Koulourakias1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.311
- Πόντοι
- 206
ξέρεις που βρίσκεται αυτη;Πρόσεξε μην τη πάθεις όμως όπως ο συναγωνιστής που τον τρέχανε με το φορείο.
Υπαρχδι ΤΩΡΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΦΩΚΑΙΑΣ 19. ΣΚΑΜ κανονικόΑλεξάντρα φυλής 87 ΌΤΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ μουμαρα αλλα άμα γαμουσα κούκλα πλαστια θα ηταν πολύ καλύτερα τόσα χρόνια πρώτη φορά κλαίω 20ρικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ψεματα εχω ξανα κλάψει αλλα οχι τόσο πολύ
Έχουν γραφτεί τόσες κριτικές γι' αυτήν, πώς την πάτησες;;Υπαρχδι ΤΩΡΑ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΦΩΚΑΙΑΣ 19. ΣΚΑΜ κανονικό
σημερα μεσημερι που περασα απο φυλης 134 κλειστο και αυτο και τα διπλανα ,εχει δει καποιος αλλος καποια κινηση στο φυλης 134 ή ειναι μούφα η πληροφορια?Εν τω μεταξύ περιμένω περιμένω...
και κανείς δεν μιλάει για το καινούριο Λατινοσπιτο
Φυλής 134...
Ωρε μπράβο!
Πέρασα την πρώτη μέρα που ήταν εκεί,μαζί της και η Καρολίνα η οποία μου φάνηκε ξινομούρα και για αυτό δεν μπήκα σε αυτήν,αν και γενικώς αποφεύγω Κουβανές-Κολομβιανές γιατί 99,3% είναι φόλες και δεν διαψεύτηκα πάλι,τα ίδια και η Τζούλια,ναι μεν κωλάρα,χαρούμενη κοπέλα αλλά μέχρι εκεί,φιλιά,δάχτυλα,69,ελεύυερο στοματικό τα ξεχνάς,βέβαια αυτές έρχονται από γραφείο που έπερναν 150 ευρω,τώρα στα 20 ευρώ τι να κάνουν και δουλεύουν απότι φαίνεται κι εκεί συγχρόνος γιατί τις βλεπω στο πρόγραμμα τους,τώρα αν τις δώσεις εξτρα μπορεί να κάνει παπάδες αλλά αν ήταν έτσι πηγαίναμε και σε στούντιο,τέσπα το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη η Τζούλια εγώ δεν θα την ξαναδοκίμαζα,για μία φορά εντάξει δεν το κλαίς το 20αρι αλλά εγώ προσωπικά θέλω και να έχει και τα υπόλοιπα η κοπέλα για να θεωρώ ότι αξίζει,είναι πολλοί και σεβαστό βέβαια αυτό, που είναι ευχαριστημένοι που γαμάνε ένα ωραίο μουνί,έπιπλο ουσιαστικά,όπως την βρίσκει ο καθένας,τις άλλες Κουβανές δεν τις έχω δοκιμάσει και μάλλον δεν πρόκειται,για μια από τα ίδια τις βλέπω.Καλημέρα και καλό μήνα!Εχει περάσει κάποιος απο εσάς με Τζούλια ( λατίνα) απο Φυλής 134 Α????Αξιζει?
Για κάνε μια ξηγα αν μπορείς, πως έρχονται από γραφείο στα μπουρδέλα; Βαράγανε τόση μύγα εκει;Πέρασα την πρώτη μέρα που ήταν εκεί,μαζί της και η Καρολίνα η οποία μου φάνηκε ξινομούρα και για αυτό δεν μπήκα σε αυτήν,αν και γενικώς αποφεύγω Κουβανές-Κολομβιανές γιατί 99,3% είναι φόλες και δεν διαψεύτηκα πάλι,τα ίδια και η Τζούλια,ναι μεν κωλάρα,χαρούμενη κοπέλα αλλά μέχρι εκεί,φιλιά,δάχτυλα,69,ελεύυερο στοματικό τα ξεχνάς,βέβαια αυτές έρχονται από γραφείο που έπερναν 150 ευρω,τώρα στα 20 ευρώ τι να κάνουν και δουλεύουν απότι φαίνεται κι εκεί συγχρόνος γιατί τις βλεπω στο πρόγραμμα τους,τώρα αν τις δώσεις εξτρα μπορεί να κάνει παπάδες αλλά αν ήταν έτσι πηγαίναμε και σε στούντιο,τέσπα το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη η Τζούλια εγώ δεν θα την ξαναδοκίμαζα,για μία φορά εντάξει δεν το κλαίς το 20αρι αλλά εγώ προσωπικά θέλω και να έχει και τα υπόλοιπα η κοπέλα για να θεωρώ ότι αξίζει,είναι πολλοί και σεβαστό βέβαια αυτό, που είναι ευχαριστημένοι που γαμάνε ένα ωραίο μουνί,έπιπλο ουσιαστικά,όπως την βρίσκει ο καθένας,τις άλλες Κουβανές δεν τις έχω δοκιμάσει και μάλλον δεν πρόκειται,για μια από τα ίδια τις βλέπω.
αγαπητε αν γνωριζεις το γραφειο απο που ερχονται,πες μου γιατι εμενα μου αρεσε και θελω να την ξαναδω,σ ευχαριστωΠέρασα την πρώτη μέρα που ήταν εκεί,μαζί της και η Καρολίνα η οποία μου φάνηκε ξινομούρα και για αυτό δεν μπήκα σε αυτήν,αν και γενικώς αποφεύγω Κουβανές-Κολομβιανές γιατί 99,3% είναι φόλες και δεν διαψεύτηκα πάλι,τα ίδια και η Τζούλια,ναι μεν κωλάρα,χαρούμενη κοπέλα αλλά μέχρι εκεί,φιλιά,δάχτυλα,69,ελεύυερο στοματικό τα ξεχνάς,βέβαια αυτές έρχονται από γραφείο που έπερναν 150 ευρω,τώρα στα 20 ευρώ τι να κάνουν και δουλεύουν απότι φαίνεται κι εκεί συγχρόνος γιατί τις βλεπω στο πρόγραμμα τους,τώρα αν τις δώσεις εξτρα μπορεί να κάνει παπάδες αλλά αν ήταν έτσι πηγαίναμε και σε στούντιο,τέσπα το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη η Τζούλια εγώ δεν θα την ξαναδοκίμαζα,για μία φορά εντάξει δεν το κλαίς το 20αρι αλλά εγώ προσωπικά θέλω και να έχει και τα υπόλοιπα η κοπέλα για να θεωρώ ότι αξίζει,είναι πολλοί και σεβαστό βέβαια αυτό, που είναι ευχαριστημένοι που γαμάνε ένα ωραίο μουνί,έπιπλο ουσιαστικά,όπως την βρίσκει ο καθένας,τις άλλες Κουβανές δεν τις έχω δοκιμάσει και μάλλον δεν πρόκειται,για μια από τα ίδια τις βλέπω.
Μιας και έχεις καρδιά θέλει προσοχή , μην κολλήσεις κάτι.Καλησπέρα μυστες έχει κανείς να προτείνει κάποια που να κάνει καλή πίπα ; Λόγω καρδιάς δεν αντέχω φουλ προγραμμα
Δεν πηγα εγω. Εγω το φυλάω για το σκυλι μου. Ενας φιλος καλοπιστος. Μαλιστα μου είπε που να πάω κ λεω, πήγαινε φωκαιας ολα, οπου ναναι . Καλα ειναι. Ετσι νομιζ. Εξ ου κ ποσταρα γιαντην φολα αυτη... , εχω.. Τύψεις...Έχουν γραφτεί τόσες κριτικές γι' αυτήν, πώς την πάτησες;;
Η χειρότερη συμβουλή μακράν.Δεν πηγα εγω. Εγω το φυλάω για το σκυλι μου. Ενας φιλος καλοπιστος. Μαλιστα μου είπε που να πάω κ λεω, πήγαινε φωκαιας ολα, οπου ναναι . Καλα ειναι. Ετσι νομιζ. Εξ ου κ ποσταρα γιαντην φολα αυτη... , εχω.. Τύψεις...
Ρε συ φωκαιας γενιμα καλα. Ειναι. Εχει σε σχεση με τ αλλα. Κ μαλιστα δεν ειχα διαβασει οτι υοαρχει πουτανα να λεεθ στα 4 δεν κανω ειναι ΕΞΤΡΑ... επεσε στην περίπτωση... Τι εινσι αυτη? Αλβανιδα? Ρουμάνα???Η χειρότερη συμβουλή μακράν.
Ηταν στο magic girl.tv την πρωτη μερα τις ειχε,τωρα βλεπω τις κατεβασανε και δεν τις εχουν στο προγραμμα κι εγω αναρωτιεμαι αν ηταν καλες θα εμεναν εκει,αρα βρωμαει η υποθεση Κουλουρακια,μαλλον δεν ειχαν δουλεια εκει.Για κάνε μια ξηγα αν μπορείς, πως έρχονται από γραφείο στα μπουρδέλα; Βαράγανε τόση μύγα εκει;
Και συγχρόνως κιολας;
ηταν στο magic girl.tv,ομως αποτι ειδα τις βγαλανε και τις τεσσερις κουβανες,θα εχουν πολυ δουλεια φαινεται στο φ137 γι αυτοαγαπητε αν γνωριζεις το γραφειο απο που ερχονται,πες μου γιατι εμενα μου αρεσε και θελω να την ξαναδω,σ ευχαριστω
Ιταλίδα από τα Τυρανα!!!Ρε συ φωκαιας γενιμα καλα. Ειναι. Εχει σε σχεση με τ αλλα. Κ μαλιστα δεν ειχα διαβασει οτι υοαρχει πουτανα να λεεθ στα 4 δεν κανω ειναι ΕΞΤΡΑ... επεσε στην περίπτωση... Τι εινσι αυτη? Αλβανιδα? Ρουμάνα???
Εγώ Προσωπικά.Πέρασα την πρώτη μέρα που ήταν εκεί,μαζί της και η Καρολίνα η οποία μου φάνηκε ξινομούρα και για αυτό δεν μπήκα σε αυτήν,αν και γενικώς αποφεύγω Κουβανές-Κολομβιανές γιατί 99,3% είναι φόλες και δεν διαψεύτηκα πάλι,τα ίδια και η Τζούλια,ναι μεν κωλάρα,χαρούμενη κοπέλα αλλά μέχρι εκεί,φιλιά,δάχτυλα,69,ελεύυερο στοματικό τα ξεχνάς,βέβαια αυτές έρχονται από γραφείο που έπερναν 150 ευρω,τώρα στα 20 ευρώ τι να κάνουν και δουλεύουν απότι φαίνεται κι εκεί συγχρόνος γιατί τις βλεπω στο πρόγραμμα τους,τώρα αν τις δώσεις εξτρα μπορεί να κάνει παπάδες αλλά αν ήταν έτσι πηγαίναμε και σε στούντιο,τέσπα το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη η Τζούλια εγώ δεν θα την ξαναδοκίμαζα,για μία φορά εντάξει δεν το κλαίς το 20αρι αλλά εγώ προσωπικά θέλω και να έχει και τα υπόλοιπα η κοπέλα για να θεωρώ ότι αξίζει,είναι πολλοί και σεβαστό βέβαια αυτό, που είναι ευχαριστημένοι που γαμάνε ένα ωραίο μουνί,έπιπλο ουσιαστικά,όπως την βρίσκει ο καθένας,τις άλλες Κουβανές δεν τις έχω δοκιμάσει και μάλλον δεν πρόκειται,για μια από τα ίδια τις βλέπω.
Καταλαβα για να κανει τετοια αλβανιδα θαναι...Ιταλίδα από τα Τυρανα!!!
Αλλά πολύ καλό κορίτσι...
@@@ Αν δεν γουστάρεις πήγαινε για σκάλες κοπέλα μου. Εδώ θα πρέπει να τον φας.!!!
Και βγαίνει και με αυτό το γελοίο στυλακι στο σαλόνι...
Ίσως το μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου. Κανένα eye contact στο σαλόνι, κοίταζε μόνο τον ένα συναγωνιστή από τους 3 που ήμασταν. Αυτός σαν καλό κορόιδο ενέδωσε και πέρασε.Ιταλίδα από τα Τυρανα!!!
Αλλά πολύ καλό κορίτσι...
@@@ Αν δεν γουστάρεις πήγαινε για σκάλες κοπέλα μου. Εδώ θα πρέπει να τον φας.!!!
Και βγαίνει και με αυτό το γελοίο στυλακι στο σαλόνι...