Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 227 άτομα (23 μέλη και 204 επισκέπτες)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.839
Πόντοι
1.056

Ntamari

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
4
Like
491
Πόντοι
21
Μόλις πήγα να παρω Μπέλλα Χλόη μαζι Λιοσίων 73 στο ***** γράφει οτι δουλεύουν ηταν αλλες πηγα και στο δίπλα δούλευαν αυτές που γράφει

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
6
Like
330
Πόντοι
280
Πρωινή τσάρκα σήμερα πρωί στα πέριξ της Φυλής.

Πρώτα πήγα στο Φωκαίας 27( ημιυπόγειο) να δω την Εμμανουέλα. Είχα ξαναπάει πριν μια βδομάδα αλλά ήταν δωμάτιο. Τότε η χοντρή κοντή τσατσά (μοιάζει σαν γκομπλιν) μου την παρουσίασε ως Ουκρανή. Σήμερα άλλη τσατσα μου λέει είναι από Ρουμανία. Και τίς δύο φορές γέλασα καθώς ξέρω ότι είναι αλβανίδα. Βγήκε, την είδα κάτω του μετρίου πρόσωπο και καλό σώμα. Εκεί ήταν και η νταρντανομουνα Πολωνή Κατερίνα που κάνει και πρωκτικό. Ίσως την προτιμήσω.

Πήγα στο 84 κάτω, όπου ήταν η φόλα Κορίνα

Στο 65 β ήταν η Κάτια. Δεν την ήξερα και την είδα λίγο πριν μπει δωμάτιο. Ωραίο πετιτ σώμα και έκφυλο πρόσωπο. Θα την έπαιρνα αλλά μετά είχε καπάκι άλλο δωμάτιο και βιαζομουν. Μπήκα να δω κριτικές άλλο δεν είδα κάτι πρόσφατο. Όποιος συναγωνιστής την ξέρει ας με διαφωτίσει.

Τελικά, κατάθεση στην θε(ι)α Ηρα στο Άγκυρας 9. Τρίτη συνεδρία, η μία καλύτερη από την άλλη.

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
18
Like
980
Πόντοι
1.010
Τριπλή κατάθεση σε λατινομουνάκια σήμερα!

1)Φωκαίας 27 όροφος. Βιολέτα λατίνα την απαξιώνω καιρό τώρα, αλλά είπα να δοκιμάσω:knockinb:. Με τράβηξε το τελειωτικό στόμα που διαφημίζεται. Είναι γλυκούλα και ευχάριστη, αλλά δεν κάνει ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΌ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ:jerking2:

2) Λιοσίων 73Α. Τρίτη επαναληπτική στη Χλόη. Παραμένει σταθερά πολύ καλή:headbaning1:
3) Λιοσίων 73Β. Πάολα πιτσιρίκα μικρόσωμη λατίνα. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα. Ήμουν καυλωμένος απ' τη Χλόη και μόλις μπήκε είπε ωωωχ. Της ζήτησα μόνο πίπα και να μη τη γαμήσω, αλλά να μου κάνει χαλαρωτική γλυφοκωλάδα:kissass2:Για να αποφύγει το γαμήσι δέχτηκε και έτσι ήσυχα, καυλωτικά και ωραία έγινε η τρίτη κατάθεση:cum:

Συνέχεια στις κριτικές που θα ανεβάσω...
Τριπλή κατάθεση;;; τι μου θύμησες τώρα....

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.320
Πόντοι
5.435
Πρωινή τσάρκα σήμερα πρωί στα πέριξ της Φυλής.

Πρώτα πήγα στο Φωκαίας 27( ημιυπόγειο) να δω την Εμμανουέλα. Είχα ξαναπάει πριν μια βδομάδα αλλά ήταν δωμάτιο. Τότε η χοντρή κοντή τσατσά (μοιάζει σαν γκομπλιν) μου την παρουσίασε ως Ουκρανή. Σήμερα άλλη τσατσα μου λέει είναι από Ρουμανία. Και τίς δύο φορές γέλασα καθώς ξέρω ότι είναι αλβανίδα. Βγήκε, την είδα κάτω του μετρίου πρόσωπο και καλό σώμα. Εκεί ήταν και η νταρντανομουνα Πολωνή Κατερίνα που κάνει και πρωκτικό. Ίσως την προτιμήσω.

Πήγα στο 84 κάτω, όπου ήταν η φόλα Κορίνα

Στο 65 β ήταν η Κάτια. Δεν την ήξερα και την είδα λίγο πριν μπει δωμάτιο. Ωραίο πετιτ σώμα και έκφυλο πρόσωπο. Θα την έπαιρνα αλλά μετά είχε καπάκι άλλο δωμάτιο και βιαζομουν. Μπήκα να δω κριτικές άλλο δεν είδα κάτι πρόσφατο. Όποιος συναγωνιστής την ξέρει ας με διαφωτίσει.

