Διαγραμμένο μέλος 202276
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 800
- Πόντοι
- 360
Φίλε σε θυμήθηκα τώρα για ένα παλαιότερο μύνημα όπου δεν σε είχε δεχθεί η άνναμπελ και θέλω να αναφέρω κάτι.Μύστη, σήμερα το πρωί που πέρασα να τσεκάρω άκουσα ελεύθερο στοματικό με προφυλακτικό αλλά νόμιζα ότι ήταν
ιδέα μου κι ότι χάζεψα από την αγαμία! Τουλάχιστον κάνει 69 το κοντοπούτανο και έχει μικρά πατουσάκια
με ωραίο γαλάζιο πεντικιούρ. Αν ήταν στο 10ρικο θα την είχα τιμήσει, αλλά το 20ρικο δύσκολα βγαίνει
χωρίς κώλο στο μενού...
Πριν 10 περίπου ημέρες δεν βρήκα κάτι φυλής και πέριξ παρ όλα αυτά έριξα μια ματιά και στο 86β και μου λέει η τσατσά ότι 5 η ώρα είναι η άνναμπελ , λέω ας την γαμήσω μετ΄α από καιρό ...περίμενα κρυφά στο αμάξι κανά 20λεπτο για την δω να έρχεται και να καυλώσω..κάποια στιγμή περνάει από μπροστά μου με ένα εφαρμοστό κολάν μαύρο, εδω είμαστε λέω θα της σκίσω τον κώλο..
Ηρθε η ώρα μπήκα και αυτή ξεντυνότανε για να έρθει...μου έχει κόψει και μένα τα γλωσσόφιλα και το ελεύθερο στοματικό , να μην τα πολυλογώ και κουράζω μετά την άρνηση αυτών των προκαταρκτικών την στήνω στα 4 και αρχίζω να την κοπανάω αλύπητα στην κωλοτρυπίδα, είσαι ο πρώτος μου λέει ...αυτό που έγινε δεν περιγράφεται , όταν την γαμούσα άρχισε να κραυγάζει , να σφαδ΄΄αζει λέμε , με ένα δυνατο μακρόσυρτο ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με κλάματα και λυγμούς συνεχόμενα για 5-7 λεπτά μέχρι να τελειώσω (λένε ότι τον έχω μεγάλο) ...μας άκουσαν όλα τα μπουρδέλα γύρω ...μιλάμε για κλάμα..δεν μου έχει συμβει τέτοιο πράγμα , την λυπήθηκα ή ηδονίστικα δεν μπορώ να πω..
Της λέω αυτό για να με θυμάσαι ....Στο τέλος της πράξης εξαφανίστηκε με ταχύτητα φωτός..
Αυτό το περιστατικό μπορεί να την έχει επηρεάσει επειδή της κάηκε ο κώλος ώστε να επιλέγει πελάτες και να αποφεύγει τους μεγαλοτσούτσουνους και συνάμα απουσιάζει κάποιες φορές...έπρεπε να το πω
Τελευταία τροποποίηση: