Έχω προλάβει Aurora κατάλευκη. (πριν μαζέψει χαρτί, να κάνει solarium κάθε μέρα, χειμώνα, καλοκαίρι και πριν μάθει τις Ελληνικές παραλίες)
Θα Σέβεστε !
Ρε μαγκες ξερεις κανεις τιποτα για μια Νανσυ παλιοτερα ως Αννα που δουλευε Αλκαμενους 117 και παλιοτερα Περγαμου 27;;;;
Ειχα κανει καλα γαμησια μαζι της 50-55 καβλιαρα με πιασιματα και κοντο μαλλι
Έχω προλάβει Aurora κατάλευκη. (πριν μαζέψει χαρτί, να κάνει solarium κάθε μέρα, χειμώνα, καλοκαίρι και πριν μάθει τις Ελληνικές παραλίες)
Θα Σέβεστε !
Ρε μαγκες ξερεις κανεις τιποτα για μια Νανσυ παλιοτερα ως Αννα που δουλευε Αλκαμενους 117 και παλιοτερα Περγαμου 27;;;;
Ειχα κανει καλα γαμησια μαζι της 50-55 καβλιαρα με πιασιματα και κοντο μαλλι
Καλησπέρα μύστες θέλω να επισκεφτώ την Αντριάνα η την Αλεξάνδρα(Έχω ξαναπεράσει) στ χωματιανου 11β απλώς έχω τις επιφυλάξεις μου γιατί κάποιοι έγραφαν εδώ στην ενημέρωση ότι έχουν ρίξει τις υπηρεσίες τους πάρα πολύ τελευταία φορά που πέρασα με την Αλεξάνδρα ήταν κοντά στ Πάσχα όταν είχα ερθει πάλι Ελλάδα εάν έχεις περάσει κάποιος τώρα τελευταία ας μου πει κάτι...
@n.smirni76 ξερεις που πηγε αυτη η Σασα απο Φωκαιας 7 υπογειο ευθεια, η οποια μου ειπε οτι δουλευε και σε καποια απο τους πανω οικους ? Δουλευε πρωινη την τελευταια φορα που πηγα.
Θα Σέβεστε !
Βασικά είναι κάθε 1μησι μήνα το λες αποχή από τα μπουρδέλα εσύ αυτό?νομίζω κάθε 1μησι μήνα δε είναι άσχημα δλδ κάθε μέρα να πηγαίνει κανείς ?θέλει να του λείπουν κιόλας ελάχιστο ώστε μετά να πηγαίνει με πιο όρεξη.