Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 86 άτομα (7 μέλη και 79 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.164
Πόντοι
9.846
Αυτό η δεν είναι η Ανίτα από μετάξι παλιότερα?
Αυτή ειναι, επέστρεψε σε κανέναν οίκο ή παραμενει σε μασάζ κατ οίκον; Ή έχει κάνει κάτι δικό της όπως call ή ελαιοτριβείο;
Εχουμε καμια πλεροφορια;

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.221
Πόντοι
1.960

XristosT18

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Μύστη μου, την είχαμε πελώρια ανάγκη την ανάρτηση σου για το σιχαμενο Μετάξι!:rockon: Ελάχιστες περιπτώσεις αξίζουν αλλά για μένα το Μετάξι ήταν πάντα ένας βούρκος που κάπου θα κρύβει κάποιο διαμάντι!:rose: Θα σου προτείνω ένα καινούργιο δικό μου στανταρακι για απλό πρόγραμμα με 69 που θα τιμήσει το 10ρικο που της δίνεις. Επίσης, έχω και κάτι καλό στο 10ρικο επίσης σε περίπτωση που είσαι λάτρης του πρωκτικού. :zfuck: Σου στέλνω π.μ. :hi:
Δώσε και σε εμάς τους νεους πληροφορίες μυστη

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.862
Πόντοι
4.646
Αυτή ειναι, επέστρεψε σε κανέναν οίκο ή παραμενει σε μασάζ κατ οίκον; Ή έχει κάνει κάτι δικό της όπως call ή ελαιοτριβείο;
Εχουμε καμια πλεροφορια;

Αυτή είναι. Την πέτυχα πρόσφατα στο μετρό στο Μεταξουργείο.
Η γνωστή Ανίτα που μεσουράνησε στο 10ρικο του Μεταξιακού βούρκου ψωνίζει
που και που από τον γνωστό φούρνο της πλατείας Καραϊσκάκη. Εκεί τυχαίνει να συχνάζουν
επίσης μύστες :rockon: αλλά και σκουπίδια της πιάτσας :vomit:.

Στην ερώτησή σου, Διανοούμενε, ο κλώνος πόσταρε λογικά μια παλιά φωτογραφία από
το Οσμοσέ μασάζ για να δημιουργήσει εντυπώσεις...:jerking:
Αν επανεμφανιστεί η Ανίτα, θα δημιουργήσει τρελές ουρές ως όαση στο
χιλιοκατουρημένο Μετάξι... :hi:

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Εχουμε καμια πλεροφορια;
Μασάζ ακόμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

που και που από τον γνωστό φούρνο της πλατείας Καραϊσκάκη. Εκεί τυχαίνει να συχνάζουν

Ρε μαλακά άμα φας φαπα θα πας 3 μήνες στο ΚΑΤ

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
210
Like
12.496
Πόντοι
31.618
Χαχα σιγά ρε μια χαρά είναι πόσες να πηγαίνω δλδ κάθε μέρα όπως εσύ?και εσύ 54 κριτικές έχεις δε βλέπω καμιά 200 κριτικές,τις μισές σου φορές έχω πάει και είμαι μόνο 23 ενώ εσύ 30+ μπορεί και 40,άλλη δουλειά δε θα κάνω δλδ κάθε μέρα εκεί?καταρχήν αυτό δε γίνεται,και στη τελική απόψεις είναι εγώ θεωρώ ότι δε είναι ούτε λίγες ούτε πολλές εσύ πίστευε ότι είναι ελάχιστες και δε είναι 6 φορές το χρόνο αλλά 8-10.
8 με 10 πάω το μήνα και θεορω την φάση αυτή πολύ σιντηριτηκη.εχων περάσει μήνες που πηγενα κάθε μέρα.
Το ρεκόρ μου σε μια μέρα είναι 10 φορές
Είμαι 51 χρόνον και καθόλου μπάρμπας
Μικρέ έχεις δρόμο ακόμα

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
8 με 10 πάω το μήνα και θεορω την φάση αυτή πολύ σιντηριτηκη.εχων περάσει μήνες που πηγενα κάθε μέρα.
Το ρεκόρ μου σε μια μέρα είναι 10 φορές
Είμαι 51 χρόνον και καθόλου μπάρμπας
Μικρέ έχεις δρόμο ακόμα
51χρονων είσαι μπαρμπας φίλε,γέρος,εγώ είμαι 23 και μια χαρά αρχή έχω κάνει σε 3 χρόνια και κάτι μήνες κοντά 4 27 φορές,δε έχω ξέρεις και τα πολλά λεφτά που έχεις εσύ ώστε να πηγαίνεις κάθε μέρα,και Μεταξουργείο που μπορώ να πηγαίνω συχνά δε πάω γιατί είναι σκατα,2 φορές πήγα εκεί και ήταν άσε.

Τελευταία τροποποίηση:

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Επαναλαμβάνω την χθεσινή ερώτηση, έκφυλο γκράνυ στο Μεταξουργείο απογευματινή βάρδια για πίπα κώλο εμπλοκή υπάρχει; Εμφάνιση αδιάφορη κάθε πληροφορία δεκτή

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.164
Πόντοι
9.846

Δε θα ξαναπαίξει Μετάξι. Ή Φυλής ή γυρολόγα σε Ρόδο, Βόλο, Κρήτη ή μασάζ ή και call μπορεί στο μέλλον.
Πολυ καλο κορίτσι, πολυ ομορφη, πολυ καθαρη. Εντάξει από σώμα δεν αλλά είχε πολυ τίμιες υπηρεσίες.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.164
Πόντοι
9.846
Όσο αφορά τις κριτικές θα πω τουτο. Εχω πορνοκαριερα 25+ ετών. Πλουσια όχι μια φορά στο τόσο. Εχω παρει κοντά 60 με 70 ιερόδουλες. Το ότι δεν έχω γράψει κριτικές, έχω γράψει μόνο 7, παει να πει ότι δεν γαμαω στον αγοραιο έρωτα; Οχι! Απλά δεν θέλω να γράφω κριτικές, έτσι απλά, και προτιμαω τις συζητήσεις σε αυτό το νημα ως επί το πλειστον.
Όσο για την εμπειρία μου στους οίκους της ακολασίας την καταλαβαίνουν οι συναγωνιστές άσχετα απο τις λίγες κριτικές μου. Από τα λεγόμενα μου και μόνο!
Απλά πρεπει να καταλάβουμε ότι καλό είναι οι κριτικές, ναι βοηθάνε τον συνοδοιπορο αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα....

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
Όσο αφορά τις κριτικές θα πω τουτο. Εχω πορνοκαριερα 25+ ετών. Πλουσια όχι μια φορά στο τόσο. Εχω παρει κοντά 60 με 70 ιερόδουλες. Το ότι δεν έχω γράψει κριτικές, έχω γράψει μόνο 7, παει να πει ότι δεν γαμαω στον αγοραιο έρωτα; Οχι! Απλά δεν θέλω να γράφω κριτικές, έτσι απλά, και προτιμαω τις συζητήσεις σε αυτό το νημα ως επί το πλειστον.
Όσο για την εμπειρία μου στους οίκους της ακολασίας την καταλαβαίνουν οι συναγωνιστές άσχετα απο τις λίγες κριτικές μου. Από τα λεγόμενα μου και μόνο!
Απλά πρεπει να καταλάβουμε ότι καλό είναι οι κριτικές, ναι βοηθάνε τον συνοδοιπορο αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα....
Και εγώ ρε μάγκα είμαι 23 χρονων και σε 3 χρόνια και κάτι μήνες κοντα στα 4 χρόνια που έχω ξεκινησει και έχω γαμησει 20 διαφορετικές ιερόδουλες και συνολικές φορές 27 είναι λίγες?όχι γιατί εδώ λένε είναι λίγες επίσης μη τα ισοπεδώνουμε όλα,λίγες δε είναι αλλά ούτε και πολλες μέτριες είναι όχι όμως να λένε είναι λίγες,εγώ και φυλής έχω πάει και Μεταξουργείο και στούντιο μέχρι και βίζιτα σε ξενοδοχειο και είμαι μόνο 23 όχι να με αμφισβητούν ότι έχω πάει λίγες φορές.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Και εγώ ρε μάγκα είμαι 23 χρονων και σε 3 χρόνια και κάτι μήνες κοντα στα 4 χρόνια που έχω ξεκινησει και έχω γαμησει 20 διαφορετικές ιερόδουλες και συνολικές φορές 27 είναι λίγες?
Καλώς τον Τζιμάκο! :P

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Ήθελα να το γράψω από προχθές αλλά βαριέμαι την άρνηση του μικρού,δεν είμαι εγώ,ποιος είναι ο Τζιμακος και τέτοια.Μπαμ κάνει ο πουστης πάντως.

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
Ήθελα να το γράψω από προχθές αλλά βαριέμαι την άρνηση του μικρού,δεν είμαι εγώ,ποιος είναι ο Τζιμακος και τέτοια.Μπαμ κάνει ο πουστης πάντως.
Λέγε ότι θες δε είναι καν αυτός που λες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δε είμαι ο τζιμακος αλλά οκ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
52.098
Πόντοι
27.261
γουσταρω καμ μπακ τζιμακου (που δεν ειναι ο τζιμακος ομως) και γλεντι 24/7 ανελεητο με υπολογισμους, αριθμους, πολλαπλασιασμους, δεκαδικους, δεκατα, λιγο πιο κατω απο 7, αλλα και λιγο πιο πανω απο 6,5 :tooth:
ΣΤΗΡΙΖΩ ΝΕΟΛΑΙΑ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥΣ :headbang2:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
18 Ιουν 2018
Like
192
Πόντοι
0
Είχαμε την Μάγκυ από Ιάσωνος 43 αλλά πρόλαβε κι έκανε έκτρωση...:rockon: Δυστυχώς, δεν πρόλαβες κλωνε...:hi:
Δεν ειμαι κλωνος. Δοκιμασα με την Μαγκυ δεν ειναι γκαστρωμενη ειναι πολυ θλιβερο

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.747
Πόντοι
1.706
Ποιός είναι αυτος; εκείνος που έλεγε ότι μόλις τελείωσε το Λύκειο,θα σπουδάσει,θα γίνει πληροφορικαριος,θα βγάλει καργα χρήμα, θα βρει γκομενα,δεν θα πάει στις πουτανες,θα,θα,θα,θα,θα,θα. Και τώρα αποκαλύπτει ότι είναι 23 Δεν έκανε τίποτα και πηγαίνει στο πουτανες. Χαχαχαχα
Όχι, είναι διαφορετικά πρόσωπα. Ο Jimmy Gang (πληροφορικάριος) είναι 18 και φαίνεται ΟΚ.

Ο easyreader80 (ή Τζιμάκος) βγάζει γενικά συμπεράσματα για τις γυναίκες από ό,τι άκουσε δεξιά κι αριστερά ή από κάνα δυο φίλους που έχει και τις ανακυκλώνει καθημερινά βγάζοντας όσους του πάνε κόντρα ανίδεους και ότι λένε μπούρδες. Το καινούργιο στοιχείο που πρόσθεσε αυτή τη φορά είναι ότι τώρα έχει εμπειρία και από το εξωτερικό. :cheesy:

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
Όχι, είναι διαφορετικά πρόσωπα. Ο Jimmy Gang (πληροφορικάριος) είναι 18 και φαίνεται ΟΚ.

Ο easyreader80 (ή Τζιμάκος) βγάζει γενικά συμπεράσματα για τις γυναίκες από ό,τι άκουσε δεξιά κι αριστερά ή από κάνα δυο φίλους που έχει και τις ανακυκλώνει καθημερινά βγάζοντας όσους του πάνε κόντρα ανίδεους και ότι λένε μπούρδες. Το καινούργιο στοιχείο που πρόσθεσε αυτή τη φορά είναι ότι τώρα έχει εμπειρία και από το εξωτερικό. :cheesy:
Μόνο που καλόγερο δε είμαι ο τζιμακος που αναφέρεις αλλά αφού επιμένεις οκ μη στο χαλάσω.

Τελευταία τροποποίηση:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.902
Πόντοι
2.846
Σήμερα περίπου 5-5.30 το απόγευμα πέρασα έξω από το κατάστημα της Αχαρνών 85 - για το οποίο έμαθα πρόσφατα ότι είχε ασιάτισσες.
Το μαγαζί δεν φαινόταν να είναι ανοιχτό. Κλειστή η κάτω πόρτα στο ισόγειο, καλά, τα παντζούρια στον όροφο αναμενόμενο να είναι κλειστά.
Έχει πάει κανείς πρόσφατα για να έχει ιδέα τι παίζεται;
Λειτουργεί το κατάστημα; Ή μήπως λειτουργεί μόνο βραδυνές ώρες και πρέπει να ξαναπεράσω βράδυ για να τσεκάρω;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
52.098
Πόντοι
27.261
Σήμερα περίπου 5-5.30 το απόγευμα πέρασα έξω από το κατάστημα της Αχαρνών 85 - για το οποίο έμαθα πρόσφατα ότι είχε ασιάτισσες.
Το μαγαζί δεν φαινόταν να είναι ανοιχτό. Κλειστή η κάτω πόρτα στο ισόγειο, καλά, τα παντζούρια στον όροφο αναμενόμενο να είναι κλειστά.
Έχει πάει κανείς πρόσφατα για να έχει ιδέα τι παίζεται;
Λειτουργεί το κατάστημα; Ή μήπως λειτουργεί μόνο βραδυνές ώρες και πρέπει να ξαναπεράσω βράδυ για να τσεκάρω;
2η βαρδια και περα τσεκαρε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom