Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 221 άτομα (17 μέλη και 204 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Να ρωτήσω κάτι, η Ζιζέλ που δουλεύει τώρα στο Ιωαννίνων 3 παίζει να είχε δουλέψει στο Αχαρνών 85 το '19 ένα διάστημα; Γιατί την επισκέφθηκα και μου έχει έρθει φλασιά.

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
872
Πόντοι
81
Κολωνού 45 αριστερά πρώτη πόρτα (δηλαδή το 45 δεξιά) Αλινα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, χοντρή με 2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Ρε συ Σμύρνη, εκεί στα 45άρια πριν από καμμιά τριετία (προ κορονοιού) έπαιζε μια Αλίνα ξανθιά που μάζευε και αυτή το μαλλί κότσο, μίλφιαζε. Είχα περάσει με καλές εντυπώσεις αλλά η συγκεκριμένη δεν ήταν χοντρή. Είναι άλλη κοπέλα ή πλακώθηκε στην μασαμπούκα και μπούχεψε απότομα?

donman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2021
Like
0
Πόντοι
0
η αναστασια που δηλωνει ελληνιδα φυλης 65β με 30ευρω ξερει κανεις που ειναι?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Να ρωτήσω κάτι, η Ζιζέλ που δουλεύει τώρα στο Ιωαννίνων 3 παίζει να είχε δουλέψει στο Αχαρνών 85 το '19 ένα διάστημα; Γιατί την επισκέφθηκα και μου έχει έρθει φλασιά.
Ναι,επίσης κ από Ρεμουνδου 21, Αγκυρας 9 κλπ, στο μεταξύ τώρα χωρίς το σολαριουμ είναι πάρα πολύ ασπρουλιαρα, σήμερα το απόγευμα η υπηρεσία προσπαθούσε να πείσει δύο 30αρηδες να περάσουν, αυτοί απάντησαν με απλό πρόγραμμα μπα... η υπηρεσία απάντησε ότι κανονικά για ελεύθερο στοματικό σε στούντιο παίρνει 70 ευρώ αλλά τώρα έχει έρθει να βοηθήσει για λίγο εδώ γιατί δεν υπάρχουν κοπέλες και να περάσουν με 30 να τους κάνει ελεύθερο στοματικό, φύγανε τα παιδιά και η Ζιζελ φώναζε ότι είναι ντροπή για τις κοπέλες να γλύφουν πουτσες και χυσια για μόλις 20 ευρώ... μετά είδε εμένα που καθόμουν πιο μέσα στο καναπέ, ξαφνικά εκεί που φώναζε όλο γλύκα μου κάνει, εσύ θα περάσεις κούκλε? Της είπα ότι έψαχνα για παρτουζα και έφυγα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ναι,επίσης κ από Ρεμουνδου 21, Αγκυρας 9 κλπ, στο μεταξύ τώρα χωρίς το σολαριουμ είναι πάρα πολύ ασπρουλιαρα, σήμερα το απόγευμα η υπηρεσία προσπαθούσε να πείσει δύο 30αρηδες να περάσουν, αυτοί απάντησαν με απλό πρόγραμμα μπα... η υπηρεσία απάντησε ότι κανονικά για ελεύθερο στοματικό σε στούντιο παίρνει 70 ευρώ αλλά τώρα έχει έρθει να βοηθήσει για λίγο εδώ γιατί δεν υπάρχουν κοπέλες και να περάσουν με 30 να τους κάνει ελεύθερο στοματικό, φύγανε τα παιδιά και η Ζιζελ φώναζε ότι είναι ντροπή για τις κοπέλες να γλύφουν πουτσες και χυσια για μόλις 20 ευρώ... μετά είδε εμένα που καθόμουν πιο μέσα στο καναπέ, ξαφνικά εκεί που φώναζε όλο γλύκα μου κάνει, εσύ θα περάσεις κούκλε? Της είπα ότι έψαχνα για παρτουζα και έφυγα.
Ε τι άλλο να περιμένεις, αφού έχει καλομάθει στα highλίκια των στούντιο και των βιζιτών..

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Αξίζει ; Είναι ωραία ; Μηπως τοην δοκιμάσω

jimozz1

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Παίζει κάτι καλό τώρα;καμιά πρόταση κάνεις;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Αξίζει ; Είναι ωραία ; Μηπως τοην δοκιμάσω
Γούστα είναι αυτά, για μένα είναι τίγκα στις πλαστικές. Στα υπέρ ότι είναι ψηλή με ποδάρες, αδύνατη και με καβλωτικά ταττού. Από υπηρεσίες πολύ απλό και αποστειρωμένο πρόγραμμα, μόνο κάτι στοματόφιλα απέσπασα. Όπως προανέφερε και ο Σμύρνης, το κάθε έξτρα το χρεώνει. Πχ εμένα που της ζήτησα 69, μου είπε ότι χρεώνεται +5.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• ikea-logo-design-3.gif
    ikea-logo-design-3.gif
    53,8 KB · Εμφανίσεις: 30

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
κανα μπουρδελο με μαυρουλα γνωριζει κανενας?...ειτε Φυλης κ περιξ ειτε Μεταξουργειο κ περιξ
έχω δει μαυρούλα στην Ιάσωνος στα μονά νούμερα, λίγο πιο πάνω από το μωλ. Δεν μπήκα δωμάτιο για να ξέρω πώς είναι, πάντως εμφανισιακά είναι αρκετά εύσωμη από τη μέση και πάνω.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Περγαμου 1 βγήκε μια Ταϊλανδέζα από ότι είπε η τσατσα ( είχε και τετράδιο σημειωμένο το πρόγραμμα της κοπέλας )
Χυμένο βυζι , γεμάτουλα
Το απλό ξεκίναγε από 30
Τελικά πιτσιλισα τη Μιλένα
Ρε λέτε να είναι Καλη η Ασιάτισσα ;;;;
Για 10 εύρω παραπάνω ;;;
Δεν γαμιεται , αν είναι Καλη …

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Περγαμου 1 βγήκε μια Ταϊλανδέζα από ότι είπε η τσατσα ( είχε και τετράδιο σημειωμένο το πρόγραμμα της κοπέλας )
Χυμένο βυζι , γεμάτουλα
Το απλό ξεκίναγε από 30
Για 10 εύρω παραπάνω ;;;
Τι βάρδια;

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Χυμένο βυζι , γεμάτουλα
Το απλό ξεκίναγε από 30
Για 10 εύρω παραπάνω ;;;
Αυτή η Ταιλανδέζα που λες, στοιχηματίζω ότι είναι η ίδια που ήταν για αρκετό καιρό στο Αχαρνών 85.
Ίδιο σκηνικό με το πρόγραμμα σημειωμένο το οποίο ξεκινούσε από 30€ και εκεί.

Το Αχαρνών 85 είναι κλειστό εδώ και μήνες οπότε μάλλον μετακόμισε εκεί πέρα.
Υπάρχουν κάποιες κριτικές στο 85άρι για τη συγκεκριμένη.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Χυμένο βυζι , γεμάτουλα
Το απλό ξεκίναγε από 30
Για 10 εύρω παραπάνω ;;;

Εάν σου συστήθηκε ως Νατάσα μακριά τύπε καλύτερα να τραβήξεις μια μαλακία να σου μείνουν τα 30€ στην τσέπη.
Με έτρωγε ο κώλος μου όταν δούλευε στο Αχαρνών 85 εάν ομιλούμε για την ίδια πάντα, έχω γράψει κριτική μπας και σωθεί κανένας συναγωνιστής...

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.169
Πόντοι
1.936
Εάν σου συστήθηκε ως Νατάσα μακριά τύπε καλύτερα να τραβήξεις μια μαλακία να σου μείνουν τα 30€ στην τσέπη.
Με έτρωγε ο κώλος μου όταν δούλευε στο Αχαρνών 85 εάν ομιλούμε για την ίδια πάντα, έχω γράψει κριτική μπας και σωθεί κανένας συναγωνιστής...
Το κοντο στραβωχυμενο ταϊλανδεζικο κεφτεδακι ειναι απο το 85 της Αχαρνων.Μια φορα πηγα,βγηκε στραβωμουρικο με το χαρτονι-τιμοκαταλογο στο χερι και εφυγα τρεχοντας οταν ακουσα για τριαντα φραγκα το απλο.Πηγα στον Αρουτσο κατω και χτυπησα δυο πιττογυρα ,και μετα καπακι να γαμησω την Αλβανιτα μανουελα στο 27αρι υπογειο.
Εν τω μεταξι ή ειναι η ιδεα μου ή η τιμολογηση στη Ντισνεϋλαντ του Μεταξουργειου πηρε την ανιουσα κατα 50%?Πολλα πλεον ζητανε 15 φραγκα.Που βαδιζομεν κυριοι....????

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Ναι αυτή είναι το ίδιο πρόσωπο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom