Δοκίμασα χθες στην πρωινή βάρδια τη Φωτεινή στο Φυλής 109 β (κάτω),σαραντάρα περίπου με καλό κορμί και μέτριο φυσικό βυζί, πρώτη φορά στο συγκεκριμένο κατάστημα και με τη συγκεκριμένη μιλφάρα, οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης με τις επιδόσεις της στο παρελθόν. Έμεινα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνιακής της προσέγγισης. Προσφέρει ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στόμα, συν αυταρχικό για τους... μερακλήδες. Στα μείον ο πολύ επιεικώς μέτριος χώρος επιπέδου Μεταξουργείου, μην πω και χειρότερα καθώς σε αρκετά εκεί έχει υπάρξει ανακαίνιση σε πολύ καλό επίπεδο. Υπό προϋποθέσεις ίσως υπάρξει επανάληψη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.369
- Πόντοι
- 4.746
O τυπος πικερ καποτε τουρλωνε γυμνη την βρωμοκωλαρα του σε φωτο εδω μεσα και ρωταγε αν πιανει 5000e . Κι υστερα ελεγε κατι για δαχτυλα, κωλοδαχτυλα και αλλα πολλα. Δηλαδη φαινοταν σαν να γυαλιζε το πομολο στα κρυφα. Τωρα τι μας ελεγε για ..ελιες (μπουρδελιες). Μπορει να ηθελε να καλυψει κατι αλλο..Ο φίλτατος Picker έδωσε την απάντηση του πάνω στο ζήτημα, μέσω του facebook:
"Επειδή όλοι λένε τη Ρόζα φόλα και απορούν πώς ο Picker περνάει καλά με τις φόλες, να ενημερώσω ότι ο Picker γαμάει σαν Πακιστανός. Μόνο μία στάση (ιεραποστολική) χωρίς πίπα με τα πόδια της γυναίκας στη μάπα. Κάντε το ίδιο κι εσείς, μη ζητάτε πολλά!"
Μάθετε μπαλίτσα παίδες!!!
Πέρασμα πριν λίγο από Ιάσονος 44 τέρμα δεξιά για την Τζούλια, δεν ήταν εκεί,είχε μία άλλη καινούργια, απότι είπε ο τσάτσος, για τα μπάζα εν ολίγοις ήταν και σε ερώτηση μου για την Τζούλια μου είπε ότι είναι στο Κολωνού 32 στο υπόγειο,έχουν πάρει και αυτό το μπουρδέλο μου είπε,πήγα εκει και όντως ήταν μαζί με την Άννα σε πρόγραμμα μισής ώρας απότι μου είπε η τσατσά,η Άννα στο κουζινάκι βάραγε μύγες,όσο περίμενα εκεί πέρασαν πολλοί κανένας δεν έμπενε με αυτήν.
Μπήκα μετά από αρκετή ώρα δωμάτιο,ήρθε χαμογελαστή η Τζούλια,μου είπε ότι πλέον θα είναι εκεί,το δε στρώμα στο κρεββάτι,τι να πω ρε γαμώτο,είχε βουλιάξει στην μέση με την Τζούλια να έχει γίνει σαν V και να τα έχουμε παίξει στα γέλια,τέσπα καλά περάσαμε παρόλο του μπουρδελοκρέββατου.Πλέον εκεί θα την βρίσκεται οι ενδιαφερόμενοι.
Μπήκα μετά από αρκετή ώρα δωμάτιο,ήρθε χαμογελαστή η Τζούλια,μου είπε ότι πλέον θα είναι εκεί,το δε στρώμα στο κρεββάτι,τι να πω ρε γαμώτο,είχε βουλιάξει στην μέση με την Τζούλια να έχει γίνει σαν V και να τα έχουμε παίξει στα γέλια,τέσπα καλά περάσαμε παρόλο του μπουρδελοκρέββατου.Πλέον εκεί θα την βρίσκεται οι ενδιαφερόμενοι.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.369
- Πόντοι
- 4.746
Ωρε παιδες πια ειναι η ζιζελ στην ιωαννινων; Προχθες Τεταρτη απογευμα (πρεπει να ηταν αυτη που πετυχα) στην αλλαγη βαρδιας που αλλαξε η Αναστασια. Απο αυτο το λιγο που παρατηρησα, πρεπει να ειναι μια ψιλολιγνη μελαχρινη ρουσιδα πλαστικ, αλλα οχι φανταστικ. Σαν την διαταραγμενη κορη του Δρακουλα ηταν. Ειδικα χωρις μεικ-απ τρομαξα.Απλά η Ζιζελ έχει καλόμάθει τόσα χρόνια από τα αγαμητα λιγουρια!
Υγ. Οσο περναει ο καιρος η Αναστασια μεταμορφωνεται απο λεαινα σε γατακι στο σεξ. Εμφανιζει φανερα σημαδια κοπωσης.
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Τι commando είσαι εσύ ρε φίλε!Ναι τον ειδα στο ανω χείλος! Με αφησε και τον εγλειψα για να παρω αντισώματα!
Αφού είναι μαλακες και τις πληρώνουν..Εν τω μεταξι ή ειναι η ιδεα μου ή η τιμολογηση στη Ντισνεϋλαντ του Μεταξουργειου πηρε την ανιουσα κατα 50%?Πολλα πλεον ζητανε 15 φραγκα.Που βαδιζομεν κυριοι....????
Διαγραμμένο μέλος 222193
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 400
- Πόντοι
- 21
"Αμα εχει πουτσα να περασει στο δωματιο να γαμησει,αμα δεν εχει φευγει,δε χρειαζονται πολλα λογια"
Ατακα μελαχρινης κοπελας σε οικο πριν καμια 10ετια
Ατακα μελαχρινης κοπελας σε οικο πριν καμια 10ετια
Τελευταία τροποποίηση:
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.650
- Πόντοι
- 6.555
εαν δεις τις 2πλοβαρδιες που τραβαει θα σου λυθει η απορια...και μαλιστα ολες απογευμα-νυχτα....εχει μονο 2 πρωινα και αυτα καπακι απο ξενυχτι....τις προαλλες την χαιδευα και παραλιγο να κοιμηθει....σε λιγο θα θελει ζεστασια στοργη και ....τσαγακιΥγ. Οσο περναει ο καιρος η Αναστασια μεταμορφωνεται απο λεαινα σε γατακι στο σεξ. Εμφανιζει φανερα σημαδια κοπωσης.
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
b0urdeliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2020
- Like
- 102
- Πόντοι
- 0
περασα κ εγω κ τις ειδα..δεν τις ειχα ξανα πετυχει..ομορφη η τζουλια αλλα λογω στηθους επελεξα την Αννα..απλο προγραμμα αλλα γενικα αρκετα τιμια στο δωματιο και εμενα εμφανισιακα μου αρεσε η Αννα..Πέρασμα πριν λίγο από Ιάσονος 44 τέρμα δεξιά για την Τζούλια, δεν ήταν εκεί,είχε μία άλλη καινούργια, απότι είπε ο τσάτσος, για τα μπάζα εν ολίγοις ήταν και σε ερώτηση μου για την Τζούλια μου είπε ότι είναι στο Κολωνού 32 στο υπόγειο,έχουν πάρει και αυτό το μπουρδέλο μου είπε,πήγα εκει και όντως ήταν μαζί με την Άννα σε πρόγραμμα μισής ώρας απότι μου είπε η τσατσά,η Άννα στο κουζινάκι βάραγε μύγες,όσο περίμενα εκεί πέρασαν πολλοί κανένας δεν έμπενε με αυτήν.
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 206
Μιλένα σιγουρα
Η βικτωρια λείπει
Την Τανια δεν την έχω ακούσει …
oti na nai
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 3.177
Όχι ρε συναγωνιστή,μη τους μαθαίνουμε έτσι,20 και καλά είναι.Περγαμου 1 βγήκε μια Ταϊλανδέζα από ότι είπε η τσατσα ( είχε και τετράδιο σημειωμένο το πρόγραμμα της κοπέλας )
Χυμένο βυζι , γεμάτουλα
Το απλό ξεκίναγε από 30
Τελικά πιτσιλισα τη Μιλένα
Ρε λέτε να είναι Καλη η Ασιάτισσα ;;;;
Για 10 εύρω παραπάνω ;;;
Δεν γαμιεται , αν είναι Καλη …
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.545
- Πόντοι
- 1.071
Την Βικτώρια την είχα δει πριν δύο εβδομάδες περίπου (πηγαίνοντας για τανια η Μιλένα ) βγήκε έξω για σαλοναρισμα φοροντας ένα κομπινεζον που να μην δείχνει τίποτα πάνω της αδιάφορη εντελώς .... Να μην μιλήσω για το βαργιεστιμενο βλέμμα τηςΜιλένα σιγουρα
Η βικτωρια λείπει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η θεία τανια μας την έκανε ξέρεις νέα;;Μιλένα σιγουρα
Η βικτωρια λείπει
κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
ΤιναφτορεΕδώ σ'έχω:
* Πήγαινε να την δοκιμάσεις ΜΗΝ το σκέφτεσαι καν θα περάσεις καλά.
Για τον πούτσο καβάλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2022
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Όσοι ψήνονται με τον σωματότυπο της περνάνε καλάπαιδια τη αποψη εχετε για την κωνσταντινα την αγρινιωτισα απο Βεργας 7 πρωινη βαρδια γραψτε μονο οσοι εχετε περασει μαζι της
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 486
Βέργα ποσο?Ρε μάγκες η Σαμπίνα από βέργας δούλευε πιο παλιά σε κάποιον άλλο οίκο ??γιατί κάτι μου θυμίζει η φάτσα της
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Η τσατσά στο Φυλής 69Β με την Βίκυ και την Χριστίνα, ανακοινώνει για την δεύτερη, ελεύθερο στοματικό με προφυλακτικό
Βγήκανε στο σαλόνι και περπατάγανε σαν τις αντιλόπες.
Έπρεπε να δείτε ένα ύφος γεμάτο τουπέ που είχε η ντίβα Χριστίνα.
Μπήκε στο στόχαστρο και ας είναι γνωστό πως είναι μέτρια στο δωμάτιο, θα της δώσω το μουνί πακέτο.
Επίσης,
Η Ειρήνη από Φωκαίας 17 θα κάτσει ακόμα 3 μήνες. Σήμερα δεν θα είναι απόγευμα.
Στο 19άρι στην πρώτη βάρδια ήταν η Μαρίνα η Ρωσίδα.
Και στο Φυλής 86Β, εκεί που ήταν η Άνναμπελ έχει έρθει μία κοπέλα που δεν έχω ξαναδεί, 25άρα ίσως και πιο κάτω με ανοιχτή περιφέρεια και γλυκό πρόσωπο. Όνομα δεν ρώτησα γιατί δεν ενθουσιάστηκα.
Προς το τέλος της 1ης βάρδιας, βαράγανε μύγες.
Χριστινάκι, θα σε σκίσω, ντίβα του 20άρικου, αντιλόπη με τις παντοφλίτσες...
Βγήκανε στο σαλόνι και περπατάγανε σαν τις αντιλόπες.
Έπρεπε να δείτε ένα ύφος γεμάτο τουπέ που είχε η ντίβα Χριστίνα.
Μπήκε στο στόχαστρο και ας είναι γνωστό πως είναι μέτρια στο δωμάτιο, θα της δώσω το μουνί πακέτο.
Επίσης,
Η Ειρήνη από Φωκαίας 17 θα κάτσει ακόμα 3 μήνες. Σήμερα δεν θα είναι απόγευμα.
Στο 19άρι στην πρώτη βάρδια ήταν η Μαρίνα η Ρωσίδα.
Και στο Φυλής 86Β, εκεί που ήταν η Άνναμπελ έχει έρθει μία κοπέλα που δεν έχω ξαναδεί, 25άρα ίσως και πιο κάτω με ανοιχτή περιφέρεια και γλυκό πρόσωπο. Όνομα δεν ρώτησα γιατί δεν ενθουσιάστηκα.
Προς το τέλος της 1ης βάρδιας, βαράγανε μύγες.
Χριστινάκι, θα σε σκίσω, ντίβα του 20άρικου, αντιλόπη με τις παντοφλίτσες...
Τελευταία τροποποίηση:
απο τις καλυτερες στο στοματικοπαιδια τη αποψη εχετε για την κωνσταντινα την αγρινιωτισα απο Βεργας 7 πρωινη βαρδια γραψτε μονο οσοι εχετε περασει μαζι της
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις