Ένα τέτοιο παντελόνι φόραγε την προηγούμενη εβδομάδα η Τζέσικαποια αποχωρεί από τον οίκο που δουλεύει για να δω θα το βρείτε;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θεια Σονια;;;;ποια αποχωρεί από τον οίκο που δουλεύει για να δω θα το βρείτε;;
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.557
- Πόντοι
- 3.172
όταν λέμε όταν μια κοπέλα μπορεί και να είναιι θύμα είναι απλά μια υπόθεση...τι θες να κάνω δηλαδή να σηκωθώ να φύγω;μπορεί απλά να μην γουστάρει τη δουλειά .. κάλα που δεν την γάμησες εσύ παίζει να την τον κάρφωνες στο Κόλο ...δεν είναι υποκρισία να βγάζεις ένα συμπέρασμα απλά εσύ είσαι λακαμας και δεν αντιλαμβάνεσαι τη λέω.
τυπε, αντιληφθηκε οτι μαλλον ειναι θυμα τραφικινγκ αφουν την ξεσκισε καλα καλα και γραφοντας και το πονοψυχο σχολιο εδω για να δειξει οτι δεν ειναι σαν τους αλλους υποκρισια στο μεγαλειο της
Papoutsaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2023
- Like
- 650
- Πόντοι
- 81
ποια αποχωρεί από τον οίκο που δουλεύει για να δω θα το βρείτε;;
Προσωπικά δεν μου γεμίζει το μάτι για να παίζει τακτικά σε ομάδα της Α' Εθνικής.
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.557
- Πόντοι
- 3.172
...Δεν έχω πει για την συγκεκριμένη τίποτα ..ότι δεν αξίζει μπορεί να έχω πει ...αλλά και να έχω πει τι ζόρι τραβάς; δικηγόρο σε έβαλαν;Ότι γουστάρω θα λέω.Εσύ είσαι που είχες πει ότι κ η Κιρα το μικρό Ρωσιδακι του οίκου είναι θύμα trafficking?
Mitsaras29
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 30
- Like
- 1.387
- Πόντοι
- 1.011
Τζέσικα;ποια αποχωρεί από τον οίκο που δουλεύει για να δω θα το βρείτε;;
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.389
- Πόντοι
- 2.836
Να λες την άποψη σου τεκμηριωμένη πάντα....Δεν έχω πει για την συγκεκριμένη τίποτα ..ότι δεν αξίζει μπορεί να έχω πει ...αλλά και να έχω πει τι ζόρι τραβάς; δικηγόρο σε έβαλαν;Ότι γουστάρω θα λέω.
Αν οι μικρές ιερόδουλες του συγκεκριμένου οίκου ήταν θύματα trafficking θα ήταν όλοι στη φάκα κ το σπίτι κλειστό. Δεν είναι αιχμάλωτες μια χαρά βόλτα στην περιοχή κάνουν όταν έρχονται κ όταν φεύγουν από τη δουλεια τους.
Τώρα αν δεν αντέχουν τη δουλειά κ τις διπλοβαρδιες που οι ίδιες επιλέγουν για παραπάνω μαρούλι κ το ρίχνουν στη ντρογκα για να αντέξουν αυτό είναι άλλο θέμα......κ δεν έχει σχέση με το φαινόμενο trafficking......
Μήτσος Μπάμπολας
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 42
- Like
- 4.712
- Πόντοι
- 2.831
Πολύ καλτ μπουρδελάκι. Πρέπει να έκλεισε μέσα δεκαετίας '80 και από τότε ρήμαξεΤέλος....'79-'80 .
Απομονωμένο εκεί. Το θυμάσαι παίχτη ; Ήμασταν μικροί και μας έδιωχναν στην αρχή. Πηγαίναμε με μεγαλύτερους από το σχολείο και "καθάριζαν" ώστε να μπούμε.
200 δρχ
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 67
- Like
- 12.987
- Πόντοι
- 4.926
Σωστός, ο συναγωνιστής.Δεν είναι φυλής η Μανταλινα που λέει ο συνάδελφος φωκαιας είναι μην μπερδεύεις
Φωκαίας 25Β. Τώρα είδα, το τυπογραφικό λάθος. Έπεσα θύμα του "δαίμων του τυπογραφείου.
Rodos 87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 547
- Πόντοι
- 300
Καλημέρα μύστες, με την Βίκυ μου μοιάζει... Έκανε προσπάθειες να χάσει τα παραπανισια κιλά άραγε;; Έχω να περάσω καιρό από τον οίκο τηςποια αποχωρεί από τον οίκο που δουλεύει για να δω θα το βρείτε;;
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.266
- Πόντοι
- 17.885
αδέρφια, συναγωνιστές και επίδοξοι εραστές της θρυλικής Μπαρμπορας ΜΗΝ κάνετε τον κόπο για έξι μέρες να την επισκεφτείτε, οι κλασικοί τεχνικοί λόγοι που έχει κάθε γυναίκα θα την κάνουν να λειψει. Τέλος!
Περιγραφή τπτ παραπάνω? Εθνικότητα ξέρεις? Λατίνα η ρωσίδα?Λιοσίων 73α πέρασα με μια καινούργια Πάολα..μικρό Σαμίαμιδι με λίγο πεταχτό Κόλο..τον πήρε πίπα ακαποτα...τυπικό γάμησε στα τέσσερα..αλλά δεν πτοήθηκα έβγαλα Καποτά και τις τον ξανά έβαλα στόμα μέχρι να χύσω ...δεν τα πήρε στόμα...δεν προτείνεται πρέπει να είναι θύμα trafficking
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.557
- Πόντοι
- 3.172
Λατίνα... κοντούλα με μικρό βυζί ...Κόλο κάπως πεταχτό.. εμφανισιακά κάτω του μετρίου σε σχέση με τις λατινες που κυκλοφορούν .Φάτσα πολύ μέτρια...Περιγραφή τπτ παραπάνω? Εθνικότητα ξέρεις? Λατίνα η ρωσίδα?
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.308
- Πόντοι
- 486
Παρτούζα με την υπηρεσία....τι μελωδία είναι αυτή?η υπηρεσια κανει τρομερη παρτουζα με την κωνσταντινα. προσοχη εδω ξεχωριζουν τα παιδια από τους αντρες.....
Mynameisdaniel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2021
- Like
- 66
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στην παρεα, ξέρει κάνεις αν γύρισε η Παολα στην κολωνου;
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.231
- Πόντοι
- 201
Καλησπέρα μύστες. Γνωρίζουμε αν δουλεύει η τζανινα σήμερα? Αν περάσει κάποιος ας ενημερώσει
brujeria69
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 2.846
Έχει επιστρέψει συναγωνιστή Είναι στην απογευματινή βάρδια, ενώ το πρωί στον ίδιο οίκο είναι η ΆντζελαΚαλησπέρα στην παρεα, ξέρει κάνεις αν γύρισε η Παολα στην κολωνου;
panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 207
- Πόντοι
- 20
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 39
- Like
- 10.962
- Πόντοι
- 3.436
Μαλιστα το ζησαμε και αυτο.... σημερα καπου στις 15:00 στο υπογειο στην Ζηνωνος 38 κατεβαινω να τσεκαρω ηταν δωματιο η κοπελα η Ναντια, στο σαλονι 2 Πακια και ενας πουστης τσατσος σε στυλ Τρυφωνα Σαμαρα καθεται διπλα μου και μου λεει λεξη προς λεξη " Μωρο μου λυπαμαι αλλα η κοπελα δεχεται μοναχα Πακιστανους! Κουτσου Κουτσου οπως εισαι φευγα!" Μενω να τον κοιταζω λιγακι αποσβολωμενος , ταυτοχρονα βγαινει η κοπελα μετρια σε εμφανιση οχι τιποτα σπουδαιο μετριο υψος, νορμαλ σωμα...μου ριχνει ενα απαξιωτικο βλεμμα και αμεσως γυρναει προς τα 2 Πακια ολο χαμογελα και γλυκες και φυσικα περασαν και οι δυο μαζι της...εγω με ενα αμηχανο χαμογελο λεω στον τσατσο "Τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη. Θα παμε αλλου λοιπον" και αυτος με ενα ειρωνικο χαμογελο απαντα "Ναι να πας αγορι μου" χαχαχαχχα....τι να πω ρε παιδια εγω πρωτη φορα ειδα την συγκεκριμενη κοπελα και τον τσατσο, δεν ξερω εαν το κανουν και σε αλλους αυτο ή απλα ετυχε μοναχα σε μενα ...το σκεφτομαι και γελαω παντως....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις