b0urdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2020
- Like
- 102
- Πόντοι
- 0
καλησπερα συναγωνιστες!ηθελα να ρωτησω η Λιτσι απο Φ84 τι ωρες δουλευει; Επισης εχετε καμια καλη προταση για Φυλης 3η βαρδια;
καλησπερα συναγωνιστες!ηθελα να ρωτησω η Λιτσι απο Φ84 τι ωρες δουλευει; Επισης εχετε καμια καλη προταση για Φυλης 3η βαρδια;
ναι δε δουλεύει στο 84α ,ή στο 84β ή στο 86α αλλά συνήθως 86β 2η βάρδιαΧθες πάντως που πέρασα από εκεί η τσα2 είπε ότι δεν δουλεύει εκεί, βέβαια παίζει και να ήταν το 84Α και όχι Β
Δεν ξέρω αν μπήκα στο σωστό τσαρδι...αλλά αυτό που είδα δεν ήταν για τολμημα.... τελικά πήγα λίγο πιο κάτω...για πλήρες decadanceδε ξέρω αν τελικά την πρόλαβες αλλά γενικά η βάρδια είναι απο τις 0600 μέχρι 1200-1230 ,λίγες φορές να καθίσει μέχρι 1400-1430
Πάω μπουρδελα, θέλετε να κοιτάξω αν είναι κάποια;
AAAA πολυ πολυτέλεια....σχεδον μπορω να μυρισω το αρωμα λεβάντας απο τα σεντονια....Πολύ περιποίηση στο Ιασωνος 1γ.
Μεχρι και χαρτινο σεντόνι εβαλε η τσατσά. Στο τσαρδι θα ειναι η Λιλιαν μέχρι της 4 το απόγευμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα είναι σήμερα το μωρό στην θέση του;;Σαμπινα με νεα καυτα και σεξυ βιντεο και φωτο αποκλειστηκα.Οδος Βεργας 7 καθημερινα εχτος της Τριτης 23.00 εως της 5.00 το πρωι.
το σουτιεν ειναι τριάρι ,το βυζι ειναι άσσος 1 ,ψιψινελ σαμπινα βεργας 7 -- 20 ευρώ με προφυλαξη
αν το βυζί της Σαμπίνας είναι 3άρι, εμένα ο πούτσος μου είναι 15άρι
@Pa Luki Luk γιατί γελάς ρε μαν;; ρώτησα κάτι αστείο;;τςτςτςτςθα είναι σήμερα το μωρό στην θέση του;;
Λες για την Ναταλια την γυναικα ενος Ουκρανου μαχητη για την οποια ειχες γραψει κριτικη οταν ηταν Κολωνου 45? Μια Ξανθουλα αδυνατη? Η μηπως λες για μια πετιτ αν δεν κανω λαθος?Επιστροφή της Ναταλιτσας στο Ιας 27 υπόγειο. Γλυκιά οπως πάντα. Νομιζω παχυνε κατα μισό κιλό οταν την σηκωσα στην αγκαλιά μου.
Aaaa οκ καταλαβα.... ναι για την πετιτ Ναταλι θα λες σιγουρα.... την μελαχρινη Βουλγαρα μινιατουρα...καλη περιπτωση....Επιστροφή της Ναταλιτσας στο Ιας 27 υπόγειο. Γλυκιά οπως πάντα. Νομιζω παχυνε κατα μισό κιλό οταν την σηκωσα στην αγκαλιά μου.