Ιδανική γυναίκα για νεκρόφιλους!Άλλη περίπτωση και η Ράνια . Σαν να γαμασ νεκρό μοντέλο κοιμάται στην κυριολεξία μέσα στο δωυ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.666
- Πόντοι
- 6.495
Είναι το ίδιο μοτίβο μεΜύστη, σήμερα το πρωί που πέρασα να τσεκάρω άκουσα ελεύθερο στοματικό με προφυλακτικό αλλά νόμιζα ότι ήταν
ιδέα μου κι ότι χάζεψα από την αγαμία!
Φουλ πρόγραμμα χωρίς πρωκτικό.
Σε τρελαίνει
Πέρασα χθες Σάββατο περίπου 16.30.Καλησπέρα παίδες, τι παίζει αυτές τις μέρες στο Περγάμου 1;
Στον όροφο ξανθιά ρωσίδα Ναταλία, μεγαλούτσικη σε ηλικία, petite σε σωματότυπο. Δεν μπήκα.
Ρώτησα για Εβελίνα αλλά θα είναι για κάποιες μέρες εκτός (γαμώτο...).
Κατεβαίνοντας πήγα να τσεκάρω ισόγειο αλλά είδα 2 μαστόρους να κάνουν μερεμέτια κι έφυγα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.581
- Πόντοι
- 46.232
τώρα σφηνάκι live
Παρασιου 36 1ος όροφος Μόνικα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 2.5-3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα και μασαζακι. Μια Άννα/Ιωάννα που δουλεύει εδώ μαζι με τη "τρελοκοτσιδου" την έχει πάρει κανείς?
Παρασιου 36 2ος όροφος Νίκη (από Αλκαμένους 113) ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Περγάμου 27 Ειρήνη κοντή παχουλη γκιλφ με άσπρο κοντό μαλλί, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, σε μια ώρα θα έρθει και η Ελένη.
Αλκαμένους 113 Αλινα ξανθιά γκιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 3.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Περγάμου 1 ισόγειο Κική από Ταϊλάνδη είπε η υπηρεσία, μελαχρινή κοντή παχουλη αλλά με λεπτά πόδια, 3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 30 και μετά ανάλογα τις υπηρεσίες ανεβαίνει.
Περγάμου 1 όροφος Ναταλί ξανθιά κοντή μιλφ μέ μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Παρασιου 36 1ος όροφος Μόνικα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 2.5-3αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα και μασαζακι. Μια Άννα/Ιωάννα που δουλεύει εδώ μαζι με τη "τρελοκοτσιδου" την έχει πάρει κανείς?
Παρασιου 36 2ος όροφος Νίκη (από Αλκαμένους 113) ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Περγάμου 27 Ειρήνη κοντή παχουλη γκιλφ με άσπρο κοντό μαλλί, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, σε μια ώρα θα έρθει και η Ελένη.
Αλκαμένους 113 Αλινα ξανθιά γκιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 3.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Περγάμου 1 ισόγειο Κική από Ταϊλάνδη είπε η υπηρεσία, μελαχρινή κοντή παχουλη αλλά με λεπτά πόδια, 3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα στα 30 και μετά ανάλογα τις υπηρεσίες ανεβαίνει.
Περγάμου 1 όροφος Ναταλί ξανθιά κοντή μιλφ μέ μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.581
- Πόντοι
- 46.232
συνέχεια σφηνάκι live
Φυλής 200 Μπετυ ξανθιά μιλφαρα με κανονικό σώμα, 3.5αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Μαγνησίας 11 Λαρισα μελαχρινή χοντρουλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά 3αρι βυζι και Ίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Μαγνησίας 1 κλειστό.
Καλύμνου 48β Πωλινα μελαχρινή μιλφογκιλφ με κοντό μαλλί, παχουλη με κοιλίτσα και 3αρι συν πεσμένο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.
Καλύμνου 48α Όλγα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5αρι βυζι και Αγάπη ξανθιά γκιλφ παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 200 Μπετυ ξανθιά μιλφαρα με κανονικό σώμα, 3.5αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Μαγνησίας 11 Λαρισα μελαχρινή χοντρουλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά 3αρι βυζι και Ίνα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Μαγνησίας 1 κλειστό.
Καλύμνου 48β Πωλινα μελαχρινή μιλφογκιλφ με κοντό μαλλί, παχουλη με κοιλίτσα και 3αρι συν πεσμένο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πρωκτικο και αυταρχικό.
Καλύμνου 48α Όλγα ξανθό γκρανι χοντρο με 2.5αρι βυζι και Αγάπη ξανθιά γκιλφ παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Πήρα λίγο νωρίτερα την Ουζμπέκα Τζούλια, αυτή τη φορά στο Κολωνού 32 υπόγειο που ήταν για καιρό κλειστό, πολύ καλό το πιπίνι για ένα δεκάρικο,πάντα χαμογελαστή και προπαντός καυλιάρα! Δουλεύει και μια μελαχρινή milf που δεν άκουσα όνομα, νομίζω την είχα δει στο Ιάσονος 44 με την παρτίδα των Ουζμπέκων,θα δοκιμαστεί κάποια στιγμή.
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.473
- Πόντοι
- 1.071
Πάντως εγώ που πέρασα χθες κατά τις 10+ ήταν κλειστόΈφυγε...κάπου αλλού θα πάει μάλλον. Όπως Φωτεινή στο Φ109β
b0urdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2020
- Like
- 102
- Πόντοι
- 0
την Αννα μαλλον εννοεις..την πηρα χθες..απλο προγραμμα και τιμια στο δωματιο, ωραιο σωματακι και στηθος και καβλε φατσα..θεωρω αξιζει το δεκαρικο..πετυχες μηπως τιποτα αλλο αξιολογο μεταξι;Πήρα λίγο νωρίτερα την Ουζμπέκα Τζούλια, αυτή τη φορά στο Κολωνού 32 υπόγειο που ήταν για καιρό κλειστό, πολύ καλό το πιπίνι για ένα δεκάρικο,πάντα χαμογελαστή και προπαντός καυλιάρα! Δουλεύει και μια μελαχρινή milf που δεν άκουσα όνομα, νομίζω την είχα δει στο Ιάσονος 44 με την παρτίδα των Ουζμπέκων,θα δοκιμαστεί κάποια στιγμή.
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Τώρα στο φυλής 84α...με Τζούλια..
Ρώτησα 3 φορές την τσατσά για τελειωτικό στο στήθος και μου απάντησε καί τής τρεις καταφατικά... ότι ανακοινώνω αυτό κάνουν η κοπέλες..μέσα δεκτική στο να μπαίνεις τέρμα μέσα αν καί ήμουν μελατος.. ήθελα να βγω καί νά βάλω την ρώγα της ακριβώς στην τρύπα του πουτσοκεφαλου όταν χύνω.. στην ιδέα καί μόνο είμαι έτοιμος να χύσω.. ανακοίνωνω τον σκοπό μου και μου ρίχνει άκυρο... μόνο κοιλιά μου λέει..τον ξανά έβαλα μουνάκι καί έχυσα μέσα στην Καποτά.. πάντως έχει καί ένα θετικό....σε αυτούς που θέλουν να γλύψουν αυτό τό μυτερό βιζακι.....
Ρώτησα 3 φορές την τσατσά για τελειωτικό στο στήθος και μου απάντησε καί τής τρεις καταφατικά... ότι ανακοινώνω αυτό κάνουν η κοπέλες..μέσα δεκτική στο να μπαίνεις τέρμα μέσα αν καί ήμουν μελατος.. ήθελα να βγω καί νά βάλω την ρώγα της ακριβώς στην τρύπα του πουτσοκεφαλου όταν χύνω.. στην ιδέα καί μόνο είμαι έτοιμος να χύσω.. ανακοίνωνω τον σκοπό μου και μου ρίχνει άκυρο... μόνο κοιλιά μου λέει..τον ξανά έβαλα μουνάκι καί έχυσα μέσα στην Καποτά.. πάντως έχει καί ένα θετικό....σε αυτούς που θέλουν να γλύψουν αυτό τό μυτερό βιζακι.....
Δεν μπήκα πουθενά αλλού, ήλθον, πήδηξα και απήλθον.την Αννα μαλλον εννοεις..την πηρα χθες..απλο προγραμμα και τιμια στο δωματιο, ωραιο σωματακι και στηθος και καβλε φατσα..θεωρω αξιζει το δεκαρικο..πετυχες μηπως τιποτα αλλο αξιολογο μεταξι;
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
η υπηρεσια την λεει ¨γιαννα¨...εκανα το λαθος (λογω στηθους) και τη πηρα...στηθος 4-4,5 βαρυ, γεματο, παλαμογεμιστρικο, εκφραστικα γαλανα ματια, συμπαθητικο εως ωραιο γεματο προσωπο....αλλα τα ωραια τελειωνουν εκει...εχει μεγαλη κοιλια (φοραγε ριχταρι και δεν την προσεξα καλα στο σκοτος) , σωμα ατσουμπαλο μονοκομματο σαν ψυγειο διπορτο...στα δια ταυτα προσπαθει να σε ικανοποιησει με προκαταρκτικα που ξεκινουν και σταματουν με παιχνιδακια με το στηθος της (ισπανικη, τριψιμο παντου και βυζαμαλακια)..κανει λεει επιλεκτικα ελευθερο στοματικο (και καλα) και that's all folks...για δευτερη φορα δεν.....τώρα σφηνάκι live
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.581
- Πόντοι
- 46.232
ευχαριστωη υπηρεσια την λεει ¨γιαννα¨...εκανα το λαθος (λογω στηθους) και τη πηρα...στηθος 4-4,5 βαρυ, γεματο, παλαμογεμιστρικο, εκφραστικα γαλανα ματια, συμπαθητικο εως ωραιο γεματο προσωπο....αλλα τα ωραια τελειωνουν εκει...εχει μεγαλη κοιλια (φοραγε ριχταρι και δεν την προσεξα καλα στο σκοτος) , σωμα ατσουμπαλο μονοκομματο σαν ψυγειο διπορτο...στα δια ταυτα προσπαθει να σε ικανοποιησει με προκαταρκτικα που ξεκινουν και σταματουν με παιχνιδακια με το στηθος της (ισπανικη, τριψιμο παντου και βυζαμαλακια)..κανει λεει επιλεκτικα ελευθερο στοματικο (και καλα) και that's all folks...για δευτερη φορα δεν.....
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.078
- Πόντοι
- 1.936
Κλειστο.....περασα πριν 15 λεπτα με την ελπιδα να πετυχω Βικτωρια που εχει υπερμουνεψει πολυ αλλα τζιφος.....Γινεται Κυριακη μεσημερι με τετοια καβλα μερα να ειναι κλειστο το ιδρυμα????
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.843
- Πόντοι
- 1.056
Πολλές φύγανε 3ημερο..Κλειστο.....περασα πριν 15 λεπτα με την ελπιδα να πετυχω Βικτωρια που εχει υπερμουνεψει πολυ αλλα τζιφος.....Γινεται Κυριακη μεσημερι με τετοια καβλα μερα να ειναι κλειστο το ιδρυμα????
ρε παιδιά, από το Περγάμου 27 περνάω συνεχώς απέξω και δεν έχω μπει να τσεκάρω καμιά φορά. Πρόσφατα είδα να μπαίνει ένας τύπος που ήταν σαν κλοσάρ. Η εμφάνισή του φώναζε ότι ήταν μπίχλας από τα 100 μέτρα. Φαντάζομαι ότι θα έτρωγε πόρτα ακόμα και στο Μεταξουργείο, έτσι όπως τον είδα. Δεν μπορώ να ξέρω βέβαια αν τον έβαλαν δωμάτιο.τώρα σφηνάκι live
Τι παίζει σε αυτόν τον οίκο; είναι παρακμιακή φάση;
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.663
- Πόντοι
- 41.129
Κατάθεση πιο πριν στην Χριστίνα στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο.
Η Χριστίνα είναι παντρεμένη και φοράει μια παχιά ολόχρυση βέρα στον δεξι της παράμεσο.
Σήμερα την γάμησα τρυφερά με τα χερια μας πλεχτα. Η απόλυτη φαντασίωση να γαμάς την σεξυ παντρεμένη γειτόνισσα.
Περασμα και απο τα πρώτα σπιτια της Ιάσωνος οπου σε λίγες μερες αναμένεται η άφιξη της ρομαντικής Λιλιαν. Στο Instagram η Λιλιαν φαίνεται πολυ ανανεωμένη εχει βαψει ξανθο το μαλλι της και εχει γίνει αρκετά σεξυ.. θα πεσουν πολλα ρομαντικά γαμήσια χεχε..
Η Χριστίνα είναι παντρεμένη και φοράει μια παχιά ολόχρυση βέρα στον δεξι της παράμεσο.
Σήμερα την γάμησα τρυφερά με τα χερια μας πλεχτα. Η απόλυτη φαντασίωση να γαμάς την σεξυ παντρεμένη γειτόνισσα.
Περασμα και απο τα πρώτα σπιτια της Ιάσωνος οπου σε λίγες μερες αναμένεται η άφιξη της ρομαντικής Λιλιαν. Στο Instagram η Λιλιαν φαίνεται πολυ ανανεωμένη εχει βαψει ξανθο το μαλλι της και εχει γίνει αρκετά σεξυ.. θα πεσουν πολλα ρομαντικά γαμήσια χεχε..
Έκανα βιντεοκλήση με μια φιλιππινέζα μου δείχνε το μουνι της και γω το παιζα. Ξαφνικά το κλείνει και με απειλεί να την δωσω χρήματα αλλιώς θα το στείλει σε όλους τους φίλους μου τι να κάνω. Λέτε να το έστειλε την έκανα αμέσως μπλοκ
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Έκανα βιντεοκλήση με μια φιλιππινέζα μου δείχνε το μουνι της και γω το παιζα. Ξαφνικά το κλείνει και με απειλεί να την δωσω χρήματα αλλιώς θα το στείλει σε όλους τους φίλους μου τι να κάνω. Λέτε να το έστειλε την έκανα αμέσως μπλοκ
Τόσο μικρό τον έχεις τύπε;;;;;
Οχξ τεράστιο είναι αλλά φαίνεται το όνομα μου από πάνω να το στείλει σε καμία μητέρα που κάνω μάθημα ρεζιλισ πράγματαΤόσο μικρό τον έχεις τύπε;;;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις