Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 373 άτομα (33 μέλη και 340 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Οκ είναι τραγικό! Έχω κάμποσα σοσιαλ από πουτανες, με κάποιες είμαι απλά φίλος στα σοσιαλ με άλλες έχω βγει φιλικά έξω, είχα μέσα σε 20 χρόνια 2 σχεσεις..Έχω και από μια που μου χε ρίξει άκυρο, οκ πλέον δεν την ακολουθώ αλλά καμία φορά το βλέπω γιατί έχει καλά βιντεάκια...Πάμε λοιπόν...Λέει ότι ντρέπεται κάπως για τη δουλειά που κάνει, ότι στα μπουρδέλα δεν πάνε σοβαροί τύποι κτλ και...έχει κάπου 5κ ακόλουθους, τρία φουλ ενεργά σοσιαλ και βλέπω σήμερα, ένα κολλάζ από φωτό με επένδυση βλαχορουμάνικα τραγούδια που κάνει παρέα σχεδόν μόνο με πουτανες, με τις φωτό να δείχνουν πότε κλαμπάκια πότε πάρτυ, ταξίδια κτλ και το κορυφαίο: δεν ξέρω αν το κανόνισαν και επίτηδες διότι καταντάει σκάνδαλο αλλά στην τελευταία φωτό είναι 5-6 μαζεμένες και παίζει ναι ΟΛΕΣ (δεν ξέρω μια δύο σίγουρα) πουτανες πιτσιρίκες από Μετάξι με φορέματα και γόβες σε καποιο δρόμο! Μιλάμε μας γλεντανε κανονικά! Τις έχει φάει η ντροπή και η σεμνοτυφια λέμε Πάντως ναι ούτε γκόμενους έχουν ούτε νταντάδες! Άβυσσος η ψυχή της κάθε πουτανας!

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.414
Πόντοι
2.036
Οκ είναι τραγικό! Έχω κάμποσα σοσιαλ από πουτανες, με κάποιες είμαι απλά φίλος στα σοσιαλ με άλλες έχω βγει φιλικά έξω, είχα μέσα σε 20 χρόνια 2 σχεσεις..Έχω και από μια που μου χε ρίξει άκυρο, οκ πλέον δεν την ακολουθώ αλλά καμία φορά το βλέπω γιατί έχει καλά βιντεάκια...Πάμε λοιπόν...Λέει ότι ντρέπεται κάπως για τη δουλειά που κάνει, ότι στα μπουρδέλα δεν πάνε σοβαροί τύποι κτλ και...έχει κάπου 5κ ακόλουθους, τρία φουλ ενεργά σοσιαλ και βλέπω σήμερα, ένα κολλάζ από φωτό με επένδυση βλαχορουμάνικα τραγούδια που κάνει παρέα σχεδόν μόνο με πουτανες, με τις φωτό να δείχνουν πότε κλαμπάκια πότε πάρτυ, ταξίδια κτλ και το κορυφαίο: δεν ξέρω αν το κανόνισαν και επίτηδες διότι καταντάει σκάνδαλο αλλά στην τελευταία φωτό είναι 5-6 μαζεμένες και παίζει ναι ΟΛΕΣ (δεν ξέρω μια δύο σίγουρα) πουτανες πιτσιρίκες από Μετάξι με φορέματα και γόβες σε καποιο δρόμο! Μιλάμε μας γλεντανε κανονικά! Τις έχει φάει η ντροπή και η σεμνοτυφια λέμε Πάντως ναι ούτε γκόμενους έχουν ούτε νταντάδες! Άβυσσος η ψυχή της κάθε πουτανας!
Ok, τι παραλήρημα ήταν αυτό ? τι έπαθες ? σου έριξε άκυρο ή μιλάς για το ψέμα ? (που είναι αναμενόμενο)

Εμένα πριν 2 βδομάδες που ήθελε μία καυλολατίνα να την κάνω add να την παίρνω εκτός οίκου, μου γράφει το όνομα και στο τέλος είχε το "CG" , που να σε κάνω add ρε κοπελιά με το CG ? να μάθει ακόμα και η 80χρονη θεία από το χωριό πως παίρνω βίζιτες ...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Ok, τι παραλήρημα ήταν αυτό ? τι έπαθες ? σου έριξε άκυρο ή μιλάς για το ψέμα ? (που είναι αναμενόμενο)

Εμένα πριν 2 βδομάδες που ήθελε μία καυλολατίνα να την κάνω add να την παίρνω εκτός οίκου, μου γράφει το όνομα και στο τέλος είχε το "CG" , που να σε κάνω add ρε κοπελιά με το CG ? να μάθει ακόμα και η 80χρονη θεία από το χωριό πως παίρνω βίζιτες ...

βασικά μου ρθε ζαλάδα που δα πέντε πουτανες μαζεμένες να πίνουν να τρώνε και να γλεντανε ούτε διαφήμιση να ταν. Α έχω και ινστα Λατίνας και μιλάμε και κάμποσο εδώ και κάνα 40αρι μέρες. Εμένα δεν με νοιάζει τι θα λένε στο χωριό! Στο χωριό γαμιουνται μεταξύ τους, γαμιουνται με τις γίδες και μια φορά το μήνα έρχονται Αθηνα για μπουζούκια και πουτανες, ΑΝ κάνουν και με σχολιάσουν, τους εκτελεσα πέντε πέναλτυ όλα γκολ!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686
Θα είναι πακιστανικών συμφερόντων τύπε, μόνο έτσι εξηγείται. Πώς δηλαδή υπάρχουν πακιστανικά φαγάδικα, ε ήρθαν και πακιστανικά μπουρδέλα .....

Μάλλον ο Γκλέτσος δικαιώνεται! :2funny:

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
76
Πόντοι
0
Υπάρχει καμια κοπελα στην φυλής κατά προτίμηση που να είναι κολπικη? Να της τον βάζεις και να παθαίνει τσοτσο έστω και με προσποίηση?

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
668
Πόντοι
81
Εδώ άλλες το παίζουν ότι σταματάνε κάθε τρεις και λίγο και τελικά απλά αλλάζουν γκόμενο...είπαμε μην ακούς πουστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια.

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
688
Πόντοι
361
Πουτανες φιλαράκι σε όλα τους.τι περιμένεις

• Like
Αντιδράσεις: nick9x

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.777
Πόντοι
201
Όπως τα λές ακριβώς είναι.
Και σε εμένα έχουν συμβεί ακριβώς τα ίδια.
20 χρόνια στο κουρμπετι έχω βγεί και εγώ με πολλές.
Κάνουν παρέα μεταξύ τους και μας γλεντανε κανονικά.
Μέχρι να βρεθεί κάποιος με όλο το πακέτο που να αναλάβει αυτές ( και το παιδί τους) και να παρατήσουν το επάγγελμα.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Δεύτερη επίσκεψη στη μικρή Αννούλα Διδύμου 8 πάνω, που μου φάνηκε βελτιωμένη σε επιδόσεις σε σχέση με την πρώτη μου επίσκεψη πριν κάνα δυο μήνες, όταν ήτανε στο Χωματιανού. Βελτιωμένη με την έννοια ότι ήταν πιο ενεργή με χάδια στο σώμα τόσο στα προκαταρκτικά όσο και στη διάρκεια της πράξης.

Όσοι δεν τη γνωρίζουν, η Αννούλα είναι μια μικροκαμωμένη κοπέλα, 25 ετών, κοντούλα, κάτω από 1,60, με μικρό στητό στήθος και ρώγα κάγκελο, ωραίο κωλαράκι, μακριά μαλλιά και όμορφο πρόσωπο. Πίπα κάνει ακά αλλά δεν ήθελα, της έγλυψα λίγο το μεγαλωμένο στα ουκρανικά κρύα μουνάκι της και πρόλαβα να περάσω ένα φευγαλέο πινέλο από το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της, αφού φαίνετα ότι δεν της αρέσει. Μια στάση, εγώ από πάνω, για να βλέπω το όμορφο πρόσωπό της και τέλος.

Βγαίνοντας, μπήκε στο σαλόνι ένας εσχατόγερας μπαρμπαδόπουστας με θυμωμένη φάτσα και η μικρή Αννούλα του χαμογέλασε με τέτοια γλύκα και νάζι σαν να ήταν ο ιππότης των ονείρων της, αλλά ο γέρος έφυγε :confused:

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
πέρασμα μισάωρο με Αλεξάνδρα πολύ καλή περίπτωση! τίμια κοπέλα με ωραίο σώμα και πολλά τατού , τσιμπούκι βαθύ ακριβώς στα γούστα μου, αν η συγκεκριμένη είχε και λίγο πιο στρογγυλεμένο κώλο θα μιλούσαμε για έσκορτ επιπέδου 170-180€! το δωμάτιο είναι αυτό αριστερά δίπλα στην κουρτίνα…

Συνημμένα

• IMG_0801.jpeg
    4,2 MB · Εμφανίσεις: 33

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.168
Πόντοι
31.618
Ξανά κληστο το φ84 και δεν γεύτηκαν Ράνια
Ξαναπήγα Φώκαιας 19
Και ξαναγευτηκα την μουναρα της Λίζας
Μπίκα στο δοματιο με καθρέφτη στο ταβάνι για έξτρα απόλαυση
Τέλος με γκοου γκερλ
Πολύ ζεστή γυναίκα

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Πέρασμα από μαραθωνος 59 για Ρενάτα που άκουσα εδώ δυο τρεις ότι ήταν καλούτσικη! Η υπηρεσία θα ήταν η πιο εμφανίσιμη εκεί μεσα αλλά δν περνάει! Ρενάτα και Ιζαμπέλα δν ήξερα ποια να διαλέξω κ έτσι τ άφησα στην υπηρεσία κ μ στείλε την Ρενάτα! Ρώτησα για πιπα χωρίς κ μ πε ναι ενώ όταν μπήκε μεσα πήγε να βάλει προφυλακτικό ! Επενέβη η τσατσα από μεσα και συνέχισε χωρίς! Μια ο θεός βα την κάνει πιπα! Μόνο το κεφαλάκι έβαζε για τρία να δευτερόλεπτα! Την γύρισα στα 4 όπου η αλήθεια είναι έχει πολύ ωραία κωλαρα αλλά έτσι όπως στήθηκε δεν μπορούσα να δώσω πόνο και την έβαλα ιεραποστολικά όπου φτιάχτηκα και λίγο με τα ποδαράκια της ! Γενικά μακρύ μαλλί καλουτσικο γλυκό πρόσωπο ωραίος κωλος μηδέν βυζι με σκούρα μεγάλη ρώγα! Μόλις τελείωσα σηκώθηκε κι έφυγε μπαμ! Δν νομίζω να ξαναπεράσω! Επομενος στόχος Ιζαμπέλα αν και φοβάμαι ότι θα είναι τα ίδια κι αυτή!

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
92
Πόντοι
0
Πέρασμα από μαραθωνος 59 για Ρενάτα που άκουσα εδώ δυο τρεις ότι ήταν καλούτσικη! Η υπηρεσία θα ήταν η πιο εμφανίσιμη εκεί μεσα αλλά δν περνάει! Ρενάτα και Ιζαμπέλα δν ήξερα ποια να διαλέξω κ έτσι τ άφησα στην υπηρεσία κ μ στείλε την Ρενάτα! Ρώτησα για πιπα χωρίς κ μ πε ναι ενώ όταν μπήκε μεσα πήγε να βάλει προφυλακτικό ! Επενέβη η τσατσα από μεσα και συνέχισε χωρίς! Μια ο θεός βα την κάνει πιπα! Μόνο το κεφαλάκι έβαζε για τρία να δευτερόλεπτα! Την γύρισα στα 4 όπου η αλήθεια είναι έχει πολύ ωραία κωλαρα αλλά έτσι όπως στήθηκε δεν μπορούσα να δώσω πόνο και την έβαλα ιεραποστολικά όπου φτιάχτηκα και λίγο με τα ποδαράκια της ! Γενικά μακρύ μαλλί καλουτσικο γλυκό πρόσωπο ωραίος κωλος μηδέν βυζι με σκούρα μεγάλη ρώγα! Μόλις τελείωσα σηκώθηκε κι έφυγε μπαμ! Δν νομίζω να ξαναπεράσω! Επομενος στόχος Ιζαμπέλα αν και φοβάμαι ότι θα είναι τα ίδια κι αυτή!
σε ποιο από τα τρία σπιτάκια πηγές;

Απαραιτητος

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
65
Πόντοι
0
Δεν τη νοιαζει η δε νιωθει?

Ξανά κληστο το φ84 και δεν γεύτηκαν Ράνια
Ξαναπήγα Φώκαιας 19
Και ξαναγευτηκα την μουναρα της Λίζας
Μπίκα στο δοματιο με καθρέφτη στο ταβάνι για έξτρα απόλαυση
Τέλος με γκοου γκερλ
Πολύ ζεστή γυναίκα
Η Ράνια θα λείπει μια βδομαδα

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.954
Πόντοι
4.926
Βραδινή επίσκεψη, μαζί με τον αδερφό μου, σε σινεμά του κέντρου, για να δούμε τον Σκαθαροζούμη Νο2. Αφού φάγαμε πόρτα, μιας και το σινεμά ήταν κλειστό, αποφασίσαμε να πάμε στοχευμένη βολτίτσα, στην οδό Φωκαίας, στην δεύτερη βάρδια:
Φωκαίας 27Β: Εμμανουέλα, άσχημη Αλβανίδα, η οποία συστήνεται ως Ουκρανή. Νορμάλ σεξ και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Φωκαίας 25Β: Σάρα, Γυφτό-Βουλγάρα με λυγερό κορμί και πλαστικά βυζιά. Παρατήρησα, ότι έχει κάνει επέμβαση και στα χείλη της. Την είχα γαμήσει όταν ήταν μελαχρινή και το στήθος της ήταν φυσικό. Προτείνεται, για μία φορά, μόνο για το παλμαρέ. Νορμάλ σεξ και ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 25Α: Αλεξάνδρα, νεαρή εμφανίσιμη Ρωσίδα. Έκφυλο πρόσωπο, με πειραγμένα χείλη, καλό σώμα, με λίγο επίπεδο κώλο. Την καυλάντισα, στο σαλόνι και καθώς έφευγε, με αποκάλεσε μαλάκα. Της απάντησα, πως έτσι με φωνάζουν όλοι. "Μην ανησυχείς, δίκιο έχουν!" Νορμάλ σεξ και ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 19: Δεν θυμάμαι το όνομα της τύπισσας. Έχω την εντύπωση, ότι η τσατσά την παρουσίασε ως Μαρία. Μια ψηλή, μελαχρινή, αγγούρω ήταν. Πρόγραμμα απλό.
Φωκαίας 17Α: Μιχαέλα, μελαχρινή μπαμπάτσικη, με γυαλιά και έκφυλο παρουσιαστικό. Νορμάλ σεξ και ελεύθερο στοματικό. Τσατσά ήταν η βετεράνος Εύα, η οποία έχει αρχίσει να γερνάει. Θυμάμαι, πριν από καμιά 20αριά χρόνια, ότι όλοι οι πελάτες ήθελαν να την πηδήξουν. Στο φεύγα την χαιρέτησα και την ρώτησα, εάν είναι καλά.
Φωκαίας 13: Σαμάνθα, ξανθιά, πολύ μικρή, βλογιοκομμένη Λατίνα. Κοντούλα, με ωραίο σωματάκι. Φόραγε ένα κορδόνι, το οποίο τόνιζε το λαχταριστό κωλαράκι της. Δυστυχώς είναι μεγάλη φόλα και αυτό έχει γίνει, πλέον, ευρέως γνωστό. Νορμάλ πρόγραμμα.
Διδύμου 20: Ελένη, η γνωστή Γυφτό-Βουλγάρα. Νορμάλ σεξ, με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό.
Τελικά, δεν γάμησα καμία. Ανέβηκα στο μηχανάκι του αδερφού μου και επιστρέψαμε στα σπίτια μας.

Dimk12

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά ξέρει κανένας που μπορώ να βρω μια κοπέλα πολύ μεγάλα βυζια;

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Βραδινή επίσκεψη, μαζί με τον αδερφό μου, σε σινεμά του κέντρου, για να δούμε τον Σκαθαροζούμη Νο2. Αφού φάγαμε πόρτα, μιας και το σινεμά ήταν κλειστό, αποφασίσαμε να πάμε στοχευμένη βολτίτσα, στην οδό Φωκαίας, στην δεύτερη βάρδια:
Φωκαίας 27Β: Εμμανουέλα, άσχημη Αλβανίδα, η οποία συστήνεται ως Ουκρανή. Νορμάλ σεξ και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Φωκαίας 25Β: Σάρα, Γυφτό-Βουλγάρα με λυγερό κορμί και πλαστικά βυζιά. Παρατήρησα, ότι έχει κάνει επέμβαση και στα χείλη της. Την είχα γαμήσει όταν ήταν μελαχρινή και το στήθος της ήταν φυσικό. Προτείνεται, για μία φορά, μόνο για το παλμαρέ. Νορμάλ σεξ και ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 25Α: Αλεξάνδρα, νεαρή εμφανίσιμη Ρωσίδα. Έκφυλο πρόσωπο, με πειραγμένα χείλη, καλό σώμα, με λίγο επίπεδο κώλο. Την καυλάντισα, στο σαλόνι και καθώς έφευγε, με αποκάλεσε μαλάκα. Της απάντησα,ύ πως έτσι με φωνάζουν όλοι. "Μην ανησυχείς, δίκιο έχουν!" Νορμάλ σεξ και ελεύθερο στοματικό.
Φωκαίας 19: Δεν θυμάμαι το όνομα της τύπισσας. Έχω την εντύπωση, ότι η τσατσά την παρουσίασε ως Μαρία. Μια ψηλή, μελαχρινή, αγγούρω ήταν. Πρόγραμμα απλό.
Φωκαίας 17Α: Μιχαέλα, μελαχρινή μπαμπάτσικη, με γυαλιά και έκφυλο παρουσιαστικό. Νορμάλ σεξ και ελεύθερο στοματικό. Τσατσά ήταν η βετεράνος Εύα, η οποία έχει αρχίσει να γερνάει. Θυμάμαι, πριν από καμιά 20αριά χρόνια, ότι όλοι οι πελάτες ήθελαν να την πηδήξουν. Στο φεύγα την χαιρέτησα και την ρώτησα, εάν είναι καλά.
Φωκαίας 13: Σαμάνθα, ξανθιά, πολύ μικρή, βλογιοκομμένη Λατίνα. Κοντούλα, με ωραίο σωματάκι. Φόραγε ένα κορδόνι, το οποίο τόνιζε το λαχταριστό κωλαράκι της. Δυστυχώς είναι μεγάλη φόλα και αυτό έχει γίνει, πλέον, ευρέως γνωστό. Νορμάλ πρόγραμμα.
Διδύμου 20: Ελένη, η γνωστή Γυφτό-Βουλγάρα. Νορμάλ σεξ, με πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό.
Τελικά, δεν γάμησα καμία. Ανέβηκα στο μηχανάκι του αδερφού μου και επιστρέψαμε στα σπίτια μας.
Εσύ παρέμεινε απτόητος και γοητευτικός, δεν χάνεις και τίποτα!

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Εχω πάει αρχές Οκτώβρη. 12 max το έχει κλείσει. 9-11 είναι η πιο safe ώρα να περάσετε.
9-11 βράδυ εννοείς ? Επειδή δουλεύει χωρίς υπηρεσία, όταν έχει πελάτη κλείνει και το φως, ή απλά κλειδώνει την πόρτα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom