θέση του.
Είναι 21 και είναι μαμά, όπως μου είπε.

Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, 69.

Το τσιμπούκι το πάει καλά η Αλεξάνδρα, αν και είναι πολυλογού!
Εγώ της έβγαλα το σουτιέν, εγώ την ξάπλωσα στο κρεββάτι και της τον έδωσα στο στόμα.
Αν δεν έπαιρνα πρωτοβουλία μάλλον ακόμα εκεί θα ήμουν.
Το τσιμπούκι καλό όπως είπα, με χρήση σάλιου, χρήση γλώσσας και την πιέσα λίγο για deep χωρίς να πει τίποτα.

Αφού την έγλειψα και εγώ με τη σειρά μου, σεξ σε 2 στάσεις και τελείωμα στο λάστιχο.
Είναι στενούλα και φώναζε. Καλή συμμετοχή, προς το τέλος μου έκανε το αυτί μούσκεμα από τα γλειψίματα.

Μέχρι τις 11 το βράδυ η Αλεξάνδρα, μετά κλείνανε ήμουν ο τελευταίος.
Θα ξαναδοκιμαστεί.
Αν είναι πολυλογού σε όλους, θέλει ειδικό χειρισμό και ταχυδακτυλουργικές κινήσεις ώστε να βάλεις κάτι στο στόμα της και να σταματήσει.
Αν το καταφέρεις, πάει καλά μετά. Μπορεί η πολυλογία της να ήταν και τυχαία, επειδή ήθελε να πάει σε ένα Ρουμάνικο μαγαζί μετά να πιει ναργιλέ.:2funny:

Αυτά παίδες, τα'παμε.
Γκαβλωνω πολυ όταν γαμαω μια γυναίκα και μιλάει συνέχεια. Η καριόλα!

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Καλησπέρα,λέω να πάω στα πηδηχτιρια,ποια λέτε να πάρω ,Ράνια φυλής ,Μαρίνα Φώκαιας ή Σάρα από Φώκαιας,τις έχω πάρει όλες ,την Σάρα την πήρα 1η φορά πριν καμιά βδομάδα κ έμεινα ευχαριστημένος,την Μαρίνα την είχα πάρει πριν μήνες,δεν θυμάμαι καν πως ήταν μέσα, κ Ράνια μέτρια απλά Μ αρέσει ο πάτος της
Ρανια μόνο ωραίο κωλο για εμένα , δεν τρελάθηκα μέσα. Σάρα πρήζει πουτσα και αν σε μάθει ως πελάτη είναι κακή μέσα, πέρασα πολλές φορές αυτή την εβδομάδα με έμαθε καο προχθές με ζάλισε , πέρασα χάλια μέσα. Μαρίνα είναι πιο πουτανε, μέσα τότε σε εμένα έκανε ακαποτη πιπα, δέχτηκε σφαλιάρα στον κωλο , ομως τώρα που την είδα προχτές πήρε κιλάκια, μέσα δεν ξέρω πως είναι αν έπεσε σε απόδοση κλπ, αν περάσεις με κάποια πες μας να ξέρουμε

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
803
Πόντοι
86
Mαυρες παίζουν σε κάποιο σπίτι αυτή την περίοδο εκτός της μπιουτη;

Popai69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
381
Πόντοι
21
Μαρινα δαγκοτο!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Μάρθα καστανοξανθη κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους , κανονικό σώμα, 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο Ειρήνη μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι,τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο Ναταλί κοπέλα μελαχρινή με κάποιες ξανθιές ανταύγειες, χοντρουλα με 2.5αρι βυζι, παρά πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Μαραθωνος 59α Βίβιαν μελαχρινο μιλφ, κανονικό σώμα μέχρι τη μέση, από κάτω χοντρά μπούτια, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Άννα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι,, τα τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος στήθος και στο δεξί μπούτι, με πρωκτικο.

Κωνσταντινουπολεως 166α Μιλανα μελαχρινή κοπέλα παχουλη με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 κάτω Ιννα μελαχρινή κατσαρομαλλα νταρντανοπαχουλη μιλφ, με 2αρι βυζι και κοιλίτσα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Αναστασία μελαχρινή μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιωαννίνων 5 Άννα μιλφ, σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232
live
Ιάσωνος 1γ
20230523_184151.jpg

Τανια, μελαχρινή χοντρή κατσαρομαλλα μιλφ με 3.5-4αρι, βυζι, απλό πρόγραμμα.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.735
Πόντοι
46.232
live
Ιάσωνος 20α
20230523_184623.jpg

Δανάη ξανθό γκρανι λεπτό με 1,5άρι βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ιάσωνος 20β
20230523_184634.jpg

κλειστό.

Ιάσωνος 20γ
20230523_184804.jpg

Βαλερια, καστανοξανθη παχουλη με 2αρι βυζί, απλό πρόγραμμα.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom