EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 96
- Like
- 11.284
- Πόντοι
- 17.885
Οκ είναι τραγικό! Έχω κάμποσα σοσιαλ από πουτανες, με κάποιες είμαι απλά φίλος στα σοσιαλ με άλλες έχω βγει φιλικά έξω, είχα μέσα σε 20 χρόνια 2 σχεσεις..Έχω και από μια που μου χε ρίξει άκυρο, οκ πλέον δεν την ακολουθώ αλλά καμία φορά το βλέπω γιατί έχει καλά βιντεάκια...Πάμε λοιπόν...Λέει ότι ντρέπεται κάπως για τη δουλειά που κάνει, ότι στα μπουρδέλα δεν πάνε σοβαροί τύποι κτλ και...έχει κάπου 5κ ακόλουθους, τρία φουλ ενεργά σοσιαλ και βλέπω σήμερα, ένα κολλάζ από φωτό με επένδυση βλαχορουμάνικα τραγούδια που κάνει παρέα σχεδόν μόνο με πουτανες, με τις φωτό να δείχνουν πότε κλαμπάκια πότε πάρτυ, ταξίδια κτλ και το κορυφαίο: δεν ξέρω αν το κανόνισαν και επίτηδες διότι καταντάει σκάνδαλο αλλά στην τελευταία φωτό είναι 5-6 μαζεμένες και παίζει ναι ΟΛΕΣ (δεν ξέρω μια δύο σίγουρα) πουτανες πιτσιρίκες από Μετάξι με φορέματα και γόβες σε καποιο δρόμο! Μιλάμε μας γλεντανε κανονικά! Τις έχει φάει η ντροπή και η σεμνοτυφια λέμε Πάντως ναι ούτε γκόμενους έχουν ούτε νταντάδες! Άβυσσος η ψυχή της κάθε πουτανας!