papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.493
- Πόντοι
- 27.261
psolarium μεχρι και στα τυμπανα απλα.Κοντή γυφτοπουλα λέει ο φίλος Τζων
βαλε και τα μπανια ενεκα καλοκαιριου... λογικα.
ιδου το αποτελεσμα.
psolarium μεχρι και στα τυμπανα απλα.Κοντή γυφτοπουλα λέει ο φίλος Τζων
Έχω προλάβει Aurora κατάλευκη. (πριν μαζέψει χαρτί, να κάνει solarium κάθε μέρα, χειμώνα, καλοκαίρι και πριν μάθει τις Ελληνικές παραλίες)psolarium μεχρι και στα τυμπανα απλα.
βαλε και τα μπανια ενεκα καλοκαιριου... λογικα.
ιδου το αποτελεσμα.
Δεν ισχύει το τηλείχε βγάλει παλιότερα σαιτ με το κινητό της φώτο κλπ αλλά μάλλον τα έκλεισε.
δεν ηξερε και μολις ειχε ερθει απο'ξω, ηταν αγουρη ακομα.Έχω προλάβει Aurora κατάλευκη. (πριν μαζέψει χαρτί, να κάνει solarium κάθε μέρα, χειμώνα, καλοκαίρι και πριν μάθει τις Ελληνικές παραλίες)
Θα Σέβεστε !
ειναι λίγο παρτάλι κατάσταση αλλά το τιμάει το εικοσαρικοΕίναι πατσαβουρομπουχεσω?
τσέκαρε Κωνσταντινουπολεως 166 υπόγειοΡε μαγκες ξερεις κανεις τιποτα για μια Νανσυ παλιοτερα ως Αννα που δουλευε Αλκαμενους 117 και παλιοτερα Περγαμου 27;;;;
Ειχα κανει καλα γαμησια μαζι της 50-55 καβλιαρα με πιασιματα και κοντο μαλλι
Ευχαριστώ αδελφέτσέκαρε Κωνσταντινουπολεως 166 υπΡ
Εντάξει ρε φίλε καλά είναι 27 φορές για ούτε 4 χρόνια που έχω ξεκινησει,3χρονια και κάτι μήνες κοντά 4.για φέτος ?
Χαχαχα εχω προλαβει Ορορα χωρις βυζγια, εγω της τα κανα ετσι απο το τραβηγμαΈχω προλάβει Aurora κατάλευκη. (πριν μαζέψει χαρτί, να κάνει solarium κάθε μέρα, χειμώνα, καλοκαίρι και πριν μάθει τις Ελληνικές παραλίες)
Θα Σέβεστε !
Α, ρε και να 'χα τα νιάτα σου.Εντάξει ρε φίλε καλά είναι 27 φορές για ούτε 4 χρόνια που έχω ξεκινησει,3χρονια και κάτι μήνες κοντά 4.
Μήπως ήσουν τακτικός πελάτης και της γνωστής Μαρίας που μοιράζει φόλες στο Φυλής 86Α ;Χαχαχα εχω προλαβει Ορορα χωρις βυζγια, εγω της τα κανα ετσι απο το τραβηγμα
Τι εννοείς δε θεωρώ πως έχω πάει λίγες,αν τις θεωρεις λίγες μου φαίνεται περίεργο.Α, ρε και να 'χα τα νιάτα σου.
Λίγες έιναι φίλε 6 φορές το χρόνο, μη το συνεχίσεις!Τι εννοείς δε θεωρώ πως έχω πάει λίγες,αν τις θεωρεις λίγες μου φαίνεται περίεργο.
Βασικά είναι κάθε 1μησι μήνα το λες αποχή από τα μπουρδέλα εσύ αυτό?νομίζω κάθε 1μησι μήνα δε είναι άσχημα δλδ κάθε μέρα να πηγαίνει κανείς ?θέλει να του λείπουν κιόλας ελάχιστο ώστε μετά να πηγαίνει με πιο όρεξη.Λίγες έιναι φίλε 6 φορές το χρόνο, μη το συνεχίσεις!