Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (5 μέλη και 57 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
42
Like
4.447
Πόντοι
2.831
να ρωτήσω παίδες, η Ιβαννα από Διδυμου σίγουρα δίνει κωλο μέσα στο δωμάτιο? Έξω λέει τα πάντα ΠΛΗΝ κωλου. Έχω διαβάσει ότι το δίνει, αλλά σήμερα που πέρασα να την δω, ούτε ψήθηκαν πολύ και το να περάσω και να μην την παστελωσω είναι άδικο και κρίμα να δώσω 20αρι
Ανάλογα τα φεγγάρια της!
Δεν είναι προβλέψιμη η συμπεριφορά της...

pit6944

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2024
Like
82
Πόντοι
0

Desperado88

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
269
Πόντοι
20

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Γεια σας παίδες , κολωνου 30Β στον 1 όροφο συνήθως βραδυνες ώρες έχω κολλήσει άγρια με μια αλογα , κανονικο μοντέλο ισαξιο για βίζιτες πολυτελείας...και οχι του 20ρικου που ζηταει ...
Μαυρα μαλλιά μεγαλα έντονο βλεμα μαυροματα , με τατου στο δεξί μπρατσο της και πιρσινκ στις ρογες της ..
Φιδίσιο ψηλό κορμι με απιστευτη μεγάλη κολαρα ...
Προχτες που την επισκευτικα μου συστηθηκε ιρεν πιο παλια ναντια ..δεν ξερω αλαξε ονομα....
Προσπαθήσω να της πάρω τηλέφωνο της επομενη φορα , με την πρόφαση αν κανει βιζιτες στον χωρο μου ..
Θ α εδινα ανετα 100 + για σπιτι μου εστω για καποιες ωρες...
Για να σου κάνει πίπα με σκούφο? :2funny:

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
540
Πόντοι
300
Κατάθεση στην Λάνα που σας είχα πει γωνία μεγάλου Αλεξάνδρου και Κολωνού είσοδος από Κολωνού. Ανάμικτα συναισθήματα και δεν το κλαίς το αντίτιμο σήμερα έλεγε με 10 αντί 15 που έλεγε τις προάλλες η τσατσά, μοντελέ κορμί, βυζακι άσος με ρογες που ανταποκρίνονται. Ξεπεταγε τα πακια το πολύ σε 5 λεπτά (περίμενα δύο δωμάτια πριν έρθει σε μένα) θα κάνω επαναληπτική να έχω καλύτερη εικόνα και να γράψω κριτική

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
5
Like
540
Πόντοι
300
Αφού με το που μπαίνει στο δωμάτιο βάζει λιπαντικό στον κωλο. Αν δεν τον έχεις τεράστιο , βαλτής το και δεν θα σου πει τίποτα.
Η επόμενη στην λίστα η κυρά ιβανα να δω εάν δώσει κωλαρακι εκτός προγράμματος σε μένα

Mitsaras29

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2015
Κριτικές
30
Like
1.377
Πόντοι
1.011

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
12.881
Πόντοι
4.926
Τσάρκα σήμερα στην απογευματινή βάρδια, κατά της 21:00:
Αγκύρας 12Β: Αντριάννα, το γνωστό απολίθωμα, πρώτη ξαδέρφη του Μάμρα.
Αγκύρας 12Α: Κατερίνα, έκφυλη χοντρέλω, σε νορμάλ πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Μαζί της η Βικτώρια, μία παλιά γνώριμη, την οποία είχα να δω καμιά 20αριά χρόνια. Μιλάμε, τρόμαξα να την γνωρίσω! Έχει πατσαβουριάσει και μπαχατελέψει, μέχρι εκεί που δεν παίρνει! Για όσους δεν γνωρίζουν, η συγκεκριμένη δούλευε πριν από, περίπου, 25 χρόνια στο Φυλής 71Α. Τότε ήταν ένα πολύ έκφυλο μουνί. Το πρόγραμμα της ήταν νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο, αλλά περνούσες μέσα στο δωμάτιο μόνο από την εμφάνιση. Θυμάμαι, ήταν κάπου στο 1999-2000, την γαμούσα πισωκολλητό, κοιτούσα την φάση στον καθρέφτη και έκανα συνειρμούς: Ήταν, λέει, τουρίστρια, την είχα καμακώσει στην παραλία και την πηδούσα. Τότε, δούλευε με το όνομα Νατάσα, γνωστή και ως Νατάσα Πεταλούδα, λόγω του τατουάζ που έχει χαμηλά στην πλάτη της.
Φυλής 71Α: Δύο Φολό-Λατίνες, σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71Β: Τρεις Λατίνες, η μία πιο φόλα από την άλλη.
Φυλής 69Β: Σοφία, μια ξερακιανή πιτσιρίκα, σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69Α: Μαρία, γνωστή και ως Φολό-Μαρία, σε νορμάλ πρόγραμμα.
Φυλής 65Β: Κορίνα, η γνωστή φόλα. Την είχα πάρει, όταν είχε πρωτοέρθει, στο διπλανό μαγαζί.
Φιλιππίδου 11Α: Λέιλα, μπαμπάτσικη νεαρή και Ντιάνα, η γνωστή πατσαβούρα, σε νορμάλ πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό. Το σαλόνι ήταν άδειο, αφού οι γαμπροί της ευτυχίας σκάνε μετά της 00:00, για να πιπώσουν το τραβέλι-τσατσά.
Φωκαίας 7Α: Ρίτα, σιτεμένη γυναίκα. Ήταν τόσο αδιάφορη, που δεν ρώτησα πρόγραμμα.
Φυλής 66Δ: Έμυ, Τζαμαϊκανή νόστιμη κοπελίτσα, με ωραίο σωματάκι, σε νορμάλ πρόγραμμα.
Φυλής 66Α: Ισπανόφωνη, παχιά κοπέλα. Συναγωνιστής είχε πληρώσει για μία ώρα και το σπίτι ήταν κλειδωμένο.
Φυλής 54Β: Η γνωστή, παλιό-σειρά, Αουρόρα. Πάνε πολλά χρόνια, που την είχα πηδήξει. Έχει πάψει, πλέον, να με ελκύει.
Φυλής 54Α: Μαρία, ισπανόφωνη παχιά, με νόστιμο πρόσωπο, με γυαλιά. Την ώρα που περίμενα, νεαρός συναγωνιστής έβγαινε από το δωμάτιο και η τσατσά του έδωσε ένα 20άρικο. Λογικά, έφαγε φόλα και ζήτησε τα χρήματα του πίσω.
Διδύμου 8Α: Μαρία, νόστιμο πιπίνι, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Διδυμου 27: Ιβάνα, αρκετά εμφανίσιμο ξανθό milf, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Χωματιανού 11Α: Μία άχρωμη νεαρή, το όνομα της οποίας μου διαφεύγει.
Χωματιανού 11Β: Αλεξάνδρα, νεαρή εμφανίσιμη κοπέλα, με καλό σωματάκι, σε νορμάλ πρόγραμμα. Όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα και ένας συναγωνιστής είχε πληρώσει και περίμενε, στο σαλόνι, για να μπει.
Τελικά, επέστρεψα στο Διδυμου 27 και πέρασα με την Ιβάνα: Μπήκε μέσα στο δωμάτιο, γδύθηκε και πήρε κατευθείαν, το πεσμένο καυλί μου, στο στόμα της. Η πίπα της ήταν τελείως μονότονη. Της είπα να μου γλύψει τα τριχωτά μου αρχίδια και αυτή υπάκουσε. Τα ρούφαγε, με μανία, για αρκετή ώρα. Έπειτα, επέστρεψε στο τσιμπούκι και μετά από λίγα λεπτά, της τα έδωσα στο στόμα. Αυτή τα κατάπιε και κάτι ψέλλισε, στην γλώσσα της. Με χαιρέτησε και έφυγε. Εγώ πήγα στον νιπτήρα, σκουπίστηκα, ντύθηκα και επέστρεψα, για να πλύνω τα χέρια μου. Πάνω στην βάνα της βρύσης ήταν σκαλισμένα τα γράμματα cim. Εγώ, λόγω του χώρου, το μετέφρασα σε cum in mouth και το θεώρησα σαν σημάδι από το σύμπαν!

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
199
Πόντοι
0
Αγκύρας 12Α: Κατερίνα, έκφυλη χοντρέλω, σε νορμάλ πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Μαζί της η Βικτώρια, μία παλιά γνώριμη, την οποία είχα να δω καμιά 20αριά χρόνια. Μιλάμε, τρόμαξα να την γνωρίσω! Έχει πατσαβουριάσει και μπαχατελέψει, μέχρι εκεί που δεν παίρνει! Για όσους δεν γνωρίζουν, η συγκεκριμένη δούλευε πριν από, περίπου, 25 χρόνια στο Φυλής 71Α. Τότε ήταν ένα πολύ έκφυλο μουνί. Το πρόγραμμα της ήταν νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο, αλλά περνούσες μέσα στο δωμάτιο μόνο από την εμφάνιση. Θυμάμαι, ήταν κάπου στο 1999-2000, την γαμούσα πισωκολλητό, κοιτούσα την φάση στον καθρέφτη και έκανα συνειρμούς: Ήταν, λέει, τουρίστρια, την είχα καμακώσει στην παραλία και την πηδούσα. Τότε, δούλευε με το όνομα Νατάσα, γνωστή και ως Νατάσα Πεταλούδα, λόγω του τατουάζ που έχει χαμηλά στην πλάτη της.
Φυλής 71Α: Δύο Φολό-Λατίνες, σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71Β: Τρεις Λατίνες, η μία πιο φόλα από την άλλη.
Φυλής 69Β: Σοφία, μια ξερακιανή πιτσιρίκα, σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69Α: Μαρία, γνωστή και ως Φολό-Μαρία, σε νορμάλ πρόγραμμα.
Φυλής 65Β: Κορίνα, η γνωστή φόλα. Την είχα πάρει, όταν είχε πρωτοέρθει, στο διπλανό μαγαζί.
Φιλιππίδου 11Α: Λέιλα, μπαμπάτσικη νεαρή και Ντιάνα, η γνωστή πατσαβούρα, σε νορμάλ πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό. Το σαλόνι ήταν άδειο, αφού οι γαμπροί της ευτυχίας σκάνε μετά της 00:00, για να πιπώσουν το τραβέλι-τσατσά.
Φωκαίας 7Α: Ρίτα, σιτεμένη γυναίκα. Ήταν τόσο αδιάφορη, που δεν ρώτησα πρόγραμμα.
Φυλής 66Δ: Έμυ, Τζαμαϊκανή νόστιμη κοπελίτσα, με ωραίο σωματάκι, σε νορμάλ πρόγραμμα.
Φυλής 66Α: Ισπανόφωνη, παχιά κοπέλα. Συναγωνιστής είχε πληρώσει για μία ώρα και το σπίτι ήταν κλειδωμένο.
Φυλής 54Β: Η γνωστή, παλιό-σειρά, Αουρόρα. Πάνε πολλά χρόνια, που την είχα πηδήξει. Έχει πάψει, πλέον, να με ελκύει.
Φυλής 54Α: Μαρία, ισπανόφωνη παχιά, με νόστιμο πρόσωπο, με γυαλιά. Την ώρα που περίμενα, νεαρός συναγωνιστής έβγαινε από το δωμάτιο και η τσατσά του έδωσε ένα 20άρικο. Λογικά, έφαγε φόλα και ζήτησε τα χρήματα του πίσω.
Διδύμου 8Α: Μαρία, νόστιμο πιπίνι, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Διδυμου 27: Ιβάνα, αρκετά εμφανίσιμο ξανθό milf, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Χωματιανού 11Α: Μία άχρωμη νεαρή, το όνομα της οποίας μου διαφεύγει.
Χωματιανού 11Β: Αλεξάνδρα, νεαρή εμφανίσιμη κοπέλα, με καλό σωματάκι, σε νορμάλ πρόγραμμα. Όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα και ένας συναγωνιστής είχε πληρώσει και περίμενε, στο σαλόνι, για να μπει.
Τελικά, επέστρεψα στο Διδυμου 27 και πέρασα με την Ιβάνα: Μπήκε μέσα στο δωμάτιο, γδύθηκε και πήρε κατευθείαν, το πεσμένο καυλί μου, στο στόμα της. Η πίπα της ήταν τελείως μονότονη. Της είπα να μου γλύψει τα τριχωτά μου αρχίδια και αυτή υπάκουσε. Τα ρούφαγε, με μανία, για αρκετή ώρα. Έπειτα, επέστρεψε στο τσιμπούκι και μετά από λίγα λεπτά, της τα έδωσα στο στόμα. Αυτή τα κατάπιε και κάτι ψέλλισε, στην γλώσσα της. Με χαιρέτησε και έφυγε. Εγώ πήγα στον νιπτήρα, σκουπίστηκα, ντύθηκα και επέστρεψα, για να πλύνω τα χέρια μου. Πάνω στην βάνα της βρύσης ήταν σκαλισμένα τα γράμματα cim. Εγώ, λόγω του χώρου, το μετέφρασα σε cum in mouth και το θεώρησα σαν σημάδι από το σύμπαν!
Μυστη μου με πεθανες στην τελευταία παράγραφο δεν μπορώ να πω είσαι πολύ ρομαντικός!

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.289
Πόντοι
486
Έχω ενημερωθεί ήδη. Θα προσπαθήσω να πάω αύριο στην αρχή της βάρδιας της, αν τα καταφέρω.

