Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 239 άτομα (8 μέλη και 231 επισκέπτες)

Madador

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
98
Πόντοι
0

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.557
Πόντοι
3.172
.

τυπε, αντιληφθηκε οτι μαλλον ειναι θυμα τραφικινγκ αφουν την ξεσκισε καλα καλα και γραφοντας και το πονοψυχο σχολιο εδω για να δειξει οτι δεν ειναι σαν τους αλλους :2funny::2funny::2funny: υποκρισια στο μεγαλειο της :headbang::headbang:
όταν λέμε όταν μια κοπέλα μπορεί και να είναιι θύμα είναι απλά μια υπόθεση...τι θες να κάνω δηλαδή να σηκωθώ να φύγω;μπορεί απλά να μην γουστάρει τη δουλειά .. κάλα που δεν την γάμησες εσύ παίζει να την τον κάρφωνες στο Κόλο ...δεν είναι υποκρισία να βγάζεις ένα συμπέρασμα απλά εσύ είσαι λακαμας και δεν αντιλαμβάνεσαι τη λέω

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.557
Πόντοι
3.172
Εσύ είσαι που είχες πει ότι κ η Κιρα το μικρό Ρωσιδακι του οίκου είναι θύμα trafficking?
...Δεν έχω πει για την συγκεκριμένη τίποτα ..ότι δεν αξίζει μπορεί να έχω πει ...αλλά και να έχω πει τι ζόρι τραβάς; δικηγόρο σε έβαλαν;Ότι γουστάρω θα λέω.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.389
Πόντοι
2.836
...Δεν έχω πει για την συγκεκριμένη τίποτα ..ότι δεν αξίζει μπορεί να έχω πει ...αλλά και να έχω πει τι ζόρι τραβάς; δικηγόρο σε έβαλαν;Ότι γουστάρω θα λέω.
Να λες την άποψη σου τεκμηριωμένη πάντα.
Αν οι μικρές ιερόδουλες του συγκεκριμένου οίκου ήταν θύματα trafficking θα ήταν όλοι στη φάκα κ το σπίτι κλειστό. Δεν είναι αιχμάλωτες μια χαρά βόλτα στην περιοχή κάνουν όταν έρχονται κ όταν φεύγουν από τη δουλεια τους.
Τώρα αν δεν αντέχουν τη δουλειά κ τις διπλοβαρδιες που οι ίδιες επιλέγουν για παραπάνω μαρούλι κ το ρίχνουν στη ντρογκα για να αντέξουν αυτό είναι άλλο θέμα......κ δεν έχει σχέση με το φαινόμενο trafficking......

Μήτσος Μπάμπολας

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
42
Like
4.712
Πόντοι
2.831
Τέλος....'79-'80 .
Απομονωμένο εκεί. Το θυμάσαι παίχτη ; Ήμασταν μικροί και μας έδιωχναν στην αρχή. Πηγαίναμε με μεγαλύτερους από το σχολείο και "καθάριζαν" ώστε να μπούμε.
200 δρχ
Πολύ καλτ μπουρδελάκι. Πρέπει να έκλεισε μέσα δεκαετίας '80 και από τότε ρήμαξε

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
12.987
Πόντοι
4.926
Δεν είναι φυλής η Μανταλινα που λέει ο συνάδελφος φωκαιας είναι μην μπερδεύεις
Σωστός, ο συναγωνιστής.
Φωκαίας 25Β. Τώρα είδα, το τυπογραφικό λάθος. Έπεσα θύμα του "δαίμων του τυπογραφείου.

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
547
Πόντοι
300

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.266
Πόντοι
17.885
αδέρφια, συναγωνιστές και επίδοξοι εραστές της θρυλικής Μπαρμπορας ΜΗΝ κάνετε τον κόπο για έξι μέρες να την επισκεφτείτε, οι κλασικοί τεχνικοί λόγοι που έχει κάθε γυναίκα θα την κάνουν να λειψει. Τέλος!

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0
Λιοσίων 73α πέρασα με μια καινούργια Πάολα..μικρό Σαμίαμιδι με λίγο πεταχτό Κόλο..τον πήρε πίπα ακαποτα...τυπικό γάμησε στα τέσσερα..αλλά δεν πτοήθηκα έβγαλα Καποτά και τις τον ξανά έβαλα στόμα μέχρι να χύσω ...δεν τα πήρε στόμα...δεν προτείνεται πρέπει να είναι θύμα trafficking
Περιγραφή τπτ παραπάνω? Εθνικότητα ξέρεις? Λατίνα η ρωσίδα?

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.557
Πόντοι
3.172
Περιγραφή τπτ παραπάνω? Εθνικότητα ξέρεις? Λατίνα η ρωσίδα?
Λατίνα... κοντούλα με μικρό βυζί ...Κόλο κάπως πεταχτό.. εμφανισιακά κάτω του μετρίου σε σχέση με τις λατινες που κυκλοφορούν .Φάτσα πολύ μέτρια...

vwpolo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2005
Like
48
Πόντοι
0
Φυλής 67 Φυλής 67 νέα κοπέλα είπε η υπηρεσία, Τζένιφερ απο "Σερβία"...μελαχρινή με γυαλάκια, σώμα με πιασίματακια, 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα είπε αλλά μέσα αν πλύθεις μπροστά της και είσαι καθαρός και θέλεις ελεύθερο στοματικό, κάνει.
Την έχει πάρει κανεις? Ξέρουμε εντυπώσεις?

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.308
Πόντοι
486
η υπηρεσια κανει τρομερη παρτουζα με την κωνσταντινα. προσοχη εδω ξεχωριζουν τα παιδια από τους αντρες.....
Παρτούζα με την υπηρεσία....τι μελωδία είναι αυτή?

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.231
Πόντοι
201
Καλησπέρα μύστες. Γνωρίζουμε αν δουλεύει η τζανινα σήμερα? Αν περάσει κάποιος ας ενημερώσει

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.811
Πόντοι
2.846
Καλησπέρα στην παρεα, ξέρει κάνεις αν γύρισε η Παολα στην κολωνου;
Έχει επιστρέψει συναγωνιστή :pipa1::pipa1:Είναι στην απογευματινή βάρδια, ενώ το πρωί στον ίδιο οίκο είναι η Άντζελα

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
207
Πόντοι
20
Καλησπέρα μυστες μου αφήνω αυτό εδώ αυτος ήταν και ο λόγος μάλλον που τα περισσότερα τις τελευταίες μέρες ηταν κλειστά

Συνημμένα

• IMG_0587.jpeg
    IMG_0587.jpeg
    444,9 KB · Εμφανίσεις: 7

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
10.962
Πόντοι
3.436
Μαλιστα το ζησαμε και αυτο.... σημερα καπου στις 15:00 στο υπογειο στην Ζηνωνος 38 κατεβαινω να τσεκαρω ηταν δωματιο η κοπελα η Ναντια, στο σαλονι 2 Πακια και ενας πουστης τσατσος σε στυλ Τρυφωνα Σαμαρα καθεται διπλα μου και μου λεει λεξη προς λεξη " Μωρο μου λυπαμαι αλλα η κοπελα δεχεται μοναχα Πακιστανους! Κουτσου Κουτσου οπως εισαι φευγα!" Μενω να τον κοιταζω λιγακι αποσβολωμενος , ταυτοχρονα βγαινει η κοπελα μετρια σε εμφανιση οχι τιποτα σπουδαιο μετριο υψος, νορμαλ σωμα...μου ριχνει ενα απαξιωτικο βλεμμα και αμεσως γυρναει προς τα 2 Πακια ολο χαμογελα και γλυκες και φυσικα περασαν και οι δυο μαζι της...εγω με ενα αμηχανο χαμογελο λεω στον τσατσο "Τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη. Θα παμε αλλου λοιπον" και αυτος με ενα ειρωνικο χαμογελο απαντα "Ναι να πας αγορι μου" χαχαχαχχα....τι να πω ρε παιδια εγω πρωτη φορα ειδα την συγκεκριμενη κοπελα και τον τσατσο, δεν ξερω εαν το κανουν και σε αλλους αυτο ή απλα ετυχε μοναχα σε μενα ...το σκεφτομαι και γελαω παντως....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom