Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (4 μέλη και 48 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
42
Like
4.712
Πόντοι
2.831
Μαλιστα το ζησαμε και αυτο.... σημερα καπου στις 15:00 στο υπογειο στην Ζηνωνος 38 κατεβαινω να τσεκαρω ηταν δωματιο η κοπελα η Ναντια, στο σαλονι 2 Πακια και ενας πουστης τσατσος σε στυλ Τρυφωνα Σαμαρα καθεται διπλα μου και μου λεει λεξη προς λεξη " Μωρο μου λυπαμαι αλλα η κοπελα δεχεται μοναχα Πακιστανους! Κουτσου Κουτσου οπως εισαι φευγα!" Μενω να τον κοιταζω λιγακι αποσβολωμενος , ταυτοχρονα βγαινει η κοπελα μετρια σε εμφανιση οχι τιποτα σπουδαιο μετριο υψος, νορμαλ σωμα...μου ριχνει ενα απαξιωτικο βλεμμα και αμεσως γυρναει προς τα 2 Πακια ολο χαμογελα και γλυκες και φυσικα περασαν και οι δυο μαζι της...εγω με ενα αμηχανο χαμογελο λεω στον τσατσο "Τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη. Θα παμε αλλου λοιπον" και αυτος με ενα ειρωνικο χαμογελο απαντα "Ναι να πας αγορι μου" χαχαχαχχα....τι να πω ρε παιδια εγω πρωτη φορα ειδα την συγκεκριμενη κοπελα και τον τσατσο, δεν ξερω εαν το κανουν και σε αλλους αυτο ή απλα ετυχε μοναχα σε μενα ...το σκεφτομαι και γελαω παντως....
Χαρά στο κουράγιο σου φίλε μου!
Έπρεπε να του σκάσεις μπουκέτο κανονικά...

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.265
Πόντοι
201
Μαλιστα το ζησαμε και αυτο.... σημερα καπου στις 15:00 στο υπογειο στην Ζηνωνος 38 κατεβαινω να τσεκαρω ηταν δωματιο η κοπελα η Ναντια, στο σαλονι 2 Πακια και ενας πουστης τσατσος σε στυλ Τρυφωνα Σαμαρα καθεται διπλα μου και μου λεει λεξη προς λεξη " Μωρο μου λυπαμαι αλλα η κοπελα δεχεται μοναχα Πακιστανους! Κουτσου Κουτσου οπως εισαι φευγα!" Μενω να τον κοιταζω λιγακι αποσβολωμενος , ταυτοχρονα βγαινει η κοπελα μετρια σε εμφανιση οχι τιποτα σπουδαιο μετριο υψος, νορμαλ σωμα...μου ριχνει ενα απαξιωτικο βλεμμα και αμεσως γυρναει προς τα 2 Πακια ολο χαμογελα και γλυκες και φυσικα περασαν και οι δυο μαζι της...εγω με ενα αμηχανο χαμογελο λεω στον τσατσο "Τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη. Θα παμε αλλου λοιπον" και αυτος με ενα ειρωνικο χαμογελο απαντα "Ναι να πας αγορι μου" χαχαχαχχα....τι να πω ρε παιδια εγω πρωτη φορα ειδα την συγκεκριμενη κοπελα και τον τσατσο, δεν ξερω εαν το κανουν και σε αλλους αυτο ή απλα ετυχε μοναχα σε μενα ...το σκεφτομαι και γελαω παντως....

Μου έχει τύχει ακριβώς το ίδιο πριν 4-5 χρόνια στο Δεληγιώργη 39
Θυμάμαι ήταν για καιρό ένα μπαζάκι με κόκκινο μαλλί. Πάλι πουστότσατσος το δούλευε.

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
672
Πόντοι
361
Έτσι είναι δίνουμε περισσότεροι αξία στους ξένους παρά στους Έλληνες .Μπουρδέλο η κατάσταση φίλε.

Thanasakis300

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
4
Πόντοι
0
4-12μμ.
Καμιά φορά κάνει ρεπό την Δευτέρα.
Είπε οτι ήρθε για να μείνει.
Thanks φιλαρκι!
Καλησπέρα μύστες. Γνωρίζουμε αν δουλεύει η τζανινα σήμερα? Αν περάσει κάποιος ας ενημερώσει
Πέρασα εγώ μόλις τώρα. Πάλι δεν ήταν. Μόνο η σάρα. Δεν έχω καταλάβει ούτε τις μέρες ούτε τα ωράρια της τζανινας. Και η υπηρεσία ποτέ δεν ξέρει!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.501
Πόντοι
46.232
Μου έχει τύχει ακριβώς το ίδιο πριν 4-5 χρόνια στο Δεληγιώργη 39
Θυμάμαι ήταν για καιρό ένα μπαζάκι με κόκκινο μαλλί. Πάλι πουστότσατσος το δούλευε.
το υπόγειο στη Ζηνωνος είναι μετεγκατασταση του Δεληγιώργη 39

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.744
Πόντοι
7.195
Θα είναι πακιστανικών συμφερόντων τύπε, μόνο έτσι εξηγείται. Πώς δηλαδή υπάρχουν πακιστανικά φαγάδικα, ε ήρθαν και πακιστανικά μπουρδέλα .....

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
52
Πόντοι
0
Μαγκες και κυριοι θα ηθελα τα φώτα σας σε 2 θεματακια.

1) ποιες για εσας είναι τιμιες επιλογές στο Μεταξουργείο με 10 ευρώ? Κανονικά πηγαίνω φυλής για να ξεδωσω αλλα ειμαι λίγο πιεσμενος οικονομικα και θα ήθελα να μαθω αν έχετε την καλοσυνη για καλα διαμαντακια του Μεταξουργείου.

Υγ-> αν έχετε προτάσεις κυρίως για πρωτη βαρδια αλλα ολες οι προτασεις δεκτες

2) εχω δοκιμάσει μπουρδελα, call girl, μασατζιδικα και στουντιο. Για μενα το πιο γαμάτο είναι το μασατζιδικο. Θα ήθελα να πηγαίνω μόνο εκεί αλλα ολο 50ρικα δεν γίνεται να δίνω δυστυχώς. Εσας ποια είναι η άποψη σας? Να μην πηγαίνω 2 φορές στην φυλής ώστε να πηγαίνω στο αγαπημένο μου μασατζιδικο ή είναι καλύτερο να ξεδινω περισσοτερες φορές χωρίς να είναι η πρώτη μου επιλογή τα μπουρδέλα? Κάθε άποψη δεκτή και ευχαριστώ οποιον διάβασε μέχρι εδω και θέλει να απαντήσει. Καλα γαμησια σε όλους και πάνω απ ολα με υγεία!

Τελευταία τροποποίηση:

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
8.577
Πόντοι
1.046
Καλησπέρα μύστες, μίνι βόλτα κατά τις 6:30 με καλό φίλο.

Διδυμου 27 κλειστό.
Διδύμου 22 κλειστό.
Διδύμου 20 δεν μπήκα.
Διδύμου 18 Αλιονα με απλό πρόγραμμα λέει η τσατσά αλλά δεν ισχύει.
Πήραμε το πεζό 2 και βουρ για Άγκυρας, μπήκαμε για αρχή στο 12 που ήταν η Κατερίνα Πολωνέζα ξανθιά νταρντανα με φουλ πρόγραμμα και η Ρόζα ένα γκιλφ ψιλό με ελεύθερο, αν θυμάμαι καλά. Απέναντι στο 9 η Ντάρια γνωστή πετιτ μελαχρινή, με ελεύθερο και 69. Φόραγε ένα ροζ σετακι εσωρούχων που με καύλωσε πολύ και πέρασα καρφί στο δωμάτιο και ο φίλος πήγε απέναντι να του αρμεξει τις μπάλες η Κατερίνα.
Κάποιος μύστης για να προλάβει να γαμησει και φοβούμενος μην του πάρουν την σειρά πάρκαρε στη μέση του δρόμου και δεν πέρναγε κανείς, ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕ !!!!!
Αυτά απο εμένα, καλά να περνάτε.
IMG_20241104_210113.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.265
Πόντοι
201

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.361
Πόντοι
3.436

Διδυμου 27 κλειστό.
Διδύμου 22 κλειστό.
Διδύμου 20 δεν μπήκα.
Πήραμε το πεζό 2 και βουρ για Άγκυρας, μπήκαμε για αρχή στο 12 που ήταν η Κατερίνα Πολωνέζα ξανθιά νταρντανα με φουλ πρόγραμμα και η Ρόζα ένα γκιλφ ψιλό με ελεύθερο, αν θυμάμαι καλά. Απέναντι στο 9 η Ντάρια γνωστή πετιτ μελαχρινή, με ελεύθερο και 69. Φόραγε ένα ροζ σετακι εσωρούχων που με καύλωσε πολύ και πέρασα καρφί στο δωμάτιο και ο φίλος πήγε απέναντι να του αρμεξει τις μπάλες η Κατερίνα.
Κάποιος μύστης για να προλάβει να γαμησει και φοβούμενος μην του πάρουν την σειρά πάρκαρε στη μέση του δρόμου και δεν πέρναγε κανείς, ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕ !!!!!
Αυτά απο εμένα, καλά να περνάτε.
IMG_20241104_210113.jpg
Καλά αυτός με το peugeot θεός χαχα.
Ωρε που το άφησε.....
Για να μην το πει άλλος κ με προλάβει θα το πω εγώ...
Ποιο μέλος είναι..

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
478
Πόντοι
21
Από μετάξι μεριά κάτι λίγα live
Κολωνού 32 Ντάρια.
Κολωνού 45 ισόγειο
πρώτη πόρτα δεξιά Αλίνα
Δεύτερη δεξιά δύο λατινες μέτριες παχουλουτισικες(δεν)

Κολωνού 47 όροφος Ελένη.
Και στις 00:00 θα έρθει Άννα.
Κολωνού 53 Λάνα.
Ιάσονος 19 όροφος κλειστό
Ιάσονος 20 α δύο μέτριες ρεπό η αλινα
Ιάσονος 20 γ Μάντι και άλλη μία Λατίνα.
Ιάσονος 44 παλιό διαδρομος Ρέα Ελληνίδα με απλό και άλλη μία νταρντανοσκουροχρωμη με 69 ισπανικό κάνουν και παρτουζα

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
478
Πόντοι
21
Άντε γαμηθητε μέχρι να κάνω την ενημέρωση έκλεισε η λανα μολις.
Και ήθελα να μπω.
Για αυτό που έπαθα απαιτώ από τον dmxx να με ενημερώσει για το πιπινι που έχει ανακαλύψει σε π.μ

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.115
Πόντοι
1.071
Μαγκες και κυριοι θα ηθελα τα φώτα σας σε 2 θεματακια.

1) ποιες για εσας είναι τιμιες επιλογές στο Μεταξουργείο με 10 ευρώ? Κανονικά πηγαίνω φυλής για να ξεδωσω αλλα ειμαι λίγο πιεσμενος οικονομικα και θα ήθελα να μαθω αν έχετε την καλοσυνη για καλα διαμαντακια του Μεταξουργείου.

Υγ-> αν έχετε προτάσεις κυρίως για πρωτη βαρδια αλλα ολες οι προτασεις δεκτες

2) εχω δοκιμάσει μπουρδελα, call girl, μασατζιδικα και στουντιο. Για μενα το πιο γαμάτο είναι το μασατζιδικο. Θα ήθελα να πηγαίνω μόνο εκεί αλλα ολο 50ρικα δεν γίνεται να δίνω δυστυχώς. Εσας ποια είναι η άποψη σας? Να μην πηγαίνω 2 φορές στην φυλής ώστε να πηγαίνω στο αγαπημένο μου μασατζιδικο ή είναι καλύτερο να ξεδινω περισσοτερες φορές χωρίς να είναι η πρώτη μου επιλογή τα μπουρδέλα? Κάθε άποψη δεκτή και ευχαριστώ οποιον διάβασε μέχρι εδω και θέλει να απαντήσει. Καλα γαμησια σε όλους και πάνω απ ολα με υγεία!
Αδερφούλη χθες πήγα από μετάξι μια βόλτα και εκτός ότι από παλιά ήταν γκέτο αλλά τουλάχιστον έβλεπες και κάτι αξιόλογο , τώρα δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Όχι διαμάντια ούτε χάλκινη δεκάρα δεν βρίσκεις.

Γνώμη μου καλύτερα φυλής , δίδυμου , Λιοσίων και χωματιανου. Με 10 ευρώ παραπάνω γλυτωνεις από πολλά.

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
940
Πόντοι
361

Διδυμου 27 κλειστό.
Διδύμου 22 κλειστό.
Διδύμου 20 δεν μπήκα.
Πήραμε το πεζό 2 και βουρ για Άγκυρας, μπήκαμε για αρχή στο 12 που ήταν η Κατερίνα Πολωνέζα ξανθιά νταρντανα με φουλ πρόγραμμα και η Ρόζα ένα γκιλφ ψιλό με ελεύθερο, αν θυμάμαι καλά. Απέναντι στο 9 η Ντάρια γνωστή πετιτ μελαχρινή, με ελεύθερο και 69. Φόραγε ένα ροζ σετακι εσωρούχων που με καύλωσε πολύ και πέρασα καρφί στο δωμάτιο
Πες μας την εμπειρία σου στο δωμάτιο

Skipper!

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
620
Πόντοι
81
Πολύ καλτ μπουρδελάκι. Πρέπει να έκλεισε μέσα δεκαετίας '80 και από τότε ρήμαξε
Αφού αρχίσαμε τις αναμνήσεις ποιος θυμάται (πολύ μετά βέβαια) το υπόγειο στην Θασου & Δροσοπούλου . Έχουν περάσει και από εκεί φανταστικά μουνια! Βέβαια όταν οι τιμές ήταν από 1500 δρχ

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.227
Πόντοι
201
Πρώτη φορά που πέρασα με Σάρα φωκ 25 αν και την είχα δει πολλές φορές. Σώμα ακραίο. Λεπτό ψηλά πόδια ωραίο κωλαρακι ψεύτικα εντυπωσιακά βυζιά. Πρόσωπο που βγάζει πολλές καυλες με τα φουσκωμένα χείλια. Ξανθιά. Είχα να την δω καιρό από όταν ήταν ναυρομαλλα
Είσοδος. Σχεδόν καθόλου προφυλακτικά αλλά ήμουν ήδη έτοιμος. Πέρασμα καποτας χωρις ερώτηση( δεν θυμάμαι αν ανακοινώθηκε ελεύθερο) οκ πίπα. 5/10. Τη γυρνάω και της ρίχνω γερό γλείφωμουνι. Μέχρι που έβγαλε αρκετά υγρά αλλά η τσατσά χτύπησε πόρτα. Μπήκα ιεραποστολικά για λίγο.μετα γύρισμα στα 4 όπου τελείωσα γρήγορα με πολύ ωραίο θέαμα. Φεύγοντας μου ζήτησε να την πάρω 20λεπτο για να τη γλείφω μέχρι να χύσει γιατί γλείφω ωραία(πίπες). Όπως έφευγα η τσα2 με έπιασε στη πόρτα και μου κάνει, "η κοπέλα μου την είπε γιατί χτύπησα την πόρτα και δε πρόλαβε να χύσει, να ξανά έρθεις". Ρε τι μου λέτε βραδιάτικα ήθελα να της πω. Σιγά μην είμαι και ο μάστερ του γλειψιματος.
Τέλος πάντων, σίγουρα δεν τη λέω φόλα. Αλλά όχι και κάτι τρελό. Θα ξανά τιμηθεί, ίσως 20 λεπτό. Λέω να της προτείνω να δω αν κάνει και πόσα θέλει για εκτός οίκου
Τα σέβη μου

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
477
Πόντοι
21
Λιοσίων 73 τώρα χλόη Μπέλλα Καταλίνα έχει πάρει κανένας Μπέλλα ? χλόη είναι τρελα Καταλίνα αρκούδα γνώμη για Μπέλλα θελω πλιζ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom