Μεσημεριάτικη τσάρκα στο Εμετουργείο, χθες, για επιτόπια έρευνα, έπειτα από μια ανάρτηση ενός συναγωνιστή. Στο πρώτο ρδέλο δούλευαν δύο κοπέλες. Η Κατερίνα, με γλυφοκωλάδα στο πρόγραμμά της και η Ειρήνη, με φούλ, συν πρωκτικό. Ήμουν περίεργος, για να δω την Κατερίνα. Σκέφτηκα, πως εάν ήταν, έστω και λίγο, κάτω του μετρίου από εμφάνιση, θα περνούσα μόνο για το γλυφοκώλι, το οποίο έχω μεγάλη ανάγκη αυτές τις ημέρες, καθώς έχω κάποια θεματάκια και με πονάει πάρα πολύ και η μέση μου. Δεν ξέρω για εσάς, μάγκες μου, αλλά σε εμένα η πρωκτολειχία, όπως είναι το ορθό, έχει ευεργετικές ιδιότητες. Θυμάμαι, μετά από σκληροπυρηνικά γλυφοκώλια, ειδικά από την γλώσσα της Αλιόνας, έφευγαν τα πάντα: Πονοκέφαλοι, ημικρανίες, κάτι σπυράκια που είχα στην πλάτη, ακόμα και οι κάλοι στα πόδια. Αφού περίμενα αρκετά λεπτά στο σαλόνι, μιλώντας με τον τσάτσο που μοιάζει με τον Στάθη Ψάλτη, άνοιξε η πόρτα του δωματίου και βγήκε από μέσα το ΑΜΕΑ Κατερίνα, γνωστό από Λιοσίων και Διδύμου. Ατσούμπαλο σώμα, ηλίθια φάτσα και ένα απαίσιο κούρεμα, το οποίο την κάνει να μοιάζει με τρόφιμο του Νταού Πεντέλης. Σχεδόν αμέσως, βγήκε και ενας Πασοκιστανός. Χαμογελούσε και το πρόσωπό του είχε μία παροιμιώδη ηρεμία. Ρε, τι σου κάνουν τα γλυφοκώλια, και τα αγρίμια ημερεύουν. Η πατσαβούρα πήρε τελικά αυτό που της άξιζε: Να δουλεύει σε μπουρδέλο, στο
Μεταξουργείο και να γλύφει βρώμικους κώλους Πακιστανών, για 10 ευρώ. Κατευθύνθηκε στο επόμενο δωμάτιο, όπου βρισκόταν ήδη η Ειρήνη, η οποία την περίμενε μαζί με έναν πελάτη, για παρτούζα. Μέχρι να δω την άλλη κοπέλα, μιλούσα με τον τσάτσο και του έλεγα για την ομοιότητα του με τον Ψάλτη και για ότι τον σχολιάζουν, καλοπροαίρετα, στο forum, με αυτόν να δείχνει κολακευμένος. Μετά από μερικά λεπτά βγήκε και η Ειρήνη, από το δωμάτιο. Πρόκειται για μία τραγική και χοντροκομένη milf. Ο τύπος που τις παρτούζωσε πρέπει να έπασχε από μετατραυματικό στρες, δεν εξηγείται αλλιώς. Κόβω τον πούτσο μου, ότι το επόμενο βήμα, για αυτόν, θα είναι η αυτοκτονία. Έχω οραματιστεί και τον τίτλο που θα έχει η είδηση: "Μεσήλικας, ντυμένος κούνελος, ανέβηκε σε ταράτσα για να πείσει 12χρονη, η όποια απειλούσε να αυτοκτονήσει, να μην πέσει. Τελικά το κορίτσι τον έπεισε και έπεσε αυτός." Για την ιστορία, τσέκαρα και το υπόγειο, όπου είδα μία μεσήλικα, σωστό δαμάλι. Πιο πολύ έμοιαζε με σφαιροβόλο, παρά με εκδιδόμενη. Επισκέφτηκα και άλλα δύο τσαρδιά, το Ιάσωνος 37Β και ένα μέσα στο πορνό-Mall, αλλά είδα μόνο κάτι μπουρούχες. Μετά από αυτή την επίσκεψη, για εμένα έκλεισε ο κύκλος μου, στο
Μεταξουργείο.