Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 103 άτομα (9 μέλη και 94 επισκέπτες)

javajis_javajis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
3
Like
89
Πόντοι
0
Λιοσίων 73 τώρα χλόη Μπέλλα Καταλίνα έχει πάρει κανένας Μπέλλα ? χλόη είναι τρελα Καταλίνα αρκούδα γνώμη για Μπέλλα θελω πλιζ
μπανιάρομαι και έρχομαι να πάρω χλόη μύστη μου. κράτα γερά!

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
477
Πόντοι
21
Πες μου εμφάνιση μπελλας αν μπορείς οταν πάς πλιζ

Μήτσος Μπάμπολας

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
42
Like
4.712
Πόντοι
2.831
Αφού αρχίσαμε τις αναμνήσεις ποιος θυμάται (πολύ μετά βέβαια) το υπόγειο στην Θασου & Δροσοπούλου . Έχουν περάσει και από εκεί φανταστικά μουνια! Βέβαια όταν οι τιμές ήταν από 1500 δρχ
Στα τελευταία του κάτι Βραζιλιάνες παίζανε εκεί...

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
477
Πόντοι
21
Ποιοι οίκοι ανοχής είναι σφραγισμένοι;
Κανονικά όλοι είναι παράνομοι από όσο ξέρω και ολοι θα έπρεπε να είναι σφραγισμένοι απλά το gm εδει κανει τα κόλπα του μα την αστυνομία οατνα δεν τα πάνε καλα λογικά κλείνουν κάποια για αντίποινα

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
157
Like
20.143
Πόντοι
32.478
Καλησπέρα μύστες! Κολωνού 48 ξέρουμε καθόλου η Πάολα με την κολάρα τι βάρδια και ποιες μέρες τής εβδομάδας δουλεύει?? Ευχαριστώ!
Κάθε μερα δουλεύει , πρώτη και δεύτερη βάρδια.

