Διαγραμμένο μέλος 181930
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2018
- Like
- 192
- Πόντοι
- 0
εισαι λιγο μπετοβλακας.. βλαχοπονηροςΑπό το 2018 που ψάχνεις και ρωτάς γι'αυτήν την υπηρεσία, βρήκες ανταπόκριση στο forum αυτό;
εισαι λιγο μπετοβλακας.. βλαχοπονηροςΑπό το 2018 που ψάχνεις και ρωτάς γι'αυτήν την υπηρεσία, βρήκες ανταπόκριση στο forum αυτό;
Είχαμε την Μάγκυ από Ιάσωνος 43 αλλά πρόλαβε κι έκανε έκτρωση... Δυστυχώς, δεν πρόλαβες κλωνε...εχουμε καμια με φουσκωμενη κοιλιτσα να γλυψουμε ποδαρακια και υστερα να χυσουμε μεσα δυνατα;
Το δικό μου, τύπε. Έφαγα γίγαντες και το κλαναριδι εξαπολύεται σαν μυδραλιοβολο....κανα δυνατο κωλοτρυπιδι τωρα εχουμε?
ποσες φορες εχεις παει σε ιεροδουλες θυμασαι καθολου?Φώκαιας 7 σαράντα ετών πολύ συνεργάσιμη ελεύθερο στοματικό τελειωτικό όχι άσχημα αλλά είχα και άλλο χρόνο να ψάξω κάτι πιο όμορφο που δεν εκμεταλλεύτηκα
Φιλαράκι μου, αν σου κάνει κάποιος πάσα τηλ ή info που θα την βρούμε, γίνε κι εσύ Τσάβι και κάνε μου μια πασούλα. Ψήνομαι φουλ να την ξαναδώ. Πριν 4 μήνες περίπου, μου έδωσε το τηλ σε χαρτάκι αλλά βαρέθηκα να το περάσω στο τηλ. Αυτός είμαι.Συναγωνιστές, μήπως ξέρει κάποιος που βρίσκετε η Βερονικα με τα τατου και τα γυαλια που εμφανίστηκε πριν καποιους μήνες στη Φώκαιας και ως Αντριαννα; Αν καποιος αγιος ανθρωπος εχει κανα τηλέφωνο θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν θέλει να μου το στείλει με ένα μήνυμα, γιατί έναν αριθμό της που έχω δε λειτουργεί πλέον. Ευχαριστώ πολύ! Γαμάτε γιατί χανόμαστε!
19ποσες φορες εχεις παει σε ιεροδουλες θυμασαι καθολου?
Καλά είσαι για 22χρονων που είσαι,εγώ είμαι 23χρονων και έχω πάει 27φορες
για φέτος ?Καλά είσαι για 22χρονων που είσαι,εγώ είμαι 23χρονων και έχω πάει 27φορες
οχι συνολο φιλε απο τα 19 ξεκινησα δλδ περιπου 4 χρονια(οχι ακριβως)για φέτος ?
είχε βγάλει παλιότερα σαιτ με το κινητό της φώτο κλπ αλλά μάλλον τα έκλεισε.Συναγωνιστές, μήπως ξέρει κάποιος που βρίσκετε η Βερονικα με τα τατου και τα γυαλια που εμφανίστηκε πριν καποιους μήνες στη Φώκαιας και ως Αντριαννα; Αν καποιος αγιος ανθρωπος εχει κανα τηλέφωνο θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν θέλει να μου το στείλει με ένα μήνυμα, γιατί έναν αριθμό της που έχω δε λειτουργεί πλέον. Ευχαριστώ πολύ! Γαμάτε γιατί χανόμαστε!
Καλησπέρα αυτή την ώρα μια σύντομη περιστροφή σε μερικά μαγαζιά επειδή οι κεραίες έλαβαν σήμα έσπευσα να επιβεβαιώσω
Στο Κώσταντινουπολεως 166υπογειο αυτή την στιγμή δουλεύει η Αλινα που παλιότερα ήταν Διδύμου16 μια πληροφορία που σίγουρα ενδιαφέρει κάποιους που έχουν ρωτήσει η Αλινα λοιπόν έχει σπάσει στο πρόσωπο και έχει αδυνατίσει λίγο
Επίσης πέρασα καί από τα εξής
Χωματιανου 11οροφος Αλεξάνδρα η γνωστή
Βεργας2 Βίκυ γκρανυ
Φυλής 109 όροφος Βικτώρια κοκκινομάλλα κανονικό σώμα έτσι και έτσι
Αυτά καλη συνέχεια
Καλημέρα ναι αυτή την Αλινα λέω πού ήταν παλιότερα Διδύμου16Αλίνα λες αυτή με τον μεγάλο κώλο??
Αουρόρα φυλής 54β απόγευμαΠαίδες καλησπέρα, ξέρουμε καμία πιτσιρικά με σχετικά μεγάλα φυσικά βυζια?
Φυλής, Μεταξουργείο, όπου να ναι δεν με νοιάζει.
Αδερφέ στο μυαλό μου είσαι.. τα τελευταία χρόνια το χα ρίξει στα cg, αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών τους τελευταίους μήνες έχω και ένα στανταρακι μου, τη Καρολίνα.. εχθές λοιπόν κατεβαινοντας προς φυλής,μου ήρθε να κάνω μία τσάρκα όπως παλιά. Μπήκα σε όλα.. φυλής, φωκαιας,μαγνησίας διδημου, Αλκιβιάδου βεργας.. το αποτέλεσμα αποκαρδιωτικο. Με αποκορύφωμα στην Έλλης.. Εμφανίστηκαν 3 τύπισσες πάνω από τα 55 και κακασχημες σε φάση που λέω.. δεν μπορεί, κάποιος μου κάνει πλάκα.. καταϊδρωμένος πλέον ανέβηκα φιλιππιδου και ευτυχώς που το δωμάτιο έχει ντουζιέρα..γενικά πάντως για κλάματα η φάση
Η ζιζελ δεν έχει κωλο. Καλύτερη είναι αυτή στο μπουρδελο για γαμησι μιλάμε πάντα9αρι δεν είναι ούτε η Ζιζελ.........
Ούτε 21 ρε τυπε...
Σε παρτουζα το πιάσε το παιδί?Έγκυος η Ιωάννα Τούνη - Το ανακοίνωσε στο Instagram
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιωάννα Τούνη, καθώς θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτάwww.enikos.gr