Κατέβηκα το πρωί κάτω,πήγα να δω την πιπινα στο 66α αλλά ήταν κλειστό,μετά πήγα Περγάμου και αυτό κλειστό,λέω δεν πάω στη Μιλένα διδύμου,μόνο η Βικτώρια η τσα μου είπε ότι πήρε άδεια μέχρι τις 28 του μήνα.
Έφυγα για μεταξύ για καμιά λατίνα,στο υπόγειο του 27 ήταν δύο η Άννα μπελά και μια άλλη,διάλεξα την Άννα μπελά που ήταν πιο όμορφη.
Μπαίνω στο τρισαθλιο δωμάτιο και περιμένω,μετά από 3 λεπτά μπαίνει το μωρό,ένα όλα για χαιρετουρα και ξαφνικά βλέπω ένα αερόστατο να προσγειώνεται στη πουτσα μου,αρχίζει μια άθλια πίπα που ούτε φαντάρο δεν καβλωνε,αφού πάει να μου ξερχαβαλωσει τη πουτσα της λέει ήρεμα με χαρακτηριστική κινήσει των χεριών μου για να καταλάβει μιας και δεν ξέρει ελληνικά,γυρνά με κοιτάει με ένα βλέμμα άντε να τελειωνουμε,τα παιρνώ στο κρανίο και αρχιζω να της φωνάζω τι με κοιτάς έτσι μωρη πατσαβούρα?χέστηκε λίγο που μου γύρισε το μάτι, σηκώνομαι από το κρεβάτι και της λέω να πάρει το πουλο,καθόταν και με κοίταγε σαν γατάκι,Έλα το μπούλο της λέω και της κάνω κίνηση να φύγει.
Ντύνομαι ανοίγω τη πόρτα και με περιμένει η γριά τσατσα στη πόρτα,τι έγινε μου λέει και δεν είναι τρόπος να μιλάω έτσι στο κορίτσι,κάθεται και κλαίει στο κουζινακι από το φόβο της.Βαλτε μυαλό της λέω γιατί θα σας στέλνω κάθε μέρα τους μπάτσους και θα σας το κλείσω το μαγαζί της.
Οι Πακιστανοί που ήταν στο σαλόνι με είδαν παρμένο και την κάνανε με ελαφρά,ένας με περίμενε έξω από το μαγαζί και με ρωτάει φιλαράκι τι έγινε?το μπούλο του λέω μη φας τίποτα κρανιές στο κεφάλι βρωμιάρη.Το πούλο και αυτός.