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
6
Like
297
Πόντοι
280
Μαλιστα το ζησαμε και αυτο.... σημερα καπου στις 15:00 στο υπογειο στην Ζηνωνος 38 κατεβαινω να τσεκαρω ηταν δωματιο η κοπελα η Ναντια, στο σαλονι 2 Πακια και ενας πουστης τσατσος σε στυλ Τρυφωνα Σαμαρα καθεται διπλα μου και μου λεει λεξη προς λεξη " Μωρο μου λυπαμαι αλλα η κοπελα δεχεται μοναχα Πακιστανους! Κουτσου Κουτσου οπως εισαι φευγα!" Μενω να τον κοιταζω λιγακι αποσβολωμενος , ταυτοχρονα βγαινει η κοπελα μετρια σε εμφανιση οχι τιποτα σπουδαιο μετριο υψος, νορμαλ σωμα...μου ριχνει ενα απαξιωτικο βλεμμα και αμεσως γυρναει προς τα 2 Πακια ολο χαμογελα και γλυκες και φυσικα περασαν και οι δυο μαζι της...εγω με ενα αμηχανο χαμογελο λεω στον τσατσο "Τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη. Θα παμε αλλου λοιπον" και αυτος με ενα ειρωνικο χαμογελο απαντα "Ναι να πας αγορι μου" χαχαχαχχα....τι να πω ρε παιδια εγω πρωτη φορα ειδα την συγκεκριμενη κοπελα και τον τσατσο, δεν ξερω εαν το κανουν και σε αλλους αυτο ή απλα ετυχε μοναχα σε μενα ...το σκεφτομαι και γελαω παντως....
Αυτό το συμβάν να το σκέφτεσαι και να γελάς μόνο. Αλλά σε λίγο καιρό θα πηγαίνεις σε "κρατικές υπηρεσίες" και θα σου λένε ' δεχόμαστε μόνο πακιστανους, αράπηδες και αλβανούς. Εκεί θα πέσει κλάμα στο Ελλαδισταν.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.361
Πόντοι
3.436
Πρώτη φορά που πέρασα με Σάρα φωκ 25 αν και την είχα δει πολλές φορές. Σώμα ακραίο. Λεπτό ψηλά πόδια ωραίο κωλαρακι ψεύτικα εντυπωσιακά βυζιά. Πρόσωπο που βγάζει πολλές καυλες με τα φουσκωμένα χείλια. Ξανθιά. Είχα να την δω καιρό από όταν ήταν ναυρομαλλα
Είσοδος. Σχεδόν καθόλου προφυλακτικά αλλά ήμουν ήδη έτοιμος. Πέρασμα καποτας χωρις ερώτηση( δεν θυμάμαι αν ανακοινώθηκε ελεύθερο) οκ πίπα. 5/10. Τη γυρνάω και της ρίχνω γερό γλείφωμουνι. Μέχρι που έβγαλε αρκετά υγρά αλλά η τσατσά χτύπησε πόρτα. Μπήκα ιεραποστολικά για λίγο.μετα γύρισμα στα 4 όπου τελείωσα γρήγορα με πολύ ωραίο θέαμα. Φεύγοντας μου ζήτησε να την πάρω 20λεπτο για να τη γλείφω μέχρι να χύσει γιατί γλείφω ωραία(πίπες). Όπως έφευγα η τσα2 με έπιασε στη πόρτα και μου κάνει, "η κοπέλα μου την είπε γιατί χτύπησα την πόρτα και δε πρόλαβε να χύσει, να ξανά έρθεις". Ρε τι μου λέτε βραδιάτικα ήθελα να της πω. Σιγά μην είμαι και ο μάστερ του γλειψιματος.
Τέλος πάντων, σίγουρα δεν τη λέω φόλα. Αλλά όχι και κάτι τρελό. Θα ξανά τιμηθεί, ίσως 20 λεπτό. Λέω να της προτείνω να δω αν κάνει και πόσα θέλει για εκτός οίκου
Τα σέβη μου
Η Σάρα πέρα από την πλάκα, είναι ωραία κοπελιά,
ωραίο προσωπο,όμορφα μαλλιά,
σώμα λαμπάδα,
στέκα από μπιλιάρδο αλλά καμπύλες τόσο όσο κ να σκεφτείτε έχει κ παιδάκι.
Αν βελτίωνε λίγο τον χαρακτήρα της να μην βρίζει όταν φεύγεις κ την εντιμότητα της όπως να μην ανακεινωνει ελεύθερο στοματικό κ μέσα να περνά καποτα χωρίς να ρωτήσει, να τα λέμε κ αυτά..
Επισης κ ο οίκος να ήταν ποιο τίμιος ώστε η τσατσα να μην χτυπά στο 7λεπτο την πόρτα, τότε χαλαρά θα είχαν μαζέψει όλο το χαρτί.

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
375
Πόντοι
26
Σε 3 απογευματινές ενημερώσεις του Σμύρνη, Το Λιοσίων 79Β αναφέρεται ως κλειστό. Η τελευταία κριτική για την Αντζελα που δούλευε στον συγκεκριμένο οίκο είναι από το καλοκαίρι. Εχει πάει κάποιος πρόσφατα, ή ο οίκος έχει κλείσει οριστικά και η Αντζελα βγήκε στην σύνταξη?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.501
Πόντοι
46.232
Σε 3 απογευματινές ενημερώσεις του Σμύρνη, Το Λιοσίων 79Β αναφέρεται ως κλειστό. Η τελευταία κριτική για την Αντζελα που δούλευε στον συγκεκριμένο οίκο είναι από το καλοκαίρι. Εχει πάει κάποιος πρόσφατα, ή ο οίκος έχει κλείσει οριστικά και η Αντζελα βγήκε στην σύνταξη?
για την ιστορία...τελευταία φορά που τη πέτυχα σε τσάρκα μου ήταν 4 Αυγούστου

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

javajis_javajis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
3
Like
89
Πόντοι
0
Πες μου εμφάνιση μπελλας αν μπορείς οταν πάς πλιζ
Μπελα Λιοσίων 73Β, ψιλοψηλη, μελαχρινή, ψιλονταρντανα, πολύ στητό βυζι για το μέγεθος του C, και λιγη κυτταρίτιδα στον κωλο. Αγέλαστη.
Προσωπικη 5/10

Καταλινα, κατερινα την έλεγε λάθος η τσα, πλαδαρή, εμφάνιση ούτε για 5ευρω
Προσωπικη 3/10

Χλόη, ψηλή, αδύνατη, μικρό βυζι, αγέλαστη.
Προσωπικη 6/10

Δίπλα Λιοσίων 73Α
Στεφάνι, έχω γράψει κριτική, πανέμορφη αλλά είναι στην μαύρη λίστα
Προσωπική 9/10

Νικολ, κουκλάκι μικροκαμωμένο, πλαδαρό βυζάκι. Φέρνει λίγο σε τσιγγάνα.
Προσωπική 5/10

Αλέξα, τελείως αδιάφορη παρουσία, οκ πρόσωπο, οκ σώμα ψιλολατινέ.
Προσωπική 2/10

Πέρασα όλη την γειτονιά. Οποίος θέλει ρωτάει.

javajis_javajis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
3
Like
89
Πόντοι
0

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
52
Πόντοι
0
Αδερφούλη χθες πήγα από μετάξι μια βόλτα και εκτός ότι από παλιά ήταν γκέτο αλλά τουλάχιστον έβλεπες και κάτι αξιόλογο , τώρα δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Όχι διαμάντια ούτε χάλκινη δεκάρα δεν βρίσκεις.

Γνώμη μου καλύτερα φυλής , δίδυμου , Λιοσίων και χωματιανου. Με 10 ευρώ παραπάνω γλυτωνεις από πολλά.
Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
477
Πόντοι
21
Μπελα Λιοσίων 73Β, ψιλοψηλη, μελαχρινή, ψιλονταρντανα, πολύ στητό βυζι για το μέγεθος του C, και λιγη κυτταρίτιδα στον κωλο. Αγέλαστη.
Προσωπικη 5/10

Καταλινα, κατερινα την έλεγε λάθος η τσα, πλαδαρή, εμφάνιση ούτε για 5ευρω
Προσωπικη 3/10

Χλόη, ψηλή, αδύνατη, μικρό βυζι, αγέλαστη.
Προσωπικη 6/10

Δίπλα Λιοσίων 73Α
Στεφάνι, έχω γράψει κριτική, πανέμορφη αλλά είναι στην μαύρη λίστα
Προσωπική 9/10

Νικολ, κουκλάκι μικροκαμωμένο, πλαδαρό βυζάκι. Φέρνει λίγο σε τσιγγάνα.
Προσωπική 5/10

Αλέξα, τελείως αδιάφορη παρουσία, οκ πρόσωπο, οκ σώμα ψιλολατινέ.
Προσωπική 2/10

Πέρασα όλη την γειτονιά. Οποίος θέλει ρωτάει.
Με έδωσες αδερφέ ευχαριστώ

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.227
Πόντοι
201
Η Σάρα πέρα από την πλάκα, είναι ωραία κοπελιά,
ωραίο προσωπο,όμορφα μαλλιά,
σώμα λαμπάδα,
στέκα από μπιλιάρδο αλλά καμπύλες τόσο όσο κ να σκεφτείτε έχει κ παιδάκι.
Αν βελτίωνε λίγο τον χαρακτήρα της να μην βρίζει όταν φεύγεις κ την εντιμότητα της όπως να μην ανακεινωνει ελεύθερο στοματικό κ μέσα να περνά καποτα χωρίς να ρωτήσει, να τα λέμε κ αυτά..
Επισης κ ο οίκος να ήταν ποιο τίμιος ώστε η τσατσα να μην χτυπά στο 7λεπτο την πόρτα, τότε χαλαρά θα είχαν μαζέψει όλο το χαρτί.
Πολύ σωστός

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom