Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (6 μέλη και 63 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.403
Πόντοι
47.129
Ιασωνος 20α Βαλέρια. Αυτή που δούλευε ρο πρωί στο Μ.Α 21.

Ιασωνος 31 ισόγειο Κιμπερλι και Μαριάννα λατινες κωλαρουδες.
Το υπόγειο κλειστό.

Ισόγειο.

20250422_211840.jpg

Υπόγειο.
20250422_212128.jpg

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.403
Πόντοι
47.129
Επιστροφή χειροβομβίδας στο Μεταξουργείο.

Art Design Smoke GIF

Μεγαλου Αλεξανδρου 21 ισόγειο η Λατινα Βανα με τον κωλο εργο τέχνης.

Ελεύθερο στοματικό στο μενου.
Υπάρχει κριτικη μου σε αυτον τον οίκο.

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
72
Like
16.204
Πόντοι
9.436
Τωρα Μεταξουργείο.

Ιάσωνος 37 ισόγειο κλειστο. Βαννεσας.

Μ.Α 22 όροφος κλειστό. Λαρισας

Χωρίς κοντοπούτανα η 2η βαρδια . :cry::cry:
Εχει κοντοπουτανο η 2η βαρδια (οχι βεβαια τοσο petit οσο βανεσσα/Λαρισσα) στο ανανεωμενο ΜΑ 17 οροφος...την Αλβανιδα Γκαμπριελα που ηταν παλαιοτερα στο Ιασωνος 31 ισογειο....την δοκιμασα μετα απο πολυ καιρο κατα τις 20:00 ...εχει βαψει καστανοξανθα τα μαλλια της και εχει παρει 3-4 κιλακια....μαζι της ηταν και μια νταρντανα Λατινα η Νταινα....Μιλαμε ο οικος καμια σχεση οπως ηταν παλια...υπερλουξ χαχα....

Επισης ειναι και η πετιτ Ντανιελα στο Κ11 απογευματα οπως γραφτηκε εδω...αυριο θα παω να τσεκαρω...

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.163
Πόντοι
446
Δευτέρα του Πάσχα μεσημέρι και έψαχνα μανιωδώς κάτι να βρω να γαμήσω. Ηταν πριν την αλλαγή της βάρδιας οποτε έχασα την Ιρίνα, τη μόνη περιπτωση που ήξερα οτι δεν θα κλαψω το 20ρικό. Χάλια μαύρα γενικώς, παρόλο που είχε κίνηση αρκετή από λευκούς αλλά και σοκολά επενδυτές στη Φυλής. Το κόβω με τα πόδια προς Βέργας, τα ίδια χάλια και χειρότερα. Ανοίγουν τα Λ73, μπουκάρω, στο β ήταν δυο ξινές η Μπέλα και η Μαριάννα, ωραία κορμιά, αλλα μύριζε ΦΟΛΑΡΑ από χλμ οποτε πούλο. Στο Λ73α ήταν ένα μπαζο λατίνα (Κατερίνα νομίζω) και η Στέφανη (επίσης λατίνα σοκολά) της οποία η κωλάρα μου άνοιξε την όρεξη. Δυστυχώς πολύ κακή συμμετοχή, απλά με ανέχτηκε να της τον βάλω, τερμα μικροβιοφοβική, με το που ανέβασα λιγο ταχύτητα στα 4 αρχισε τα ααα πονάω (στα λατινικά), οποτε εκοψα ταχύτητα και την γάμησα με ωραίες χορταστικές βαθιές ψωλιές, μέχρι που έχυσα εκδικητικά μέσα της. Εκείνη έσφιξε με δύναμη το μουνί της για να με πετάξει έξω, μαλακες που πόνεσε το πουτσοκέφαλο πραγματικά!!!!!!! της λεω στα λατινικά με πόνεσες, μου λεει δεν πειράζει μου άρεσε (παλιοβρωωωμαααα). ΚΑΚΗ, αλλά κατάθεση με στόχο που επιτεύχθει (να αδειάσω κάπου τα @@ μου).
Μετά από τουλάχιστον μισό χρόνο και κάτι παραπάνω, είπα να κατέβω χθες βράδυ μια τσάρκα όπου εν τέλη δεν τον έβρεξα αλλά δεν το μετάνιωσα καθόλου αφού γέλασα. Μπαινω πρώτα Φυλ67 ήταν μια Σάρα ωραία παρουσία , η οποία καθώς έμπαινα πέταγε παντόφλα σε πακι και σαν νίντζα την απέφυγα. Προφανώς έφυγα.
Μετά πάω στο όχι τόσο αγαπημένο Φυλ71 όροφο, δεν έχω προλάβει να ανέβω και κατεβαίνουν καμιά 10αρια , με σταματάει ένας από αυτούς με σχεδόν κλαμένο ύφος και ξεκινάει ένας επικός διάλογος
Α: αδερφέ μην κάνεις τον κόπο , εγώ μόλις έχασα το τελευταίο μου 20αρικο
Εγώ: Γιατί ποιες είναι πάνω ;
Α: Μια Σανέλ και Κατερίνα
Εγώ: Ποια ήταν η τυχερή; (καταβαθος ήξερα)
Α: Με την Σανέλ μπήκα , καλύτερα να βάραγα μλκια
Σε όλη την διάρκεια προσπαθούσα να κρατηθώ μην γελάσω.
Ανεβαίνω πάνω μου παρουσιάζει την Κατερίνα ,ωραία παρουσία , έρχεται και η Σανέλ με ύφος σαν να είναι η τοπ ναρα και αφού με έχει θυμηθεί μου λέει te acuerdas de mí?(με θυμάσαι;)
Της απαντάω με τα λίγα ισπανικά μου , por desgracia si (δυστυχώς ναι) γελάω και αφού ξινίζει φεύγει.
Φυλ71 ισόγειο ,φεύγοντας ήταν άλλοι 3 και κοιταζόμασταν για κάνα 5 λεπτό μεταξύ μας αφού δεν ερχόταν κανείς και πετάγεται ένας και λέει “ είστε ανοικτά ;” Και του απαντάει η τσατσα από το κουζινάκι “ μην βιάζεσαι η βραδιά είναι μεγάλη”
Μπορεί να μην τον βρέξαμε αλλά γελάσαμε , μέτρια έως άσχημα θα έλεγα , συνεχίζουμε όμως
Παιδιά εγώ χθές ρέφαρα πάντως με τη Σανέλ! Πολύ τίμια! Μια ξανθιά σγουρομάλλα σχετικά ψηλή με μεγάλη βυζιά και ωραίο κορμί ?

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
116
Like
23.220
Πόντοι
26.376
Στο Λ73α ήταν ένα μπαζο λατίνα (Κατερίνα νομίζω) και η Στέφανη (επίσης λατίνα σοκολά) της οποία η κωλάρα μου άνοιξε την όρεξη. Δυστυχώς πολύ κακή συμμετοχή, απλά με ανέχτηκε να της τον βάλω, τερμα μικροβιοφοβική, με το που ανέβασα λιγο ταχύτητα στα 4 αρχισε τα ααα πονάω (στα λατινικά), οποτε εκοψα ταχύτητα και την γάμησα με ωραίες χορταστικές βαθιές ψωλιές, μέχρι που έχυσα εκδικητικά μέσα της. Εκείνη έσφιξε με δύναμη το μουνί της για να με πετάξει έξω, μαλακες που πόνεσε το πουτσοκέφαλο πραγματικά!!!!!!! της λεω στα λατινικά με πόνεσες, μου λεει δεν πειράζει μου άρεσε (παλιοβρωωωμαααα). ΚΑΚΗ, αλλά κατάθεση με στόχο που επιτεύχθει (να αδειάσω κάπου τα @@ μου).
Και στο Μεταξουργείο όταν δούλευε ήταν πολύ με τις ώρες της...
Πλέον για 20ρικο, απλά δεν...

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.163
Πόντοι
446
Υπόψην πέρασα για Βανέσα Ιας37 Εμετουργείο κατά τις 6μιση το απόγευμα, η τσατσα μου ειπε οτι θα ερχόταν μετά της 7μιση, οποτε πούλο εγώ, αλλα με παραξένεψε πολύ που το μαγαζί είχε ανοιχτή πόρτα, κλειστό φως, και μπηκαν μέσα κανα δυο μαυριδεροί επενδυτές.....ενώ ήταν "κλειστά"....Τι σκάτά...

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
22
Like
16.118
Πόντοι
4.646
1000005833.jpg

Μετά τη χθεσινή ενημέρωση του Σμύρνη επισκέφτηκα την Αννούλα και έμεινα πλήρως ικανοποιημένος, με ξαλαφρωσε ολοκληρωτικά, τίμιο μιλφακι...
Η Αννούλα είναι η εικονιζόμενη στον πίνακα? :huh:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.403
Πόντοι
47.129

Art Design Smoke GIF

Λεπτομερειες για τη Βανα.
Την πηρα δυο φορες σε διαφορετικες καταθεσεις.
Πιπα ακαποτη ανακοινωθηκε στο μενου αλλα η κοπελα δεν εκανε μεσα.
Τσατσα η Δαναη μαλλον λεει οτι θελει. Δεν το εκανα θεμα ειναι δυστροπη.
Η Βανα εχει πιρσινκγ στις ρωγες. Προσοχη στο βυζογλειψιμο.
Μουνι με τζελ αλλα αρκετα σφιχτο στα τεσσερα αλλα και σε κανονικη σταση.
Δεχτηκε σφυροκοπημα και βαθιες πουτσιες.
Φιλια οχι.
Βαζει πολυ τσουρκοαρωμα, εχει μυρισει ολο το σπιτι μου και ολα τα ρουχα μου.
Κορμι μπομπα, μου εγγυηθηκε οτι ο κωλος της δεν ειναι πλαστικος, μου ειπε οτι και η μανα της αλλα και
η αδερφη της εχουν τα ιδια κωλομερια, αναυπομονω να τις γνωρισω. :hi:

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
1.069
Πόντοι
361
Υπόψην πέρασα για Βανέσα Ιας37 Εμετουργείο κατά τις 6μιση το απόγευμα, η τσατσα μου ειπε οτι θα ερχόταν μετά της 7μιση, οποτε πούλο εγώ, αλλα με παραξένεψε πολύ που το μαγαζί είχε ανοιχτή πόρτα, κλειστό φως, και μπηκαν μέσα κανα δυο μαυριδεροί επενδυτές.....ενώ ήταν "κλειστά"....Τι σκάτά...
Δεν είναι επενδυτές.ειναι πλακάδες στην ειδικότητα.θα φτιάξουν τα πλακάκια στο διάδρομο αριστερά στο δωμάτιο που λείπει ένα τετραγωνικό μπροστά στην πόρτα που μόλις μπεις μέσα πας κατευθείαν ξάπλα στο κρεβάτι.

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.487
Πόντοι
201
Κατάλαβα θα περιμένω να έρθει το καλοκαίρι να μαυρίσω κ μετά θα πάω να το παίξω πάκι.Παντως αυτό που προτιμάει τά πακια με ξεπερνάει αυτοί βρωμάνε σαν ασβοί από χιλιόμετρα.

Πολλές γυναίκες πουτάνες καυλώνουν με την απλυσιά του άντρα!
Την επόμενη φορά πήγαινε και στάσου κοντά της αφού έχουν περάσει τουλάχιστον 5 μέρες χωρίς να κάνεις μπάνιο ή να αλλάξεις εσώρουχα!
Περιμένουμε εντυπώσεις!

Backdoorman23

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2023
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.283
Πόντοι
1.071
Τους παίρνουν επειδή τελειώνουν σε 2 λεπτά - εύκολο χρήμα. Αν μια είναι καπάτσα παίρνει 10 πακια σε 1 ώρα. Σε ορισμένα μπουρδελα μόνο που κάθεσαι στο στρώμα κινδυνεύεις. High risk low reward.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
22.363
Πόντοι
6.196
Παιδες προσπαθω να μαθω να τα γραφω οπως εσεις.Λοιπον πορνομολ 1 παλι Μαργαριτα που κατι μαρεσει σε αυτο το κοριτσι και 2 παλι η ιδια καλλιγραμμη κοπελα,μαλλον Ρουμανα,χαβαλεδιασαμε κ πουλο,αδυνατη,καλη ειναι. ΜΑ28 Ναταλι η γνωστη στεκοταν σκαλες και Χριστινα με βυζαρες και τατου πανω τους.Μπηκε φιλος εγω περιμενα σαλονι,μιλανε Ρωσικα αλλα ξερω Ρωσικα οποτε κανω το μεταφραστη αν ακουσω μαλακια κατα μας,ειμαι κρυφο χαρτι οπου εχει σλαβες χαχαχα.Σε ενα αλλο που ναι μια Στελλα με τατου εντονα και με gay τσατσο ειδα παλι ιδια gilf και αλλες δυο αδιαφορες,ρωτησα για Ιωαννα,εκανε οτι δεν ηξερε πετουσε μαλακιες ενω φευγαμε.Μου μεινε ακομη μια εκει στο τελος της ΜΑ αλλα δε θυμαμαι ονομα με τιποτα,ειναι παρα πολυ καλη σωματικα και μικρη μου φανηκε,ειχε σαν μωβ φως απ εξω το κτηριο,γωνιας.Το καλυτερο σωμα το ειχε αυτη,μελαχρινη ειναι κ ειχε κοτσιδα τα μαλλια.Με μια τσατσα γαμα τα,τυπικα μιλησε,με το τηλ στο χερι,μια μεγαλη κυρια.Η κοπελα παντως δυνατη,αλλα δε μου φανηκε σλαβα,προς γυφτε,εχει μοντελοσωμα.Αυτα στις 10+ μα πριν τις αλλαγες.

Τελευταία τροποποίηση:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.188
Πόντοι
746

Art Design Smoke GIF

Εγω Δευτέρα του Πάσχα την πέτυχα πρωινή βάρδια στον ίδιο οίκο! Τρομερή εμφάνιση για τα δικά μου γούστα κι απορώ που δουλεύει εκεί! Είχα περάσει πριν κάνα δίμηνο όπως είχα γράψει! Πολύυυυ δυνατό σώμα απλά μέσα πιο τυπική! Προχθές δεν μπήκα γιατί κυριάρχησε η λογική περί καθαριότητας στο Μετάξι κι άρχισα να τρομοκρατουμαι κι έφυγα! Ξύπνησα με καυλες και το σκέφτομαι πάλι τώρα :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.403
Πόντοι
47.129
Εγω Δευτέρα του Πάσχα την πέτυχα πρωινή βάρδια στον ίδιο οίκο! Τρομερή εμφάνιση για τα δικά μου γούστα κι απορώ που δουλεύει εκεί! Είχα περάσει πριν κάνα δίμηνο όπως είχα γράψει! Πολύυυυ δυνατό σώμα απλά μέσα πιο τυπική! Προχθές δεν μπήκα γιατί κυριάρχησε η λογική περί καθαριότητας στο Μετάξι κι άρχισα να τρομοκρατουμαι κι έφυγα! Ξύπνησα με καυλες και το σκέφτομαι πάλι τώρα :grin:

Πριν κανα διμηνο δεν ηταν εδω, τωρα ηρθε και θα μεινει για 6 μηνες, λογικα την ιδια λεμε απλα κατι δε θυμασαι καλα. Κορμαρα η λατινα, κωλος να τον χαζευεις. Τυπικη μεσα , τουλαχιστον καθεται και τον τρωει δυνατα χωρις να κλεβει.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.188
Πόντοι
746
Πριν κανα διμηνο δεν ηταν εδω, τωρα ηρθε και θα μεινει για 6 μηνες, λογικα την ιδια λεμε απλα κατι δε θυμασαι καλα. Κορμαρα η λατινα, κωλος να τον χαζευεις. Τυπικη μεσα , τουλαχιστον καθεται και τον τρωει δυνατα χωρις να κλεβει.
Οχι η ίδια είναι εκατό τοις εκατό! Αν βρω το μήνυμα θα σου στείλω να το δεις! Τώρα αν δν ήταν δίμηνο θα ήταν μήνας σίγουρα!

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.188
Πόντοι
746
Οκτώβρη τελικά! Είχα δει από σένα κριτική και πήγα! Και τώρα ίσως πάω να ρίξω έναν! Να το ρισκάρω;;;

nikokiris

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Διέλευση από Αγκύρας 9.
Ήρα και Μυρσίνη.
Δοκιμάστηκε η Ήρα. Αερόπιπα.
Αυτό εξηγεί γιατί δουλεύει ακόμη η Αντριάνα-γκράνι απέναντι στο 12Β

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.403
Πόντοι
47.129
Περασμα πριν απο λιγο απο Βεργας.

Βεργας 2 Αλεξανδρα 40+ ξανθια με γεματα μπουτια.
Βεργας 6 υπογειο, Κατερινα η Μεταξουργιωτισα, ξανθια ομορφη γυναικα.
Bεργας 6 ισογειο , Αννα κοντη μελαχρινη με αρκετα πιασιματα εδω και εκει, βγηκε στο σαλονι αχτενιστη ασουλουπωτη.
Βεργας 3 στην υποδοχη στο γραφειο καθοταν η ξανθια τσατσα, παρουσιασε τη Σαμπρινα που ηταν ακυρη τελειως, ηταν αλλη μια στο δωματιο αλλα την εκανα.
Βεργας 7 ισογειο, Κωνσταντινα αρκετα χοντρη με μαυρο μαλλι μπουκλες, και ελευθερο στοματικο τελειωτικο στο στομα. Μαζι της μια γιαγια με ξανθο κοντο μαλλι, εμοιαζε περιπου με την Σοφια απο Ιασωνος 1β.
Βεργας 7 υπογειο κλειστο.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
22
Like
9.117
Πόντοι
2.036
Λεπτομερειες για τη Βανα.
Την πηρα δυο φορες σε διαφορετικες καταθεσεις.
Πιπα ακαποτη ανακοινωθηκε στο μενου αλλα η κοπελα δεν εκανε μεσα.
Τσατσα η Δαναη μαλλον λεει οτι θελει. Δεν το εκανα θεμα ειναι δυστροπη.
Η Βανα εχει πιρσινκγ στις ρωγες. Προσοχη στο βυζογλειψιμο.
Μουνι με τζελ αλλα αρκετα σφιχτο στα τεσσερα αλλα και σε κανονικη σταση.
Δεχτηκε σφυροκοπημα και βαθιες πουτσιες.
Φιλια οχι.
Βαζει πολυ τσουρκοαρωμα, εχει μυρισει ολο το σπιτι μου και ολα τα ρουχα μου.
Κορμι μπομπα, μου εγγυηθηκε οτι ο κωλος της δεν ειναι πλαστικος, μου ειπε οτι και η μανα της αλλα και
η αδερφη της εχουν τα ιδια κωλομερια, αναυπομονω να τις γνωρισω. :hi:
Προσπαθώ να θυμηθώ ποιά είναι γιατί αποκλείεται να μην την έχω πάρει αλλά δεν μου έρχεται η φάτσα με τίποτα, πλαστικό βυζί με piercing που δεν άφηνε να το γλύψεις μην πάθει λοίμωξη ? όχι η άλλη η Βάνα που ήταν ανοιχτόχρωμη σχετικά με λίγο μυτόγκα στο πάνω έτσι ?
Βεργας 7 υπογειο κλειστο.
Που είναι η Λίκα οεο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom