Τσάρκα σήμερα στην απογευματινή βάρδια, κατά της 21:00:
Αγκύρας 12Β: Αντριάννα, το γνωστό απολίθωμα, πρώτη ξαδέρφη του Μάμρα.
Αγκύρας 12Α: Κατερίνα, έκφυλη χοντρέλω, σε νορμάλ πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό.
Μαζί της η Βικτώρια, μία παλιά γνώριμη, την οποία είχα να δω καμιά 20αριά χρόνια. Μιλάμε, τρόμαξα να την γνωρίσω! Έχει πατσαβουριάσει και μπαχατελέψει, μέχρι εκεί που δεν παίρνει! Για όσους δεν γνωρίζουν, η συγκεκριμένη δούλευε πριν από, περίπου, 25 χρόνια στο Φυλής 71Α. Τότε ήταν ένα πολύ έκφυλο μουνί. Το πρόγραμμα της ήταν νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο, αλλά περνούσες μέσα στο δωμάτιο μόνο από την εμφάνιση. Θυμάμαι, ήταν κάπου στο 1999-2000, την γαμούσα πισωκολλητό, κοιτούσα την φάση στον καθρέφτη και έκανα συνειρμούς: Ήταν, λέει, τουρίστρια, την είχα καμακώσει στην παραλία και την πηδούσα. Τότε, δούλευε με το όνομα Νατάσα, γνωστή και ως Νατάσα Πεταλούδα, λόγω του τατουάζ που έχει χαμηλά στην πλάτη της.
Φυλής 71Α: Δύο Φολό-Λατίνες, σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 71Β: Τρεις Λατίνες, η μία πιο φόλα από την άλλη.
Φυλής 69Β: Σοφία, μια ξερακιανή πιτσιρίκα, σε απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69Α: Μαρία, γνωστή και ως Φολό-Μαρία, σε νορμάλ πρόγραμμα.
Φυλής 65Β: Κορίνα, η γνωστή φόλα. Την είχα πάρει, όταν είχε πρωτοέρθει, στο διπλανό μαγαζί.
Φιλιππίδου 11Α: Λέιλα, μπαμπάτσικη νεαρή και Ντιάνα, η γνωστή πατσαβούρα, σε νορμάλ πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό. Το σαλόνι ήταν άδειο, αφού οι γαμπροί της ευτυχίας σκάνε μετά της 00:00, για να πιπώσουν το τραβέλι-τσατσά.
Φωκαίας 7Α: Ρίτα, σιτεμένη γυναίκα. Ήταν τόσο αδιάφορη, που δεν ρώτησα πρόγραμμα.
Φυλής 66Δ: Έμυ, Τζαμαϊκανή νόστιμη κοπελίτσα, με ωραίο σωματάκι, σε νορμάλ πρόγραμμα.
Φυλής 66Α: Ισπανόφωνη, παχιά κοπέλα. Συναγωνιστής είχε πληρώσει για μία ώρα και το σπίτι ήταν κλειδωμένο.
Φυλής 54Β: Η γνωστή, παλιό-σειρά, Αουρόρα. Πάνε πολλά χρόνια, που την είχα πηδήξει. Έχει πάψει, πλέον, να με ελκύει.
Φυλής 54Α: Μαρία, ισπανόφωνη παχιά, με νόστιμο πρόσωπο, με γυαλιά. Την ώρα που περίμενα, νεαρός συναγωνιστής έβγαινε από το δωμάτιο και η τσατσά του έδωσε ένα 20άρικο. Λογικά, έφαγε φόλα και ζήτησε τα χρήματα του πίσω.
Διδύμου 8Α: Μαρία, νόστιμο πιπίνι, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Διδυμου 27: Ιβάνα, αρκετά εμφανίσιμο ξανθό milf, με νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Χωματιανού 11Α: Μία άχρωμη νεαρή, το όνομα της οποίας μου διαφεύγει.
Χωματιανού 11Β: Αλεξάνδρα, νεαρή εμφανίσιμη κοπέλα, με καλό σωματάκι, σε νορμάλ πρόγραμμα. Όλα τα δωμάτια ήταν γεμάτα και ένας συναγωνιστής είχε πληρώσει και περίμενε, στο σαλόνι, για να μπει.
Τελικά, επέστρεψα στο
Διδυμου 27 και πέρασα με την Ιβάνα: Μπήκε μέσα στο δωμάτιο, γδύθηκε και πήρε κατευθείαν, το πεσμένο καυλί μου, στο στόμα της. Η πίπα της ήταν τελείως μονότονη. Της είπα να μου γλύψει τα τριχωτά μου αρχίδια και αυτή υπάκουσε. Τα ρούφαγε, με μανία, για αρκετή ώρα. Έπειτα, επέστρεψε στο τσιμπούκι και μετά από λίγα λεπτά, της τα έδωσα στο στόμα. Αυτή τα κατάπιε και κάτι ψέλλισε, στην γλώσσα της. Με χαιρέτησε και έφυγε. Εγώ πήγα στον νιπτήρα, σκουπίστηκα, ντύθηκα και επέστρεψα, για να πλύνω τα χέρια μου. Πάνω στην βάνα της βρύσης ήταν σκαλισμένα τα γράμματα cim. Εγώ, λόγω του χώρου, το μετέφρασα σε cum in mouth και το θεώρησα σαν σημάδι από το σύμπαν!