Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 166 άτομα (13 μέλη και 153 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.564
Πόντοι
4.646
Το κακο με τα κρυφα διαμαντια του Μεταξιου,ειναι οτι τα γαμας σε παναθλια δωματια,πανω σε πανβρωμικα απο Πακιστανιλα και Αφρικανιλα σεντονια.Ναπαλμ πρπεει να πεσει σε ολη την περιοχη μπας και ξεβρωμισει ο τοπος...
Συμφωνώ με τη βόμβα! :blowup:
Το Μετάξι πρέπει να καει, να εξαγνιστεί και να αναγεννηθεί από τις στάχτες του!:rockon: Προτείνω και ψήφο στον μύστη Ηλία Κασιδιάρη για να ξεβρωμισει ο τόπος! :rockon:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.205
Πόντοι
46.232
Δεν έχω προσέξει αν έχει εντοπιστεί από τα λαγωνικά του site, αλλά μου φαίνεται ότι χτύπησα φλέβα για τους μιλφάκηδες! Στο Ιάσονος 44 το παλιό αριστερά με τον διάδρομο πήρα τη Σοφία, ψηλή λεπτή ξανθιά Μολδαβή, κατά δήλωσή της τρεις εβδομάδες στην Ελλάδα, η συνεννόηση στα αγγλικά. Εμφανώς ψαρωμένη, φαίνεται ότι έχει ανάγκη από στοργή και αγκαλιές, την περιποιήθηκα και το ανταπέδωσε με θερμό σεξ και καραμπαλίκιγκ μετά το χύσιμο!Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
η πρώτη μόνο, οι άλλες δύο είναι για παλιά Σοφία

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Έχω ξοδέψει γύρω στις 7.000 ευρώ στα μπουρδέλα του Μεταξουργείου. Άντε να έχω μετανοιώσει 120 ευρώ μέχρι τώρα, λαθάκια γίνονται κανείς δεν γλιτώνει από το φόλιασμα.. Η σούμα μου μέχρι τώρα μού λέει ότι όντως αυτοί που δεν πάνε μπουρδέλα και καταχωνιάζονται σε επ 'άπειρον σχέσεις σφάζουν τα νιάτα τους , χάνουν το νόημα της ζωής. Κανένας άντρας δεν κατασκευάστηκε από τους θεούς για να γαμάει μόνο μια γυναίκα κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι παντρεμένοι γαμάνε στα μπουρδέλα εδώ και έναν αιώνα. Και δεν είναι μόνο αυτοί... Ακόμα κι εκείνοι που έχουν 5 χρόνια σχέση πάλι στα μπουρδέλα γαμάνε. Ακόμα κι εγώ οταν μεθαύριο θα ξανακάνω μια σχέση -έστω και για 12 μήνες-- πάλι στα μπουρδέλα θα πετάγομαι στα κρυφά.. Συμπέρασμα: Η Ελλάδα είναι πολύ πίσω στο θέμα ερωτικές σχέσεις. Εδώ οι γυναίκες όταν γνωρίζουν κάποιον τον ρωτάνε πότε θα κάνουμε παιδί. Στο εξωτερικό οι άνθρωποι γαμιούνται με το καλησπέρα. Έτσι θέλω να γαμιέμαι κι εγώ.. Γι 'αυτό πάω στα μπουρδέλα ..Λέω ''Καλησπέρα'' και μπαίνω και γαμάω.. Τέλος. Καλησπέρες σε όλους τους Μπουρδελιάρηδες του Γαλαξία...! Υ.Γ Να γαμάτε στα μπουρδέλα σαν να είσαστε στο δωμάτιό σας κι όχι χεσμένοι από το φόβο σας μην σάς δει κάποιος γνωστός. Να νοιώθετε ελεύθεροι...! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ
Έχω σπάσει το κεφάλι μου για να εξηγήσω αν όντος φτιαχτήκαμε για να πηγαίνουμε μόνο με μία γυναίκα και το αντίθετο, αν δηλαδή οι γυναίκες φτιάχτηκαν για να πηγαίνουν μόνο με έναν άντρα, την απάντηση σε αυτό την έδωσα ως εξής: Αν ο θεός όντως μας ήθελε δύο σε ένα θα το έκανε πράξη, θα γεννιόμασταν ζευγάρι με μια γυναίκα και με αυτήν θα πηγαίναμε χωρίς να μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Από την άλλη, αν παρατηρήσουμε τα ζωάκια που ζουν σε αγέλες η είναι μοναχικά, κανένα είδος δεν πάει μόνο με ένα θηλυκό για όλη του την ζωή και το αντίθετο. Από που προκύπτει ότι θα πρέπει να πηγαίνουμε μόνο με μια γυναίκα και από που προκύπτει ότι οι γυναίκες θα πρέπει να πηγαίνουν μόνο με έναν άντρα; Απλά μια εγωιστική ανθρώπινη ηλιθιότητα που δεν εμπεριέχει ούτε ίχνος θεικότητας σε αυτόν τον παραλογισμό.

Αυτό που προκύπτει απ τους θείους νόμους είναι ότι θα πρέπει εξαναγκαστικά να τεκνοποιούμε με γυναίκες της φυλής μας, πρώτον για αν διαιωνίσουμε το είδος μας και δεύτερον να μην έχουν οι απόγονοι μας προβλήματα υπαρξιακά. Όλα τα άλλα προβλήματα είναι θέμα οργάνωσης της πολιτείας και ο Πλάτων όπως περιέγραψε την τέλεια πολιτεία οι γυναίκες και τα τέκνα θα πρέπει να είναι κοινά, αν θέλει αυτή η πολιτεία να επιβιώσει, να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει. Εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον Πλάτων και διαφωνώ κάθετα με την Εβραϊκή σαχλαμάρα ένας άντρας να παίρνει μια γυναίκα.

Στην σημερινή κοινωνία, είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβουν οι άνθρωποι ότι δεν υπάρχει ιδιοκτησία, όλοι είμαστε ελεύθεροι, άντρες γυναίκες να πηγαίνουμε με όποια η όποιον θέλουν χωρίς να κάνουμε κάτι κακό. Η πουτάνα για εμένα δεν είναι μια γυναίκα η οποία της αρέσει να αλλάζει άντρες, η πουτάνα είναι η γυναίκα που κάνει έρωτα από συμφέρον και όχι επειδή της αρέσει, δεν μιλάω για τις εργαζόμενες...

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Πρωκτικο κάνει ή κλεβει-κοραιδευει με βουλγαρική κουτοπονηργια?
Η Ειρήνη εκτός από όμορφη είναι ξηγημενη κοπέλα αυτό που λέει το κανει.

Κατά τα άλλα πέρασα λίγο μετά τής 21:00 Διδυμου 27 με σκοπό να μπω στην Μιλένα που δούλευε εκεί αλλά δυστυχώς υπηρεσια ηταν η ξανθιά γνωστή με το χρονόμετρο που πάντα χτυπάει πόρτα να το γνωρίζετε όποτε μεταβολή και δρόμο.

Πλατσα Πλουτσα

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Η Άννα η μελαχρινή στη φυλής(Φιλιππίδου 11Β) σταμάτησε;εδώ και λίγο καιρό δεν είναι στο μαγαζί.

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Συμφωνώ με τη βόμβα! :blowup:
Το Μετάξι πρέπει να καει, να εξαγνιστεί και να αναγεννηθεί από τις στάχτες του!:rockon: Προτείνω και ψήφο στον μύστη Ηλία Κασιδιάρη για να ξεβρωμισει ο τόπος! :rockon:
Ηλίας Κας.Κομμα (Έλληνες για την πατρίδα)Και τα μυαλά στο μπλέντερ. Θα τους γαμηθει το κέρατο όλων στις επικείμενες βουλευτικές

• Like
Αντιδράσεις: Junax

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Έχω σπάσει το κεφάλι μου για να εξηγήσω αν όντος φτιαχτήκαμε για να πηγαίνουμε μόνο με μία γυναίκα και το αντίθετο, αν δηλαδή οι γυναίκες φτιάχτηκαν για να πηγαίνουν μόνο με έναν άντρα, την απάντηση σε αυτό την έδωσα ως εξής: Αν ο θεός όντως μας ήθελε δύο σε ένα θα το έκανε πράξη, θα γεννιόμασταν ζευγάρι με μια γυναίκα και με αυτήν θα πηγαίναμε χωρίς να μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Από την άλλη, αν παρατηρήσουμε τα ζωάκια που ζουν σε αγέλες η είναι μοναχικά, κανένα είδος δεν πάει μόνο με ένα θηλυκό για όλη του την ζωή και το αντίθετο. Από που προκύπτει ότι θα πρέπει να πηγαίνουμε μόνο με μια γυναίκα και από που προκύπτει ότι οι γυναίκες θα πρέπει να πηγαίνουν μόνο με έναν άντρα; Απλά μια εγωιστική ανθρώπινη ηλιθιότητα που δεν εμπεριέχει ούτε ίχνος θεικότητας σε αυτόν τον παραλογισμό.

Αυτό που προκύπτει απ τους θείους νόμους είναι ότι θα πρέπει εξαναγκαστικά να τεκνοποιούμε με γυναίκες της φυλής μας, πρώτον για αν διαιωνίσουμε το είδος μας και δεύτερον να μην έχουν οι απόγονοι μας προβλήματα υπαρξιακά. Όλα τα άλλα προβλήματα είναι θέμα οργάνωσης της πολιτείας και ο Πλάτων όπως περιέγραψε την τέλεια πολιτεία οι γυναίκες και τα τέκνα θα πρέπει να είναι κοινά, αν θέλει αυτή η πολιτεία να επιβιώσει, να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει. Εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον Πλάτων και διαφωνώ κάθετα με την Εβραϊκή σαχλαμάρα ένας άντρας να παίρνει μια γυναίκα.

Στην σημερινή κοινωνία, είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβουν οι άνθρωποι ότι δεν υπάρχει ιδιοκτησία, όλοι είμαστε ελεύθεροι, άντρες γυναίκες να πηγαίνουμε με όποια η όποιον θέλουν χωρίς να κάνουμε κάτι κακό. Η πουτάνα για εμένα δεν είναι μια γυναίκα η οποία της αρέσει να αλλάζει άντρες, η πουτάνα είναι η γυναίκα που κάνει έρωτα από συμφέρον και όχι επειδή της αρέσει, δεν μιλάω για τις εργαζόμενες...
Στην τελευταία παράγραφο τα είπες όλα , μα όλα όμως
Εμάς μας αρέσει το μουνι , με προσοχή αποκτάμε εμπειριες …..

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.713
Πόντοι
201
Περασμα με Ανναμπελ σημερα. Εχει βγαλει απο τις υπηρεσιες τις 69 και CIM, καθως δεν τις αρεσει λεει πλεον. Κανει τσιμπουκι αφιλτρο αλλα εως εκει. Την πηρα ιεραποστολικα για αρχη, και μου επιανε την κουβεντα, τι κανω ? πως παει η δουλεια και κατι τετοια......ρε δεν παμε καλα λεω.
Οποτε την γυρησα στα τεσσερα και τις τιμωρησα το κολοτρυπηδι αγρια, διχως ελεος....... η μικρη μου Ανναμπελ, ελεγε πιο αργα ποναω. Και πως θα χυσω εγω ρε Ανναμπελ ????? Με τα πολλα τα καταφερα, και ειχα γινει μουνι στον ιδρωτα.

Κριμα και το συμπαθουσα το κοριτσι......με μειωμενες υπηρεσίες πλεον βγαινει απο τα στανταρακια μου.

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Δοκιμή χτες το απόγευμα με τη Μιλένα στο Διδυμου 27.
Την είχα πάρει στο πρώτο πέρασμα της πριν χρόνια,παραμένει καλή,λίγο πιο γεμάτη με χαλαρωμενη την ακμή.
Στο δωμάτιο χαρακτηρίζεται σαν μία καλή πουτανα,θέλει να ευχαριστήσει τον πελάτη και πιάνει αμέσως την θες,όμορφη είναι υποκειμενικό.
Καλη πίπα,όλες τις στάσεις,μουνι αρκετά χαλαρωμενο.
Προτείνετε για μια φορά τουλάχιστον 7,5/10.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Στην τελευταία παράγραφο τα είπες όλα , μα όλα όμως
Εμάς μας αρέσει το μουνι , με προσοχή αποκτάμε εμπειριες …..

Συμφωνώ απόλυτα , βέβαια ο γάμος (ένας θεσμός που σιγα σιγά φθίνει) απαιτεί αυτη την αποκλειστικότητα, η Ελλάδα είναι ακόμα πολύ πισω σε θέματα τέτοια εδώ δεν μπορείς να αντικρίσεις τους γονεις της κοπέλας σου αν δε εχεις παρει αποφαση να την παντρευτεις μιλαμε για μεσαιωνα..

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Συμφωνώ απόλυτα , βέβαια ο γάμος (ένας θεσμός που σιγα σιγά φθίνει) απαιτεί αυτη την αποκλειστικότητα, η Ελλάδα είναι ακόμα πολύ πισω σε θέματα τέτοια εδώ δεν μπορείς να αντικρίσεις τους γονεις της κοπέλας σου αν δε εχεις παρει αποφαση να την παντρευτεις μιλαμε για μεσαιωνα..
Δυστυχώς, αυτό που ονομάζουμε γάμος, υπήρχε από την αρχαιότητα και δεν είναι τίποτε άλλο από ένα σύμφωνο συμβίωσης. Η γνώμη μου πάνω σε αυτό είναι ότι όποιοι και όποιες θέλουν ας κάνουν γάμο, όσοι και όσες δεν θέλουν θα πρέπει να έχουν επιλογή, που τώρα δεν έχουν. Γενικά το κράτος και η οργάνωση της κοινωνίας μας είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να αποφεύγετε η τεκνοποίηση με κάθε τρόπο. Βασικά εγώ ξέρω τι πρέπει και πως πρέπει να γίνει αλλά είναι πολύ μεγάλη συζήτηση, απαιτεί μεγάλη ανάλυση για να γίνει κατανοητό.

Επιγραμματικά, τα τέκνα σε ένα κράτος, η σε ένα έθνος καλύτερα, είναι ένας πολύτιμος καρπός, χωρίς τέκνα δεν υπάρχει λαός, χωρίς λαό δεν υπάρχει έθνος, χωρίς έθνος δεν υπάρχει πατρίδα και χωρίς πατρίδα θα γεννιούνται στο μέλλον τα παιδιά μας :undecided-old:

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200
Μάγκες μια βοήθεια.. η Σαμπινα από βεργας δούλευε αυτές τις μέρες 3η βάρδια? Την πέτυχε κανείς?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Που γαμιεται αυτη?Στειλε λινκ κτλ μυστη μου.Σαν πολυ ωραια δεν ειναι για μεταξουργειο?
τυπε οχι απλα ωραια για μεταξουργειο αλλα και αποδοτικοτατη. Αχ ανιταρα με τις βυζαρες σου, παιζει να ειχα δωσει και μισο βασικο μισθο σε δεκαρικα για παρτυ της
τσεκαρε απλα κριτικες στο λεωνιδιου 28 οροφος προ 5-6ετιας, δεν ειχε ουτε μια αρνητικη λογικα (καποιες φολες ηταν αλλες ανιτες, θα το καταλαβεις απτην περιγραφη)
τωρα ειναι (ή ηταν) στο paradisemassage (γραψτο ετσι στο FB) και λογικα παει 60/ωρα αλλα δεν ξερω λεπτομεριες αποδοσης και προγραμμα

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Στην σελίδα τους στο FB μεταξύ των άλλων είδα φωτό της Πάολας από Κολωνού 53 και της Τζοάννας της "Πορτογαλέζας" που έχει εξαφανιστεί πολύ καιρό από τους οίκους, αν μπει κάποιος συναγωνιστής που τις ξέρει ας το επιβεβαιώσει

Τελευταία τροποποίηση:

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
τυπε οχι απλα ωραια για μεταξουργειο αλλα και αποδοτικοτατη. Αχ ανιταρα με τις βυζαρες σου, παιζει να ειχα δωσει και μισο βασικο μισθο σε δεκαρικα για παρτυ της
τσεκαρε απλα κριτικες στο λεωνιδιου 28 οροφος προ 5-6ετιας, δεν ειχε ουτε μια αρνητικη λογικα (καποιες φολες ηταν αλλες ανιτες, θα το καταλαβεις απτην περιγραφη)
τωρα ειναι (ή ηταν) στο paradisemassage (γραψτο ετσι στο FB) και λογικα παει 60/ωρα αλλα δεν ξερω λεπτομεριες αποδοσης και προγραμμα
Πάντως στο site του εν λόγω μασατζιδικου στις υπηρεσίες δε λέει για μασάζ και σεξ εκτός και αν αυτα είναι private

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Πάντως στο site του εν λόγω μασατζιδικου στις υπηρεσίες δε λέει για μασάζ και σεξ εκτός και αν αυτα είναι private
Προφανώς αυτό κανονίζεται απευθείας με την τύπισσα που διαλέγεις, της τα σκας και γαμάς!

Εγγρ.
9 Δεκ 2020
Like
32
Πόντοι
0
Καλησπερα μυστες..Μιας και η κατασταση ειναι τραγικη στα σπιτακια τωρα ειπα να ανοιξω ενα τοπικ που θα δοξαζει το παρελθον.Ποιο ηταν το καλυτερο γκροβερ που εχει περασει ποτε απο τα μπουρδελα και ποια ειναι η τοπ τριαδα τωρα?

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Καλησπερα μυστες..Μιας και η κατασταση ειναι τραγικη στα σπιτακια τωρα ειπα να ανοιξω ενα τοπικ που θα δοξαζει το παρελθον.Ποιο ηταν το καλυτερο γκροβερ που εχει περασει ποτε απο τα μπουρδελα και ποια ειναι η τοπ τριαδα τωρα?
Βερόνικα από φυλής 86 και αλιονα από δίδυμου 27 για μένα τοπ , για τώρα δεν ξέρω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom