Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Να ΄σαι καλά συναγωνιστή. Μαζεύτηκαν πολλά ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ στην ενημέρωση....Δεν υπάρχει καμία Νατάσα εκεί.
Ο τύπος που έγραψε την κριτική είναι ΦΑΝΤΑΣΜΑ!
Να ΄σαι καλά συναγωνιστή. Μαζεύτηκαν πολλά ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ στην ενημέρωση....Δεν υπάρχει καμία Νατάσα εκεί.
Ο τύπος που έγραψε την κριτική είναι ΦΑΝΤΑΣΜΑ!
Τύπε μ το 1β ανοιχτό ήταν ;Έχουμε επιστροφή της Τατιάνας στο Ιάσωνος 1Γ στην πρωινή βάρδια.
ΥΓ: Τρόμαξα να την γνωρίσω.... έχει γίνει ΣΚΕΛΕΤΟΜΕΝΟ ΦΡΙΚΙΟ.... ΚΟΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΟΥΠΑ....!!!!
Όχι κλειστό Λιλια λείπει,Τατιάνα επιστροφή στο 1γ όπως ανέφερε ο @jon smith παραμενει πολυ καλη μεσα,το μονο αρνητικο που το είχε όμως αυτό είναι η αρκετή κρεμα που βάζει,κατά τα αλλα δυναμιτης.Τύπε μ το 1β ανοιχτό ήταν ;
Νταξ όχι ότι έχει και μεγαλή σημασία, μιας και όλοι ξέρουμε την αξιοπιστία σου, αλλά αυτό παραπάει.Δεν θα ανεβάσω κριτική θα το γράψω εδώ :Πέρασμα με κορινα φυλής 65β , πολύ καλό μινιόν κοντοπουτανο με πολύ μικρό κολαρακι πραγματικα μου έκανε εντύπωση το μικρό κωλαρακι της …αν και φαγωμένο το δεξι κολομερι έλειπε πραγματικα κοματι μου είπε πως μικρή την δάγκωσε άλογο κτλ !!! Στα του αγώνα καλό ελεύθερο στοματικό χωρίς καθόλου δόντι, ωραίο στήσιμο στα 4 χωρίς να κλέβει και μετά στην κανονική στάση όπου άρπαξα τα μικρά βυζακια και τα ξεχείλωσα μετά από προτροπή της …..(και έχυσα )φιλία δεν επεσαν αν και το προσπάθησε!! Πολύ καλή επιλογή ειδικά για προταριδες !! Είναι καινούργια τύποι μου ; Δεν την ρώτησα … Το μόνο που είπε πως έχει 2 γιούς είναι χωρισμένη και είναι από Ρουμανία είναι εμβολιασμένη με 4 εμβόλια παρακαλώ και έχει Πέραση κορονοιο 5 φορές πολυ ήπια και δεν κολαει με τίποτα πλέον (χαχαχα) !
Νταξ όχι ότι έχει και μεγαλή σημασία, μιας και όλοι ξέρουμε την αξιοπιστία σου, αλλά αυτό παραπάει.
Κατά τα λοιπά, βλέπω δεν άφησες τίποτα άχαφτο
Τι εννοείς λέγοντας «αν και το προσπάθησε». Πήγε να σε γλωσσοφιλιάσει και συ την απαξίωσες;;
Και η πλάκα είναι πως τα ναυάγια χαρακτηρίζουν εμένα ως τον προμότορα της ρε μλκ...
ειναι η γνωστη στελλα απο το διδ 22 συναγωνιστηΤΣΟΝΤΑ ΜΟΝΟ, δεν κανει για αγαπουληδες.
Μεγολο κωλο θελω με πιασιματα
Πιασιματα με κωλαρα που θα βρουμε;;;
Μαγκες μου, που θα βρω κωλαρα μεγαλη με πιασιματα;
Κωλαρα μεγαλη που εχει;
Καμια κωλαρου με πιασιματα σε ποιο θα βρω;;;
Καμια κωλαρου με πιασιματα σε ποιο θα βρω;;;
ΧΑΧΑΧΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΦΥΛΑΚΑ!!!!!Για κωλάρα δεν ξέρω. Για ΠΙΠΑΡΕΣ μεταξύ 9:10 έως 11:50 το πρωί ενδιαφέρεσαι;
σύντροφε, αυτή η πληροφορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα, άξιος!Αναμπελα στο σαλόνι του 86 με ακαποτο τσιμπουκι με χυσιμο στο στόμα με + 10 ευρο !! Με τσιμπουκωσε στα όρθια μετά από προτροπή μου και έχυσα γαμωντας την στο στόμα …. Τα κατάπιε όλα προς μεγάλη μου έκπληξη !!!αυτα
Η περίφημη τσατσά της Εβε. Μάλλον μόλις εκλεινε. Ατυχισες αδερφε.Περγάμου 1, ώρα 4 μ.μ., εξώπορτα κλειστή. Χθες Τετάρτη πέρασα απ’ έξω με το αυτοκίνητο στις 5 μ.μ. και βλέπω κυρία περίπου 50 ετών εύσωμη με κοντό μαλλί να κατεβάζει σκουπίδια, να κλειδώνει και να φεύγει.
Βάρδια με Μύρα δεν θα ήταν ; Γιατί κανονικά η Εβελίνα απόγευμα δεν είναι; Μ'αρέσει η σταθερότητα του προγράμματος σε αυτό το σπίτι.Η περίφημη τσατσά της Εβε. Μάλλον μόλις εκλεινε. Ατυχισες αδερφε.
Τη Κυριακή μου είπε ότι οι μόνες σίγουρες μέρες της είναι Σ/Κ (μετά τις 15). Ούτε για μίρα δεν ήξερε να μου πει με βεβαιότητα. Τρέχα γύρευεΒάρδια με Μύρα δεν θα ήταν ; Γιατί κανονικά η Εβελίνα απόγευμα δεν είναι; Μ'αρέσει η σταθερότητα του προγράμματος σε αυτό το σπίτι.
Οχι δεν έχει σταθερότητα. Η Μυρα έχει μια Ρωσιδουλα τσαχπινουλα τσουποτουλα ξανθουλα θα ήθελα να την γαμησουλα τσατσά.Βάρδια με Μύρα δεν θα ήταν ; Γιατί κανονικά η Εβελίνα απόγευμα δεν είναι; Μ'αρέσει η σταθερότητα του προγράμματος σε αυτό το σπίτι.