Μήτσος Μπάμπολας
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 42
- Like
- 4.712
- Πόντοι
- 2.831
Χαρά στο κουράγιο σου φίλε μου!Μαλιστα το ζησαμε και αυτο.... σημερα καπου στις 15:00 στο υπογειο στην Ζηνωνος 38 κατεβαινω να τσεκαρω ηταν δωματιο η κοπελα η Ναντια, στο σαλονι 2 Πακια και ενας πουστης τσατσος σε στυλ Τρυφωνα Σαμαρα καθεται διπλα μου και μου λεει λεξη προς λεξη " Μωρο μου λυπαμαι αλλα η κοπελα δεχεται μοναχα Πακιστανους! Κουτσου Κουτσου οπως εισαι φευγα!" Μενω να τον κοιταζω λιγακι αποσβολωμενος , ταυτοχρονα βγαινει η κοπελα μετρια σε εμφανιση οχι τιποτα σπουδαιο μετριο υψος, νορμαλ σωμα...μου ριχνει ενα απαξιωτικο βλεμμα και αμεσως γυρναει προς τα 2 Πακια ολο χαμογελα και γλυκες και φυσικα περασαν και οι δυο μαζι της...εγω με ενα αμηχανο χαμογελο λεω στον τσατσο "Τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη. Θα παμε αλλου λοιπον" και αυτος με ενα ειρωνικο χαμογελο απαντα "Ναι να πας αγορι μου" χαχαχαχχα....τι να πω ρε παιδια εγω πρωτη φορα ειδα την συγκεκριμενη κοπελα και τον τσατσο, δεν ξερω εαν το κανουν και σε αλλους αυτο ή απλα ετυχε μοναχα σε μενα ...το σκεφτομαι και γελαω παντως....
Έπρεπε να του σκάσεις μπουκέτο κανονικά...