Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 2.884
- Πόντοι
- 441
Ποιά έβγαινε ντυμένη νύφη;
Πού και πότε;
Ένα φρικοπουρό που θα έλεγε και κάποιος, το οποίο έβγαινε στον όροφο ενός μπουρδέλου στη Λιοσίων για να ψαρέψει πελάτες.
Ποιά έβγαινε ντυμένη νύφη;
Πού και πότε;
Απ' ότι λέει η υπηρεσία,την άλλη εβδομάδα,τσέκ από Τετάρτη κι έπειτα άν δεν αλλάξει κάτι.Υπάρχει καμία ενημέρωση για επιστροφή Ναταλίας από Φώκαιας 27β?
Ότι πρέπει μόλις μπει ο μισθόςΑπ' ότι λέει η υπηρεσία,την άλλη εβδομάδα,τσέκ από Τετάρτη κι έπειτα άν δεν αλλάξει κάτι.
Προς το παρόν είναι η Εμμανουέλα στη 2η βάρδια, τλχστον όταν πέρασα.
Ειρήνη του 27β δεν υπάρχουν νέα εκτός απ' το ότι "μπορεί να έρθει ξαφνικά"της υπηρεσίας.
Η Εμμανουλα τη λεει Μυστη πως ειναι σε εμφάνισηΑπ' ότι λέει η υπηρεσία,την άλλη εβδομάδα,τσέκ από Τετάρτη κι έπειτα άν δεν αλλάξει κάτι.
Προς το παρόν είναι η Εμμανουέλα στη 2η βάρδια, τλχστον όταν πέρασα.
Ειρήνη του 27β δεν υπάρχουν νέα εκτός απ' το ότι "μπορεί να έρθει ξαφνικά"της υπηρεσίας.
Η νύφη έχει αποσυρθεί πολύ καιρό. Πιθανότατα να μην βρίσκεται και στη ζωήΠραγματικά περιμένεις από αυτές να έχουν έστω και μία στάλα μυαλό; Καμμένα άτομα είναι, μετά από κάποιο σημείο δεν νιώθουν από τα ψυχολογικά και το αλκοόλ.
Τόσα χρόνια οι ίδιες και οι ίδιες. Μία η Νανά από καλύμνου, μία η Τρελοκοτσίδου, μία αυτή που έβγαινε ντυμένη νύφη, μία η Αντριάννα, μία η Αλιόνα, μία η Ζάνα κτλπ
Η λίστα δεν τελειώνει ούτε μέχρι αύριο.
Εμένα η υπηρεσία μου είχε πει για αύριο ότι δουλεύει κανονικά πριν 1 εβδομάδα που είχα ρωτήσει...τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτιΥπάρχει καμία ενημέρωση για επιστροφή Ναταλίας από Φώκαιας 27β?
Μου είχε πει,πωσ έβγαινε με το νυφικό για να εκδικηθεί τον πρώην άντρα τησ.Η νύφη έχει αποσυρθεί πολύ καιρό. Πιθανότατα να μην βρίσκεται και στη ζωή
Ήταν μορφή του Προύσης 22!
Φαντάσου ψυχολογικά..Μου είχε πει,πωσ έβγαινε με το νυφικό για να εκδικηθεί τον πρώην άντρα τησ
Έχω να τη δώ πάνω από χρόνο, μελαχρινή άσπρο δέρμα παλιά ήταν αρκετά καλή από κορμί τλχστον, για τώρα δεν έχω ιδέα, γενικά πασίγνωστη εκεί στα 27άρια ηλικία 30+πιστεύω. Με σταθερή πελατεία λογικά.Η Εμμανουλα τη λεει Μυστη πως ειναι σε εμφάνιση
Έχει πάρει σασί. Την έχω δει. Καμία σχέση με όπως ήταν στο Φώκαιας 27 υπόγειοΈχω να τη δώ πάνω από χρόνο, μελαχρινή άσπρο δέρμα παλιά ήταν αρκετά καλή από κορμί τλχστον, για τώρα δεν έχω ιδέα, γενικά πασίγνωστη εκεί στα 27άρια ηλικία 30+πιστεύω. Με σταθερή πελατεία λογικά.
Στο αγκυρας 9 ειναι η Ροσα και η Νταρια...καπου μπερδεψες τα ονοματαΠριν λίγο
Αγκύρας 9 Ροξυ και Ντιανα.
Φυλής
105 κλασσικά η Κατερίνα ξυπόλυτη.
Το δίπλα της Σαννυ κλειστό
59 όροφος η Αφροδίτη. Ωραίο κομμάτι
59 κάτω η Τζουλιαννα η λατινα ωραίος πάτος και άλλη μία
65 όροφος Κορίνα
65 ισόγειο μια Τζούλια αδύνατη κοντή
69 ισόγειο η Λανα
Στον όροφο η μιλφαρα Μιρα μαζί με την Μαρία. Και αυτή έχει πάρει κιλά
86 Τζέσικα
84 Κάτια. Επιστροφή. Δοκιμάστηκε Απλό πρόγραμμα αλλά πολύ καλή. Κορμαρα μελαχρινή με 2αρακι βυζι πολύ ωραίο. Στητό. Και φοβερό κωλαράκι. Μια χαρά η κοπέλα.
δαίμων του κινητού, όντως η Ντάρια και η ΡόξυΣτο αγκυρας 9 ειναι η Ροσα και η Νταρια...καπου μπερδεψες τα ονοματα
Η Κατερινα απο 105 απο της λιγες μη-φολες της Φυλης
Πρωινές κατουρόκαυλες?
Κώλο ανακοίνωσε? αν όχι ρώτησες? αν το έκoψε εντελώς δεν βλέπω λόγο να την πάρει κανείς πλέοννα έκανε κανά τελειωτικό στην μάπα τουλάχιστον ...
Έτσι ένιωσα την μία και μονάδικη φορά που πήρα την Δανάη στο Ι20Α όταν μου ζήτησε να βγω από τον κώλο της γιατί πονάει και τον έβαλε στο μουνί χωρίς αλλαγή καπότας, είχε προηγηθεί και αναδιάρθρωση της μασέλας στην πίπα
Είναι αγνώριστη. Πέρασα μια μέρα και νόμιζα ότι ήταν άλλη. Βγαίνει και με παντόφλες σαν θείτσα. Εντελώς ντεκαβλε φάση.Έχω να τη δώ πάνω από χρόνο, μελαχρινή άσπρο δέρμα παλιά ήταν αρκετά καλή από κορμί τλχστον, για τώρα δεν έχω ιδέα, γενικά πασίγνωστη εκεί στα 27άρια ηλικία 30+πιστεύω. Με σταθερή πελατεία λογικά.
Η Βανέσα ήταν 1.50cm λίγο μελαμψή ;Άγκυρας 5 Άννα και Λαρίσα
Ιασ. 20
Α Βανέσα
Β Σαμανθα και Άμμη
Γ Μάντη και Μπάρμπαρα
19 Άννα