968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.600
- Πόντοι
- 1.056
Οχξ τεράστιο είναι αλλά φαίνεται το όνομα μου από πάνω να το στείλει σε καμία μητέρα που κάνω μάθημα ρεζιλισ πράγματα
Ναι αλλά αν πας να βγάλεις γούστα όπως να κάνεις κάτι xtreem δηλαδή να τον χώσεις κωλο η να κάνεις κάνα χυσομαπιδι τότε δυστυχώς θα ζωντανεψει.....Ιδανική γυναίκα για νεκρόφιλους!
Tο φουλ χωρις σπρωχτικο πρωκτικο, μου θυμιζει μια πιττα γυρο απο Ολα.. αλλα Χωρις Κρεας . Τι το λενε τοτε και το πολυδιαφημιζουν οι λαλακισμενες τατσαδεςΕίναι το ίδιο μοτίβο με
Φουλ πρόγραμμα χωρίς πρωκτικό.
Σε τρελαίνει
Σε τι ταινιάρα έχεις παίξει ρε τύπε;Tο φουλ χωρις σπρωχτικο πρωκτικο, μου θυμιζει μια πιττα γυρο απο Ολα.. αλλα Χωρις Κρεας . Τι το λενε τοτε και το πολυδιαφημιζουν οι λαλακισμενες τατσαδες
Αν δεν είσαι μικρός ή στραβοψόλης τότε δεν έχεις σοβαρό λόγο να φοβάσαι, αντιθέτως θα σου κάνει και δωρεάν διαφήμιση! Επιπλέον, θα σου την πέσουν και κάποιες ωραίες καυλιάρες μαμάδες των μαθητών σου!Έκανα βιντεοκλήση με μια φιλιππινέζα μου δείχνε το μουνι της και γω το παιζα. Ξαφνικά το κλείνει και με απειλεί να την δωσω χρήματα αλλιώς θα το στείλει σε όλους τους φίλους μου τι να κάνω. Λέτε να το έστειλε την έκανα αμέσως μπλοκ
Ποσων χρονων είσαι τύπε και τον παίζεις on camera μπροστά σε άγνωστες; αυτά πλέον περιέχουν ρισκο και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα. Το πιθανότερο είναι να μπλοφαρει πάντως.Έκανα βιντεοκλήση με μια φιλιππινέζα μου δείχνε το μουνι της και γω το παιζα. Ξαφνικά το κλείνει και με απειλεί να την δωσω χρήματα αλλιώς θα το στείλει σε όλους τους φίλους μου τι να κάνω. Λέτε να το έστειλε την έκανα αμέσως μπλοκ
23 βλέπουνμε κάνα μουνάκι στο ελεύθερο χρόνο μας ποτέ δεν δείχνω πρόσωπο αλλά φαίνεται το όνομα και δεν το χα σκεφτείΠοσων χρονων είσαι τύπε και τον παίζεις on camera μπροστά σε άγνωστες; αυτά πλέον περιέχουν ρισκο και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα. Το πιθανότερο είναι να μπλοφαρει πάντως.
Θα σου κλασει τα ..χιδια. Τιποτε δεν θα κανει αν δεν ψαρωσεις. Αμα κανει τη βρηκανε κιολας και απελαση.23 βλέπουνμε κάνα μουνάκι στο ελεύθερο χρόνο μας ποτέ δεν δείχνω πρόσωπο αλλά φαίνεται το όνομα και δεν το χα σκεφτεί
Όχι δεν κατάλαβες στις Φιλιππίνες είναι. Γι'αυτό και στα αρχιδια μου αλλά το πορμιδιο τράβηξε με το όνομαΘα σου κλασει τα ..χιδια. Τιποτε δεν θα κανει αν δεν ψαρωσεις. Αμα κανει τη βρηκανε κιολας και απελαση.
Και τι θα κανει απο τις Φιλιπινες αρχηγε μου? και το ονομα να ειδε σιγα μην ψαξει ολη τη διαδικασια να σε βρει. Αυτες κοιτανε να ψαρωσει κανενας να τα παρουνε γρηγορα. Μη φοβασαι και δε θα γινει τιποτα. Αλλα προσεχε την αλλη φορα.Όχι δεν κατάλαβες στις Φιλιππίνες είναι. Γι'αυτό και στα αρχιδια μου αλλά το πορμιδιο τράβηξε με το όνομα
Τράβα μια παχιά και άστο για αύριο δικέ μου.Πρέπει να γαμησω αλλά βαριέμαι τις τσάρκες, τα κάτουρα και τους Πακιστανούς
Μου έστειλε το βίντεο να τον παίζω. (Από το μεσσεντζερ η κλήση ) και το στείλε σε φίλους μου τέλος πάντων αύριο έρχομαι Αθήνα έχουμε κάνα μουνάκι καλό στο ΜεταξουργείοΚαι τι θα κανει απο τις Φιλιπινες αρχηγε μου? και το ονομα να ειδε σιγα μην ψαξει ολη τη διαδικασια να σε βρει. Αυτες κοιτανε να ψαρωσει κανενας να τα παρουνε γρηγορα. Μη φοβασαι και δε θα γινει τιποτα. Αλλα προσεχε την αλλη φορα.
Ναι, ξέρω μία Φιλιπινέζα φίλε, πολύ καλήΜου έστειλε το βίντεο να τον παίζω. (Από το μεσσεντζερ η κλήση ) και το στείλε σε φίλους μου τέλος πάντων αύριο έρχομαι Αθήνα έχουμε κάνα μουνάκι καλό στο Μεταξουργείο
Η Βικτόρια είναι Πάτρα στο στούντιο Κ..ός Στέλα.Κλειστο.....περασα πριν 15 λεπτα με την ελπιδα να πετυχω Βικτωρια που εχει υπερμουνεψει πολυ αλλα τζιφος.....Γινεται Κυριακη μεσημερι με τετοια καβλα μερα να ειναι κλειστο το ιδρυμα????
Αμα τη μπλοκαρες τελειωσαν ολα. Και αμα δεν πηρε και προσωπο χεστηκαμε που κλαναμε.Μου έστειλε το βίντεο να τον παίζω. (Από το μεσσεντζερ η κλήση ) και το στείλε σε φίλους μου τέλος πάντων αύριο έρχομαι Αθήνα έχουμε κάνα μουνάκι καλό στο Μεταξουργείο
Τα περιφερειακά περνάνε κρίση κι ότι κλείνει δεν ξανανοίγει. Στην πιάτσα εκεί το Αλκ117 έκλεισε, το 113 δεν έχει σταθερό ωράριο, αλλά το Π27 είναι μόνιμα ανοιχτό μέχρι 11 το βράδι. 'Εχει 3-4 γκίλφ με τίμιες υπηρεσίες, πήγαινα στην Ειρήνη, τώρα έχω καιρό να πάω, τα δωμάτια μέτρια, οι πελάτες όπως παντού..ρε παιδιά, από το Περγάμου 27 περνάω συνεχώς απέξω και δεν έχω μπει να τσεκάρω καμιά φορά. Πρόσφατα είδα να μπαίνει ένας τύπος που ήταν σαν κλοσάρ. Η εμφάνισή του φώναζε ότι ήταν μπίχλας από τα 100 μέτρα. Φαντάζομαι ότι θα έτρωγε πόρτα ακόμα και στο Μεταξουργείο, έτσι όπως τον είδα. Δεν μπορώ να ξέρω βέβαια αν τον έβαλαν δωμάτιο.
Τι παίζει σε αυτόν τον οίκο; είναι παρακμιακή φάση;
Σήμερα την γάμησα τρυφερά με τα χερια μας πλεχτα.