Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 241 άτομα (9 μέλη και 232 επισκέπτες)

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.470
Πόντοι
1.071
H Νικόλ από φυλής 59 και η Αλίνα από Φώκαιας 27 είναι χοντρές; Ξέρει κάποιος;
Η Νικόλ όχι γεροδεμενο σώμα έχει με τεράστια και ωραία κωλαρα αλλά δεν την λες χοντρή με κυτταρίτιδα κλπ

Obi wan

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Πριν κανα μηνα πετυχα μια κοπελα ουκρανη μελαχρινη με λευκο δερμα με αφρατο κωλο και καλο βυζι στο βεργας 3 δεξια ονοματι βιβιαν.τριτη βαρδια.περασα αλλα εκτοτε δεν την ξανασυναντησα.γνωριζεις καποιος κατι περισσοτερο;

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.265
Πόντοι
201
Λιοσίων 73α πέρασα με μια καινούργια Πάολα..μικρό Σαμίαμιδι με λίγο πεταχτό Κόλο..τον πήρε πίπα ακαποτα...τυπικό γάμησε στα τέσσερα..αλλά δεν πτοήθηκα έβγαλα Καποτά και τις τον ξανά έβαλα στόμα μέχρι να χύσω ...δεν τα πήρε στόμα...δεν προτείνεται πρέπει να είναι θύμα trafficking

Εσύ πρέπει να είσαι πολύ πονόψυχος, αναρωτιέμαι εάν δεν είχες μυριστεί πως είναι θύμα trafficking τι άλλο θα της έκανες.

Υ.Γ. Τα μεγαλύτερα θύματα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ στους οίκους είναι οι πελάτες με τις φόλες που τρώνε.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.660
Πόντοι
41.129
.
Εσύ πρέπει να είσαι πολύ πονόψυχος, αναρωτιέμαι εάν δεν είχες μυριστεί πως είναι θύμα trafficking τι άλλο θα της έκανες.

Υ.Γ. Τα μεγαλύτερα θύματα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ στους οίκους είναι οι πελάτες με τις φόλες που τρώνε.

τυπε, αντιληφθηκε οτι μαλλον ειναι θυμα τραφικινγκ αφουν την ξεσκισε καλα καλα και γραφοντας και το πονοψυχο σχολιο εδω για να δειξει οτι δεν ειναι σαν τους αλλους :2funny::2funny::2funny: υποκρισια στο μεγαλειο της :headbang::headbang:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.389
Πόντοι
2.836
Λιοσίων 73α πέρασα με μια καινούργια Πάολα..μικρό Σαμίαμιδι με λίγο πεταχτό Κόλο..τον πήρε πίπα ακαποτα...τυπικό γάμησε στα τέσσερα..αλλά δεν πτοήθηκα έβγαλα Καποτά και τις τον ξανά έβαλα στόμα μέχρι να χύσω ...δεν τα πήρε στόμα...δεν προτείνεται πρέπει να είναι θύμα trafficking
Εσύ είσαι που είχες πει ότι κ η Κιρα το μικρό Ρωσιδακι του οίκου είναι θύμα trafficking?

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπέρα μύστες! Κολωνού 48 ξέρουμε καθόλου η Πάολα με την κολάρα τι βάρδια και ποιες μέρες τής εβδομάδας δουλεύει?? Ευχαριστώ!

javajis_javajis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
3
Like
89
Πόντοι
0
Βέργας 7 υπόγειο, μεσάνυχτα, αρχές του καλοκαιριού εμφανιζόταν μία μελαχρινή γύρω στα 40, ακουγόταν για αλβανίδα, με βυζάρες και ανακοίνωνε ελεύθερο τελειωτικό. Από τότε την αντικατέστησε η Χριστίνα (που μοιάζει με έγκυος) και δεν την έχω ξαναβρεί. Μήπως ξέρει κάποιος όνομα και που εμφανίζεται;

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.091
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Πέρασα να δω τη Ρενάτα, στη Μαραθώνος γωνία δεύτερη βάρδια, στην οποία αναφέρθηκε ο μύστης Σμύρνης, περιγράφοντάς την ως κοντή τσουπωτή κοπέλα, με πολύ μακριά μαλλιά. Να συμπληρώσω ότι έχει πολύ μικρό στήθος, με μεγάλη ρόγα και ωραίο, αφράτο κωλαράκι! Η κοπέλα μιλάει ελάχιστα αγγλικά ή δεν θέλει να μιλάει, είπε ότι είναι από το Αζερμπαϊτζάν και την έκοψα γύρω στα 25 - αν μου έλεγε ότι είναι λατίνα θα την πίστευα. Πίπα με καπότα που δεν ήθελα, της έγλυψα λίγη από την αλοιφή που είχε στο μουνάκι της, όπως και τα μικρά της πατουσάκια. Μια στάση εγώ από πάνω και τέλος. Χαμογελαστή ήταν γενικά, καλή αύρα είχε, αλλά αυτά ήταν όλα, τίποτα που να με κάνει να επιστρέψω για δεύτερο γύρο.

ΥΓ. Είχα ξεκινήσει τη βόλτα αναζητώντας τα γλυκά γλωσσόφιλα της Ιβάνας στο Δ. 27, αλλά περίμενε ήδη ένας τύπος, γύρω στα 60, μπάρμπας Έλληνας σκούρος και χοντρός, σκέφτηκα την Ιβάνα να τον πιπώνει και να τον γλωσσοφιλιάζει και κάπως μου ήρθε και λάκισα :badair:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.361
Πόντοι
3.436
Καλησπέρα! Καμία cutie κοπελίτσα με γυαλιακα, η σπυράκια παίζει?
Με γυαλάκια κοπελιτσα είναι μια πρωινές ώρες στο Ακομινάτου 2 όροφος, τώρα για όνομα ας βοηθήσει κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία, λίγο ξινουλα όμως όπως κ η τσατσά με κοίταζαν σαν να είμαι εξωγήινος.
Μία σκάλα απότομη που έχει κ αυτό το μπουρδελο λες κ ανεβαίνεις στο Εβερεστ, αν είσαι κουρασμένος από τσάρκα πάει κλαταρισες.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.501
Πόντοι
46.232
Με γυαλάκια κοπελιτσα είναι μια πρωινές ώρες στο Ακομινάτου 2 όροφος, τώρα για όνομα ας βοηθήσει κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία, λίγο ξινουλα όμως όπως κ η τσατσά με κοίταζαν σαν να είμαι εξωγήινος.
Μία σκάλα απότομη που έχει κ αυτό το μπουρδελο λες κ ανεβαίνεις στο Εβερεστ, αν είσαι κουρασμένος από τσάρκα πάει κλαταρισες.
Λίζα

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.554
Πόντοι
4.646
IMG_20241103_191619.jpg

Αποψινή κατάθεση στη μία και μοναδική Ιβάνκα, μετά από τη μακρά απουσία της. Το είχα πελώρια ανάγκη... :zfuck::afro:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.554
Πόντοι
4.646
Για την ιστορία (το είχα αναφέρει παλιότερα) να πω το εξής.
Αντίστοιχες ουρές είχε και η Τζένη Χειλουδάκη όταν είχε δουλέψει Μιχαήλ Βόδα & Θήρας στην μονοκατοικία .
Αδιανόητο για την εποχή .
Επίσης σε ένα ημιυπόγειο μπουρδέλο στην Σωνιερου (λοξοκάθετη στην Λιοσίων) είχαν φέρει μια ανήλικη (16-17) μουσουλμάνα από Θράκη μεριά και το μιισό σχολείο μου είχε περάσει από εκεί.
Τότε ήταν μέσω φίλων η είδηση.
Άλλες ουρές παλιά για εκδιδόμενες δεν θυμάμαι.
Α ! Της Καιτούλας (Φυλής κ Μαυρογένους) αλλά εκεί μπουκωνε μέσα ο οίκος και τους ξεπετουσε στο μπαμ μπαμ αυτό το κορίτσι !

* Στην Σωνιερου δούλευε τότε και η μετέπειτα ιδιοκτήτρια (νομιζω) στο Φυλής 99.
Έκανε και Οθωμανικό :zfuck: η ανήλικη μουσουλμάνα στη Σωνιέρου?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.660
Πόντοι
41.129

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.152
Πόντοι
1.651
Έκανε και Οθωμανικό :zfuck: η ανήλικη μουσουλμάνα στη Σωνιέρου?
Πιτσιρίκια ήμασταν. Δεν νομίζω. Έβαζε τόση αλοιφή στο μουνί της και πάλι ήταν σαν να πηδουσες κλειδαρότρυπα.

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.152
Πόντοι
1.651
Αν εννοείς το Σωνιέρου 13 τότε πρέπει να μιλάμε για δεκαετία '70
Τέλος....'79-'80 .
Απομονωμένο εκεί. Το θυμάσαι παίχτη ; Ήμασταν μικροί και μας έδιωχναν στην αρχή. Πηγαίναμε με μεγαλύτερους από το σχολείο και "καθάριζαν" ώστε να μπούμε.
200 δρχ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom