Thanasakis300
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Μήπως γνωρίζει κανείς μέρες και ωράριο της Τζανίνας στην επιστροφή της Φωκαίας 25?
Thanks.
Thanks.
4-12μμ.Μήπως γνωρίζει κανείς μέρες και ωράριο της Τζανίνας στην επιστροφή της Φωκαίας 25?
Thanks.
Εννοείται ειναι γούστα που έχει ο καθένας, άλλος με σιτεμενη γριά, η με χοντρή η με κάποια με στραπατσαρισμενη μούρη,Το σεξ δεν είναι στον πουτσο αλλά στο μυαλό
Οπότε κάθε φαντασιοση κάτι εξυπηρετεί στον καθένα.
Ανάλογα την εποχή έχω κάνει τα πάντα
Από αγαπουλης σαβουρογαμης και πολλά άλλα
Είναι δικαίωμα του καθενός
Αν εννοείς το Σωνιέρου 13 τότε πρέπει να μιλάμε για δεκαετία '70Για την ιστορία (το είχα αναφέρει παλιότερα) να πω το εξής.
Αντίστοιχες ουρές είχε και η Τζένη Χειλουδάκη όταν είχε δουλέψει Μιχαήλ Βόδα & Θήρας στην μονοκατοικία .
Αδιανόητο για την εποχή .
Επίσης σε ένα ημιυπόγειο μπουρδέλο στην Σωνιερου (λοξοκάθετη στην Λιοσίων) είχαν φέρει μια ανήλικη (16-17) μουσουλμάνα από Θράκη μεριά και το μιισό σχολείο μου είχε περάσει από εκεί.
Τότε ήταν μέσω φίλων η είδηση.
Άλλες ουρές παλιά για εκδιδόμενες δεν θυμάμαι.
Α ! Της Καιτούλας (Φυλής κ Μαυρογένους) αλλά εκεί μπουκωνε μέσα ο οίκος και τους ξεπετουσε στο μπαμ μπαμ αυτό το κορίτσι !
* Στην Σωνιερου δούλευε τότε και η μετέπειτα ιδιοκτήτρια (νομιζω) στο Φυλής 99.
Ξέχασες την Μπέτη απο Φυλής 65 ισόγειο. Πρόκειται για μία κοπέλα προερχομένη απο την Αφρικανική ήπειρο, νεαρής ηλικίας, σφιχτό σώμα, ψηλά καπούλια (μου θύμισε την Ανδριάνα απο Χωματιανού), στήθος κάτι λιγότερο απο δυάρι, γαμεύσιμη αρκετά για μένα , μίλησε Ελληνικά, πρόσχαρη με χαμόγελο, το κακό είναι ότι η υπηρεσία ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα(αποστειρωμένο).Επίσης τα Αγκύρας 9 και 12 κλειστά σήμερα όλη μέρα
Μόνο της Αντριάνας ανοιχτό...
Thanks φιλαράκι!4-12μμ.
Καμιά φορά κάνει ρεπό την Δευτέρα.
Είπε οτι ήρθε για να μείνει.
Παίζει εκεί μαυρουλα κοπέλα??Ξέχασες την Μπέτη απο Φυλής 65 ισόγειο. Πρόκειται για μία κοπέλα προερχομένη απο την Αφρικανική ήπειρο, νεαρής ηλικίας, σφιχτό σώμα, ψηλά καπούλια (μου θύμισε την Ανδριάνα απο Χωματιανού), στήθος κάτι λιγότερο απο δυάρι, γαμεύσιμη αρκετά για μένα , μίλησε Ελληνικά, πρόσχαρη με χαμόγελο, το κακό είναι ότι η υπηρεσία ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα(αποστειρωμένο).
επεστρεψε πάλι, Μπεκι λέγεται όχι Μπέτι ,την έχω ρωτήσει στο δωμάτιο,κάνει και τελειωτικό στο στήθος, το οποίο είναι μεγαλύτερο από 2αριΞέχασες την Μπέτη απο Φυλής 65 ισόγειο. Πρόκειται για μία κοπέλα προερχομένη απο την Αφρικανική ήπειρο, νεαρής ηλικίας, σφιχτό σώμα, ψηλά καπούλια (μου θύμισε την Ανδριάνα απο Χωματιανού), στήθος κάτι λιγότερο απο δυάρι, γαμεύσιμη αρκετά για μένα , μίλησε Ελληνικά, πρόσχαρη με χαμόγελο, το κακό είναι ότι η υπηρεσία ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα(αποστειρωμένο).
η υπηρεσια κανει τρομερη παρτουζα με την κωνσταντινα. προσοχη εδω ξεχωριζουν τα παιδια από τους αντρες.....Σωστός. Την είχα πάρει και εγώ στα lock down όταν ήταν από τα ελάχιστα μαγαζιά που δούλευαν. Τότε την είχα δει στο δωμάτιο να στρώνει το κρεββάτι με κολάν και την ρώτησα. Απλό πρόγραμμα ίσα ίσα να βγάλουμε την καβλα εκείνης της στιγμής
Πολύ σωστά....να συμπληρώσω μόνο πως η Χειλουδάκη είχε δουλέψει και στην Φυλής για λίγο διάστημα, νομίζω στο 69 ,και επίσης ουρές γινόντουσαν και στο τραβελι την Σαμάνθα στην Φυλής στο αδιέξοδο,με τα κλουβιά μέσα,που έπαιρνε της ψώλες δύο δύο στον κωλο τής......και μετά την βάρδια τα έσπαγε στο Battery.Για την ιστορία (το είχα αναφέρει παλιότερα) να πω το εξής.
Αντίστοιχες ουρές είχε και η Τζένη Χειλουδάκη όταν είχε δουλέψει Μιχαήλ Βόδα & Θήρας στην μονοκατοικία .
Αδιανόητο για την εποχή .
Επίσης σε ένα ημιυπόγειο μπουρδέλο στην Σωνιερου (λοξοκάθετη στην Λιοσίων) είχαν φέρει μια ανήλικη (16-17) μουσουλμάνα από Θράκη μεριά και το μιισό σχολείο μου είχε περάσει από εκεί.
Τότε ήταν μέσω φίλων η είδηση.
Άλλες ουρές παλιά για εκδιδόμενες δεν θυμάμαι.
Α ! Της Καιτούλας (Φυλής κ Μαυρογένους) αλλά εκεί μπουκωνε μέσα ο οίκος και τους ξεπετουσε στο μπαμ μπαμ αυτό το κορίτσι !
* Στην Σωνιερου δούλευε τότε και η μετέπειτα ιδιοκτήτρια (νομιζω) στο Φυλής 99.
Το σεξ δεν είναι στον πουτσο αλλά στο μυαλό
Οπότε κάθε φαντασιοση κάτι εξυπηρετεί στον καθένα.
Ανάλογα την εποχή έχω κάνει τα πάντα
Από αγαπουλης σαβουρογαμης και πολλά άλλα
Είναι δικαίωμα του καθενός
Το έχει χάσει το σασί ευτυχώς.Έχει πάρει σασί. Την έχω δει. Καμία σχέση με όπως ήταν στο Φώκαιας 27 υπόγειο
Για πόρνη με γυαλιά, πήγαινε στο Φυλής 25Β, στην Μανταλίνα και για πόρνη με σπυράκια στο πρόσωπο, πήγαινε στο Βέργας 7, στην Σαμπίνα. Και οι δύο δουλεύουν στην τρίτη βάρδια, μετά της 00:00. Την Μανταλίνα, την έχω δει, αλλά δεν έχω περάσει μαζί της. Πάντως, δεν γράφουν και τα καλύτερα, για εκείνη. Την Σαμπίνα την έχω πηδήξει. Απλό και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Για μία φορά, τουλάχιστον, αξίζει να την γαμήσεις.Καλησπέρα! Καμία cutie κοπελίτσα με γυαλιακα, η σπυράκια παίζει?
Και εγώ έκανα ακα όταν μου δόθηκε η ευκαιρία, αλλά ας θυμόμαστε τον χαμό που είχε γίνει στα κανάλια κάπου στο 2012-13 όταν ανακαλύψανε πως 5-7 ιερόδουλες στη φυλής είχανε σοβαρές ασθένειες και δίνανε ακα. Είχανε βγάλει και τα πρόσωπα τους θυμάμαι στη δημοσιοτητα με εντολή υπουργου. Ακόμα και σήμερα δεν τις υποχρεώνει κανένας να εξετάζονται.Και εσύ φίλε μου να προσέχεις Αν λες αλήθεια και δεν κάνεις πλάκα Εύχομαι να μην κολλήσεις κάτι η υγεία πάνω από όλα όλα τα άλλα γίνονται