Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 117 άτομα (8 μέλη και 109 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.748
Πόντοι
46.232
Περνάει η επιρρεια των χαπιών όντως.....τι ζούμε βρε παιδιά....
Πραγματικα η ιβαννα έχει μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, ειδικά όσο περνά η ώρα.... Γενικός κάπως κινεί τα μάτια της κ γελάει χωρίς λόγω πολυ έντονα που νιώθεις δονήσεις στο μουνι.
Όπως κ να έχει κάτι παίρνει χαπακονεται, κωλο ούτε σε έμενα έδωσε κ τα χυσια δεν τα καταπίνει αλλά βγαίνει κ τα φτύνει στον νιπτήρα στο μπάνιο που εχουν έξω στο τέλος του διαδρομου γενικά βιάζεται στο δωμάτιο σε όλη τη διάρκεια, πρέπει να έχεις πιει κυρωζινη να την προλάβεις.
Ισχύει ότι δε τα καταπίνει(τουλάχιστον για τις εμπειρίεςμου μαζί της), την έχω πάρει 4 φορές ποτέ δε βιάστηκε όμως, τώρα για το κώλο (ίσως να είναι και tip)δεν την έχω ρωτήσει ποτέ να της τον βάλω, απλά της τον έβαλα και δεν είπε τίποτα...από τη πρώτη φορά που τη πήρα

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
160
Πόντοι
0
Δεν ξέρω από που ξεκίνησε αυτή η αλητεία με τα έξτρα € στο δωμάτιο μέσα αλλά κάποιες τα έχουν κάνει πουτανα τώρα τελευταία έχει γίνει trend πρόγραμμα που έκαναν παλιότερα τώρα να ζητάνε + € μέσα δωμάτιο για να κάνουν,δεν σέβονται τίποτα τώρα θα μου πεις τι να σεβαστούν οι περισσότερες είναι καμένες και δίκιο θαχεις

Τελευταία τροποποίηση:

Mitsaras29

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2015
Κριτικές
30
Like
1.377
Πόντοι
1.011
Κώλο ανακοίνωσε? αν όχι ρώτησες? αν το έκoψε εντελώς δεν βλέπω λόγο να την πάρει κανείς πλέον :cheesy: να έκανε κανά τελειωτικό στην μάπα τουλάχιστον ...
όχι. Ρώτησα εγώ την τσατσά, είπε ότι πει η κοπέλα, και ακούστηκε από μέσα ένα ΟΧΙ, σαν του Μεταξά !

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.180
Πόντοι
5.435
Και συμπληρώνω...
Φωκαίας 19 η Λίζα που πήγε να μπει στο δωμάτιο και ο τύπος από μέσα της φώναξε να έρθει σε λίγο γιατί κάνει την τουαλέτα του. Τι ακούμε ρε και τι βόδια υπάρχουν.

Φωκαίας 25. Τζανινα και Σάρα
Φιλιππίδου 11 ισόγειο Μιχαελα και Στέλλα λατινα
Φυλής 59 ισόγειο η Νικόλ νταρντάνα Βραζιλιάνα
Φυλής 71 κάτω Σάρα και Σοφία λατίνες

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.725
Πόντοι
201
καλησπερα,καποια γαμησια π εριξα τις 2 βδομαδες π περασαν,Εμμυ απο λιωσιων π ειχα καιρο να την παρω ,απ τα στανταρακια μ,προσωπαρα,τσιμπουκοχειλα,βυζομπαλο,κωλαρα,ειναι οτι πρεπει για μενα,κ επισης πολυ καλη σε υπηρεσιες
Λολιτα επισης απο λιωσιων αλλα επειδη δεν την εβρισκα εκει πηγα απο Σπηρου Πατση,(ηταν κ η Κιρα εκει π ειχα καιρο να την δω κ εχει φτιαξει)κ αυτη περιπου στα ιδια κυβικα αλλα πιο σφιχτη μ πλαστικο στη8ος,πολυ καλη κ αυτη κ παντα με χαμογελο η καβλα
κ τελος Ντιανα απο φυλης ,μ φενεται οτι εχει πεσει
κατι ακυρο,πολλες φορες εχω δει κ εχετε δει οτι κλεινουν την Ρανια για 1 ωρα,την εχω παρει πριν καιρο ,συνολικα 2 φορες,τπτ το ιδιαιτερο,μονο καλο κωλο εχει π κ παλι τοσο κρεμα π βαζει δεν νιω8εις τπτ(για μουνι μιλαω)τι παραπανω κανει για να δωσει καποιος100-120 ευρο για 1 ωρα,δεν το χω δει που8ενα ξανα

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
636
Πόντοι
81
καλησπερα,καποια γαμησια π εριξα τις 2 βδομαδες π περασαν,Εμμυ απο λιωσιων π ειχα καιρο να την παρω ,απ τα στανταρακια μ,προσωπαρα,τσιμπουκοχειλα,βυζομπαλο,κωλαρα,ειναι οτι πρεπει για μενα,κ επισης πολυ καλη σε υπηρεσιες
Λολιτα επισης απο λιωσιων αλλα επειδη δεν την εβρισκα εκει πηγα απο Σπηρου Πατση,(ηταν κ η Κιρα εκει π ειχα καιρο να την δω κ εχει φτιαξει)κ αυτη περιπου στα ιδια κυβικα αλλα πιο σφιχτη μ πλαστικο στη8ος,πολυ καλη κ αυτη κ παντα με χαμογελο η καβλα
κατι ακυρο,πολλες φορες εχω δει κ εχετε δει οτι κλεινουν την Ρανια για 1 ωρα,την εχω παρει πριν καιρο ,συνολικα 2 φορες,τπτ το ιδιαιτερο,μονο καλο κωλο εχει π κ παλι τοσο κρεμα π βαζει δεν νιω8εις τπτ(για μουνι μιλαω)τι παραπανω κανει για να δωσει καποιος100-120 ευρο για 1 ωρα,δεν το χω δει που8ενα ξανα

Συνήθως στα ωριαία προγράμματα οι πουτάνες προσφέρουν υπηρεσίες που δεν τις προσφέρουν στα απλά προγράμματα, όπως φιλιά με γλώσσα, ακάποτα τσιμπούκια τελειωτικά κ.α.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
12.875
Πόντοι
4.926
Απογευματινή, στοχευμένη τσάρκα, σήμερα το απόγευμα:
Φυλής 71Α: Σοφία και Σάρα, δύο νόστιμες Λατίνες, σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71Β: Τρεις Λατίνες, η Μόνικα, μια που δεν θυμάμαι το όνομά της και η Λάουρα, η οποία ήταν η πιο εμφανίσιμη. Όλες σε απλό πρόγραμμα. Το κακό, με τις γαμημένες ισπανόφωνες, είναι ότι όσο ωραίες φαίνονται, τόσο μεγάλο φιάσκο θα πάθεις, στο δωμάτιο. Πρέπει να τους κάνουν συστάσεις, οι κουμανταδόροι και όταν βγαίνουν στο σαλόνι να μην λένε "Ola", αλλά "Φ-ola"!
Φυλής 65Β: Η Χριστίνα, η Τσέχα και καλά. Αρκετά εμφανίσιμη και καυλιάρα, αλλά όταν την είχα γαμήσει, πριν από καιρό, δεν έμεινα ικανοποιημένος.
Φυλής 65Α: Μπέτι, αραπίνα από την Γκάνα. Σχετικά καλή παρουσία, σε νορμάλ πρόγραμμα και χύσιμο στο στήθος της, το οποίο είχε εκτεθειμένο, στο επιθετικό σαλονάρισμα.
Φυλής 84Α: Κάποιος συναγωνιστής είχε κλείσει την Ράνια, σε πρόγραμμα μίας ώρας. Το μαγαζί, μάλιστα, είχε αναρτήσει στην πόρτα μία κόλλα χαρτί, το οποίο ενημέρωνε:
20241031_183306.jpg

Όπως στεκόμουν, στην άκρη του δρόμου και αφού έβγαλα την παραπάνω φωτογραφία, με πλησίασαν δύο μπαρμπάδες και μου έδωσαν ένα φυλλάδιο. Στην αρχή τους πέρασα για Χριστιανούς Μάρτυρες του Ιεχωβά. Μετά, άνοιξα το φυλλάδιο, το οποίο ήταν μεταφρασμένο σε διάφορες γλώσσες και διάβασα το περιεχόμενο του. Ενημέρωνε, τους υποψήφιους πελάτες, για το πόσο δύσκολη και άσχημη είναι η ζωή μιας πόρνης, γεμίζοντας, παράλληλα, τον αναγνώστη με ενοχές. Δεν γνωρίζω ποιοι ήταν, οι τύποι και τον αληθινό σκοπό τους. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι ήταν μέλη κάποιας αίρεσης, αφού ήταν γραμμένο και ένα εδάφιο, από την Αγία Γραφή, μέσα στο φυλλάδιο:
20241031_211342.jpg

Χωματιανού 11Β: Αλεξάνδρα, κοπέλα μέτριας εμφάνισης, με καλό σωματάκι, σε νορμάλ πρόγραμμα. Όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα. Τελικά, πλήρωσα και πέρασα, με την "συνεδρία", μαζί της, να μου αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα.
Γυρνώντας πίσω, στην περιοχή μου, άφησα την μηχανή στο γκαράζ και αποφάσισα να πάω μία βόλτα με τα πόδια. Κάποια πιτσιρίκια ήταν ντυμένα και μακιγιαρισμένα στο ύφος της ημέρας, μιας και σήμερα γιορτάζεται το, αμερικανόφερτο, Halloween. Ανάμεσα στο πλήθος ήταν και πολύ πατσαβουρόκοσμος, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να διακρίνω τους μασκαράδες, από τους απλούς ανθρώπους. Αυτά ήταν τα μικρά νέα, που φέρνω από την πιάτσα. Καλό βράδυ σε όλους και λόγω της ημέρας:
Φάρσα ή κέρασμα;

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
391
Πόντοι
20
Μύστη μου η Νατάσα Πεταλούδα (νυν Βικτώρια) είναι για απόσυρση!
Το cim στο Διδυμου 27 είναι χρόνια εκεί για να υπονοεί τις υπηρεσίες :pipa2:
Όπως επίσης και ο σκύλος ματάκιας :cool2:
Η Νατάσσα τωρα λογικα πρεπει να ειναι 50+ και εγω εχω να την δω πανω απο 20 χρονια και σιγουρα δεν θα ηθελα να την δω σε τετοιο χάλι. Κριμα, οντως υπηρξε πολυ εκφυλη μουναρα με απιστευτο πάτο και επική πίπα.Ναι απλο αποστειρωμενο το γαμησι της αλλα το στησιμο στα 4 θα μου μεινει αξεχαστο, αν ειχε ορεξη εκανε και καλα γαμησια αλλα γενικα λιγο ψυχρή. Ναναι καλα παντως αλλα για να δουλευει ακομη φαινεται δεν εκμεταλευτηκε σωστα τα τοσα χρονια της μεσα στα μπουρδελα.Καλο βραδυ και καλο μηνα φιλοι του αγοραιου ερωτα.

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
6
Like
265
Πόντοι
280
Για ποια Ντιανα λες;

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
506
Πόντοι
21
Φυλής 84Α: Κάποιος συναγωνιστής είχε κλείσει την Ράνια, σε πρόγραμμα μίας ώρας. Το μαγαζί, μάλιστα, είχε αναρτήσει στην πόρτα μία κόλλα χαρτί, το οποίο ενημέρωνε:
20241031_183306.jpg
Τουλάχιστον είναι τίμιος ο οίκος. Θέλει να απολαύσει κάποιος μια ώρα, κλείνει και δεν γίνεται τσίρκο από έξω με το καφενείο. Όχι σαν κάποιους άλλους μεταμεσονύχτια που πας να γαμησεις και μόνο τάβλι δεν έχουν βγάλει στο σαλόνι.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.154
Πόντοι
201
Ναναι καλα παντως αλλα για να δουλευει ακομη φαινεται δεν εκμεταλευτηκε σωστα τα τοσα χρονια της μεσα στα μπουρδελα.Καλο βραδυ και καλο μηνα φιλοι του αγοραιου ερωτα.

Πραγματικά περιμένεις από αυτές να έχουν έστω και μία στάλα μυαλό; Καμμένα άτομα είναι, μετά από κάποιο σημείο δεν νιώθουν από τα ψυχολογικά και το αλκοόλ.
Τόσα χρόνια οι ίδιες και οι ίδιες. Μία η Νανά από καλύμνου, μία η Τρελοκοτσίδου, μία αυτή που έβγαινε ντυμένη νύφη, μία η Αντριάννα, μία η Αλιόνα, μία η Ζάνα κτλπ
Η λίστα δεν τελειώνει ούτε μέχρι αύριο.

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
31
Like
1.377
Πόντοι
1.071
Συνήθως ο άλλος μπορεί να έχει ανάγκη από παρέα πέραν τις καλες και εξτρα υπηρεσίες που θα σου κάνει στην μια ώρα η Ράνια είναι μια κοπέλα που το έχει στο μπλα μπλα οπότε εγώ πιστεύω θα πήγαινε κάποιος να ρίξει έναν και για παρέα στο μετέπειτα

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
636
Πόντοι
81
Πραγματικά περιμένεις από αυτές να έχουν έστω και μία στάλα μυαλό; Καμμένα άτομα είναι, μετά από κάποιο σημείο δεν νιώθουν από τα ψυχολογικά και το αλκοόλ.
Τόσα χρόνια οι ίδιες και οι ίδιες. Μία η Νανά από καλύμνου, μία η Τρελοκοτσίδου, μία αυτή που έβγαινε ντυμένη νύφη, .

Ποιά έβγαινε ντυμένη νύφη;

Πού και πότε;

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
636
Πόντοι
81
Η Νατάσσα τωρα λογικα πρεπει να ειναι 50+ και εγω εχω να την δω πανω απο 20 χρονια και σιγουρα δεν θα ηθελα να την δω σε τετοιο χάλι. Κριμα, οντως υπηρξε πολυ εκφυλη μουναρα με απιστευτο πάτο και επική πίπα.Ναι απλο αποστειρωμενο το γαμησι της αλλα το στησιμο στα 4 θα μου μεινει αξεχαστο, αν ειχε ορεξη εκανε και καλα γαμησια αλλα γενικα λιγο ψυχρή.

Την Νατάσσα την είδα πριν από μερικές ημέρες χωρίς να περάσω μαζί της. Δυσκολεύτηκα πολύ να την αναγνωρίσω. Το εκπληκτικό είναι ότι αυτή με γνώρισε αμέσως μετά από 25 χρόνια που είχα να πάω μαζί της αν και δεν ήμουν ποτέ τακτικός πελάτης της. Αυτό επιβεβαιώνει την ρήση ότι "όποιος έχει μνήμη δεν έχει κρίση"!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom