Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Δεν έχει γυρίσει.Καλα οκ κορόιδευε. Αυτό εξάλλου έκανες πάντα
Σειρά σου τώρα να ενημερώσεις.
Δεν έχει γυρίσει.Καλα οκ κορόιδευε. Αυτό εξάλλου έκανες πάντα
Η πλαδαροκώλα στο 19 δουλεύει. Εκτός αν λες άλλη. Σε γενικές γραμμές πάντως καλή είναι για Φωκαίας. Δεν νομίζω να υπάρχει και καμιά να την απειλήσει σε απόδοση με τα ραμολιμέντα που έχουν μαζευτεί εκεί.Αυριο θα φαο σπανακι θα παο για καβαλημα Μαρινα απο Φωκαιας 17.
Καλά δεν έφτασε και στο Πεντακοσαρικο....Κανονικά θα έπρεπε να ρωτάς πως μια γκόμενα που της κάναμε τον κώλο σαν 2ευρω
με μόλις ένα 20ρικο έφτασε σε τόσο υψηλό κασέ...
Τι ωρα την ειδες?ειχε μαυρο σπαστο Μαλλι μεχρι τον κολο? Ονομα Μαριαννα.ειδα μια σημερα μεσημερι,πολυ ομορφο προσωπο σωμα σφιχτο αλλα με κοιλια σαν ψιλογκαστρωμενη,βυζια μαλλον αδιαφορα,ευχαριστη φανηκε αλλα δεν περασα,αναμονη για κατι καλυτερο
Τι λες ρε νούμερο?Πριν λιγο στο Βεργας 7 καθαρο δωματιο με αλλαγη σεντονιων και πετσετας αφου εκανα το μπανακι μου περιμενα την Σαμπινα μπηκε στο δωματιο με ναζι φοροντας ενα καυτο κολητο τζιν σορτσακι αρχησα να την χαιδευω και να της γλειφω το δερμα της ηταν καυτο και απαλο και εδειχνε να απολαυμβανει τι φαση.φωνες ακουστηκαν ηδονης και το ωραιο στενο νεανικο μουνακι ειχε παρει φωτια....
1 ώρα Σαμπίνα (τσάμπα) ή 1 ώρα με τον Κούλη για καφέ σε κότερο;
τι λέει; απλή διαφήμιση κάνει εκτός αν είναι ερωτευμένος με το κορίτσι !Τι λες ρε νούμερο?
μεσημερι αυτη μαλλον ητανΤι ωρα την ειδες?ειχε μαυρο σπαστο Μαλλι μεχρι τον κολο? Ονομα Μαριαννα.
ok ευχαριστουμε!μεσημερι αυτη μαλλον ηταν
Πολύ μπαζο στο σώμα ατσουμπαλο εντελώς και χαλιά βυζί...την είχα δοκιμάσει χωρίς πρωκτικό και μου είχε φανεί και βρώμικη...Καλά δεν έφτασε και στο Πεντακοσαρικο....
Ουσιαστικά ότι θα πλερωνες για μια ώρα στο μπουρδέλο.
Οκ συν ξενοδοχείο αλλά πηδας ανθρώπινα!
Και ίσως και σε πελάτες να κάνει και τα έξτρα άνευ χρέωσης....
Ας ελπίσουμε ότι θα γυρίσει σύντομα, έχει ανάγκη και τα λεφτά.