Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 404 άτομα (46 μέλη και 358 επισκέπτες)

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.729
Πόντοι
201

Μήτσος Μπάμπολας

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
42
Like
4.595
Πόντοι
2.831
Σε διάφορα που πέρασα:

Φυλής 59. Πήγα να δω την Αφροδίτη, αλλά κλειστός ο όροφος:headbang: Στο ισόγειο Νικόλ, λατίνα με κωλάρα και πιασίματα.
Επίσης Τζουλιάνα (νομίζω) κατσαρομάλα αδύνατη ομορφούλα. Εδώ το φολόμετρο χτύπησε κόκκινο!!!

Φιλιππίδου 11 ισόγειο. Λέιλα μετριότητα και Ντιάνα μοσχαράκι. Με τίποτα 20€ γι' αυτές:bottom:

Φιλιππίδου 11 όροφος. Μελαχρινή, νομίζω Μόνικα με πιασίματα μετριότητα και Ναταλία μιλφ η πρώην κουλουρτζού.

Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγα.
Η Βαλέρια από Κολωνού 48. Έχει ψιλομπαζέψει, αλλά παραμένει πρόσχαρη.

Κωνσταντινουπόλεως 166 ντίσκο.
Μαρίνα και Γιάννα. Δύο μοσχαράκια :turkydance::turkydance:

Ζήνωνος 38. Αντριάνα μιλφ κάτω του μετρίου

Ακομινάτου 2 όροφος. Μια νεαρή με γυαλάκια. Συμπαθητικούλα, αλλά ξυνούλα.Την είχα ξαναδεί το καλοκαίρι. Κώλος με κυτταρίτιδα, παρά το νεαρό της ηλικίας.

Ακομινάτου 2 ισόγειο. Ένα άσχημο τραβέλι:vomit::vomit::vomit:Φεύγοντας με καταριόταν :idiot:
Την έχω ξαναδεί σαν υπηρεσία, αλλά δεν θυμάμαι σε πιο μαγαζί...

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.296
Πόντοι
3.436
Το σεξ δεν είναι στον πουτσο αλλά στο μυαλό
Οπότε κάθε φαντασιοση κάτι εξυπηρετεί στον καθένα.
Ανάλογα την εποχή έχω κάνει τα πάντα
Από αγαπουλης σαβουρογαμης και πολλά άλλα
Είναι δικαίωμα του καθενός
Εννοείται ειναι γούστα που έχει ο καθένας, άλλος με σιτεμενη γριά, η με χοντρή η με κάποια με στραπατσαρισμενη μούρη,
τίποτα δεν ειναι ντροπή.
Αυτοί που πάνε με αυτές δεν έχουν ψυχολογικά αλλά βίτσια, όλα τα παιδιά που ειναι εδώ στην κοινοτιτα είναι καλά παιδιά, μπορεί να διαφωνούμε κάποιες φορές μεταξύ μας αλλα αυτό δεν σημαινει τίποτα, αλλιώς δεν θα είχε κ νόημα να διαβάσει κάποιος το sait θα τον επαιρνε ο ύπνος.
Πάντως οπως κ να το κάνουμε, ο άνδρας δεν μπορεί να πηγαινει πάντα τύπου χοτελι billakos με τα μοντέλα αλλά θελει κ την πατσαβούρα......

Μήτσος Μπάμπολας

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
42
Like
4.595
Πόντοι
2.831
Για την ιστορία (το είχα αναφέρει παλιότερα) να πω το εξής.
Αντίστοιχες ουρές είχε και η Τζένη Χειλουδάκη όταν είχε δουλέψει Μιχαήλ Βόδα & Θήρας στην μονοκατοικία .
Αδιανόητο για την εποχή .
Επίσης σε ένα ημιυπόγειο μπουρδέλο στην Σωνιερου (λοξοκάθετη στην Λιοσίων) είχαν φέρει μια ανήλικη (16-17) μουσουλμάνα από Θράκη μεριά και το μιισό σχολείο μου είχε περάσει από εκεί.
Τότε ήταν μέσω φίλων η είδηση.
Άλλες ουρές παλιά για εκδιδόμενες δεν θυμάμαι.
Α ! Της Καιτούλας (Φυλής κ Μαυρογένους) αλλά εκεί μπουκωνε μέσα ο οίκος και τους ξεπετουσε στο μπαμ μπαμ αυτό το κορίτσι !

* Στην Σωνιερου δούλευε τότε και η μετέπειτα ιδιοκτήτρια (νομιζω) στο Φυλής 99.
Αν εννοείς το Σωνιέρου 13 τότε πρέπει να μιλάμε για δεκαετία '70

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
42
Like
5.948
Πόντοι
2.836
Επίσης τα Αγκύρας 9 και 12 κλειστά σήμερα όλη μέρα:dunno:
Μόνο της Αντριάνας ανοιχτό...
Ξέχασες την Μπέτη απο Φυλής 65 ισόγειο. Πρόκειται για μία κοπέλα προερχομένη απο την Αφρικανική ήπειρο, νεαρής ηλικίας, σφιχτό σώμα, ψηλά καπούλια (μου θύμισε την Ανδριάνα απο Χωματιανού), στήθος κάτι λιγότερο απο δυάρι, γαμεύσιμη αρκετά για μένα , μίλησε Ελληνικά, πρόσχαρη με χαμόγελο, το κακό είναι ότι η υπηρεσία ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα(αποστειρωμένο).

Τελευταία τροποποίηση:

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Ξέχασες την Μπέτη απο Φυλής 65 ισόγειο. Πρόκειται για μία κοπέλα προερχομένη απο την Αφρικανική ήπειρο, νεαρής ηλικίας, σφιχτό σώμα, ψηλά καπούλια (μου θύμισε την Ανδριάνα απο Χωματιανού), στήθος κάτι λιγότερο απο δυάρι, γαμεύσιμη αρκετά για μένα , μίλησε Ελληνικά, πρόσχαρη με χαμόγελο, το κακό είναι ότι η υπηρεσία ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα(αποστειρωμένο).
Παίζει εκεί μαυρουλα κοπέλα??

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.900
Πόντοι
46.232
επεστρεψε πάλι, Μπεκι λέγεται όχι Μπέτι ,την έχω ρωτήσει στο δωμάτιο,κάνει και τελειωτικό στο στήθος, το οποίο είναι μεγαλύτερο από 2αρι

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Gio399

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
4.669
Πόντοι
5.267
Σωστός. Την είχα πάρει και εγώ στα lock down όταν ήταν από τα ελάχιστα μαγαζιά που δούλευαν. Τότε την είχα δει στο δωμάτιο να στρώνει το κρεββάτι με κολάν και την ρώτησα. Απλό πρόγραμμα ίσα ίσα να βγάλουμε την καβλα εκείνης της στιγμής
η υπηρεσια κανει τρομερη παρτουζα με την κωνσταντινα. προσοχη εδω ξεχωριζουν τα παιδια από τους αντρες.....

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
208
Like
11.925
Πόντοι
31.618
Και εκεί που πηγεναι φορτσατος για Ράνια
Κλειστά στις 10 το βράδυ.
Πάω και γω Φώκαιας 19
Λίζα
Θα ανεβάσω κριτική

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.775
Πόντοι
3.177
Καλησπέρα συναγωνιστές,τραγικη η κατάσταση σήμερα στην οδός αμαρτίας(φυλής)
Πηγα φυλής 69 μήπως πετύχω Βίκυ ή Λανα αλλά τζίφος,ηταν μια μελαχρινή πιτσιρίκα ,δε συγκράτησα όνομα αλλα ουτε την ειδα καλά γιατι ειχε φουλ κόσμο το σαλόνι και ειχα κλειδώσει για 2-3 συγκεκριμένες.
Το 84 α (Ράνια που σε στελνει στα ουράνια) ,με κλειστό φως,τζίφος και εδώ.κατηφορισα φωκαίας 19 μήπως βρω τη Κάρλα αλλά δούλευε μια άλλη κοπέλα ονοματι Λίζα αν δε κανω λάθος που ήταν δωμάτιο και τελευταία ηταν για τζανινα που δούλευε η Σάρα και μια μελαχρινή με ωραίο σώμα ψηλή, η Μιχαέλα.
Αρκετά κλειστά σήμερα.
Πιστεύω αύριο το πρωί να είναι καλύτερα τα πράγματα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom