Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 116 άτομα (10 μέλη και 106 επισκέπτες)

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
978
Πόντοι
361
Δεν θα ανεβάσω κριτική θα το γράψω εδώ :Πέρασμα με κορινα φυλής 65β , πολύ καλό μινιόν κοντοπουτανο με πολύ μικρό κολαρακι πραγματικα μου έκανε εντύπωση το μικρό κωλαρακι της …αν και φαγωμένο το δεξι κολομερι έλειπε πραγματικα κοματι μου είπε πως μικρή την δάγκωσε άλογο κτλ !!! Στα του αγώνα καλό ελεύθερο στοματικό χωρίς καθόλου δόντι, ωραίο στήσιμο στα 4 χωρίς να κλέβει και μετά στην κανονική στάση όπου άρπαξα τα μικρά βυζακια και τα ξεχείλωσα μετά από προτροπή της …..(και έχυσα )φιλία δεν επεσαν αν και το προσπάθησε!! Πολύ καλή επιλογή ειδικά για προταριδες !! Είναι καινούργια τύποι μου ; Δεν την ρώτησα … Το μόνο που είπε πως έχει 2 γιούς είναι χωρισμένη και είναι από Ρουμανία είναι εμβολιασμένη με 4 εμβόλια παρακαλώ και έχει Πέραση κορονοιο 5 φορές πολυ ήπια και δεν κολαει με τίποτα πλέον (χαχαχα) !! Είδα και την αναμπελα στο σαλόνι του 86 με ζαρτιέρες που φορούσε … πέρασα μόνο για την πίπα της μιας και μου είπε πως κάνει ακαποτο τσιμπουκι με χυσιμο στο στόμα με + 10 ευρο !! Με τσιμπουκωσε στα όρθια μετά από προτροπή μου και έχυσα γαμωντας την στο στόμα …. Τα κατάπιε όλα προς μεγάλη μου έκπληξη !!!αυτα

Τι εννοείς το προσπαθησε για φιλιά?
Δεν σε άφηνε ή εσύ δεν ήθελες?
Γτι εχει αλλεργία με τα γλωσοφιλα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.575
Πόντοι
27.261

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.575
Πόντοι
27.261
Δεν υπάρχει καμία Νατάσα εκεί.
Ο τύπος που έγραψε την κριτική είναι ΦΑΝΤΑΣΜΑ!
ασε τα φαντασματα για τους γκοστμπαστερς και πανε ιρινα/στελλα φωκαιας 19 να ευχαριστηθει το πουλακι σου.
επεστρεψε ΠΙΟ λυσσασμενη.

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Έχουμε επιστροφή της Τατιάνας στο Ιάσωνος 1Γ στην πρωινή βάρδια.

ΥΓ: Τρόμαξα να την γνωρίσω.... έχει γίνει ΣΚΕΛΕΤΟΜΕΝΟ ΦΡΙΚΙΟ.... ΚΟΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΟΥΠΑ....!!!! :vomit:
Τύπε μ το 1β ανοιχτό ήταν ;

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Τύπε μ το 1β ανοιχτό ήταν ;
Όχι κλειστό Λιλια λείπει,Τατιάνα επιστροφή στο 1γ όπως ανέφερε ο @jon smith παραμενει πολυ καλη μεσα,το μονο αρνητικο που το είχε όμως αυτό είναι η αρκετή κρεμα που βάζει,κατά τα αλλα δυναμιτης.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Δεν θα ανεβάσω κριτική θα το γράψω εδώ :Πέρασμα με κορινα φυλής 65β , πολύ καλό μινιόν κοντοπουτανο με πολύ μικρό κολαρακι πραγματικα μου έκανε εντύπωση το μικρό κωλαρακι της …αν και φαγωμένο το δεξι κολομερι έλειπε πραγματικα κοματι μου είπε πως μικρή την δάγκωσε άλογο κτλ !!! Στα του αγώνα καλό ελεύθερο στοματικό χωρίς καθόλου δόντι, ωραίο στήσιμο στα 4 χωρίς να κλέβει και μετά στην κανονική στάση όπου άρπαξα τα μικρά βυζακια και τα ξεχείλωσα μετά από προτροπή της …..(και έχυσα )φιλία δεν επεσαν αν και το προσπάθησε!! Πολύ καλή επιλογή ειδικά για προταριδες !! Είναι καινούργια τύποι μου ; Δεν την ρώτησα … Το μόνο που είπε πως έχει 2 γιούς είναι χωρισμένη και είναι από Ρουμανία είναι εμβολιασμένη με 4 εμβόλια παρακαλώ και έχει Πέραση κορονοιο 5 φορές πολυ ήπια και δεν κολαει με τίποτα πλέον (χαχαχα) !
Νταξ όχι ότι έχει και μεγαλή σημασία, μιας και όλοι ξέρουμε την αξιοπιστία σου, αλλά αυτό παραπάει.
Κατά τα λοιπά, βλέπω δεν άφησες τίποτα άχαφτο :2funny:
Τι εννοείς λέγοντας «αν και το προσπάθησε». Πήγε να σε γλωσσοφιλιάσει και συ την απαξίωσες;;

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Νταξ όχι ότι έχει και μεγαλή σημασία, μιας και όλοι ξέρουμε την αξιοπιστία σου, αλλά αυτό παραπάει.
Κατά τα λοιπά, βλέπω δεν άφησες τίποτα άχαφτο :2funny:
Τι εννοείς λέγοντας «αν και το προσπάθησε». Πήγε να σε γλωσσοφιλιάσει και συ την απαξίωσες;;
LLLL923.jpg

Kaularxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καμια κωλαρου με πιασιματα σε ποιο θα βρω;;;χοντρουλα κοντοπουτανο να ναι....

Kaularxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καμια κωλαρου με πιασιματα σε ποιο θα βρω;;;χοντρουλα κοντοπουτανο να ναι

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Μεγολο κωλο θελω με πιασιματα

Πιασιματα με κωλαρα που θα βρουμε;;;

Μαγκες μου, που θα βρω κωλαρα μεγαλη με πιασιματα;

Κωλαρα μεγαλη που εχει;

Καμια κωλαρου με πιασιματα σε ποιο θα βρω;;;

Καμια κωλαρου με πιασιματα σε ποιο θα βρω;;;

Για κωλάρα δεν ξέρω. Για ΠΙΠΑΡΕΣ μεταξύ 9:10 έως 11:50 το πρωί ενδιαφέρεσαι;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
Αναμπελα στο σαλόνι του 86 με ακαποτο τσιμπουκι με χυσιμο στο στόμα με + 10 ευρο !! Με τσιμπουκωσε στα όρθια μετά από προτροπή μου και έχυσα γαμωντας την στο στόμα …. Τα κατάπιε όλα προς μεγάλη μου έκπληξη !!!αυτα
σύντροφε, αυτή η πληροφορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα, άξιος!

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
Σήμερα Πέμπτη και ώρα 4-4.30 μ.μ. έκανα διερευνητικό πέρασμα από Περγάμου και μετά Λιοσίων, με σκοπό μόνο να κόψω κίνηση.

Περγάμου 1, ώρα 4 μ.μ., εξώπορτα κλειστή. Χθες Τετάρτη πέρασα απ’ έξω με το αυτοκίνητο στις 5 μ.μ. και βλέπω κυρία περίπου 50 ετών εύσωμη με κοντό μαλλί να κατεβάζει σκουπίδια, να κλειδώνει και να φεύγει.

Χωματιανού πάνω-κάτω, ώρα 4.15 μ.μ., κλειστά.

Έχει κανείς ιδέα τι παίζει με τους πιο πάνω οίκους, τι ωράριο έχουν; Είναι κλειστοί αυτές τις μέρες ή ξέμειναν από κορίτσια;

Συνεχίζω Λιοσίων. Απογοητευτικά πράγματα. Μόνη κοπέλα που σε έπειθε να μπεις δωμάτιο, από εμφάνιση, ήταν η Έμμυ στο Λιοσίων 73Β όροφος. Ξανθιά petite με στητά βυζάκια, σαλονάριζε ολόγυμνη. Έχω διαβάσει όμως ότι μοιράζει φόλες.
Λιοσίων 73Α ισόγειο η Μπέτυ που ήταν σε δωμάτιο και δεν την είδα. Έχει κανείς άποψη;

Εξηκίου 18Γ η Μαρία, μεγαλούτσικη – πρέπει να είναι 40+ - με σώμα μάλλον καλούτσικο για την ηλικία της.
Βέργας 7 ημιυπόγειο η Άννα, λεπτό κορμί αλλά στο πρόσωπο έδειχνε εμφανώς πενηντάρα και μια ξανθιά κοντή και πολύ παχουλή.
Βέργας 7 όροφος η Κωνσταντίνα, καστανομάλλα πάρα πολύ χοντρή και η Χριστίνα, επίσης μεγάλη και μάλλον αδιάφορη ως παρουσία.
Κρίμα γιατί τα μαγαζιά αυτά έχουν υποδομή που πλησιάζει κάπως του στούντιο, με ντουζιέρα μέσα στα δωμάτια.

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
Στο Τροφωνιου 13 οροφος η Ευα ειναι τραβελι και μεχρι τι ωρα δουλευει;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Περγάμου 1, ώρα 4 μ.μ., εξώπορτα κλειστή. Χθες Τετάρτη πέρασα απ’ έξω με το αυτοκίνητο στις 5 μ.μ. και βλέπω κυρία περίπου 50 ετών εύσωμη με κοντό μαλλί να κατεβάζει σκουπίδια, να κλειδώνει και να φεύγει.
Η περίφημη τσατσά της Εβε. Μάλλον μόλις εκλεινε. Ατυχισες αδερφε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom