Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 193 άτομα (18 μέλη και 175 επισκέπτες)

Popai69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
381
Πόντοι
21
Ή σε καμια καντινα

424106.jpg

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Ή σε καμια καντινα

424106.jpg

Ή σε καμια καντινα

424106.jpg

Ή σε καμια καντινα

424106.jpg

Συνημμένα

• VID-20230325-WA0001.mp4
    10,7 MB · Εμφανίσεις: 0

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η Κορίνα δεν είναι η Ρουμάνα η ψηλή αδύνατη με τα κοτσιδάκια/ψευτοράστα ;
Άλλη είναι αυτή που λες.
Αυτή που λέω εγώ είναι σαν
ζουμπουρλό σαλαμάκι αλλά ελαστική και κυρίως επαγγελματίας. Δηλαδή δεν τρως ξεπέτα ποτέ και προσαρμόζεται σε ότι θες. Έχει και μάγουλα σαν χάμστερ όταν χαμογελάει. Ωραίος αποθηκευτικός χώρος για πίπα. Κάνει καλό πρόγραμμα. Απλό δεν κάνει ποτέ. Πιστεύω ένα 6/10 της αξίζει δικαιωματικά. Σε όλα είναι λίγο πάνω από την βάση, κάτι αρκετά δύσκολο σήμερα. Βλέπεται άνετα κι έχει συμπαθητικές καμπύλες γυμνή. Τέλος δεν έχει ηλίθιο τουπέ και δεν σου σπάει τ αρχίδια. Ξέρει δηλαδή την δουλειά της καλά.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Φωκαίας 27 όροφος, στην απογευματινή βάρδια ήταν η γνωστή Εμμανουέλα και η Αννίτα.
Η Αννίτα είναι αδύνατη, άβυζη, με πεταχτό κωλαράκι, ξανθιά μακριά ράστα μαλλιά, από Αλβανία.
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, 69, τελείωμα στο σώμα, μέτριο πρόσωπο.

Συνοπτικά, έκανε από μόνη της προκαταρκτικά με φιλιά στο σώμα, ελεύθερο τσιμπούκι, και πέρασμα από αρχίδια.
Τον έφαγε σε 2 στάσεις και τελείωμα στο λάστιχο.
Από εμφάνιση δεν τρελάθηκα, αλλά θα της δώσω ότι ήταν πολύ καλοδιάθετη και ακολούθησε στον αγώνα μια χαρά, χωρίς υπερβολές.

Δεύτερη κατάθεση στην Αλεξάνδρα, το Ρουμάνικο πιπινάκι από Φυλής69 που είναι εδώ και μερικές μέρες στο Φ105 απογεύματα.

Είχε όρεξη για πάρλα η μικρή.
Κανονικό κορμί χωρίς καθόλου περιττά κιλά, με διάσπαρτα τατού στο σώμα, 2άρι βυζί στη θέση του.
Είναι 21 και είναι μαμά, όπως μου είπε.

Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό, 69.

Το τσιμπούκι το πάει καλά η Αλεξάνδρα, αν και είναι πολυλογού!
Εγώ της έβγαλα το σουτιέν, εγώ την ξάπλωσα στο κρεββάτι και της τον έδωσα στο στόμα.
Αν δεν έπαιρνα πρωτοβουλία μάλλον ακόμα εκεί θα ήμουν.
Το τσιμπούκι καλό όπως είπα, με χρήση σάλιου, χρήση γλώσσας και την πιέσα λίγο για deep χωρίς να πει τίποτα.

Αφού την έγλειψα και εγώ με τη σειρά μου, σεξ σε 2 στάσεις και τελείωμα στο λάστιχο.
Είναι στενούλα και φώναζε. Καλή συμμετοχή, προς το τέλος μου έκανε το αυτί μούσκεμα από τα γλειψίματα.

Μέχρι τις 11 το βράδυ η Αλεξάνδρα, μετά κλείνανε ήμουν ο τελευταίος.
Θα ξαναδοκιμαστεί.
Αν είναι πολυλογού σε όλους, θέλει ειδικό χειρισμό και ταχυδακτυλουργικές κινήσεις ώστε να βάλεις κάτι στο στόμα της και να σταματήσει.
Αν το καταφέρεις, πάει καλά μετά. Μπορεί η πολυλογία της να ήταν και τυχαία, επειδή ήθελε να πάει σε ένα Ρουμάνικο μαγαζί μετά να πιει ναργιλέ.:2funny:

Αυτά παίδες, τα'παμε.

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Πέρασμα πριν λίγο στη Λιοσίων 73, το πάνω, ήταν η Γιάννα 24χρονο κορίτσι από Ρωσία.
Πολύ γλυκό κορίτσι, με τα παχακια της μεν, αλλά αρκετά θελκτική.
Μαλλι κόκκινο, ραστα, κωλος τσουπωτος, βυζια 3άρια, στρογγυλό πρόσωπο, σκουλαρίκι στη γλωσσα.
Ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό σωμα, σεξ σε όλες τις στάσεις.

Το κορίτσι δεν βιάζεται καθόλου, ίσα ίσα, την γαμησα κανα 10λεπτο και κάναμε αγκαλίτσες για αλλο τόσο.
Στο σεξ έχει αντοχές.
Η πιπα της πολύ καλή.
Τα στησιματα ωραια.

Για όποιον δεν έχει πρόβλημα να είναι λίγο τσουπωτή η κοπέλα, είναι καλή περίπτωση.
Από μένα είναι ναι.
Σίγουρα θα ξαναπεράσω.
Πέρασα την είδα, η κοπέλα είναι αστέρι. Για απόψε ψάχνω μια ξεπέτα και όχι σχέση
Καλησπέρα στην δυνατή ομάδα του Bou, αγαπητέ Τony και Kaulis, τι βάρδια την βρήκατε την κοπέλα (2η-3η?) ευχαριστώ.

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλησπέρα Μάγκες. Επέστρεψε η γνωστή Τζέσικα στα μπουρδέλα?

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αυριο θα φαο σπανακι θα παο για καβαλημα Μαρινα απο Φωκαιας 17.
Η πλαδαροκώλα στο 19 δουλεύει. Εκτός αν λες άλλη. Σε γενικές γραμμές πάντως καλή είναι για Φωκαίας. Δεν νομίζω να υπάρχει και καμιά να την απειλήσει σε απόδοση με τα ραμολιμέντα που έχουν μαζευτεί εκεί.

Popai69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
381
Πόντοι
21
Πριν λιγο στο Βεργας 7 καθαρο δωματιο με αλλαγη σεντονιων και πετσετας αφου εκανα το μπανακι μου περιμενα την Σαμπινα μπηκε στο δωματιο με ναζι φοροντας ενα καυτο κολητο τζιν σορτσακι αρχησα να την χαιδευω και να της γλειφω το δερμα της ηταν καυτο και απαλο και εδειχνε να απολαυμβανει τι φαση.φωνες ακουστηκαν ηδονης και το ωραιο στενο νεανικο μουνακι ειχε παρει φωτια....

Συνημμένα

• 20230521_030258_mfnr.jpg
    20230521_030258_mfnr.jpg
    557,4 KB · Εμφανίσεις: 35

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
803
Πόντοι
86
Καμια μαυρη τσουπωτη υπαρχει καπου για μεσημεριανες μονο ομως ωρες παιδες;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.528
Πόντοι
13.636
Κανονικά θα έπρεπε να ρωτάς πως μια γκόμενα που της κάναμε τον κώλο σαν 2ευρω :zfuck:
με μόλις ένα 20ρικο έφτασε σε τόσο υψηλό κασέ... :hi:
Καλά δεν έφτασε και στο Πεντακοσαρικο....

Ουσιαστικά ότι θα πλερωνες για μια ώρα στο μπουρδέλο.
Οκ συν ξενοδοχείο αλλά πηδας ανθρώπινα!
Και ίσως και σε πελάτες να κάνει και τα έξτρα άνευ χρέωσης....

Ας ελπίσουμε ότι θα γυρίσει σύντομα, έχει ανάγκη και τα λεφτά.

• Like
Αντιδράσεις: Junax

Popai69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
381
Πόντοι
21
Μεταγραφη του αιωνα απο σημερα και καθε ημερα Ειρηνη και Σοφια του Φυλης 66 στο οικο της Οδου Αχιλεος στο Μεταξουργειο με εικοσι ευρω.

Τελευταία τροποποίηση:

Popai69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2023
Like
381
Πόντοι
21
ειδα μια σημερα μεσημερι,πολυ ομορφο προσωπο σωμα σφιχτο αλλα με κοιλια σαν ψιλογκαστρωμενη,βυζια μαλλον αδιαφορα,ευχαριστη φανηκε αλλα δεν περασα,αναμονη για κατι καλυτερο
Τι ωρα την ειδες?ειχε μαυρο σπαστο Μαλλι μεχρι τον κολο? Ονομα Μαριαννα.

Τελευταία τροποποίηση:

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.713
Πόντοι
201
Πριν λιγο στο Βεργας 7 καθαρο δωματιο με αλλαγη σεντονιων και πετσετας αφου εκανα το μπανακι μου περιμενα την Σαμπινα μπηκε στο δωματιο με ναζι φοροντας ενα καυτο κολητο τζιν σορτσακι αρχησα να την χαιδευω και να της γλειφω το δερμα της ηταν καυτο και απαλο και εδειχνε να απολαυμβανει τι φαση.φωνες ακουστηκαν ηδονης και το ωραιο στενο νεανικο μουνακι ειχε παρει φωτια....
Τι λες ρε νούμερο?

Τελευταία τροποποίηση:

alfabitagama

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
631
Πόντοι
300
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom