Popai69
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
ok ευχαριστουμε!μεσημερι αυτη μαλλον ηταν
ok ευχαριστουμε!μεσημερι αυτη μαλλον ηταν
Πολύ μπαζο στο σώμα ατσουμπαλο εντελώς και χαλιά βυζί...την είχα δοκιμάσει χωρίς πρωκτικό και μου είχε φανεί και βρώμικη...Καλά δεν έφτασε και στο Πεντακοσαρικο....
Ουσιαστικά ότι θα πλερωνες για μια ώρα στο μπουρδέλο.
Οκ συν ξενοδοχείο αλλά πηδας ανθρώπινα!
Και ίσως και σε πελάτες να κάνει και τα έξτρα άνευ χρέωσης....
Ας ελπίσουμε ότι θα γυρίσει σύντομα, έχει ανάγκη και τα λεφτά.
Μαραθώνιος υπόγειο?Μεταγραφη του αιωνα απο σημερα και καθε ημερα Ειρηνη και Σοφια του Φυλης 66 στο οικο της Οδος Μαραθώνος 59 Μεταξουργειο με εικοσι ευρω. Δωματιο με ντουζιερα συντομα ακολουθει φωτογραφικο υλικο.
ναι στη Μαραθώνος στο μεσαίο στο υπόγειο αριστερά, το έχει γράψει στη πίσω σελίδα ο συναγωνιστής @HelluvatimeΜαραθώνιος υπόγειο?
Εχουν αρχίσει να παίρνουν αριθμό προτεραιότητας κάποιοι...!!Η Μιλένα δεν έχει επιστρέψει ακόμα. Αν και όταν επιστρέψει, πρωινές ώρες έως 17:00
Απο την στιγμη που ειναι μεταξουργειο η τιμη θα επρεπε να μεινει στα 10!Μεταγραφη του αιωνα απο σημερα και καθε ημερα Ειρηνη και Σοφια του Φυλης 66 στο οικο της Οδος Μαραθώνος 59 Μεταξουργειο με εικοσι ευρω. Δωματιο με ντουζιερα συντομα ακολουθει φωτογραφικο υλικο.
Να μείνει? 20 ήτανΑπο την στιγμη που ειναι μεταξουργειο η τιμη θα επρεπε να μεινει στα 10!
Εκει χαρη τους κανεις για να πας να τις γαμησεις! Χωρια το θεμα της ασφαλειας..
Γκαβλωνω πολυ όταν γαμαω μια γυναίκα και μιλάει συνέχεια. Η καριόλα!Φωκαίας 27 όροφος, στην απογευματινή βάρδια ήταν η γνωστή Εμμανουέλα και η Αννίτα.
Η Αννίτα είναι αδύνατη, άβυζη, με πεταχτό κωλαράκι, ξανθιά μακριά ράστα μαλλιά, από Αλβανία.
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, 69, τελείωμα στο σώμα, μέτριο πρόσωπο.
Συνοπτικά, έκανε από μόνη της προκαταρκτικά με φιλιά στο σώμα, ελεύθερο τσιμπούκι, και πέρασμα από αρχίδια.
Τον έφαγε σε 2 στάσεις και τελείωμα στο λάστιχο.
Από εμφάνιση δεν τρελάθηκα, αλλά θα της δώσω ότι ήταν πολύ καλοδιάθετη και ακολούθησε στον αγώνα μια χαρά, χωρίς υπερβολές.
Δεύτερη κατάθεση στην Αλεξάνδρα, το Ρουμάνικο πιπινάκι από Φυλής69 που είναι εδώ και μερικές μέρες στο Φ105 απογεύματα.
Είχε όρεξη για πάρλα η μικρή.
Κανονικό κορμί χωρίς καθόλου περιττά κιλά, με διάσπαρτα τατού στο σώμα, 2άρι βυζί στη θέση του.
Είναι 21 και είναι μαμά, όπως μου είπε.
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, 69.
Το τσιμπούκι το πάει καλά η Αλεξάνδρα, αν και είναι πολυλογού!
Εγώ της έβγαλα το σουτιέν, εγώ την ξάπλωσα στο κρεββάτι και της τον έδωσα στο στόμα.
Αν δεν έπαιρνα πρωτοβουλία μάλλον ακόμα εκεί θα ήμουν.
Το τσιμπούκι καλό όπως είπα, με χρήση σάλιου, χρήση γλώσσας και την πιέσα λίγο για deep χωρίς να πει τίποτα.
Αφού την έγλειψα και εγώ με τη σειρά μου, σεξ σε 2 στάσεις και τελείωμα στο λάστιχο.
Είναι στενούλα και φώναζε. Καλή συμμετοχή, προς το τέλος μου έκανε το αυτί μούσκεμα από τα γλειψίματα.
Μέχρι τις 11 το βράδυ η Αλεξάνδρα, μετά κλείνανε ήμουν ο τελευταίος.
Θα ξαναδοκιμαστεί.
Αν είναι πολυλογού σε όλους, θέλει ειδικό χειρισμό και ταχυδακτυλουργικές κινήσεις ώστε να βάλεις κάτι στο στόμα της και να σταματήσει.
Αν το καταφέρεις, πάει καλά μετά. Μπορεί η πολυλογία της να ήταν και τυχαία, επειδή ήθελε να πάει σε ένα Ρουμάνικο μαγαζί μετά να πιει ναργιλέ.
Αυτά παίδες, τα'παμε.
Ρανια μόνο ωραίο κωλο για εμένα , δεν τρελάθηκα μέσα. Σάρα πρήζει πουτσα και αν σε μάθει ως πελάτη είναι κακή μέσα, πέρασα πολλές φορές αυτή την εβδομάδα με έμαθε καο προχθές με ζάλισε , πέρασα χάλια μέσα. Μαρίνα είναι πιο πουτανε, μέσα τότε σε εμένα έκανε ακαποτη πιπα, δέχτηκε σφαλιάρα στον κωλο , ομως τώρα που την είδα προχτές πήρε κιλάκια, μέσα δεν ξέρω πως είναι αν έπεσε σε απόδοση κλπ, αν περάσεις με κάποια πες μας να ξέρουμεΚαλησπέρα,λέω να πάω στα πηδηχτιρια,ποια λέτε να πάρω ,Ράνια φυλής ,Μαρίνα Φώκαιας ή Σάρα από Φώκαιας,τις έχω πάρει όλες ,την Σάρα την πήρα 1η φορά πριν καμιά βδομάδα κ έμεινα ευχαριστημένος,την Μαρίνα την είχα πάρει πριν μήνες,δεν θυμάμαι καν πως ήταν μέσα, κ Ράνια μέτρια απλά Μ αρέσει ο πάτος της
Μαρινα δαγκοτο!!Καλησπέρα,λέω να πάω στα πηδηχτιρια,ποια λέτε να πάρω ,Ράνια φυλής ,Μαρίνα Φώκαιας ή Σάρα από Φώκαιας,τις έχω πάρει όλες ,την Σάρα την πήρα 1η φορά πριν καμιά βδομάδα κ έμεινα ευχαριστημένος,την Μαρίνα την είχα πάρει πριν μήνες,δεν θυμάμαι καν πως ήταν μέσα, κ Ράνια μέτρια απλά Μ αρέσει ο πάτος της