Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 221 άτομα (14 μέλη και 207 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Δοκίμασα χθες στην πρωινή βάρδια τη Φωτεινή στο Φυλής 109 β (κάτω),σαραντάρα περίπου με καλό κορμί και μέτριο φυσικό βυζί, πρώτη φορά στο συγκεκριμένο κατάστημα και με τη συγκεκριμένη μιλφάρα, οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης με τις επιδόσεις της στο παρελθόν. Έμεινα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνιακής της προσέγγισης. Προσφέρει ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στόμα, συν αυταρχικό για τους... μερακλήδες. Στα μείον ο πολύ επιεικώς μέτριος χώρος επιπέδου Μεταξουργείου, μην πω και χειρότερα καθώς σε αρκετά εκεί έχει υπάρξει ανακαίνιση σε πολύ καλό επίπεδο. Υπό προϋποθέσεις ίσως υπάρξει επανάληψη.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Ο φίλτατος Picker έδωσε την απάντηση του πάνω στο ζήτημα, μέσω του facebook:
"Επειδή όλοι λένε τη Ρόζα φόλα και απορούν πώς ο Picker περνάει καλά με τις φόλες, να ενημερώσω ότι ο Picker γαμάει σαν Πακιστανός. Μόνο μία στάση (ιεραποστολική) χωρίς πίπα με τα πόδια της γυναίκας στη μάπα. Κάντε το ίδιο κι εσείς, μη ζητάτε πολλά!"
Μάθετε μπαλίτσα παίδες!!!
:rockon::rockon: :rockon:
O τυπος πικερ καποτε τουρλωνε γυμνη την βρωμοκωλαρα του σε φωτο εδω μεσα και ρωταγε αν πιανει 5000e . Κι υστερα ελεγε κατι για δαχτυλα, κωλοδαχτυλα και αλλα πολλα. Δηλαδη φαινοταν σαν να γυαλιζε το πομολο στα κρυφα. Τωρα τι μας ελεγε για ..ελιες (μπουρδελιες). Μπορει να ηθελε να καλυψει κατι αλλο..:effemine:

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Πέρασμα πριν λίγο από Ιάσονος 44 τέρμα δεξιά για την Τζούλια, δεν ήταν εκεί,είχε μία άλλη καινούργια, απότι είπε ο τσάτσος, για τα μπάζα εν ολίγοις ήταν και σε ερώτηση μου για την Τζούλια μου είπε ότι είναι στο Κολωνού 32 στο υπόγειο,έχουν πάρει και αυτό το μπουρδέλο μου είπε,πήγα εκει και όντως ήταν μαζί με την Άννα σε πρόγραμμα μισής ώρας απότι μου είπε η τσατσά,η Άννα στο κουζινάκι βάραγε μύγες,όσο περίμενα εκεί πέρασαν πολλοί κανένας δεν έμπενε με αυτήν.
Μπήκα μετά από αρκετή ώρα δωμάτιο,ήρθε χαμογελαστή η Τζούλια,μου είπε ότι πλέον θα είναι εκεί,το δε στρώμα στο κρεββάτι,τι να πω ρε γαμώτο,είχε βουλιάξει στην μέση με την Τζούλια να έχει γίνει σαν V και να τα έχουμε παίξει στα γέλια,τέσπα καλά περάσαμε παρόλο του μπουρδελοκρέββατου.Πλέον εκεί θα την βρίσκεται οι ενδιαφερόμενοι.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Απλά η Ζιζελ έχει καλόμάθει τόσα χρόνια από τα αγαμητα λιγουρια!:crazy:
Ωρε παιδες πια ειναι η ζιζελ στην ιωαννινων; Προχθες Τεταρτη απογευμα (πρεπει να ηταν αυτη που πετυχα) στην αλλαγη βαρδιας που αλλαξε η Αναστασια. Απο αυτο το λιγο που παρατηρησα, πρεπει να ειναι μια ψιλολιγνη μελαχρινη ρουσιδα πλαστικ, αλλα οχι φανταστικ. Σαν την διαταραγμενη κορη του Δρακουλα ηταν. Ειδικα χωρις μεικ-απ τρομαξα.
Υγ. Οσο περναει ο καιρος η Αναστασια μεταμορφωνεται απο λεαινα σε γατακι στο σεξ. Εμφανιζει φανερα σημαδια κοπωσης. :confused:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Ναι τον ειδα στο ανω χείλος! Με αφησε και τον εγλειψα για να παρω αντισώματα!
Τι commando είσαι εσύ ρε φίλε! :worship:
Εν τω μεταξι ή ειναι η ιδεα μου ή η τιμολογηση στη Ντισνεϋλαντ του Μεταξουργειου πηρε την ανιουσα κατα 50%?Πολλα πλεον ζητανε 15 φραγκα.Που βαδιζομεν κυριοι....????
Αφού είναι μαλακες και τις πληρώνουν..:jerking:

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
"Αμα εχει πουτσα να περασει στο δωματιο να γαμησει,αμα δεν εχει φευγει,δε χρειαζονται πολλα λογια"

Ατακα μελαχρινης κοπελας σε οικο πριν καμια 10ετια

Τελευταία τροποποίηση:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Υγ. Οσο περναει ο καιρος η Αναστασια μεταμορφωνεται απο λεαινα σε γατακι στο σεξ. Εμφανιζει φανερα σημαδια κοπωσης. :confused:
εαν δεις τις 2πλοβαρδιες που τραβαει θα σου λυθει η απορια...και μαλιστα ολες απογευμα-νυχτα....εχει μονο 2 πρωινα και αυτα καπακι απο ξενυχτι....τις προαλλες την χαιδευα και παραλιγο να κοιμηθει....σε λιγο θα θελει ζεστασια στοργη και ....τσαγακι

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Διδυμου 27.
Τάνια επέστρεψε?
Ξέρει κάποιος το ρόστερ?
Ευχαριστώ

b0urdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2020
Like
102
Πόντοι
0
Πέρασμα πριν λίγο από Ιάσονος 44 τέρμα δεξιά για την Τζούλια, δεν ήταν εκεί,είχε μία άλλη καινούργια, απότι είπε ο τσάτσος, για τα μπάζα εν ολίγοις ήταν και σε ερώτηση μου για την Τζούλια μου είπε ότι είναι στο Κολωνού 32 στο υπόγειο,έχουν πάρει και αυτό το μπουρδέλο μου είπε,πήγα εκει και όντως ήταν μαζί με την Άννα σε πρόγραμμα μισής ώρας απότι μου είπε η τσατσά,η Άννα στο κουζινάκι βάραγε μύγες,όσο περίμενα εκεί πέρασαν πολλοί κανένας δεν έμπενε με αυτήν.
Μπήκα μετά από αρκετή ώρα δωμάτιο,ήρθε χαμογελαστή η Τζούλια,μου είπε ότι πλέον θα είναι εκεί,το δε στρώμα στο κρεββάτι,τι να πω ρε γαμώτο,είχε βουλιάξει στην μέση με την Τζούλια να έχει γίνει σαν V και να τα έχουμε παίξει στα γέλια,τέσπα καλά περάσαμε παρόλο του μπουρδελοκρέββατου.Πλέον εκεί θα την βρίσκεται οι ενδιαφερόμενοι.
περασα κ εγω κ τις ειδα..δεν τις ειχα ξανα πετυχει..ομορφη η τζουλια αλλα λογω στηθους επελεξα την Αννα..απλο προγραμμα αλλα γενικα αρκετα τιμια στο δωματιο και εμενα εμφανισιακα μου αρεσε η Αννα..

WASP4

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
230
Πόντοι
1
Καλησπέρα παίδες, τι παίζει αυτές τις μέρες στο Περγάμου 1;

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
παιδια τη αποψη εχετε για την κωνσταντινα την αγρινιωτισα απο Βεργας 7 πρωινη βαρδια γραψτε μονο οσοι εχετε περασει μαζι της

korne

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Like
45
Πόντοι
0
Ξέρεις κανείς αν δουλεύει ακόμα η Ρίτα πατρινια στο κολωνου 27Α;

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Περγαμου 1 βγήκε μια Ταϊλανδέζα από ότι είπε η τσατσα ( είχε και τετράδιο σημειωμένο το πρόγραμμα της κοπέλας )
Χυμένο βυζι , γεμάτουλα
Το απλό ξεκίναγε από 30
Τελικά πιτσιλισα τη Μιλένα
Ρε λέτε να είναι Καλη η Ασιάτισσα ;;;;
Για 10 εύρω παραπάνω ;;;
Δεν γαμιεται , αν είναι Καλη …
Όχι ρε συναγωνιστή,μη τους μαθαίνουμε έτσι,20 και καλά είναι.

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.545
Πόντοι
1.071
Μιλένα σιγουρα
Η βικτωρια λείπει
Την Τανια δεν την έχω ακούσει …
Την Βικτώρια την είχα δει πριν δύο εβδομάδες περίπου (πηγαίνοντας για τανια η Μιλένα ) βγήκε έξω για σαλοναρισμα φοροντας ένα κομπινεζον που να μην δείχνει τίποτα πάνω της αδιάφορη εντελώς .... Να μην μιλήσω για το βαργιεστιμενο βλέμμα της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μιλένα σιγουρα
Η βικτωρια λείπει
Την Τανια δεν την έχω ακούσει …
Η θεία τανια μας την έκανε ξέρεις νέα;;

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Εδώ σ'έχω:
800850_michaela-romanini-schlauchbootlippen-nach-schoenheits-op-39emug4hzf-20.jpg

* Πήγαινε να την δοκιμάσεις ΜΗΝ το σκέφτεσαι καν θα περάσεις καλά.
Τιναφτορε

Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
118
Πόντοι
0
παιδια τη αποψη εχετε για την κωνσταντινα την αγρινιωτισα απο Βεργας 7 πρωινη βαρδια γραψτε μονο οσοι εχετε περασει μαζι της
Όσοι ψήνονται με τον σωματότυπο της περνάνε καλά

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Η τσατσά στο Φυλής 69Β με την Βίκυ και την Χριστίνα, ανακοινώνει για την δεύτερη, ελεύθερο στοματικό με προφυλακτικό :2funny::2funny:
Βγήκανε στο σαλόνι και περπατάγανε σαν τις αντιλόπες.
Έπρεπε να δείτε ένα ύφος γεμάτο τουπέ που είχε η ντίβα Χριστίνα. :2funny:

Μπήκε στο στόχαστρο και ας είναι γνωστό πως είναι μέτρια στο δωμάτιο, θα της δώσω το μουνί πακέτο.

Επίσης,
Η Ειρήνη από Φωκαίας 17 θα κάτσει ακόμα 3 μήνες. Σήμερα δεν θα είναι απόγευμα.
Στο 19άρι στην πρώτη βάρδια ήταν η Μαρίνα η Ρωσίδα.
Και στο Φυλής 86Β, εκεί που ήταν η Άνναμπελ έχει έρθει μία κοπέλα που δεν έχω ξαναδεί, 25άρα ίσως και πιο κάτω με ανοιχτή περιφέρεια και γλυκό πρόσωπο. Όνομα δεν ρώτησα γιατί δεν ενθουσιάστηκα.

Προς το τέλος της 1ης βάρδιας, βαράγανε μύγες.

Χριστινάκι, θα σε σκίσω, ντίβα του 20άρικου, αντιλόπη με τις παντοφλίτσες... :fuck1::2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom