Έχω σπάσει το κεφάλι μου για να εξηγήσω αν όντος φτιαχτήκαμε για να πηγαίνουμε μόνο με μία γυναίκα και το αντίθετο, αν δηλαδή οι γυναίκες φτιάχτηκαν για να πηγαίνουν μόνο με έναν άντρα, την απάντηση σε αυτό την έδωσα ως εξής: Αν ο θεός όντως μας ήθελε δύο σε ένα θα το έκανε πράξη, θα γεννιόμασταν ζευγάρι με μια γυναίκα και με αυτήν θα πηγαίναμε χωρίς να μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Από την άλλη, αν παρατηρήσουμε τα ζωάκια που ζουν σε αγέλες η είναι μοναχικά, κανένα είδος δεν πάει μόνο με ένα θηλυκό για όλη του την ζωή και το αντίθετο. Από που προκύπτει ότι θα πρέπει να πηγαίνουμε μόνο με μια γυναίκα και από που προκύπτει ότι οι γυναίκες θα πρέπει να πηγαίνουν μόνο με έναν άντρα; Απλά μια εγωιστική ανθρώπινη ηλιθιότητα που δεν εμπεριέχει ούτε ίχνος θεικότητας σε αυτόν τον παραλογισμό.
Αυτό που προκύπτει απ τους θείους νόμους είναι ότι θα πρέπει εξαναγκαστικά να τεκνοποιούμε με γυναίκες της φυλής μας, πρώτον για αν διαιωνίσουμε το είδος μας και δεύτερον να μην έχουν οι απόγονοι μας προβλήματα υπαρξιακά. Όλα τα άλλα προβλήματα είναι θέμα οργάνωσης της πολιτείας και ο Πλάτων όπως περιέγραψε την τέλεια πολιτεία οι γυναίκες και τα τέκνα θα πρέπει να είναι κοινά, αν θέλει αυτή η πολιτεία να επιβιώσει, να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει. Εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον Πλάτων και διαφωνώ κάθετα με την Εβραϊκή σαχλαμάρα ένας άντρας να παίρνει μια γυναίκα.
Στην σημερινή κοινωνία, είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβουν οι άνθρωποι ότι δεν υπάρχει ιδιοκτησία, όλοι είμαστε ελεύθεροι, άντρες γυναίκες να πηγαίνουμε με όποια η όποιον θέλουν χωρίς να κάνουμε κάτι κακό. Η πουτάνα για εμένα δεν είναι μια γυναίκα η οποία της αρέσει να αλλάζει άντρες, η πουτάνα είναι η γυναίκα που κάνει έρωτα από συμφέρον και όχι επειδή της αρέσει, δεν μιλάω για τις εργαζόμενες...