Δεν εχεις δικιο χθες πηγα να περασω απο ολα τα της φυλης αφου τα μπαζα του βοθρομεταξιου ειναι τα ιδια κ τα ιδια και η ημερομηνια ληξης τους ειναι πολυ παλια πλεον κ γιαυτο κανουν ελευθερο πιπαζολ κ τελειωτικο με οτι αυτο συνεπαγεται απο αποψη ρισκου κ υγειας στα ΣΜΝ....
Καβαλα λοιπον στο αλογο βουρ για Φυλης ωρα ανίχνευσης 11.45 κοντα στην αλλαγη βαρδυας .....
Λοιπον ΦΙΛΤΑΤΕ επαθα την πλακα μου, λες και οι κοπελες κατεβηκαν απο το σχολικο τι θες και δεν ειχε ο μπαξες .
Θες γεματες για μερακληδες ?Θες για βυζολαγνους king size κ μαλιστα στητα!!!! θες στηλιαρια με φλατ κοιλιακούς λες κ πηγαιναν γυμναστηριο καθημερινα , δε ξερω τι λετε αλλα η ομορφια του νεανικου κρεατος στο μεγαλειο της στητα βυζια με μεγαλες η μικρες ρωγες σκληρες αλλες ροζ αλες σκουρες αλλες με ροζετα αλλες χωρις ροζετα ...
Οι κορασηδες χαμογελαστες με αυθορμητο προσωπο .
Κουκλιτσες περιποιημενες ΟΧΙ ΦΤΙΑΣΙΔΟΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΠΑΖΟΜΠΥΡΟΚΙΛΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΕΙΟΥ με το σωσιβιο στη μεση κ το χαμηλο φωτισμο .
Γα καποιον που θελει να τον τελειωσει ενα τετοιο καλλίγραμμο τεκνο κ μονο η εμφανηση σε εχει καυλωσει.Τελικα μπηκα σε ενα στην τυχη γιατι ειχα χορτασει πορνοθεαμα δε συγκρατησα νουμερο στα μεγαλα νουμερα της φυλης με σκαλες κ μπλε τοιχους η τσατσα ηταν απο τις πορνες του μεταξιου ξεπεσε κ κανει τωρα την τσα2 απλο το προγραμμα μπηκα μεσα χωρις αλλο γιατι εχω κ μια ηλικία, το κοντο μολδαβακι προσχαρο πουτανο ευγενικο με ολιγο αγγλικα η συννενοηση ημουν είδη ψηλοετοιμος χαμογελαστο ξεκινημα με λιγο πιπα χαιδεμα στο ουνακι που ηταν σαν φραουλιτσα δεχτηκε το γλυψιμο αλλα λιγο μου εξηγησε οτι αν χυνει σε καθε πελατη αλοιμονο της κ ειχε δικιο στησημο σε ιεραποστολικο με δυνατες πιστονιες να αναφωνει οτι την ανοιξα ποιο μαλακα με παρακαλεσε μαλιστα αν μπορω κ τελειωμα στα νεανικα στηθη της ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ .Τοσο η εμφανηση η συμπεριφορα κοπελας κ υπηρεσις κ η ανταποκρυση στο σεχ οπως η καθαριοτητα στο χωρο με εκαναν να ξανασκευθο σοβαρα να μη ξαναπατησω στο
Μεταξουργειο εκει οι κυριες κανουν κατι παραπανω για να μπορεσουν να ανταγωνισθούν το νεο αιμα ....