Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 369 άτομα (32 μέλη και 337 επισκέπτες)

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.777
Πόντοι
201
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.621
Πόντοι
5.631
Σε διάφορα που πέρασα:

Φυλής 59. Πήγα να δω την Αφροδίτη, αλλά κλειστός ο όροφος:headbang: Στο ισόγειο Νικόλ, λατίνα με κωλάρα και πιασίματα.
Επίσης Τζουλιάνα (νομίζω) κατσαρομάλα αδύνατη ομορφούλα. Εδώ το φολόμετρο χτύπησε κόκκινο!!!

Φιλιππίδου 11 ισόγειο. Λέιλα μετριότητα και Ντιάνα μοσχαράκι. Με τίποτα 20€ γι' αυτές:bottom:

Φιλιππίδου 11 όροφος. Μελαχρινή, νομίζω Μόνικα με πιασίματα μετριότητα και Ναταλία μιλφ η πρώην κουλουρτζού.

Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγα.
Η Βαλέρια από Κολωνού 48. Έχει ψιλομπαζέψει, αλλά παραμένει πρόσχαρη.

Κωνσταντινουπόλεως 166 ντίσκο.
Μαρίνα και Γιάννα. Δύο μοσχαράκια :turkydance::turkydance:

Ζήνωνος 38. Αντριάνα μιλφ κάτω του μετρίου

Ακομινάτου 2 όροφος. Μια νεαρή με γυαλάκια. Συμπαθητικούλα, αλλά ξυνούλα.Την είχα ξαναδεί το καλοκαίρι. Κώλος με κυτταρίτιδα, παρά το νεαρό της ηλικίας.

Ακομινάτου 2 ισόγειο. Ένα άσχημο τραβέλι:vomit::vomit::vomit:Φεύγοντας με καταριόταν :idiot:
Την έχω ξαναδεί σαν υπηρεσία, αλλά δεν θυμάμαι σε πιο μαγαζί...

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Το σεξ δεν είναι στον πουτσο αλλά στο μυαλό
Οπότε κάθε φαντασιοση κάτι εξυπηρετεί στον καθένα.
Ανάλογα την εποχή έχω κάνει τα πάντα
Από αγαπουλης σαβουρογαμης και πολλά άλλα
Είναι δικαίωμα του καθενός
Εννοείται ειναι γούστα που έχει ο καθένας, άλλος με σιτεμενη γριά, η με χοντρή η με κάποια με στραπατσαρισμενη μούρη,
τίποτα δεν ειναι ντροπή.
Αυτοί που πάνε με αυτές δεν έχουν ψυχολογικά αλλά βίτσια, όλα τα παιδιά που ειναι εδώ στην κοινοτιτα είναι καλά παιδιά, μπορεί να διαφωνούμε κάποιες φορές μεταξύ μας αλλα αυτό δεν σημαινει τίποτα, αλλιώς δεν θα είχε κ νόημα να διαβάσει κάποιος το sait θα τον επαιρνε ο ύπνος.
Πάντως οπως κ να το κάνουμε, ο άνδρας δεν μπορεί να πηγαινει πάντα τύπου χοτελι billakos με τα μοντέλα αλλά θελει κ την πατσαβούρα......

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.621
Πόντοι
5.631
Για την ιστορία (το είχα αναφέρει παλιότερα) να πω το εξής.
Αντίστοιχες ουρές είχε και η Τζένη Χειλουδάκη όταν είχε δουλέψει Μιχαήλ Βόδα & Θήρας στην μονοκατοικία .
Αδιανόητο για την εποχή .
Επίσης σε ένα ημιυπόγειο μπουρδέλο στην Σωνιερου (λοξοκάθετη στην Λιοσίων) είχαν φέρει μια ανήλικη (16-17) μουσουλμάνα από Θράκη μεριά και το μιισό σχολείο μου είχε περάσει από εκεί.
Τότε ήταν μέσω φίλων η είδηση.
Άλλες ουρές παλιά για εκδιδόμενες δεν θυμάμαι.
Α ! Της Καιτούλας (Φυλής κ Μαυρογένους) αλλά εκεί μπουκωνε μέσα ο οίκος και τους ξεπετουσε στο μπαμ μπαμ αυτό το κορίτσι !

* Στην Σωνιερου δούλευε τότε και η μετέπειτα ιδιοκτήτρια (νομιζω) στο Φυλής 99.
Αν εννοείς το Σωνιέρου 13 τότε πρέπει να μιλάμε για δεκαετία '70

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Επίσης τα Αγκύρας 9 και 12 κλειστά σήμερα όλη μέρα:dunno:
Μόνο της Αντριάνας ανοιχτό...
Ξέχασες την Μπέτη απο Φυλής 65 ισόγειο. Πρόκειται για μία κοπέλα προερχομένη απο την Αφρικανική ήπειρο, νεαρής ηλικίας, σφιχτό σώμα, ψηλά καπούλια (μου θύμισε την Ανδριάνα απο Χωματιανού), στήθος κάτι λιγότερο απο δυάρι, γαμεύσιμη αρκετά για μένα , μίλησε Ελληνικά, πρόσχαρη με χαμόγελο, το κακό είναι ότι η υπηρεσία ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα(αποστειρωμένο).

Τελευταία τροποποίηση:

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
Ξέχασες την Μπέτη απο Φυλής 65 ισόγειο. Πρόκειται για μία κοπέλα προερχομένη απο την Αφρικανική ήπειρο, νεαρής ηλικίας, σφιχτό σώμα, ψηλά καπούλια (μου θύμισε την Ανδριάνα απο Χωματιανού), στήθος κάτι λιγότερο απο δυάρι, γαμεύσιμη αρκετά για μένα , μίλησε Ελληνικά, πρόσχαρη με χαμόγελο, το κακό είναι ότι η υπηρεσία ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα(αποστειρωμένο).
Παίζει εκεί μαυρουλα κοπέλα??

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.781
Πόντοι
46.232
επεστρεψε πάλι, Μπεκι λέγεται όχι Μπέτι ,την έχω ρωτήσει στο δωμάτιο,κάνει και τελειωτικό στο στήθος, το οποίο είναι μεγαλύτερο από 2αρι

Τελευταία τροποποίηση:

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547
Σωστός. Την είχα πάρει και εγώ στα lock down όταν ήταν από τα ελάχιστα μαγαζιά που δούλευαν. Τότε την είχα δει στο δωμάτιο να στρώνει το κρεββάτι με κολάν και την ρώτησα. Απλό πρόγραμμα ίσα ίσα να βγάλουμε την καβλα εκείνης της στιγμής
η υπηρεσια κανει τρομερη παρτουζα με την κωνσταντινα. προσοχη εδω ξεχωριζουν τα παιδια από τους αντρες.....

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Καλησπέρα συναγωνιστές,τραγικη η κατάσταση σήμερα στην οδός αμαρτίας(φυλής)
Πηγα φυλής 69 μήπως πετύχω Βίκυ ή Λανα αλλά τζίφος,ηταν μια μελαχρινή πιτσιρίκα ,δε συγκράτησα όνομα αλλα ουτε την ειδα καλά γιατι ειχε φουλ κόσμο το σαλόνι και ειχα κλειδώσει για 2-3 συγκεκριμένες.
Το 84 α (Ράνια που σε στελνει στα ουράνια) ,με κλειστό φως,τζίφος και εδώ.κατηφορισα φωκαίας 19 μήπως βρω τη Κάρλα αλλά δούλευε μια άλλη κοπέλα ονοματι Λίζα αν δε κανω λάθος που ήταν δωμάτιο και τελευταία ηταν για τζανινα που δούλευε η Σάρα και μια μελαχρινή με ωραίο σώμα ψηλή, η Μιχαέλα.
Αρκετά κλειστά σήμερα.
Πιστεύω αύριο το πρωί να είναι καλύτερα τα πράγματα.

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.113
Πόντοι
371
Για την ιστορία (το είχα αναφέρει παλιότερα) να πω το εξής.
Αντίστοιχες ουρές είχε και η Τζένη Χειλουδάκη όταν είχε δουλέψει Μιχαήλ Βόδα & Θήρας στην μονοκατοικία .
Αδιανόητο για την εποχή .
Επίσης σε ένα ημιυπόγειο μπουρδέλο στην Σωνιερου (λοξοκάθετη στην Λιοσίων) είχαν φέρει μια ανήλικη (16-17) μουσουλμάνα από Θράκη μεριά και το μιισό σχολείο μου είχε περάσει από εκεί.
Τότε ήταν μέσω φίλων η είδηση.
Άλλες ουρές παλιά για εκδιδόμενες δεν θυμάμαι.
Α ! Της Καιτούλας (Φυλής κ Μαυρογένους) αλλά εκεί μπουκωνε μέσα ο οίκος και τους ξεπετουσε στο μπαμ μπαμ αυτό το κορίτσι !

* Στην Σωνιερου δούλευε τότε και η μετέπειτα ιδιοκτήτρια (νομιζω) στο Φυλής 99.
Πολύ σωστά....να συμπληρώσω μόνο πως η Χειλουδάκη είχε δουλέψει και στην Φυλής για λίγο διάστημα, νομίζω στο 69 ,και επίσης ουρές γινόντουσαν και στο τραβελι την Σαμάνθα στην Φυλής στο αδιέξοδο,με τα κλουβιά μέσα,που έπαιρνε της ψώλες δύο δύο στον κωλο τής......και μετά την βάρδια τα έσπαγε στο Battery.

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
713
Πόντοι
81
Το σεξ δεν είναι στον πουτσο αλλά στο μυαλό
Οπότε κάθε φαντασιοση κάτι εξυπηρετεί στον καθένα.
Ανάλογα την εποχή έχω κάνει τα πάντα
Από αγαπουλης σαβουρογαμης και πολλά άλλα
Είναι δικαίωμα του καθενός

Τα ίδια ισχύουν και για τις γυναίκες που καταλήγουν να εργάζονται ως πόρνες.

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
343
Πόντοι
20
Έχει πάρει σασί. Την έχω δει. Καμία σχέση με όπως ήταν στο Φώκαιας 27 υπόγειο
Το έχει χάσει το σασί ευτυχώς.
Έχει πολλές ρυτίδες τώρα στο πρόσωπο.
Μου είχε κάνει μια πουστιά κάποτε και δεν την ξαναπήρα από τότε.
Μόνο την βλέπω και φεύγω.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.954
Πόντοι
4.926
Καλησπέρα! Καμία cutie κοπελίτσα με γυαλιακα, η σπυράκια παίζει?
Για πόρνη με γυαλιά, πήγαινε στο Φυλής 25Β, στην Μανταλίνα και για πόρνη με σπυράκια στο πρόσωπο, πήγαινε στο Βέργας 7, στην Σαμπίνα. Και οι δύο δουλεύουν στην τρίτη βάρδια, μετά της 00:00. Την Μανταλίνα, την έχω δει, αλλά δεν έχω περάσει μαζί της. Πάντως, δεν γράφουν και τα καλύτερα, για εκείνη. Την Σαμπίνα την έχω πηδήξει. Απλό και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Για μία φορά, τουλάχιστον, αξίζει να την γαμήσεις.

SuperTsodakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2024
Like
32
Πόντοι
0
Και εσύ φίλε μου να προσέχεις Αν λες αλήθεια και δεν κάνεις πλάκα Εύχομαι να μην κολλήσεις κάτι η υγεία πάνω από όλα όλα τα άλλα γίνονται
Και εγώ έκανα ακα όταν μου δόθηκε η ευκαιρία, αλλά ας θυμόμαστε τον χαμό που είχε γίνει στα κανάλια κάπου στο 2012-13 όταν ανακαλύψανε πως 5-7 ιερόδουλες στη φυλής είχανε σοβαρές ασθένειες και δίνανε ακα. Είχανε βγάλει και τα πρόσωπα τους θυμάμαι στη δημοσιοτητα με εντολή υπουργου. Ακόμα και σήμερα δεν τις υποχρεώνει κανένας να εξετάζονται.

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.096
Πόντοι
201
Επαναληπτική σήμερα με τη Χλόη στο Λιοσίων 73 ισόγειο:zfuck:
Έχω να πω ότι παραμένει σταθερά καλή!!!
Μαζί της δούλευε ένα πρόσχαρο λατινομοσχαράκι η Καταλίνα και μιά καινούρια σκουρόχρωμη λατίνα κοντούλα η Πάολα.
συμφωνω,καλη η Cloe στην λιοσιων 73 κατω,καινουργια κοπελα απο Κολομβια.Η καταλινα χοντρουλα καινουργια,δέν δοκιμασα

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.788
Πόντοι
5.547
Ερώτηση προς τους ειδικούς

Μεταξύ μπιουτη,Νικόλ (φ59), Αλίνας (φωκ27) ποια αξίζει περισσότερο σε υπηρεσίες. Δέχομαι και προτάσεις για άλλες κοπέλες άνω των 2000cc κώλου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom