Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.372
- Πόντοι
- 5.435
Από Φυλής 65, 84Για ποια Ντιανα λες;
Από Φυλής 65, 84Για ποια Ντιανα λες;
Τουλάχιστον είναι τίμιος ο οίκος. Θέλει να απολαύσει κάποιος μια ώρα, κλείνει και δεν γίνεται τσίρκο από έξω με το καφενείο. Όχι σαν κάποιους άλλους μεταμεσονύχτια που πας να γαμησεις και μόνο τάβλι δεν έχουν βγάλει στο σαλόνι.Φυλής 84Α: Κάποιος συναγωνιστής είχε κλείσει την Ράνια, σε πρόγραμμα μίας ώρας. Το μαγαζί, μάλιστα, είχε αναρτήσει στην πόρτα μία κόλλα χαρτί, το οποίο ενημέρωνε:
Ναναι καλα παντως αλλα για να δουλευει ακομη φαινεται δεν εκμεταλευτηκε σωστα τα τοσα χρονια της μεσα στα μπουρδελα.Καλο βραδυ και καλο μηνα φιλοι του αγοραιου ερωτα.
Συνήθως ο άλλος μπορεί να έχει ανάγκη από παρέα πέραν τις καλες και εξτρα υπηρεσίες που θα σου κάνει στην μια ώρα η Ράνια είναι μια κοπέλα που το έχει στο μπλα μπλα οπότε εγώ πιστεύω θα πήγαινε κάποιος να ρίξει έναν και για παρέα στο μετέπειτακαλησπερα,καποια γαμησια π εριξα τις 2 βδομαδες π περασαν,Εμμυ απο λιωσιων π ειχα καιρο να την παρω ,απ τα στανταρακια μ,προσωπαρα,τσιμπουκοχειλα,βυζομπαλο,κωλαρα,ειναι οτι πρεπει για μενα,κ επισης πολυ καλη σε υπηρεσιες
Λολιτα επισης απο λιωσιων αλλα επειδη δεν την εβρισκα εκει πηγα απο Σπηρου Πατση,(ηταν κ η Κιρα εκει π ειχα καιρο να την δω κ εχει φτιαξει)κ αυτη περιπου στα ιδια κυβικα αλλα πιο σφιχτη μ πλαστικο στη8ος,πολυ καλη κ αυτη κ παντα με χαμογελο η καβλα
κ τελος Ντιανα απο φυλης ,μ φενεται οτι εχει πεσει
κατι ακυρο,πολλες φορες εχω δει κ εχετε δει οτι κλεινουν την Ρανια για 1 ωρα,την εχω παρει πριν καιρο ,συνολικα 2 φορες,τπτ το ιδιαιτερο,μονο καλο κωλο εχει π κ παλι τοσο κρεμα π βαζει δεν νιω8εις τπτ(για μουνι μιλαω)τι παραπανω κανει για να δωσει καποιος100-120 ευρο για 1 ωρα,δεν το χω δει που8ενα ξανα
Πραγματικά περιμένεις από αυτές να έχουν έστω και μία στάλα μυαλό; Καμμένα άτομα είναι, μετά από κάποιο σημείο δεν νιώθουν από τα ψυχολογικά και το αλκοόλ.
Τόσα χρόνια οι ίδιες και οι ίδιες. Μία η Νανά από καλύμνου, μία η Τρελοκοτσίδου, μία αυτή που έβγαινε ντυμένη νύφη, .
Η Νατάσσα τωρα λογικα πρεπει να ειναι 50+ και εγω εχω να την δω πανω απο 20 χρονια και σιγουρα δεν θα ηθελα να την δω σε τετοιο χάλι. Κριμα, οντως υπηρξε πολυ εκφυλη μουναρα με απιστευτο πάτο και επική πίπα.Ναι απλο αποστειρωμενο το γαμησι της αλλα το στησιμο στα 4 θα μου μεινει αξεχαστο, αν ειχε ορεξη εκανε και καλα γαμησια αλλα γενικα λιγο ψυχρή.
Ποιά έβγαινε ντυμένη νύφη;
Πού και πότε;
Απ' ότι λέει η υπηρεσία,την άλλη εβδομάδα,τσέκ από Τετάρτη κι έπειτα άν δεν αλλάξει κάτι.Υπάρχει καμία ενημέρωση για επιστροφή Ναταλίας από Φώκαιας 27β?
Ότι πρέπει μόλις μπει ο μισθόςΑπ' ότι λέει η υπηρεσία,την άλλη εβδομάδα,τσέκ από Τετάρτη κι έπειτα άν δεν αλλάξει κάτι.
Προς το παρόν είναι η Εμμανουέλα στη 2η βάρδια, τλχστον όταν πέρασα.
Ειρήνη του 27β δεν υπάρχουν νέα εκτός απ' το ότι "μπορεί να έρθει ξαφνικά"της υπηρεσίας.
Η Εμμανουλα τη λεει Μυστη πως ειναι σε εμφάνισηΑπ' ότι λέει η υπηρεσία,την άλλη εβδομάδα,τσέκ από Τετάρτη κι έπειτα άν δεν αλλάξει κάτι.
Προς το παρόν είναι η Εμμανουέλα στη 2η βάρδια, τλχστον όταν πέρασα.
Ειρήνη του 27β δεν υπάρχουν νέα εκτός απ' το ότι "μπορεί να έρθει ξαφνικά"της υπηρεσίας.
Η νύφη έχει αποσυρθεί πολύ καιρό. Πιθανότατα να μην βρίσκεται και στη ζωήΠραγματικά περιμένεις από αυτές να έχουν έστω και μία στάλα μυαλό; Καμμένα άτομα είναι, μετά από κάποιο σημείο δεν νιώθουν από τα ψυχολογικά και το αλκοόλ.
Τόσα χρόνια οι ίδιες και οι ίδιες. Μία η Νανά από καλύμνου, μία η Τρελοκοτσίδου, μία αυτή που έβγαινε ντυμένη νύφη, μία η Αντριάννα, μία η Αλιόνα, μία η Ζάνα κτλπ
Η λίστα δεν τελειώνει ούτε μέχρι αύριο.
Εμένα η υπηρεσία μου είχε πει για αύριο ότι δουλεύει κανονικά πριν 1 εβδομάδα που είχα ρωτήσει...τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτιΥπάρχει καμία ενημέρωση για επιστροφή Ναταλίας από Φώκαιας 27β?
Μου είχε πει,πωσ έβγαινε με το νυφικό για να εκδικηθεί τον πρώην άντρα τησ.Η νύφη έχει αποσυρθεί πολύ καιρό. Πιθανότατα να μην βρίσκεται και στη ζωή
Ήταν μορφή του Προύσης 22!
Φαντάσου ψυχολογικά..Μου είχε πει,πωσ έβγαινε με το νυφικό για να εκδικηθεί τον πρώην άντρα τησ
Έχω να τη δώ πάνω από χρόνο, μελαχρινή άσπρο δέρμα παλιά ήταν αρκετά καλή από κορμί τλχστον, για τώρα δεν έχω ιδέα, γενικά πασίγνωστη εκεί στα 27άρια ηλικία 30+πιστεύω. Με σταθερή πελατεία λογικά.Η Εμμανουλα τη λεει Μυστη πως ειναι σε εμφάνιση
Έχει πάρει σασί. Την έχω δει. Καμία σχέση με όπως ήταν στο Φώκαιας 27 υπόγειοΈχω να τη δώ πάνω από χρόνο, μελαχρινή άσπρο δέρμα παλιά ήταν αρκετά καλή από κορμί τλχστον, για τώρα δεν έχω ιδέα, γενικά πασίγνωστη εκεί στα 27άρια ηλικία 30+πιστεύω. Με σταθερή πελατεία λογικά.