Τελικά, κατάθεση στην θε(ι)α Ηρα στο Άγκυρας 9. Τρίτη συνεδρία, η μία καλύτερη από την άλλη.
Πριν λίγο
Αγκύρας 9 Ροξυ και Ντιανα.

Φυλής
105 κλασσικά η Κατερίνα ξυπόλυτη.
Το δίπλα της Σαννυ κλειστό
59 όροφος η Αφροδίτη. Ωραίο κομμάτι
59 κάτω η Τζουλιαννα η λατινα ωραίος πάτος και άλλη μία
65 όροφος Κορίνα
65 ισόγειο μια Τζούλια αδύνατη κοντή
69 ισόγειο η Λανα
Στον όροφο η μιλφαρα Μιρα μαζί με την Μαρία. Και αυτή έχει πάρει κιλά
86 Τζέσικα
84 Κάτια. Επιστροφή. Δοκιμάστηκε Απλό πρόγραμμα αλλά πολύ καλή. Κορμαρα μελαχρινή με 2αρακι βυζι πολύ ωραίο. Στητό. Και φοβερό κωλαράκι. Μια χαρά η κοπέλα.
Δες εδώ, την πήρα την περασμένη εβδομάδα

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.074
Πόντοι
1.936
Δες εδώ, την πήρα την περασμένη εβδομάδα
Καμια σχεση η Εμμανουελα που ξεραμε απο το Φωκαιας 27 υπογειο με τωρα.Πλεον ειναι ενα ματσο χαλια.Η κυτταριτιδα αρχιζει απο τους αστραγαλους.Ισως να ειναι απο τις λιγες που κανουν τελειωτικο στο στομα ακομα αλλα πλεον δεν νομοζω οτι αξιζει το εικοσαρικο για κατι τετοιο.Καλυτερα στις θειτσες Ελενη και Βερονικα στο Διδυμου 8 ισογειο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.551
Πόντοι
46.232
Καμια σχεση η Εμμανουελα που ξεραμε απο το Φωκαιας 27 υπογειο με τωρα.Πλεον ειναι ενα ματσο χαλια.Η κυτταριτιδα αρχιζει απο τους αστραγαλους.Ισως να ειναι απο τις λιγες που κανουν τελειωτικο στο στομα ακομα αλλα πλεον δεν νομοζω οτι αξιζει το εικοσαρικο για κατι τετοιο.Καλυτερα στις θειτσες Ελενη και Βερονικα στο Διδυμου 8 ισογειο.
Το "τώρα" βέβαια είναι εδώ και 2 χρόνια...

black panther

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
19
Like
994
Πόντοι
311
Αφού αρχίσαμε τις αναμνήσεις ποιος θυμάται (πολύ μετά βέβαια) το υπόγειο στην Θασου & Δροσοπούλου . Έχουν περάσει και από εκεί φανταστικά μουνια! Βέβαια όταν οι τιμές ήταν από 1500 δρχ
Οντως, ωραίο, καθαρό και με ωράια μουνάκια, απο τα στανταράκια...αδυναμία μια Αννα, κορμάρα ειχε κάνει και φωτογράφηση στο MAX τότε ...

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.074
Πόντοι
1.936
Το "τώρα" βέβαια είναι εδώ και 2 χρόνια...
Να σου πω την αληθεια Σμυρνη τελευταια την ειχα παρει στο υπογειο.Ειχε αρχισει να μπαζολευει αλλα ουτε την πλαστικη στη μυτη ειχε κανει αλλα ουτε ηταν τοσο χαλι μαυρο.Περναγα καλα μ'αυτην και το τσιμπουκι της ηταν εδαμιλο της Καριολινας που ηταν καο η ομοσταβλη της στο εν λογο ιδρυμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.551
Πόντοι
46.232
Να σου πω την αληθεια Σμυρνη τελευταια την ειχα παρει στο υπογειο.Ειχε αρχισει να μπαζολευει αλλα ουτε την πλαστικη στη μυτη ειχε κανει αλλα ουτε ηταν τοσο χαλι μαυρο.Περναγα καλα μ'αυτην και το τσιμπουκι της ηταν εδαμιλο της Καριολινας που ηταν καο η ομοσταβλη της στο εν λογο ιδρυμα.
Στο δωμάτιο είναι ακόμη τίμια και με καλή πιπα, όταν έφυγε κάποια στιγμή και εμφανίστηκε πριν από 2 χρόνια στο Φώκαιας 27β το πάνω 3η βάρδια, είχε γίνει όπως είναι ακόμη και τώρα (χρόνια πολλά και για αύριο)

Εγγρ.
15 Ιουλ 2024
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι

Μαρία αν θυμάμαι καλά το όνομα, τσέχα είχε συστηθεί, στον οίκο δίπλα από το παρατημένο βενζινάδικο στο ισόγειο, τι ώρες δουλεύει πλέον? Γιατί την έχω πετύχει και βράδυ και μεσημέρι

Ευχαριστώ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom