Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 372 άτομα (51 μέλη και 321 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.317
Πόντοι
2.036

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.296
Πόντοι
5.435
Μιας και λέμε για γιαγιάδες δεν πρόλαβα να αναφέρω ότι προχθές το απόγευμα επισκέφθηκα το Βεργας 7 με την ελπίδα ότι θα βρω μια ξανθιά μιλφ με μεγάλα βυζια και ωραία μαλλουρα και πρόσωπο (σώμα γενικά κυτταρίτιδα ) μου έβγαζε κατι εκφυλο, που σε ένα πέρασμα έριξα ακυρο αλλά δεν την βρήκα ποτέ ξανά! Έτσι είδα να βγαίνει η αλεξανδρα η οποία ήταν σε παρτουζα μαζί με την έκφυλη υπηρεσία με τις βλεφαρίδες! Η συγκεκριμένη συνήθως είναι με την κωνσταντινα πρωί! Της λέω «περνάς μόνη» ; Και μου απαντάει καταφατικά! Έτσι έφυγα και ξαναγύρισα λόγω δουλειας όπου πέρασα! Έχουμε και λέμε φάτσα στο σκοτάδι έκφυλη με πλας τις βλεφαρίδες που δίνουν μια καυλα ! Αν σκάσει φως φαινονται τα σημάδια του χρόνου! Σώμα με το κολλητό φόρεμα καυλωτικο αλλά μόλις το βγάλει το βυζι μεγάλο αλλά λίγο νερουλό (λογικό) μεγαλουτσικη κοιλιά και κωλος καλός για τα δεδομένα αλλά σε κάνα χρόνο θα έχει άσχημη τροπή! Αποφασισμένος και καυλωμενος να μην χάσω, πάμε για πιπα όπου μου λέει με προφύλαξη κ ότι δεν κάνει γενικά χωρίς και προσέχει κλπ! Αρκετά καλή πιπα γενικά μαστορική με μπουκώματα (εγώ φαντασιωνομουν ότι ήταν γειτόνισα) και μετά γύρισμα ιεραποστολικό όπου δεν δυσανασχετούσεβκαι το τέλος ήρθε στα 4 όπου έτρωγε σφαλιάρες στην κωλαρα της! Στο τέλος μου είπε ότι αν ξαναπάω θα μου κάνει ελεύθερο γιατί είμαι καθαρός κλπ! Overall για τα δεδομένα και με χαμηλό φωτισμό είναι κομπλέ φάση αν θες λίγη καλτιλα και περνάς κάποια φάση! Πιστεύω οτι στα νιάτα της θα μετρούσε πολύ! Επίσης για μεγαλύτερους από μενα πιστεύω ότι θα είναι τάμαμ με αυτά που κυκλοφορούν πλέον στην πιάτσα!
Σωστός. Την είχα πάρει και εγώ στα lock down όταν ήταν από τα ελάχιστα μαγαζιά που δούλευαν. Τότε την είχα δει στο δωμάτιο να στρώνει το κρεββάτι με κολάν και την ρώτησα. Απλό πρόγραμμα ίσα ίσα να βγάλουμε την καβλα εκείνης της στιγμής

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.529
Πόντοι
3.172
Γάμησα και εγώ την Χλόη πριν κάποιες μέρες...οκ ας σχέση με της φίλες που φέρνει ανά καιρούς κάτι λεει

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
31
Like
1.391
Πόντοι
1.071
Το σεξ δεν είναι στον πουτσο αλλά στο μυαλό
Οπότε κάθε φαντασιοση κάτι εξυπηρετεί στον καθένα.
Ανάλογα την εποχή έχω κάνει τα πάντα
Από αγαπουλης σαβουρογαμης και πολλά άλλα
Είναι δικαίωμα του καθενός
Από την στιγμή που δεν ενοχλεις και δεν επιρεαζεις κανέναν με τισ σεξουαλικές σου ιδέες μπορείς να κάνεις το οτιδήποτε! Οι περισσότεροι έχουμε πάει με χοντρή έτσι για τον χαβαλε

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
64
Like
20.269
Πόντοι
13.636
Να ήταν μόνο αυτό Αυτοί που θέλουν Ακαποτα γαμησια Αυτοί να δεις ψυχολογικά που έχουν
Εγώ είμαι από αυτούς και δεν έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα.
Να προσέχεις πως μιλάς σε παρακαλώ. :hi:

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.189
Πόντοι
201
Το σεξ δεν είναι στον πουτσο αλλά στο μυαλό
Οπότε κάθε φαντασιοση κάτι εξυπηρετεί στον καθένα.
Ανάλογα την εποχή έχω κάνει τα πάντα
Από αγαπουλης σαβουρογαμης και πολλά άλλα
Είναι δικαίωμα του καθενός

Και εμένα είναι δικαιώμα μου να σε θεωρώ ένα ανθρώπινο σίχαμα εάν γαμάς χοντρές ή γριές. Λίγο καλύτερος από τους κοπρολάγνους και τους κτηνοβάτες είσαι. Λίγο.

Και για να μείνω στο πνεύμα του thread, γάμησα πριν λίγες ώρες την Άντζελα από Φωκαίας 13 υπόγειο. Ψιλομέτρια ήταν αλλά τον έφαγε χωρίς πολλά πολλά, κάποια έπρεπε να πάρω επειδή δεν βρήκα τη Χλόη στη Λιοσίων.

Αυτή η Άγκελα-Κλεοπάτρα τι μπυροκοίλι έχει κάνει ρε γαμώτο; Πως αφήνονται έτσι; Η Λίζα ήταν για άλλη μια φορά το πιο ωραίο κορμί που είδα.

Madador

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
92
Πόντοι
0
Εγώ είμαι από αυτούς και δεν έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα.
Να προσέχεις πως μιλάς σε παρακαλώ. :hi:
Και εσύ φίλε μου να προσέχεις Αν λες αλήθεια και δεν κάνεις πλάκα Εύχομαι να μην κολλήσεις κάτι η υγεία πάνω από όλα όλα τα άλλα γίνονται

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.096
Πόντοι
1.651
Εδώ φίλτατε σύν-αναγνώστη,στήνονται σε ουρές χιλιομέτρων,για να φάνε και να ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ,το τονίζω να πληρώσουν ένα σάντουιτς βρώμικο ελεεινό,και ρεβυθοκεφτέδες.......
Όλες αυτές οι τακτικές παραπέμπουν δυστυχώς σε χαμηλής αυτοεκτίμησης ανθρώπων,με χαμηλό δείκτη αντίληψης και χαμηλό μορφωτικό επίπεδο.Οπως έλεγε και ο Τζιμακος ""Έλληνας νεο-Ελληνας""
Για την ιστορία (το είχα αναφέρει παλιότερα) να πω το εξής.
Αντίστοιχες ουρές είχε και η Τζένη Χειλουδάκη όταν είχε δουλέψει Μιχαήλ Βόδα & Θήρας στην μονοκατοικία .
Αδιανόητο για την εποχή .
Επίσης σε ένα ημιυπόγειο μπουρδέλο στην Σωνιερου (λοξοκάθετη στην Λιοσίων) είχαν φέρει μια ανήλικη (16-17) μουσουλμάνα από Θράκη μεριά και το μιισό σχολείο μου είχε περάσει από εκεί.
Τότε ήταν μέσω φίλων η είδηση.
Άλλες ουρές παλιά για εκδιδόμενες δεν θυμάμαι.
Α ! Της Καιτούλας (Φυλής κ Μαυρογένους) αλλά εκεί μπουκωνε μέσα οίκος και τους ξεπετουσε στο μπαμ μπαμ αυτό το κορίτσι !

* Στην Σωνιερου δούλευε τότε και η μετέπειτα ιδιοκτήτρια (νομιζω) στο Φυλής 99.

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
784
Πόντοι
86
Και εμένα είναι δικαιώμα μου να σε θεωρώ ένα ανθρώπινο σίχαμα εάν γαμάς χοντρές ή γριές. Λίγο καλύτερος από τους κοπρολάγνους και τους κτηνοβάτες είσαι. Λίγο.

Και για να μείνω στο πνεύμα του thread, γάμησα πριν λίγες ώρες την Άντζελα από Φωκαίας 13 υπόγειο. Ψιλομέτρια ήταν αλλά τον έφαγε χωρίς πολλά πολλά, κάποια έπρεπε να πάρω επειδή δεν βρήκα τη Χλόη στη Λιοσίων.

Αυτή η Άγκελα-Κλεοπάτρα τι μπυροκοίλι έχει κάνει ρε γαμώτο; Πως αφήνονται έτσι; Η Λίζα ήταν για άλλη μια φορά το πιο ωραίο κορμί που είδα.
Ποιός είσαι εσύ ρε μάγκα που θα κάνεις κουμάντο στην πούτσα μας;

Άντε γεια!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom