Mike_k
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 978
- Πόντοι
- 361
Δεν θα ανεβάσω κριτική θα το γράψω εδώ :Πέρασμα με κορινα φυλής 65β , πολύ καλό μινιόν κοντοπουτανο με πολύ μικρό κολαρακι πραγματικα μου έκανε εντύπωση το μικρό κωλαρακι της …αν και φαγωμένο το δεξι κολομερι έλειπε πραγματικα κοματι μου είπε πως μικρή την δάγκωσε άλογο κτλ !!! Στα του αγώνα καλό ελεύθερο στοματικό χωρίς καθόλου δόντι, ωραίο στήσιμο στα 4 χωρίς να κλέβει και μετά στην κανονική στάση όπου άρπαξα τα μικρά βυζακια και τα ξεχείλωσα μετά από προτροπή της …..(και έχυσα )φιλία δεν επεσαν αν και το προσπάθησε!! Πολύ καλή επιλογή ειδικά για προταριδες !! Είναι καινούργια τύποι μου ; Δεν την ρώτησα … Το μόνο που είπε πως έχει 2 γιούς είναι χωρισμένη και είναι από Ρουμανία είναι εμβολιασμένη με 4 εμβόλια παρακαλώ και έχει Πέραση κορονοιο 5 φορές πολυ ήπια και δεν κολαει με τίποτα πλέον (χαχαχα) !! Είδα και την αναμπελα στο σαλόνι του 86 με ζαρτιέρες που φορούσε … πέρασα μόνο για την πίπα της μιας και μου είπε πως κάνει ακαποτο τσιμπουκι με χυσιμο στο στόμα με + 10 ευρο !! Με τσιμπουκωσε στα όρθια μετά από προτροπή μου και έχυσα γαμωντας την στο στόμα …. Τα κατάπιε όλα προς μεγάλη μου έκπληξη !!!αυτα
Τι εννοείς το προσπαθησε για φιλιά?
Δεν σε άφηνε ή εσύ δεν ήθελες?
Γτι εχει αλλεργία με τα γλωσοφιλα