kanarini(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2020
- Like
- 426
- Πόντοι
- 21
Αυτή η Βίκυ απο Φ69 που στο καλό πήγε?Μετεγγραφει σε κανα στουντιο?
Στο φ105 δες.Γνωρίζει κάποιος αν θα επιστρέψει η ρωξάνα απο φυλής 71 η αν βρίσκεται σε άλλον οικο?
Πριν μερικές μέρες την είδα με την τσατσά Αλινα έξω από το φυλής 105.Αυτή η Βίκυ απο Φ69 που στο καλό πήγε?Μετεγγραφει σε κανα στουντιο?
Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα να θυμίζει τον παλιό της εαυτό....Η γυναίκα εχει ψυχολογικά και είναι φολα. Εφυγα αχυστος.
Φυλής 109 η Φωτεινή λέει ότι κάνει πολύ καλό!!!Απογευματινή βαρδια μεταξυ-φυλης παιζει κανα μιλφ που να κάνει καλό αυταρχικό;
Πολλά είναι ανοιχτά εκείνη την ώρα. Όχι πάρα πολλά άλλα πολλά.Καλησπέρα... Για αύριο πρωί 8 η ώρα υπάρχει κάτι ανοιχτό ? Όποιος ξέρει ας γράψει. Δυστηχως έρχομαι Αθήνα αστραπή σε πολύ αυστηρά χρονικά πλαίσια λόγω δουλειάς.και επειδή ξέρω είναι ώρα που δεν έχουν αρχίσει οι βάρδιες στα περισσότερα.
Ευχαριστώ
Ιάσονος 2Β. Ίσως και το Κολωνού 53.Ειναι πολύ κοντά αν κάνεις μια βόλτα με το αμάξι.Καλησπέρα... Για αύριο πρωί 8 η ώρα υπάρχει κάτι ανοιχτό ? Όποιος ξέρει ας γράψει. Δυστηχως έρχομαι Αθήνα αστραπή σε πολύ αυστηρά χρονικά πλαίσια λόγω δουλειάς.και επειδή ξέρω είναι ώρα που δεν έχουν αρχίσει οι βάρδιες στα περισσότερα.
Ευχαριστώ
Αδέρφια ας απαντήσει κάποιος. Βρίσκεται τώρα Φυλής κάποιος?Θα κατέβει κάποιος σήμερα μετά τις 00:00 να τσεκαρει κ στο φυλής 59 που θέλω?
Ε ναι η μονη που αξιζει εκει μεσα ειναι η Μαγκυ....ολες οι αλλες ειναι για αποσυρση...εδω που τα λεμε και η Μαγκυ αν και καλη δεν ειναι και πολυ καθαρη...τρωγεται παντως το κοριτσι....Καταθεση στην Στέλλα στο Ιάσωνος 43. Ξανθια με τσουπωτο κωλο και μπούτια.
Η γυναίκα εχει ψυχολογικά και είναι φολα. Εφυγα αχυστος.
Θα ανεβασω μια μικρη κριτικη αύριο να υπαρχει στο αρχείο.
Λιγο πιο πριν ενας πελατης ζητουσε χρήματα πισω επειδη τον αφησε αχυστο η Ιωαννα απο τη Λιβαδειά....
Η Μιρέλα παλι την ειδα μετά απο καιρό εχει πέσει αρκετά σε εμφανιση εχει κανει μεγαλη μπακα και εχει μπαταλεψει.
Κατα διαόλου παει ο οίκος...
Για την γιαγιά Ελενη δεν το συζητάω...
Τελικα η πιο όμορφη εκει μεσα ειναι η Μάγκυ η Κύπρια.
Κοιτα δεν περασα αποψε απο εκει αλλα οσες φορες εχω παει Κυριακη βραδυ αργα συνηθως δουλευει η Αννα η αλβανιδα στο ισογειο...Αδέρφια ας απαντήσει κάποιος. Βρίσκεται τώρα Φυλής κάποιος?
τυπε για τοσο εμμονικος που εισαι, μικρη θεληση εχεις. Γιατι δεν πεταγεσαι μια βολτα ο ιδιος να δεις;Αδέρφια ας απαντήσει κάποιος. Βρίσκεται τώρα Φυλής κάποιος?
Και νεαροτερη να ειναι δεν πειράζει. Να κανει ποιοτικό αυταρχικό μόνο.Απογευματινή βαρδια μεταξυ-φυλης παιζει κανα μιλφ που να κάνει καλό αυταρχικό;
Πώς την πάτησες έτσι ρε γκουρού του Μεταξιού?Καταθεση στην Στέλλα στο Ιάσωνος 43. Ξανθια με τσουπωτο κωλο και μπούτια.
Λιγο πιο πριν ενας πελατης ζητουσε χρήματα πισω επειδη τον αφησε αχυστο η Ιωαννα απο τη Λιβαδειά....
Η Μιρέλα παλι την ειδα μετά απο καιρό εχει πέσει αρκετά σε εμφανιση εχει κανει μεγαλη μπακα και εχει μπαταλεψει.
Η μαγκυ δεν έχει πάει πίσω στη Κύπρο; προχθές μου είπε η Μιρελα πως η Μαγκυ γύρισε στη μάνα τηςΚαταθεση στην Στέλλα στο Ιάσωνος 43. Ξανθια με τσουπωτο κωλο και μπούτια.