Απογευματινή, στοχευμένη τσάρκα, σήμερα το απόγευμα:
Φυλής 71Α: Σοφία και Σάρα, δύο νόστιμες Λατίνες, σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71Β: Τρεις Λατίνες, η Μόνικα, μια που δεν θυμάμαι το όνομά της και η Λάουρα, η οποία ήταν η πιο εμφανίσιμη. Όλες σε απλό πρόγραμμα. Το κακό, με τις γαμημένες ισπανόφωνες, είναι ότι όσο ωραίες φαίνονται, τόσο μεγάλο φιάσκο θα πάθεις, στο δωμάτιο. Πρέπει να τους κάνουν συστάσεις, οι κουμανταδόροι και όταν βγαίνουν στο σαλόνι να μην λένε "Ola", αλλά "Φ-ola"!
Φυλής 65Β: Η Χριστίνα, η Τσέχα και καλά. Αρκετά εμφανίσιμη και καυλιάρα, αλλά όταν την είχα γαμήσει, πριν από καιρό, δεν έμεινα ικανοποιημένος.
Φυλής 65Α: Μπέτι, αραπίνα από την Γκάνα. Σχετικά καλή παρουσία, σε νορμάλ πρόγραμμα και χύσιμο στο στήθος της, το οποίο είχε εκτεθειμένο, στο επιθετικό σαλονάρισμα.
Φυλής 84Α: Κάποιος συναγωνιστής είχε κλείσει την Ράνια, σε πρόγραμμα μίας ώρας. Το μαγαζί, μάλιστα, είχε αναρτήσει στην πόρτα μία κόλλα χαρτί, το οποίο ενημέρωνε:
Όπως στεκόμουν, στην άκρη του δρόμου και αφού έβγαλα την παραπάνω φωτογραφία, με πλησίασαν δύο μπαρμπάδες και μου έδωσαν ένα φυλλάδιο. Στην αρχή τους πέρασα για Χριστιανούς Μάρτυρες του Ιεχωβά. Μετά, άνοιξα το φυλλάδιο, το οποίο ήταν μεταφρασμένο σε διάφορες γλώσσες και διάβασα το περιεχόμενο του. Ενημέρωνε, τους υποψήφιους πελάτες, για το πόσο δύσκολη και άσχημη είναι η ζωή μιας πόρνης, γεμίζοντας, παράλληλα, τον αναγνώστη με ενοχές. Δεν γνωρίζω ποιοι ήταν, οι τύποι και τον αληθινό σκοπό τους. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι ήταν μέλη κάποιας αίρεσης, αφού ήταν γραμμένο και ένα εδάφιο, από την Αγία Γραφή, μέσα στο φυλλάδιο:
Χωματιανού 11Β: Αλεξάνδρα, κοπέλα μέτριας εμφάνισης, με καλό σωματάκι, σε νορμάλ πρόγραμμα. Όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα. Τελικά, πλήρωσα και πέρασα, με την "συνεδρία", μαζί της, να μου αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα.
Γυρνώντας πίσω, στην περιοχή μου, άφησα την μηχανή στο γκαράζ και αποφάσισα να πάω μία βόλτα με τα πόδια. Κάποια πιτσιρίκια ήταν ντυμένα και μακιγιαρισμένα στο ύφος της ημέρας, μιας και σήμερα γιορτάζεται το, αμερικανόφερτο, Halloween. Ανάμεσα στο πλήθος ήταν και πολύ πατσαβουρόκοσμος, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να διακρίνω τους μασκαράδες, από τους απλούς ανθρώπους. Αυτά ήταν τα μικρά νέα, που φέρνω από την πιάτσα. Καλό βράδυ σε όλους και λόγω της ημέρας:
Φάρσα ή κέρασμα;