vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Το ίδιο κι αυτές νομίζουν για τους πελάτες τους, αλλά ας μην μπούμε πάλι σε αυτή τη συζήτηση.Μερικοί νομίζουν ότι είναι ζώα ή ακόμα χειρότερα άψυχα αντικείμενα.
Το ίδιο κι αυτές νομίζουν για τους πελάτες τους, αλλά ας μην μπούμε πάλι σε αυτή τη συζήτηση.Μερικοί νομίζουν ότι είναι ζώα ή ακόμα χειρότερα άψυχα αντικείμενα.
καλα ναι εννοειται αυτο, πιστευω τα βλεπουν ολα, αλλα ειναι και μερικες που τις βλεπεις απο την φατσα οτι δεν.....Πολλές έχουν ψυχολογικά,και δεν τις αδικώ διότι η δουλειά που κάνουν θέλει...αρχίδια!!!!
Είναι και πολλοί πελάτες τιγκα στη μαλακία και δημιουργούν προβλήματα.Εγώ έχω μανουριάσει στην "μπουρδελοκαριέρα" μου με 3-4 μόνο.Αλλά στις περισσότερες φερόμουν ανθρώπινα,διότι άνθρωποι είναι και αυτές.Μερικοί νομίζουν ότι είναι ζώα ή ακόμα χειρότερα άψυχα αντικείμενα.
Δεν αντιλέγω.Ισχύει σε πολλές αυτό.Αλλά να είσαι σίγουρος ότι αυτές ή είναι θύματα trafficing ή έχουν άσχημες εμπειρίες με πελάτες.Κάποιες κοπέλες που το κάνουν συνειδητά,αν είσαι σωστός δε σου δημιουργούν πρόβλημα.Το ίδιο κι αυτές νομίζουν για τους πελάτες τους, αλλά ας μην μπούμε πάλι σε αυτή τη συζήτηση.
Καινούριο μαγαζί;;Αλεξάντρα φυλής 87
Aυτο με την μπεζ πόρτα καινούρια κοπέλα απο Κολομβία χυστες αλήθεια η απόλυτη ξενεραΚαινούριο μαγαζί;;
Οκ, το 86 λες, γνωστή φολοφωλιά.Aυτο με την μπεζ πόρτα καινούρια κοπέλα απο Κολομβία χυστες αλήθεια η απόλυτη ξενερα
Δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε μένα, αλλά μουνάρα τη Λύντια δεν τη λες και το πρόβλημά της είναι ότι είναι συνεννοημένη με την τσατσά να μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Τέλος πάντων.Αν καταλαβαίνω σωστά για την συγκεκριμένη Μουναρα που αναφέρει άλλα ήταν τα προβλήματα της...
Εισπνεομενα... Για τη γρίπη εννοώ βέβαια. Και όχι μόνο.
Έχει γραφτεί πολλές φορές.
Δεν ξέρω αν απευθύνεσαι σε μένα, αλλά μουνάρα τη Λύντια δεν τη λες και το πρόβλημά της είναι ότι είναι συνεννοημένη με την τσατσά να μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Τέλος πάντων.
Αν καταλαβαίνω σωστά για την συγκεκριμένη Μουναρα που αναφέρει άλλα ήταν τα προβλήματα της...Πολλές έχουν ψυχολογικά,και δεν τις αδικώ διότι η δουλειά που κάνουν θέλει...αρχίδια!!!!
Είναι και πολλοί πελάτες τιγκα στη μαλακία και δημιουργούν προβλήματα.Εγώ έχω μανουριάσει στην "μπουρδελοκαριέρα" μου με 3-4 μόνο.Αλλά στις περισσότερες φερόμουν ανθρώπινα,διότι άνθρωποι είναι και αυτές.Μερικοί νομίζουν ότι είναι ζώα ή ακόμα χειρότερα άψυχα αντικείμενα.
Φυλής 69 Βίκυ.Καλησπέρα συνάδελφοι.
Μένω πλέον επαρχία οπότε δεν γνωρίζω προσωπικά τι ακριβώς κάνει η κάθε κοπέλα στο δωμάτιο.
Για αυτό ρωτάω εσάς, ποιες νέες και κατά προτίμηση λεπτές κάνουν ελευθερο στοματικό και γλειψαρχιδι στα μπουρδέλα
Η Λυδία δε κάνει ελεύθερο στοματικό, το έχω γράψει και στη κριτική μου αλλά και στις ενημερώσειςΕγκαινίασα το νέο παράρτημα στο Αγκύρας 9 με τη Λύντια. Αρκετά καλή μέσα με γλωσσόφιλα, 69 και παιχνίδι με το ντίλντο της. Ενώ όμως η τσατσά είχε ανακοινώσει ελεύθερο στοματικό και για τις δύο (ήταν μαζί και η Εύα), μου πέρασε προφυλακτικό λέγοντάς μου ότι κάνει μόνο η Εύα και δεν κατάλαβα εγώ καλά. Έξω φεύγοντας ρώτησα την τσατσά η οποία φώναξε και τη Λύντια να λύσουμε την παρεξήγηση. Εκεί η τσατσά μου είπε ότι συνήθως κάνει με εξαίρεση σήμερα και αυτή τη βδομάδα που έχει ένα θέμα στο στόμα της, ενώ προσφέρθηκε να μου επιστρέψει τα 10 ευρώ. Μετά η Λύντια είπε ότι ποτέ δεν κάνει, αλλά έγινε παρεξήγηση επειδή ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας. Από ό,τι βλέπω σε κριτικές γίνεται και σε άλλους η ίδια ακριβώς "παρεξήγηση". Εμένα δε με ενόχλησε καθόλου που δε μου έκανε, αλλά η κοροϊδία και το ψέμα. Αν εξαιρέσεις αυτή τη λεπτομέρεια, θετικό πρόσημο είχε η κατάθεση.
Το είδα μετά, επίσης έγραψες και εσύ και άλλοι ότι έγινε παρεξήγηση και αφέθηκε να εννοηθεί ότι και οι δύο κάνουν. Ύποπτα επαναλαμβανόμενη σύμπτωση.Η Λυδία δε κάνει ελεύθερο στοματικό, το έχω γράψει και στη κριτική μου αλλά και στις ενημερώσεις
ΚάνειΚαλησπέρα μύστες. Η μπαρμπορα κάνει τελειωτικό ή δεν τα παίρνει στο στόμα?
Από εκείνη τη φορά και μετά όσες φορές την έχω πετύχει σε τσάρκα μου είτε μόνη της είτε με άλλη δεν έχουν ξανααναφερει ελεύθερο στοματικό, πάντως η Λυδία είναι καυλιάρα και χωρίς ελεύθερο στοματικό, σε ποιο δωμάτιο τη πήρες, στον όροφο η στο σαλόνι αριστερά?τα έχουν διατηρήσει ωραία όπως ήταν παλιά?Το είδα μετά, επίσης έγραψες και εσύ και άλλοι ότι έγινε παρεξήγηση και αφέθηκε να εννοηθεί ότι και οι δύο κάνουν. Ύποπτα επαναλαμβανόμενη σύμπτωση.
Αυτο εννοείται ότι θα ψάχνεται στα μπουρδελα κ μετά το στεφάνι.Και να ψάχνεται να ξενοπηδήξει στα μπουρδέλα όπως όλοι οι παντρεμένοι της ηλικίας του.
Μακράν το καλύτερο πορδελο που έχει υπάρξει ποτέ!Από εκείνη τη φορά και μετά όσες φορές την έχω πετύχει σε τσάρκα μου είτε μόνη της είτε με άλλη δεν έχουν ξανααναφερει ελεύθερο στοματικό, πάντως η Λυδία είναι καυλιάρα και χωρίς ελεύθερο στοματικό, σε ποιο δωμάτιο τη πήρες, στον όροφο η στο σαλόνι αριστερά?τα έχουν διατηρήσει ωραία όπως ήταν παλιά?