Και όχι να μη γράψεις κριτική. Αν είναι τόσο τρυφερούδι όπως λέγεται, θα χυμήξουν άπαντες και θα το καταστρέψουν…
Έτσι επιβάλλεται συναγωνιστή όμως !

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.289
Πόντοι
486
Διδυμου 22 Ειρηνη,αν ζει ακομα απο το ξεμουνιασμα,Διδυμου 8 οροφος επισης πιπινακι.
Και μετα λατινοφολες αν γουσταρεις στο Φυλης 71 πανω και κατω.
Το μουνί και το πηγάδι αντέχουν αγαπητέ

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.289
Πόντοι
486
Άνοιιξε παλι το Κολωνού 53 με ένα νταρντανοπιπίνι την Νικόλ . Απλο πρόγραμμα στα 10 ευρώ. Κι εγώ ο βιτσιόζος τι έκανα. Δεν πέρασα και προτίμησα ελευθερο στοματικό από την θεία Μαργαρίτα στο Ιάσονος 1Β. Έβαλε τόση κρέμα που ξενέρωσα εντελώς και παραλίγο να μην χύσω ακόμα και με πίπα που μου αρέσει. Μάλλον η Νικόλ με καταραστηκε που έφυγα
Σιχάθηκα τον εαυτό μου τελευταία φορά που πάω με την Μαργαρίτα.
Έπρεπε στο καπάκι να πας στο πιάνο για να ρεφαρεις...όσο για το σιχαμα που νιώθεις...έχει συμβεί και συμβαίνει και θα συμβεί πάλι στους περισσότερους από εμάς...μην μασας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ανάλογα τα φεγγάρια της!
Δεν είναι προβλέψιμη η συμπεριφορά της...
Καμμιάς πουτανας πληρωτεας η όχι!

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
940
Πόντοι
361
Μαζί της η Βικτώρια, μία παλιά γνώριμη, την οποία είχα να δω καμιά 20αριά χρόνια. Μιλάμε, τρόμαξα να την γνωρίσω! Έχει πατσαβουριάσει και μπαχατελέψει, μέ.
Καλημέρα,έχεις μπερδευτεί με το απλό πρόγραμμα .
Άλλο απλό, άλλο ελεύθερο στοματικό .
Το άπλο είναι το αποστείρωμενο

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.000
Πόντοι
1.936
Εχθεσινη καταθεση στην τρελοΙβανα δευτερη βαρδια.Με εμφανως καποια κιλακια παραπανω αλλα το ιδιο αλλοπαρμενη και γκαγκα.Της μυριζε το τσιγαρο μου ειπε με παραπονο,οποτε γλυτωσα τα γλωσσοφιλα.Στα του αγωνα αρκεστηκα σε ενα ομορφο τσιμπουκι διαρκειας σε διαφορες στασεις με τελςιωμα στον ουρανισκο της.Βασικα τα καταπιε καθ'οτι δεν την ειδα να παει να τα φτυσει καπου.
Επειτα κουβεντα με χαζογελακια και μπολικο λεκτικο πολτο.Συνουσια δεν υπηρξε καθ'οτι η δαχτυλοσκοπηση στο παχουλο της μουνακι εδειξε μεγαλη ποσοτητα πλεηλουμπ.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.313
Πόντοι
2.036
δοκίμασα εγώ πρόσφατα, κασκαντεριλίκι. Γαμιέται με ρυθμούς χελώνας, πρέπει να σου αρέσει πολύ για αντέξεις το 10 λεπτο. Θα την απέφευγα...
Κώλο ανακοίνωσε? αν όχι ρώτησες? αν το έκoψε εντελώς δεν βλέπω λόγο να την πάρει κανείς πλέον :cheesy: να έκανε κανά τελειωτικό στην μάπα τουλάχιστον ...

Έπρεπε στο καπάκι να πας στο πιάνο για να ρεφαρεις...όσο για το σιχαμα που νιώθεις...έχει συμβεί και συμβαίνει και θα συμβεί πάλι στους περισσότερους από εμάς...μην μασας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καμμιάς πουτανας πληρωτεας η όχι!
Έτσι ένιωσα την μία και μονάδικη φορά που πήρα την Δανάη στο Ι20Α όταν μου ζήτησε να βγω από τον κώλο της γιατί πονάει και τον έβαλε στο μουνί χωρίς αλλαγή καπότας, είχε προηγηθεί και αναδιάρθρωση της μασέλας στην πίπα οπότε αθροιστικά σιχάθηκα τον εαυτό μου και εγώ, το ξεπέρασα την επόμενη βέβαια :cheesy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom