Μερικές συγκεντρωτικές σκέψεις για κοπέλες των 3Φ.
Αλίσια Φ67. Έχει θεωρώ πέσει αρκετά-κουραστεί. Οι διπλοβάρδιες δεν βοηθάνε. Πριν 3 χρόνια που την είχα δοκιμάσει για πρωτή φορά ήταν πραγματικά καλή επιλογή. Δεν έχει διάθεση πλέον στο δωμάτιο, αλλά δεν λέει όχι. Το βλέμμα βέβαια τα λέει όλα. Άμα είναι να γαμάς και να αισθάνεσαι ότι είναι Μεγάλη Παρασκευή... Ο οίκος τρισάθλιος. Η γριά τσατσά ας αδειάζει και κανά καλαθάκι, που ξεχειλίζουν στο δωμάτιο, τραγικό ρε σεις.
Μαρία Φ86 πάνω. Τραγική. Παμπόνηρη. Άθλια. Η εμφάνισή της τεράστια παγίδα. Πάντα όπως περνάω και λέει Μαρία η τσατσά με τα γυαλάκια που πάει μονόπατα, κάποιος θα μπει σε δωμάτιο ή έχει ήδη δωμάτιο.
Ράνια Φ84 κάτω. Καλό σαλονάρισμα, ωραίος κώλος, στο δωμάτιο όμως κάπου χάνει. Λίγο μη μου άπτου, λίγο άτονη, στα ουράνια πάντως δεν σε πάει που λέει και ο τύπος.
Ειρήνη Φ19 κάτω ή Φ17 πάνω. Δεν θα σε δυσαρεστήσει, θα τα δώσει όλα μέσα. Αδιανόητη πίπα. Ατσούμπαλη λίγο από πάνω σου, κόντεψε να μου τον σπάσει μια φορά. Επειδή όμως έχει πολλά απανωτά δωμάτια, ας κάνει ρε τύποι και ένα μπάνιο. Της τελευταίες δύο φορές η ιδρωτίλα με έκανε να πω ότι δεν ξαναπάω μαζί της. Το έντονο άρωμα που βάζει δεν την καλύπτει. Τα τυπικά δηλαδή.
Μαρίνα Φ17 πάνω/κάτω, Φ19. Κορίτσαρος επιπέδου στούντιο. Ευδιάθετη κάθε φορά, κάπως άγαρμπη όμως, ειδικά από πάνω. Όποτε ανέβαινε, την άλλαζα γρήγορα. Θα είχαμε ατυχήματα. Λίγο θέμα με την καθαριότητα... Όταν την έχεις στα τέσσερα "σου σκάει στη μούρη" η εσάνς. Τη δεύτερη φορά που το αντιλήφθηκα είπα δεν την ξαναπατάω μαζί της κι ας είναι κορίτσαρος. Τεράστια προσπάθεια να μην μου πέσει και φύγω άχυστος. Αυτά τα προσέχουμε.
Άννα Φ17 πάνω. Πάντα την έβλεπα μουτρωμένη στο σαλονάρισμα, μια φορά μάλιστα που έφευγα την άκουσα να λέει "δεν με βλέπεις πάλι αν ξαναγυρίσεις". Ξέρω μαλακία η απόρριψη γενικά, αλλά στη δουλειά που είσαι τι περιμένεις. Ότι όποιος μπαίνει, πρέπει να σε πληρώσει για να γαμήσει; Τέλος πάντων. Μια φορά όμως είχε ευδιάθετο σαλονάρισμα και το ένστικτό μου μου είπε να μπω. Μπήκα χωρίς πολλά πολλά. Πέρασα καλά, ωραίο στήθος, εξαιρετικά στησίματα. Με χάλασε λίγο το πρόσωπο όταν την έβλεπα από πολύ κοντά, απλά δεν είναι στα γούστα μου, έχει μια αλβανική πινελιά θα τολμούσα να πω.
Καρολίνα Φ27 ημιώροφος. Πάρα πάρα πολύ καλή. Έκπληξη θα έλεγα. Έξω με κέρδισε το μπούστο, μέσα με κέρδισε η πίπα της. Πολύ δυνατή συνολικά, την ιδρώνει την φανέλα, πολύ ευχάριστη.
Ξαναγυρίζουμε πίσω γιατί κάτι ξέχασα.
Έυα Φ71 πάνω (το κάτω έχει τελειώσει απ'ότι καταλαβαίνω). Πολύ πολύ μέτρια. Ώραιο μπούστο και σταματάμε εκεί. Μέσα μηδέν διάθεση, με το ζόρι όλα, πίπα με δόντι, χάλια στησίματα... Έχει παραπάνω κιλά σε κοιλιά και μπούτια που έξω καλύπτονται γιατί σκάει στο σαλονάρισμα με baby doll ξέρω γω. Γι' αυτούς που αρέσκονται στις ολίγον τι παχουλούλες (σε λίγα χρόνια χαλαρά χοντρές), ναι. Στο σαλονάρισμα είναι λίγο παγίδα αυτό που κάνει και κολλάει πάνω σου και τρίβεται. Επίσης, δεν είναι ιδιαίτερα φαν της καθαριότητας στο αιδοίο της...
Τέλος ρε τύποι είδα αυτή τη Τζούλια που λέει μόνη της το παραμύθι στο σαλόνι (Φ65 κάτω). Ντάαααξει δεν με έπεισε στο σαλονάρισμα, περίμενα να δω κανά βύζο κι εγώ έτσι όπως τα γράφατε... Αντί για φλατ, απλά έχει νορμάλ αλλά προς το μικρό και πάλι. Μια κοκκαλιάρα πιτσιρίκα με αρκετό νεύρο.