Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 285 άτομα (20 μέλη και 265 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.564
Πόντοι
4.646
εχουμε καμια με φουσκωμενη κοιλιτσα να γλυψουμε ποδαρακια και υστερα να χυσουμε μεσα δυνατα;
Είχαμε την Μάγκυ από Ιάσωνος 43 αλλά πρόλαβε κι έκανε έκτρωση...:rockon: Δυστυχώς, δεν πρόλαβες κλωνε...:hi:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.564
Πόντοι
4.646

easyrider80

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
100
Πόντοι
1
Φώκαιας 7 σαράντα ετών πολύ συνεργάσιμη ελεύθερο στοματικό τελειωτικό όχι άσχημα αλλά είχα και άλλο χρόνο να ψάξω κάτι πιο όμορφο που δεν εκμεταλλεύτηκα
ποσες φορες εχεις παει σε ιεροδουλες θυμασαι καθολου?

puspa

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2018
Κριτικές
2
Like
29
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, μήπως ξέρει κάποιος που βρίσκετε η Βερονικα με τα τατου και τα γυαλια που εμφανίστηκε πριν καποιους μήνες στη Φώκαιας και ως Αντριαννα; Αν καποιος αγιος ανθρωπος εχει κανα τηλέφωνο θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν θέλει να μου το στείλει με ένα μήνυμα, γιατί έναν αριθμό της που έχω δε λειτουργεί πλέον. Ευχαριστώ πολύ! Γαμάτε γιατί χανόμαστε!

Εγγρ.
31 Μαΐ 2022
Like
72
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, μήπως ξέρει κάποιος που βρίσκετε η Βερονικα με τα τατου και τα γυαλια που εμφανίστηκε πριν καποιους μήνες στη Φώκαιας και ως Αντριαννα; Αν καποιος αγιος ανθρωπος εχει κανα τηλέφωνο θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως αν θέλει να μου το στείλει με ένα μήνυμα, γιατί έναν αριθμό της που έχω δε λειτουργεί πλέον. Ευχαριστώ πολύ! Γαμάτε γιατί χανόμαστε!
Φιλαράκι μου, αν σου κάνει κάποιος πάσα τηλ ή info που θα την βρούμε, γίνε κι εσύ Τσάβι και κάνε μου μια πασούλα. Ψήνομαι φουλ να την ξαναδώ. Πριν 4 μήνες περίπου, μου έδωσε το τηλ σε χαρτάκι αλλά βαρέθηκα να το περάσω στο τηλ. Αυτός είμαι.

johnko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
295
Πόντοι
281
είχε βγάλει παλιότερα σαιτ με το κινητό της φώτο κλπ αλλά μάλλον τα έκλεισε.

• Like
Αντιδράσεις: puspa

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
791
Πόντοι
681
Καλησπέρα αυτή την ώρα μια σύντομη περιστροφή σε μερικά μαγαζιά επειδή οι κεραίες έλαβαν σήμα έσπευσα να επιβεβαιώσω

Στο Κώσταντινουπολεως 166υπογειο αυτή την στιγμή δουλεύει η Αλινα που παλιότερα ήταν Διδύμου16 μια πληροφορία που σίγουρα ενδιαφέρει κάποιους που έχουν ρωτήσει η Αλινα λοιπόν έχει σπάσει στο πρόσωπο και έχει αδυνατίσει λίγο

Επίσης πέρασα καί από τα εξής
Χωματιανου 11οροφος Αλεξάνδρα η γνωστή
Βεργας2 Βίκυ γκρανυ
Φυλής 109 όροφος Βικτώρια κοκκινομάλλα κανονικό σώμα έτσι και έτσι

Αυτά καλη συνέχεια

Αλίνα λες αυτή με τον μεγάλο κώλο??

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.166
Πόντοι
31.618

Kuku7

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
282
Πόντοι
21
Καλημερα σε ολους..!!!! Ειχα ρωτησει πριν καμια βδομαδα αν ξερει καποιος που εργαζονται 2 κοπελες ψιλο μεγαλες σε ηλικια που δουλευαν στο μεταξι στη κολωνου..μια σοφια κ μια φωτεινη αδυνατη..τις εχει παρει το ματι σας πουθενα;;

WESTERN 1966

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Κριτικές
12
Like
1.124
Πόντοι
371
κωνσταντινα 73α Λιοσίων..............ωραιο μωρό λειπει αυτες τις μέρες

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
γενικά πάντως για κλάματα η φάση
Αδερφέ στο μυαλό μου είσαι.. τα τελευταία χρόνια το χα ρίξει στα cg, αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών τους τελευταίους μήνες έχω και ένα στανταρακι μου, τη Καρολίνα.. εχθές λοιπόν κατεβαινοντας προς φυλής,μου ήρθε να κάνω μία τσάρκα όπως παλιά. Μπήκα σε όλα.. φυλής, φωκαιας,μαγνησίας διδημου, Αλκιβιάδου βεργας.. το αποτέλεσμα αποκαρδιωτικο. Με αποκορύφωμα στην Έλλης.. Εμφανίστηκαν 3 τύπισσες πάνω από τα 55 και κακασχημες σε φάση που λέω.. δεν μπορεί, κάποιος μου κάνει πλάκα.. καταϊδρωμένος πλέον ανέβηκα φιλιππιδου και ευτυχώς που το δωμάτιο έχει ντουζιέρα..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Σε παρτουζα το πιάσε το παιδί?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom