Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.454
- Πόντοι
- 2.036
Επίσης πριν καταλήξω στην Ντανιέλα, πήγα να περάσω στην Ναταλία I27(A) , όπου ενημερώθηκα μετα λύπης ότι έχει πάει στην χώρα της άγνωστο για πόσο.
Σε ευχαριστω παρα πολυ, καλα την παρασκευη θα ρωτησω παλι να μου δωσετε ακριβως τα φωτα σας που να παω το σ/κ εσεις σαν εμπειροι, ειστε οι καλυτετοι ολοιΧωρίς δεύτερη σκέψη στο μπλε εισητηριο κ όχι στούντιο.
Κανε μια τσάρκα δες κοπελιές, σκέψου ποιες σου αρέσουν, σημειωσε σε φυλλάδα ονόματα κ σπίτια κ τσέκαρε επιτόπου κριτικες.
Θα πρότεινα Φωκαιας 17 κ 19 Ρίτα κ ειρήνη τσέκαρε Αγκυρας 12 τις κορασιδες κ το απόλυτο μπαρμπορα βέργας υπογα.
Επειδή είναι τύπισσα καντης εξηγα ότι είσαι πρωτάρης αν υπάρχει η δυνατότητα να σε προσέξει...ειναι λίγο τσαμπουκαλου αλλά μη μασάς έχει καλή καρδια....το βλέμμα της είναι καθαρό.
Το σημαντικότερο να θυμάσαι, εδώ Αθηνα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στους δρόμους. Το κέντρο είναι η φωλια τού λύκου, όλα τα ζόμπι έχουν την ικανότητα κ μυρίζουν όταν καποιος δεν είναι περπατιαρης....οχι από στενά κ να κοιτάς πάντα πίσω.
Έλεος και είπα ότι έχουμε επιτέλους καμιά καινούργια.Να αναφέρω ότι η Αλεξάνδρα Φωκαίας 19 είναι η Αγγέλα από διδύμου 22
Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας...Έχει μόλις ανέβει μια πολύ θετική κριτική. Τελικά τι ισχύει;
Την έχω πάρει, μόνο για τα φιλιά αξίζει, κατά τα άλλα μετριότητα.Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας...
Θετική δεν ήταν αλλά δεν έκλαψα και τα λεφτά μου. Είπα ότι περίμενα περισσοτερα από αυτήν και τι ακριβώς δεν μου άρεσε. Τον τύπο μπορεί να τον φόλιασε γιατί κάποιοι ξενερώνουν και εύκολα. Ας γράψει κι αυτός κριτική να σχηματίσουν γνώμη και οι υπόλοιποι.Έχει μόλις ανέβει μια πολύ θετική κριτική. Τελικά τι ισχύει;
Η Αγγελα είναι από τα καλύτερα κορίτσια του χώρου.Την βλέπω να πηγαίνει αλλού με άλλο όνομα πάλι
Ναι αυτή είναι πήγαινε εκεί και σφυριξετον της!!!!Συγνωμη αλλα νομιζω εγραψαν τα παιδια οτι σταματησε αν δεν κανω λαθος. Μου εχει κολλησει στο μυαλο απο την ωρα που διαβασα τον σμυρνη που εγραψε για μια τζουλια με διαστημικη κωλαρα και ηθελα να παω
Από πρόσωπο βλέπετε ; Ξέρεις τι ώρες δουλεύει περίπου ;Ναι αυτή είναι πήγαινε εκεί και σφυριξετον της!!!!
Καλός χαρακτήρας διαστημική κωλαρα και βυζαρα πλαστικά όλα νομίζω.
Μουναρα!!!Από πρόσωπο βλέπετε ; Ξέρεις τι ώρες δουλεύει περίπου ;
Που να τη δεις και άβαφη τη μουνάρα. Τυχαίο που έχει τα μάτια πάντα έντονα βαμμένα;Μουναρα!!!
Αλλά Κοντή χοντρή και άσχημη...
PM
Άλλη λέμε...Που να τη δεις και άβαφη τη μουνάρα. Τυχαίο που έχει τα μάτια πάντα έντονα βαμμένα;
Α μπερδεύτηκα με την Αγγέλα. Τα "κοντή, χοντρή και άσχημη" ήταν μάλλον σαρκασμός.Μουναρα!!!
Αλλά Κοντή χοντρή και άσχημη...
PM
ξέρεις που βρίσκεται αυτη;Πρόσεξε μην τη πάθεις όμως όπως ο συναγωνιστής που τον τρέχανε με το φορείο.
Υπαρχδι ΤΩΡΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΦΩΚΑΙΑΣ 19. ΣΚΑΜ κανονικόΑλεξάντρα φυλής 87 ΌΤΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ μουμαρα αλλα άμα γαμουσα κούκλα πλαστια θα ηταν πολύ καλύτερα τόσα χρόνια πρώτη φορά κλαίω 20ρικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ψεματα εχω ξανα κλάψει αλλα οχι τόσο πολύ