Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 222 άτομα (15 μέλη και 207 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.454
Πόντοι
2.036
Επίσης πριν καταλήξω στην Ντανιέλα, πήγα να περάσω στην Ναταλία I27(A) , όπου ενημερώθηκα μετα λύπης ότι έχει πάει στην χώρα της άγνωστο για πόσο.

TER RIS

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2021
Like
38
Πόντοι
0
Χωρίς δεύτερη σκέψη στο μπλε εισητηριο κ όχι στούντιο.
Κανε μια τσάρκα δες κοπελιές, σκέψου ποιες σου αρέσουν, σημειωσε σε φυλλάδα ονόματα κ σπίτια κ τσέκαρε επιτόπου κριτικες.
Θα πρότεινα Φωκαιας 17 κ 19 Ρίτα κ ειρήνη τσέκαρε Αγκυρας 12 τις κορασιδες κ το απόλυτο μπαρμπορα βέργας υπογα.
Επειδή είναι τύπισσα καντης εξηγα ότι είσαι πρωτάρης αν υπάρχει η δυνατότητα να σε προσέξει...ειναι λίγο τσαμπουκαλου αλλά μη μασάς έχει καλή καρδια....το βλέμμα της είναι καθαρό.
Το σημαντικότερο να θυμάσαι, εδώ Αθηνα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στους δρόμους. Το κέντρο είναι η φωλια τού λύκου, όλα τα ζόμπι έχουν την ικανότητα κ μυρίζουν όταν καποιος δεν είναι περπατιαρης....οχι από στενά κ να κοιτάς πάντα πίσω.
Σε ευχαριστω παρα πολυ, καλα την παρασκευη θα ρωτησω παλι να μου δωσετε ακριβως τα φωτα σας που να παω το σ/κ εσεις σαν εμπειροι, ειστε οι καλυτετοι ολοι

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
162
Like
20.593
Πόντοι
32.478
Έχει μόλις ανέβει μια πολύ θετική κριτική. Τελικά τι ισχύει;
Θετική δεν ήταν αλλά δεν έκλαψα και τα λεφτά μου. Είπα ότι περίμενα περισσοτερα από αυτήν και τι ακριβώς δεν μου άρεσε. Τον τύπο μπορεί να τον φόλιασε γιατί κάποιοι ξενερώνουν και εύκολα. Ας γράψει κι αυτός κριτική να σχηματίσουν γνώμη και οι υπόλοιποι.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.976
Πόντοι
13.636
Την βλέπω να πηγαίνει αλλού με άλλο όνομα πάλι
Η Αγγελα είναι από τα καλύτερα κορίτσια του χώρου.
Μην ξεχνάμε ότι την έχουν ακούσει και αυτές από το χάλι που επικρατεί και δεν υπάρχει καθόλου δουλειά και δεν μπορούμε να σκεφτούμε και πως αντιδρούν.
Εδώ οι άλλες από τα γραφεία πάνε στα μπουρδελα και σύντομα τις βλέπω και στο δεκαρικο...

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.976
Πόντοι
13.636
Συγνωμη αλλα νομιζω εγραψαν τα παιδια οτι σταματησε αν δεν κανω λαθος. Μου εχει κολλησει στο μυαλο απο την ωρα που διαβασα τον σμυρνη που εγραψε για μια τζουλια με διαστημικη κωλαρα και ηθελα να παω
Ναι αυτή είναι πήγαινε εκεί και σφυριξετον της!!!!

Καλός χαρακτήρας διαστημική κωλαρα και βυζαρα πλαστικά όλα νομίζω.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Ναι αυτή είναι πήγαινε εκεί και σφυριξετον της!!!!

Καλός χαρακτήρας διαστημική κωλαρα και βυζαρα πλαστικά όλα νομίζω.
Από πρόσωπο βλέπετε ; Ξέρεις τι ώρες δουλεύει περίπου ;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Για όποιον θελει να χάσει τα λεφτα του. Τωρα ενημερωση από φίλο με μηδενικες απαιτήσεις κι εύκολο γενικα. Μπηκε στο ΦΩΚΑΙΑΣ 19 ΙΣΟΓΕΙΟ. Ειναι μια Ναταλί, νομιζσι το ονομα. Η Απολυτη κοροιδια. Πιπα ψευτικη αεροπορικη. Καινεπισης μην μου πιάνεις τον κωλο μην μου πιανεις το βυζί κλπ. Μετα απο 3 λεπτα αεροπιπα κ πολυ μπλα. Μπλα. Της λεει γυρνα στα 4. Οχι λεει ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΕΞΤΡΑ.Στα 4 ειναι ΕΞΤΡΑ τουβεθπε... μονο απο μπροστα. Παει απο μπροστά κατσε λεει βαζει δυο κιλα τζελ παίρνει κ σταση να μην μπαίνει ουτε 5 ποντοι μεσα. Ελα λεει καμε φινις. Φυσικα ρην σταματησε ο φιλος
Φωκαιας 19 τωρα. Προσοχη .Δεν ειναι ΦΟΛΑ. ειναι ΑΠΆΤΗ μου είπε ο συντροφος ασχετος περι τα ιντερνετικα. Ηθελε να κανει φασαρια ζητησε τα λεφτα, δεν του δωσαν τιποτα φοβηθηκε κι έφυγε.. Εν ολιγοιε 19 ΦΩΚΑΙΑΣ ΣΚΑΜ απο τα λιγα. Οχι ΦΟΛΑ.ΣΚΑΜ κανονικό
Το άτομο ειναι 100% φερεγγυο κ με απαιτησεις τίποτα, φανταστειτε τι είναι αυτο το φρούτο. Οππιος περασει ας μας επιβεβαιωσει η διαψεύσει
ΜΑΚΡΙΑ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Αλεξάντρα φυλής 87 ΌΤΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ μουμαρα αλλα άμα γαμουσα κούκλα πλαστια θα ηταν πολύ καλύτερα τόσα χρόνια πρώτη φορά κλαίω 20ρικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ψεματα εχω ξανα κλάψει αλλα οχι τόσο πολύ
Υπαρχδι ΤΩΡΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΦΩΚΑΙΑΣ 19. ΣΚΑΜ κανονικό

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom