Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (16 μέλη και 253 επισκέπτες)

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.968
Πόντοι
4.926
Και εγώ ρε μάγκα είμαι 23 χρονων
Αγαπητό νιούφι καλημέρα!
Στο site και στο παρών thread γράφουμε και ενημερωνόμαστε για πουτάνες που δουλεύουν στα μπουρδέλα, με σκοπό να μάθουμε νέες αφίξεις και να γλιτώσουμε τα τομάρια μας από τις φόλες. Δεν κάνουμε διαγωνισμό πηδήματος, γιατί δεν είμαστε ανασφαλή αντράκια. Οι περισσότεροι είμαστε σεσημασμένοι και σκληροί μπουρδελιάρηδες. Στον μικρόκοσμο του Bourdela υπάρχουν όλα τα προφίλ. Νέοι, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του αγοραίου έρωτα και λέουρες, που έχουν γράψει χιλιόμετρα. Παλιό σειρές, που έχουν άπειρες ιστορίες να σου διηγηθούν και μύστες, που το γαμήσι με πουτάνες έχει γίνει δεύτερη φύση τους. Εξ αντικειμένου, δεν μπορεί να γίνει καμία σύγκριση. Εγώ σαν παλιός, θα σου δώσω μία συμβουλή: Δεν έχει σημασία, εάν εσύ γάμησες 7 και κάποιος άλλος 3. Το ζητούμενο είναι να μην μείνει καμία αγάμητη!

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Αγαπητό νιούφι καλημέρα!
Στο site και στο παρών thread γράφουμε και ενημερωνόμαστε για πουτάνες που δουλεύουν στα μπουρδέλα, με σκοπό να μάθουμε νέες αφίξεις και να γλιτώσουμε τα τομάρια μας από τις φόλες. Δεν κάνουμε διαγωνισμό πηδήματος, γιατί δεν είμαστε ανασφαλή αντράκια. Οι περισσότεροι είμαστε σεσημασμένοι και σκληροί μπουρδελιάρηδες. Στον μικρόκοσμο του Bourdela υπάρχουν όλα τα προφίλ. Νέοι, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του αγοραίου έρωτα και λέουρες, που έχουν γράψει χιλιόμετρα. Παλιό σειρές, που έχουν άπειρες ιστορίες να σου διηγηθούν και μύστες, που το γαμήσι με πουτάνες έχει γίνει δεύτερη φύση τους. Εξ αντικειμένου, δεν μπορεί να γίνει καμία σύγκριση. Εγώ σαν παλιός, θα σου δώσω μία συμβουλή: Δεν έχει σημασία, εάν εσύ γάμησες 7 και κάποιος άλλος 3. Το ζητούμενο είναι να μην μείνει καμία αγάμητη!
Σωστός ο συναγωνιστής!! Επίσης, όλες αυτά τα ποσταρίσματα (εγώ γάμησα 5, εσύ 2, άρα είμαι μάγκας) δεν ανήκουν στην ημερήσια ενημέρωση.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Γεια χαρα εαν δεν σου κανει κοπο στειλε και εδω το κοριτσακι με το πρωκτικο , μιας και εμεις ειμαστε λατρεις του γκροβερ !!!! ευχαριστω . ( να ελπιζω ???? !!!! )
Απόλλωνα, σου στέλνω π.μ.:hi:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Δεν έχω προσέξει αν έχει εντοπιστεί από τα λαγωνικά του site, αλλά μου φαίνεται ότι χτύπησα φλέβα για τους μιλφάκηδες! Στο Ιάσονος 44 το παλιό αριστερά με τον διάδρομο πήρα τη Σοφία, ψηλή λεπτή ξανθιά Μολδαβή, κατά δήλωσή της τρεις εβδομάδες στην Ελλάδα, η συνεννόηση στα αγγλικά. Εμφανώς ψαρωμένη, φαίνεται ότι έχει ανάγκη από στοργή και αγκαλιές, την περιποιήθηκα και το ανταπέδωσε με θερμό σεξ και καραμπαλίκιγκ μετά το χύσιμο!Προτείνεται ανεπιφύλακτα!

Τελευταία τροποποίηση:

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
26
Like
832
Πόντοι
990
Δεν έχω προσέξει αν έχει εντοπιστεί από τα λαγωνικά του site, αλλά μου φαίνεται ότι χτύπησα φλέβα για τους μιλφάκηδες! Στο Ιάσονος 44 το παλιό αριστερά με τον διάδρομο; Α η Σοφία, ψηλή λεπτή ξανθιά Μολδαβή, κατά δήλωσή της τρεις εβδομάδες στην Ελλάδα, η συνεννόηση στα αγγλικά. Εμφανώς ψαρωμένη, φαίνεται ότι έχει ανάγκη στοργή και αγκαλιές, την περιποιήθηκα και το ανταπέδωσε με θερμό σεξ και καραμπαλίκιγκ μετά το χύσιμο!Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
Από πίπα τι λέει; Ισχύει ότι παίρνει καλό τσιμπούκι;

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Δεν έχω προσέξει αν έχει εντοπιστεί από τα λαγωνικά του site, αλλά μου φαίνεται ότι χτύπησα φλέβα για τους μιλφάκηδες! Στο Ιάσονος 44 το παλιό αριστερά με τον διάδρομο; Α η Σοφία, ψηλή λεπτή ξανθιά Μολδαβή, κατά δήλωσή της τρεις εβδομάδες στην Ελλάδα, η συνεννόηση στα αγγλικά. Εμφανώς ψαρωμένη, φαίνεται ότι έχει ανάγκη στοργή και αγκαλιές, την περιποιήθηκα και το ανταπέδωσε με θερμό σεξ και καραμπαλίκιγκ μετά το χύσιμο!Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
Ξέρουμε βάρδια συναγωνιστή;

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Βάρδια ;

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
η Βερόνικα στο Διδύμου 8Α αξίζει? ξέρει κάποιος συναγωνιστής? στο ίδιο υπάρχει και η Ελένη την οποία εχω πάρει με σχετικά καλές εντυπώσεις

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Πριν από λίγο μπήκα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από πίπα τι λέει; Ισχύει ότι παίρνει καλό τσιμπούκι;
Ικανοποιητικό.Μην περιμένεις βέβαια ... παπάδες, αλλού πας για αυτές τις υπηρεσίες.

Τελευταία τροποποίηση:

Tsapou 35

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2022
Like
94
Πόντοι
0
Δεν έχω προσέξει αν έχει εντοπιστεί από τα λαγωνικά του site, αλλά μου φαίνεται ότι χτύπησα φλέβα για τους μιλφάκηδες! Στο Ιάσονος 44 το παλιό αριστερά με τον διάδρομο πήρα τη Σοφία, ψηλή λεπτή ξανθιά Μολδαβή, κατά δήλωσή της τρεις εβδομάδες στην Ελλάδα, η συνεννόηση στα αγγλικά. Εμφανώς ψαρωμένη, φαίνεται ότι έχει ανάγκη από στοργή και αγκαλιές, την περιποιήθηκα και το ανταπέδωσε με θερμό σεξ και καραμπαλίκιγκ μετά το χύσιμο!Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
Θα την επισκεφτουμε

sakisD

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Μύστες κανένα κοντοπουτανο στο Μετάξι παίζει;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.768
Πόντοι
10.686
Μύστες κανένα κοντοπουτανο στο Μετάξι παίζει;
Η Νέλλη στο Ιάσονος 46 όροφο, αυτή που δουλεύει και στο Φυλής 109 ισόγειο. Δεν μου γεμίζει το μάτι ότι κάνει γι'αυτήν τη δουλειά...

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Δεν είναι καινούργια φίλε,έχει δουλέψει και στο Διδύμου 22 όροφο πριν κανά δυο χρόνια με κοντό μαλλί τότε,αλλά και στο Φυλής 109Β και στο Ιάσωνος 44 στον όροφο.Απλά έλειπε κανά τρίμηνο περίπου και πριν δύο-τρεις βδομάδες γύρισε.Είναι στανταράκι μου,πολύ καλή μέσα,τουλάχιστον με μένα,υπάρχει αυτή η καταραμένη χημεία που όλο λέμε.Άλλαξε το μαλλί σε ξανθό και το άφησε να μεγαλώσει,αλλά νομίζω ότι της πάει το κοντό περισσότερο.Είναι από τις 11 το πρωι εως τις 5 το απόγευμα νομίζω,έχει συνεχόμενα δωμάτια,αλλά πολλούς πακιστανούς και αυτό με κάνει να μην πηγαίνω συχνά.

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Μόλις πηγα και εγώ στην Σοφία στο Ιάσωνος 44 δεν είναι καινούργια είναι αυτή π δούλευε στην δίδυμου 22 τίμια επιλογή είναι , και ειδικά τώρα ατο 10αρικο είναι μια χαρά

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom