Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (9 μέλη και 61 επισκέπτες)

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
Ερώτηση πέρασα σήμερα από σταθμό Λαρίσης εκεί κοντά δεν ήταν ένα μπουρδελακι που ήταν η τρελοκοτσιδου??? Έχει κλείσει αυτό? Θα ήθελα να την ξαναδώ μετά από τόσο καιρό...

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.644
Πόντοι
6.555
Ερώτηση πέρασα σήμερα από σταθμό Λαρίσης εκεί κοντά δεν ήταν ένα μπουρδελακι που ήταν η τρελοκοτσιδου??? Έχει κλείσει αυτό? Θα ήθελα να την ξαναδώ μετά από τόσο καιρό...
υπαρχει φιλε μου και ειναι στην οδο παρασσιου 36 στον 1ο οροφο...ειναι μαζι με μια χοντρουλα με μεγαλο στηθος την γιαννα....δεν ξερω τι προσδοκιες εχεις για την τρελοκοτσιδου, αλλα κρατα μικρο καλαθι...ναι μεν αλλα...μπορει να εχει βαλει το ελευθερο στο προγραμμα της αλλα σε ολα τα αλλα ο χρονος ειναι αμειλικτος

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.690
Πόντοι
201
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.217
Πόντοι
3.246
Γεια σας παίδες , κολωνου 30Β στον 1 όροφο συνήθως βραδυνες ώρες έχω κολλήσει άγρια με μια αλογα , κανονικο μοντέλο ισαξιο για βίζιτες πολυτελείας...και οχι του 20ρικου που ζηταει ...
Μαυρα μαλλιά μεγαλα έντονο βλεμα μαυροματα , με τατου στο δεξί μπρατσο της και πιρσινκ στις ρογες της ..
Φιδίσιο ψηλό κορμι με απιστευτη μεγάλη κολαρα ...
Προχτες που την επισκευτικα μου συστηθηκε ιρεν πιο παλια ναντια ..δεν ξερω αλαξε ονομα....
Προσπαθήσω να της πάρω τηλέφωνο της επομενη φορα , με την πρόφαση αν κανει βιζιτες στον χωρο μου ..
Θ α εδινα ανετα 100 + για σπιτι μου εστω για καποιες ωρες...
την Ρίτα λες παλιά
έπαιρνε 15

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
540
Πόντοι
300
Πήγα σήμερα κατά τις 10:30 για Ειρηνακι αλλά ήδη περίμεναν 3 συναγωνιστές και λόγο έλλειψης χρόνου πέρασα με Αλίνα από Αγκύρας 12 όμορφα κατανεμημένα κιλά στηθακια 2αρια και αντέχει πολύ κοπανιμα, πίπα με προφύλαξη, μου είπε κατά την έξοδο μου θα κάτσει έως Τρίτη μετά φεύγει για την μαμά πατρίδα Ρουμανία έχω την εντύπωση. Το τιμά το 20ρικο

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
759
Πόντοι
681
υπαρχει φιλε μου και ειναι στην οδο παρασσιου 36 στον 1ο οροφο...ειναι μαζι με μια χοντρουλα με μεγαλο στηθος την γιαννα....δεν ξερω τι προσδοκιες εχεις για την τρελοκοτσιδου, αλλα κρατα μικρο καλαθι...ναι μεν αλλα...μπορει να εχει βαλει το ελευθερο στο προγραμμα της αλλα σε ολα τα αλλα ο χρονος ειναι αμειλικτος
Ελεύθερο τι θέλει να πει ο ποιητής?
Στοματικό φαντάζομαι εννοείς?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.000
Πόντοι
1.936
να ρωτήσω παίδες, η Ιβαννα από Διδυμου σίγουρα δίνει κωλο μέσα στο δωμάτιο? Έξω λέει τα πάντα ΠΛΗΝ κωλου. Έχω διαβάσει ότι το δίνει, αλλά σήμερα που πέρασα να την δω, ούτε ψήθηκαν πολύ και το να περάσω και να μην την παστελωσω είναι άδικο και κρίμα να δώσω 20αρι
Αναλογως τα κεφια της ειναι.Εγω οποτε εχω ζητησει εχω φαει ακυρο.Καλο ειναι να πας αρχη της βαρδιας της που ειναι πιο στα σιγκαλα της γιατι προς το τελος ή κατα το μεσο περναει η επιρρεια των χαπιων και αρχιζει τις μαλακιες και δεν συννενοεισαι.Εχω περασει και καλα μαζι της αλλα και μετρια αλλα κουλουρι δεν μου εχει δωσει οποτε ζητησα.

Μήτσος Μπάμπολας

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
42
Like
4.442
Πόντοι
2.831
Τσάρκα σήμερα στην απογευματινή βάρδια, κατά της 21:00:
Αγκύρας 12Β: Αντριάννα, το γνωστό απολίθωμα, πρώτη ξαδέρφη του Μάμρα.
Αγκύρας 12Α: Κατερίνα, έκφυλη χοντρέλω, σε νορμάλ πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Μαζί της η Βικτώρια, μία παλιά γνώριμη, την οποία είχα να δω καμιά 20αριά χρόνια. Μιλάμε, τρόμαξα να την γνωρίσω! Έχει πατσαβουριάσει και μπαχατελέψει, μέχρι εκεί που δεν παίρνει! Για όσους δεν γνωρίζουν, η συγκεκριμένη δούλευε πριν από, περίπου, 25 χρόνια στο Φυλής 71Α. Τότε ήταν ένα πολύ έκφυλο μουνί. Το πρόγραμμα της ήταν νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο, αλλά περνούσες μέσα στο δωμάτιο μόνο από την εμφάνιση. Θυμάμαι, ήταν κάπου στο 1999-2000, την γαμούσα πισωκολλητό, κοιτούσα την φάση στον καθρέφτη και έκανα συνειρμούς: Ήταν, λέει, τουρίστρια, την είχα καμακώσει στην παραλία και την πηδούσα. Τότε, δούλευε με το όνομα Νατάσα, γνωστή και ως Νατάσα Πεταλούδα, λόγω του τατουάζ που έχει χαμηλά στην πλάτη της.
Φυλής 71Α: Δύο Φολό-Λατίνες, σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71Β: Τρεις Λατίνες, η μία πιο φόλα από την άλλη.
Φυλής 69Β: Σοφία, μια ξερακιανή πιτσιρίκα, σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69Α: Μαρία, γνωστή και ως Φολό-Μαρία, σε νορμάλ πρόγραμμα.
Φυλής 65Β: Κορίνα, η γνωστή φόλα. Την είχα πάρει, όταν είχε πρωτοέρθει, στο διπλανό μαγαζί.
Φιλιππίδου 11Α: Λέιλα, μπαμπάτσικη νεαρή και Ντιάνα, η γνωστή πατσαβούρα, σε νορμάλ πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό. Το σαλόνι ήταν άδειο, αφού οι γαμπροί της ευτυχίας σκάνε μετά της 00:00, για να πιπώσουν το τραβέλι-τσατσά.
Φωκαίας 7Α: Ρίτα, σιτεμένη γυναίκα. Ήταν τόσο αδιάφορη, που δεν ρώτησα πρόγραμμα.
Φυλής 66Δ: Έμυ, Τζαμαϊκανή νόστιμη κοπελίτσα, με ωραίο σωματάκι, σε νορμάλ πρόγραμμα.
Φυλής 66Α: Ισπανόφωνη, παχιά κοπέλα. Συναγωνιστής είχε πληρώσει για μία ώρα και το σπίτι ήταν κλειδωμένο.
Φυλής 54Β: Η γνωστή, παλιό-σειρά, Αουρόρα. Πάνε πολλά χρόνια, που την είχα πηδήξει. Έχει πάψει, πλέον, να με ελκύει.
Φυλής 54Α: Μαρία, ισπανόφωνη παχιά, με νόστιμο πρόσωπο, με γυαλιά. Την ώρα που περίμενα, νεαρός συναγωνιστής έβγαινε από το δωμάτιο και η τσατσά του έδωσε ένα 20άρικο. Λογικά, έφαγε φόλα και ζήτησε τα χρήματα του πίσω.
Διδύμου 8Α: Μαρία, νόστιμο πιπίνι, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Διδυμου 27: Ιβάνα, αρκετά εμφανίσιμο ξανθό milf, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Χωματιανού 11Α: Μία άχρωμη νεαρή, το όνομα της οποίας μου διαφεύγει.
Χωματιανού 11Β: Αλεξάνδρα, νεαρή εμφανίσιμη κοπέλα, με καλό σωματάκι, σε νορμάλ πρόγραμμα. Όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα και ένας συναγωνιστής είχε πληρώσει και περίμενε, στο σαλόνι, για να μπει.
Τελικά, επέστρεψα στο Διδυμου 27 και πέρασα με την Ιβάνα: Μπήκε μέσα στο δωμάτιο, γδύθηκε και πήρε κατευθείαν, το πεσμένο καυλί μου, στο στόμα της. Η πίπα της ήταν τελείως μονότονη. Της είπα να μου γλύψει τα τριχωτά μου αρχίδια και αυτή υπάκουσε. Τα ρούφαγε, με μανία, για αρκετή ώρα. Έπειτα, επέστρεψε στο τσιμπούκι και μετά από λίγα λεπτά, της τα έδωσα στο στόμα. Αυτή τα κατάπιε και κάτι ψέλλισε, στην γλώσσα της. Με χαιρέτησε και έφυγε. Εγώ πήγα στον νιπτήρα, σκουπίστηκα, ντύθηκα και επέστρεψα, για να πλύνω τα χέρια μου. Πάνω στην βάνα της βρύσης ήταν σκαλισμένα τα γράμματα cim. Εγώ, λόγω του χώρου, το μετέφρασα σε cum in mouth και το θεώρησα σαν σημάδι από το σύμπαν!
Μύστη μου η Νατάσα Πεταλούδα (νυν Βικτώρια) είναι για απόσυρση!
Το cim στο Διδυμου 27 είναι χρόνια εκεί για να υπονοεί τις υπηρεσίες :pipa2:
Όπως επίσης και ο σκύλος ματάκιας :cool2:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.282
Πόντοι
3.436
Αναλογως τα κεφια της ειναι.Εγω οποτε εχω ζητησει εχω φαει ακυρο.Καλο ειναι να πας αρχη της βαρδιας της που ειναι πιο στα σιγκαλα της γιατι προς το τελος ή κατα το μεσο περναει η επιρρεια των χαπιων και αρχιζει τις μαλακιες και δεν συννενοεισαι.Εχω περασει και καλα μαζι της αλλα και μετρια αλλα κουλουρι δεν μου εχει δωσει οποτε ζητησα.
Περνάει η επιρρεια των χαπιών όντως.....τι ζούμε βρε παιδιά....
Πραγματικα η ιβαννα έχει μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, ειδικά όσο περνά η ώρα.... Γενικός κάπως κινεί τα μάτια της κ γελάει χωρίς λόγω πολυ έντονα που νιώθεις δονήσεις στο μουνι.
Όπως κ να έχει κάτι παίρνει χαπακονεται, κωλο ούτε σε έμενα έδωσε κ τα χυσια δεν τα καταπίνει αλλά βγαίνει κ τα φτύνει στον νιπτήρα στο μπάνιο που εχουν έξω στο τέλος του διαδρομου γενικά βιάζεται στο δωμάτιο σε όλη τη διάρκεια, πρέπει να έχεις πιει κυρωζινη να την προλάβεις.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.217
Πόντοι
3.246
φυλής 59 όροφος Ντανιέλα και Νάταλι καινούργιες πλαδαρές λατινοκωλάρες αδιάφορες εντελώς
φυλής 71 πάνω οι 2 από τις 3 ενδιαφέρουσες παρουσίες η μία ενδιαφέρουσα ήταν η Λουσία
φυλής 86 πάνω Σοφία
φυλής 69β Έμμυ
φυλής 84 κάτω η Ράνια ξανά σε
πρόγραμμα 1 ώρας
Φυλής 67 Έλλη και Έλενα
φυλής 65 πάνω Μπέτυ μαυρούλα
φυλής 65 κάτω Χριστίνα τσέχα
φωκαίας 17 Μικαέλα
από λίγα που μπήκα μέσα…

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom