Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.566
- Πόντοι
- 13.636
Με έφτιαξες τώρα!!!!Σαμπανια μαζοι τους.
Λες να πάω και εγώ να πιω σαμπάνια "μαζοι τους"???
Με έφτιαξες τώρα!!!!Σαμπανια μαζοι τους.
γαματες φωτο...μια απορια εχω. στην κουζινα οι κεραμικες εστιες φαινονται..ο φουρνος που ειναι? ειναι εντοιχιζομενος αλλου η ειναι αυτονομος? ωραια κουζινα !!Σαμπινα καινουργιες καυτες φωτο και βιντεο
Πρωί, χτες πέρασαΚαλημέρα συναγωνιστές
Η Λίλιαν στον οίκο Ιάσωνος 1Γ δουλεύει εκεί
και αν ναι; τί ώρα:
Κατά τις κριτικές...ο οίκος έχει καλές υπηρεσίες όλες τις ώρες πάντωςΚαλημέρα,
Κανένα πιπινακι πρωί στο Μεταξουργείο παίζει;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρωί, χτες πέρασα
Ελπίζω να προλάβω Λίλιαν σε καν δυο ώρεςΣε λίγα στο Μεταξουργείο:
Κολωνού 32 γωνία η Λάουρα,μοντελέ με ράστα, κάτι μου θυμίζει από άλλα στην περιοχή,αλλά ου γαρ...
Κολωνού 32 πάνω η Ίρα με 15€.
Ιάσονος 1Γ η Λίλιαν με φουλ δωμάτια!
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 το παλιό η γκιλφ Βικτώρια (νομίζω), η Αλίνα μετά τις 12.
Ιάσονος 46 όροφος η Καρίνα, όπου έγινε και η κατάθεση, εγγύηση καύλας!
(Εφιστώ την προσοχή στους πρωινούς επισκέπτες του μαγαζιού αυτού,όταν βγαίνουν να προσέχουν μην σαβουριαστούν στη σκάλα,δεν φτάνει που έχουμε τον ήλιο φάτσα,το μάρμαρο γλιστράει και το περιθώριο μέχρι το πλατύσκαλο είναι πολύ μικρό)!
Η φίλη της η Ρία τον παίρνει και αυτή; Στην βίζιτα είναι και αυτή;Σαμπινα καινουργιες καυτες φωτο και βιντεο
Ήταν και στο 11α και Ιάσονος 19 κάτω η λαουραΣε λίγα στο Μεταξουργείο:
Κολωνού 32 γωνία η Λάουρα,μοντελέ με ράστα, κάτι μου θυμίζει από άλλα στην περιοχή,αλλά ου γαρ...
Κολωνού 32 πάνω η Ίρα με 15€.
Ιάσονος 1Γ η Λίλιαν με φουλ δωμάτια!
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 το παλιό η γκιλφ Βικτώρια (νομίζω), η Αλίνα μετά τις 12.
Ιάσονος 46 όροφος η Καρίνα, όπου έγινε και η κατάθεση, εγγύηση καύλας!
(Εφιστώ την προσοχή στους πρωινούς επισκέπτες του μαγαζιού αυτού,όταν βγαίνουν να προσέχουν μην σαβουριαστούν στη σκάλα,δεν φτάνει που έχουμε τον ήλιο φάτσα,το μάρμαρο γλιστράει και το περιθώριο μέχρι το πλατύσκαλο είναι πολύ μικρό)!
Ναι ρε συ συναγωνιστή! Δεν την έχω πάρει ποτέ,αν και προς στιγμήν... ψήθηκα να μπω.Αξίζει;Ήταν και στο 11α και Ιάσονος 19 κάτω η λαουρα
Γενικά ήταν στανταρακι μου τις τελευταίες 2 φορές που την πήρα 2 αρνητικά πρώτο μύριζε παρά πολύ έντονα κατρουλιλα και δεύτερο ήταν σε φάση αααα δεν τελειώνεις με τίποτα έλα να σπυ βαρεσω μια μαλακια να τελειώνουμε. Σε σύνολο βέβαια από το 18 έχω Περάσει αμέτρητες φορές μαζί της και πάντα ήταν επιτυχημένες τώρα δεν ξέρω τι πήγε λάθοςΝαι ρε συ συναγωνιστή! Δεν την έχω πάρει ποτέ,αν και προς στιγμήν... ψήθηκα να μπω.Αξίζει;
Καλή ερώτηση?Η φίλη της η Ρία τον παίρνει και αυτή; Στην βίζιτα είναι και αυτή;
Δεν λέω πολύ δυνατό κορίτσι αλλά προσωπικά, να περιμένω στην ουρά 3-4 ++ δωμάτια δεν με ψήνει με τίποτα, ίσως κάποια στιγμή ...Σαμπινα καινουργιες καυτες φωτο και βιντεο
δε ξέρω αν τελικά την πρόλαβες αλλά γενικά η βάρδια είναι απο τις 0600 μέχρι 1200-1230 ,λίγες φορές να καθίσει μέχρι 1400-1430Ελπίζω να προλάβω Λίλιαν σε καν δυο ώρες
Πώς τις βρήκες ρε θηρίο ;;;Σαμπινα καινουργιες καυτες φωτο και βιντεο
αφού η ίδια τις στέλνειΠώς τις βρήκες ρε θηρίο ;;;
Μα πού ;αφού η ίδια τις στέλνει
instagram 2 προφίλΜα πού ;