Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 167 άτομα (10 μέλη και 157 επισκέπτες)

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του σάιτ. Έχουμε καινούργια άφιξη στο 56 εκεί που είναι και η Βίκη.
Σάρα το όνομα της, ξανθούλα, Barbie, ίδιο πρόγραμμα με την Βίκη. Σωματακι καλό, πρόσωπο γλυκό.
Δεν δοκίμασα, γιατί είχα πάει για Βίκη . Η τσα είπε ότι κάνουν και παρτουζα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.409
Πόντοι
27.261
η Βερόνικα στο Διδύμου 8Α αξίζει? ξέρει κάποιος συναγωνιστής? στο ίδιο υπάρχει και η Ελένη την οποία εχω πάρει με σχετικά καλές εντυπώσεις
δε θα κλαις...

Tsapou 35

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2022
Like
94
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του σάιτ. Έχουμε καινούργια άφιξη στο 56 εκεί που είναι και η Βίκη.
Σάρα το όνομα της, ξανθούλα, Barbie, ίδιο πρόγραμμα με την Βίκη. Σωματακι καλό, πρόσωπο γλυκό.
Δεν δοκίμασα, γιατί είχα πάει για Βίκη . Η τσα είπε ότι κάνουν και παρτουζα.
Πρωινή βάρδια;;;;

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.226
Πόντοι
2.411
Μεσημεριάτικη τσάρκα στο Εμετουργείο, χθες, για επιτόπια έρευνα, έπειτα από μια ανάρτηση ενός συναγωνιστή. Στο πρώτο ρδέλο δούλευαν δύο κοπέλες. Η Κατερίνα, με γλυφοκωλάδα στο πρόγραμμά της και η Ειρήνη, με φούλ, συν πρωκτικό. Ήμουν περίεργος, για να δω την Κατερίνα. Σκέφτηκα, πως εάν ήταν, έστω και λίγο, κάτω του μετρίου από εμφάνιση, θα περνούσα μόνο για το γλυφοκώλι, το οποίο έχω μεγάλη ανάγκη αυτές τις ημέρες, καθώς έχω κάποια θεματάκια και με πονάει πάρα πολύ και η μέση μου. Δεν ξέρω για εσάς, μάγκες μου, αλλά σε εμένα η πρωκτολειχία, όπως είναι το ορθό, έχει ευεργετικές ιδιότητες. Θυμάμαι, μετά από σκληροπυρηνικά γλυφοκώλια, ειδικά από την γλώσσα της Αλιόνας, έφευγαν τα πάντα: Πονοκέφαλοι, ημικρανίες, κάτι σπυράκια που είχα στην πλάτη, ακόμα και οι κάλοι στα πόδια. Αφού περίμενα αρκετά λεπτά στο σαλόνι, μιλώντας με τον τσάτσο που μοιάζει με τον Στάθη Ψάλτη, άνοιξε η πόρτα του δωματίου και βγήκε από μέσα το ΑΜΕΑ Κατερίνα, γνωστό από Λιοσίων και Διδύμου. Ατσούμπαλο σώμα, ηλίθια φάτσα και ένα απαίσιο κούρεμα, το οποίο την κάνει να μοιάζει με τρόφιμο του Νταού Πεντέλης. Σχεδόν αμέσως, βγήκε και ενας Πασοκιστανός. Χαμογελούσε και το πρόσωπό του είχε μία παροιμιώδη ηρεμία. Ρε, τι σου κάνουν τα γλυφοκώλια, και τα αγρίμια ημερεύουν. Η πατσαβούρα πήρε τελικά αυτό που της άξιζε: Να δουλεύει σε μπουρδέλο, στο Μεταξουργείο και να γλύφει βρώμικους κώλους Πακιστανών, για 10 ευρώ. Κατευθύνθηκε στο επόμενο δωμάτιο, όπου βρισκόταν ήδη η Ειρήνη, η οποία την περίμενε μαζί με έναν πελάτη, για παρτούζα. Μέχρι να δω την άλλη κοπέλα, μιλούσα με τον τσάτσο και του έλεγα για την ομοιότητα του με τον Ψάλτη και για ότι τον σχολιάζουν, καλοπροαίρετα, στο forum, με αυτόν να δείχνει κολακευμένος. Μετά από μερικά λεπτά βγήκε και η Ειρήνη, από το δωμάτιο. Πρόκειται για μία τραγική και χοντροκομένη milf. Ο τύπος που τις παρτούζωσε πρέπει να έπασχε από μετατραυματικό στρες, δεν εξηγείται αλλιώς. Κόβω τον πούτσο μου, ότι το επόμενο βήμα, για αυτόν, θα είναι η αυτοκτονία. Έχω οραματιστεί και τον τίτλο που θα έχει η είδηση: "Μεσήλικας, ντυμένος κούνελος, ανέβηκε σε ταράτσα για να πείσει 12χρονη, η όποια απειλούσε να αυτοκτονήσει, να μην πέσει. Τελικά το κορίτσι τον έπεισε και έπεσε αυτός." Για την ιστορία, τσέκαρα και το υπόγειο, όπου είδα μία μεσήλικα, σωστό δαμάλι. Πιο πολύ έμοιαζε με σφαιροβόλο, παρά με εκδιδόμενη. Επισκέφτηκα και άλλα δύο τσαρδιά, το Ιάσωνος 37Β και ένα μέσα στο πορνό-Mall, αλλά είδα μόνο κάτι μπουρούχες. Μετά από αυτή την επίσκεψη, για εμένα έκλεισε ο κύκλος μου, στο Μεταξουργείο.
Για τον μητσαρα,aka info,και πεντε δεκα άλλους ασχολούμαι ακομα με το φορουμ...

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.226
Πόντοι
2.411
Μύστη μου, την είχαμε πελώρια ανάγκη την ανάρτηση σου για το σιχαμενο Μετάξι!:rockon: Ελάχιστες περιπτώσεις αξίζουν αλλά για μένα το Μετάξι ήταν πάντα ένας βούρκος που κάπου θα κρύβει κάποιο διαμάντι!:rose: Θα σου προτείνω ένα καινούργιο δικό μου στανταρακι για απλό πρόγραμμα με 69 που θα τιμήσει το 10ρικο που της δίνεις. Επίσης, έχω και κάτι καλό στο 10ρικο επίσης σε περίπτωση που είσαι λάτρης του πρωκτικού. :zfuck: Σου στέλνω π.μ. :hi:
Το κακο με τα κρυφα διαμαντια του Μεταξιου,ειναι οτι τα γαμας σε παναθλια δωματια,πανω σε πανβρωμικα απο Πακιστανιλα και Αφρικανιλα σεντονια.Ναπαλμ πρπεει να πεσει σε ολη την περιοχη μπας και ξεβρωμισει ο τοπος...

Tsapou 35

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2022
Like
94
Πόντοι
0
Το κακο με τα κρυφα διαμαντια του Μεταξιου,ειναι οτι τα γαμας σε παναθλια δωματια,πανω σε πανβρωμικα απο Πακιστανιλα και Αφρικανιλα σεντονια.Ναπαλμ πρπεει να πεσει σε ολη την περιοχη μπας και ξεβρωμισει ο τοπος...
Γιατί έχει τίποτα καλό τώρα στο μετάξι;;;;

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Παίδες η ειρήνη στο Φυλής 72 είναι καλή μέσα? Επίσης μια μελαχρινή με καρέ μαλλί στο 166 Κωνσταντινουπόλεως Μελίνα μάλλον το όνομα εκεί κάνουν αφιλτρο τελειωτικο έχει πάρει κανείς? Τέλος δύο τρία πρωινά πέρασα από Καλλιφρονα και ήταν αναμενο το λαμπατερ .... Ξέρει κανείς?

pepegkas1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Πουτσαραδες μου, έχετε να προτείνετε κάνα καλό για το βράδυ για κάποιον που είναι η πρώτη του φορά (φθηνά θέλω γτ no money no honey)
Ευχαριστώ

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.461
Πόντοι
2.836
Καλησπέρα η Ειρήνη είναι πάρα πολύ καλή μέσα.
Ίσως η μόνη αξιόλογη αυτή την στιγμή στην περιοχή δες και τις κριτικές
Πρωκτικο κάνει ή κλεβει-κοραιδευει με βουλγαρική κουτοπονηργια?

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Έχω ξοδέψει γύρω στις 7.000 ευρώ στα μπουρδέλα του Μεταξουργείου. Άντε να έχω μετανοιώσει 120 ευρώ μέχρι τώρα, λαθάκια γίνονται κανείς δεν γλιτώνει από το φόλιασμα.. Η σούμα μου μέχρι τώρα μού λέει ότι όντως αυτοί που δεν πάνε μπουρδέλα και καταχωνιάζονται σε επ 'άπειρον σχέσεις σφάζουν τα νιάτα τους , χάνουν το νόημα της ζωής. Κανένας άντρας δεν κατασκευάστηκε από τους θεούς για να γαμάει μόνο μια γυναίκα κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι παντρεμένοι γαμάνε στα μπουρδέλα εδώ και έναν αιώνα. Και δεν είναι μόνο αυτοί... Ακόμα κι εκείνοι που έχουν 5 χρόνια σχέση πάλι στα μπουρδέλα γαμάνε. Ακόμα κι εγώ οταν μεθαύριο θα ξανακάνω μια σχέση -έστω και για 12 μήνες-- πάλι στα μπουρδέλα θα πετάγομαι στα κρυφά.. Συμπέρασμα: Η Ελλάδα είναι πολύ πίσω στο θέμα ερωτικές σχέσεις. Εδώ οι γυναίκες όταν γνωρίζουν κάποιον τον ρωτάνε πότε θα κάνουμε παιδί. Στο εξωτερικό οι άνθρωποι γαμιούνται με το καλησπέρα. Έτσι θέλω να γαμιέμαι κι εγώ.. Γι 'αυτό πάω στα μπουρδέλα ..Λέω ''Καλησπέρα'' και μπαίνω και γαμάω.. Τέλος. Καλησπέρες σε όλους τους Μπουρδελιάρηδες του Γαλαξία...! Υ.Γ Να γαμάτε στα μπουρδέλα σαν να είσαστε στο δωμάτιό σας κι όχι χεσμένοι από το φόβο σας μην σάς δει κάποιος γνωστός. Να νοιώθετε ελεύθεροι...! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Πέρασμα από Φωκαίας και Φυλής πολλά κλειστά το πρωί 10 και μισή περίπου, γνωστές φάτσες στα σπιτάκια με εσωτερικές μεταγραφές λόγω καλοκαιριού να υποθέσω.
Γενικά πεσμένα τα πράματα πολλά κορίτσια να λείπουν από τα στανταράκια.:think:
Μπαζομαχιες

Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Καλησπέρα κι από μένα,αυτή η Μόρα τελικά δουλεύει στο Περγάμου 1;
Βλέπω κάποιοι την έχουν πετύχει,εγώ έχω την ατυχία να το βρίσκω κλειστό.Μηπως ξέρετε εάν δουλεύει κάποιες συγκεκριμένες μέρες;
Ως συνήθως δεν ρωτάω,αλλά κάνω χιλιόμετρα να κατέβω και είναι σαν να τρως χαστούκι όταν σου κόβονται τα φτερά.
Επίσης.,να με συγχωρείτε δεν ανέβασα μια κριτική,την ξέχασα λόγο δουλειας

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Έχω ξοδέψει γύρω στις 7.000 ευρώ στα μπουρδέλα του Μεταξουργείου. Άντε να έχω μετανοιώσει 120 ευρώ μέχρι τώρα, λαθάκια γίνονται κανείς δεν γλιτώνει από το φόλιασμα.. Η σούμα μου μέχρι τώρα μού λέει ότι όντως αυτοί που δεν πάνε μπουρδέλα και καταχωνιάζονται σε επ 'άπειρον σχέσεις σφάζουν τα νιάτα τους , χάνουν το νόημα της ζωής. Κανένας άντρας δεν κατασκευάστηκε από τους θεούς για να γαμάει μόνο μια γυναίκα κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι παντρεμένοι γαμάνε στα μπουρδέλα εδώ και έναν αιώνα. Και δεν είναι μόνο αυτοί... Ακόμα κι εκείνοι που έχουν 5 χρόνια σχέση πάλι στα μπουρδέλα γαμάνε. Ακόμα κι εγώ οταν μεθαύριο θα ξανακάνω μια σχέση -έστω και για 12 μήνες-- πάλι στα μπουρδέλα θα πετάγομαι στα κρυφά.. Συμπέρασμα: Η Ελλάδα είναι πολύ πίσω στο θέμα ερωτικές σχέσεις. Εδώ οι γυναίκες όταν γνωρίζουν κάποιον τον ρωτάνε πότε θα κάνουμε παιδί. Στο εξωτερικό οι άνθρωποι γαμιούνται με το καλησπέρα. Έτσι θέλω να γαμιέμαι κι εγώ.. Γι 'αυτό πάω στα μπουρδέλα ..Λέω ''Καλησπέρα'' και μπαίνω και γαμάω.. Τέλος. Καλησπέρες σε όλους τους Μπουρδελιάρηδες του Γαλαξία...! Υ.Γ Να γαμάτε στα μπουρδέλα σαν να είσαστε στο δωμάτιό σας κι όχι χεσμένοι από το φόβο σας μην σάς δει κάποιος γνωστός. Να νοιώθετε ελεύθεροι...! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ
Το κείμενο είναι λίγο αλλά αντ' άλλα και βρίθει υποθέσεων και γενικεύσεων, οι άνθρωποι δεν είναι ρομπότ να έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες και να κάνουν τα ίδια πράγματα με τον ίδιο τρόπο, αρκέσου στο να περνάς εσύ καλά με τον τρόπο που νομίζεις σωστό για εσένα και άσε τους αφορισμούς και τους οικτιρμούς για τους παντρεμένους, όπως λέει και ο λαός μας έκαστος εφ' ω ετάχθη

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.564
Πόντοι
4.646
Η Νέλλη στο Ιάσονος 46 όροφο, αυτή που δουλεύει και στο Φυλής 109 ισόγειο. Δεν μου γεμίζει το μάτι ότι κάνει γι'αυτήν τη δουλειά...
Μακριά από αυτή τη φόλα! Το ζώον δεν αφήνει 69 ενώ ανακοινώνεται στο σαλόνι! :jerking:Και μέσα λέει ότι θα πάθει κακό το μουνι της! ΦΟΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!:angry:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom