3πλο πέρασμα σήμερα το πρωί στα βρώμικα πορνοστενά.
Μέρος πρώτο.
Πρώτη στάση
Μεταξουργείο στο Κολωνού 27 που πέρασα με την Ρουμάνα την Μπέλα με το ωραίο κορμί μιας και είχα καιρό αφού δουλεύει πρωινή βάρδια μέχρι 13:00-13:30 το μεσημέρι. Άδειασα τα χοντρά, μισής μέρας αποχής
,μέσα στη μουνάρα της.
Μια χαρά περίπτωση για 10€, μακάρι να υπήρχαν και άλλες Μπέλες στο 10άρικο του Μεταξιού.
Μέρος δεύτερο.
Επόμενη στάση Φυλής που ήθελα να δω και εγώ σαν παιδί την Τζούλια, την Ρουμάνα.
Στο Φυλής 65Α ήταν η Ιζαμπέλα και νομίζω άκουσα και πρωκτικό στο πρόγραμμα αλλά την έκανα χωρίς να δώσω πολύ σημασία.
Και τώρα έρχεται το καλό. Πάω στο δίπλα 65άρι Β, ισόγειο και ήταν η φολΆννα-Μαρία και φολο-Κορίνα. Μου πιάνανε τα μαλλιά, μου πιάνανε τον πούτσο, και ηχούσαν σαν τις σειρήνες μέσα στα αυτιά μου.
"Έλα να μας γαμήσεις, δεν θα σε φολιάσουμε όπως την πρώτη και τελευταία φορά που είπες πως θα περάσεις μαζί μας"
Εν τέλη, γυρνάω στην Κορίνα και της λέω, δεν θα μαλακιστείς μέσα. Με τα πολλά έδωσα το 20άρικο, ενώ είχα πει πως δεν θα ξαναπεράσω με καμία από τις δύο, οπότε, ποτέ μην λες ποτέ.
Κάναμε κάποια προκαταρκτικά, και με το που ήρθε η ώρα να την γαμήσω μου έβαζε το χέρι της στο μουνί της. Το άνοιγε, κράταγε απόσταση, δεν ένοιωθα και πολλά. Σαν άλλος ΟΥΚας καταδρομέας, μετά από δύο στάσεις, πρώτη στα τέσσερα και έπειτα ιεραποστολικό τον έβγαλα και τον έπαιξα πάνω στο μουνί της και έχυσα, εντός καπότας. Της έδωσα μία δυνατή σφαλιάρα στο μικρό κωλαράκι της και με ρώταγε αν είναι ανοιχτά τα Ρουμάνικα εστιατόρια σήμερα να παραγγείλει να φάει. Δεν χόρτασες πούτσο μωρή;
Μέρος τρίτο. (Και το καλύτερο)
Ωστόσο, επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη βγαίνοντας από το 65άρι κάνω δύο σάλτους και μπάινω απέναντι στο 84.
Εκεί βρήκα την Τζούλια, επιτέλους, η οποία μάλλον ήταν σε παρτούζα με την Ντιάνα.
Η Τζούλια είναι μία μελαχρινή Ρουμάνα πιτσιρίκα με το σκαρί της φολ-ΆνναςΜαρίας και της Κορίνας.
Σκίνυ, πετίτ με δύο 2άρια βυζιά σε σχήμα λεμονιού. Ωραίο βυζάκι, μέτριο πρόσωπο το οποίο είναι υποκειμενικό μεν αλλά δεν τρελάθηκα προσωπικά δε. Έχει έντονα χαρακτηριστικά και φορούσε κόκκινο κραγιόν. Το μαλλί της μαύρο και αρκετά μακρύ.
10 δευτερόλεπτα μετά αφού είχε σαλονάρει η Τζούλια , βγαίνει και η καβλιάρα η Ντιάνα.
Μετά τα 3 άκυρα που της έχω δώσει, κάνω ντρίπλα, αφού είχα πάει με σκοπό να πάρω την Τζούλια και παίρνω την Ντιάνα μαζί μου στο δωμάτιο.
Δεν το μετάνοιωσα καθόλου. Η αλήθεια είναι πως η Ντιάνα βάζει κάτω σε εμφάνιση όλα τα Ρουμανάκια της Φυλής και της Φωκαίας μαζί, απλά φοβόμουν πως θα είναι τυπικά και μέτρια τα πράγματα μέσα. Το μόνο σίγουρο είναι πως σε συμμετοχή και υπηρεσίες για Ρουμάνα, αν και προσωπικά έχω αδυναμία στις Ρουμάνες, είναι άνω του μέσου όρου.
Θα αφήσω κριτική για την Ντιάνα με περισσότερες λεπτομέρειες και θα ξαναπεράσω σύντομα μαζί της αφού προσωπικά με άφησε ικανοποιημένο η συνεύρεση μαζί της και ευτυχώς που δουλεύει κυρίως 2η βάρδια και θα έχουμε μέλλον εμείς οι δύο.
Πείτε με άρρωστο, αλλά άνετα έριχνα και έναν ακόμα πούτσο αμέσως μετά από την Ντιάνα.