Δε με νοιάζει όσες και να πήγατε,εγώ είμαι μόνο 23χρονων ούτε 4 χρόνια δε εχω συμπληρωσει ακομα,3χρονια και κατι μηνες κοντα 4,είναι μια χαρά οι 27φορές,εσείς είστε 35 χρόνων και 50 μπαρμπες λογικό να έχετε πάει 1000.
Να ξεκαθαρίσω κατ αρχάς ότι δεν κάνουμε κόντρες εδώ, δεν μετράμε πόσα παγωτά φάγαμε φέτος, πόσα μπάνια, πόσες ιερόδουλες πηδήξαμε. Απλά συζητάμε γενικά για πορνοθέματα, μπορυρδέλα κτλ. Κυρίως όπως λέει η υπογραφή του τιτανοτεράστιου "Να ζείς, Να Γαμάς, Να Μαθαίνεις"
Εσύ ξεκίνησες την σύγκριση με τον συναγωνιστή που είχε πάει μόνο 19 φορές και πραγματικά μου φαίνονται εξαιρετικά λίγες, ειδικά για νέα παλικάρια. Αν δεν πηδάτε εσείς που είσαστε νέοι, τι να πούμε εμείς οι κολώγεροι. Σταμάτα να παίρνεις στάση αντεπίθεσης γιατί δεν σου κάνουμε επίθεση. Δες την όλη κουβέντα περισσότερο συμβουλευτικά ή καλύτερα σαν κίνητρο μα χαλαρώσεις λιγάκι και να περνάς συχνότερα καλά.
Το οικονομικό είναι ένα πρόβλημα, αν είχαμε την εμπειρία και την γνώση μας σε συνδυασμό με τα δικά σου νιάτα (ήδη σου έγραψα μακάρι να είχα τα νιάτα σου). Καθώς επίσης και την καλή σου εμφάνιση (κάπου κάτι έγραψες και δεν έχω λόγο να το αμφισβητήσω). Θα βρίσκαμε ένα cougar να το πηδάμε 2-3 φορές την εβδομάδα, να μας χαρτζιλικώνει ΚΑΙ να μας μαθαίνει και λίγα πράγματα στο κρεβάτι και μετά θα πηγαίναμε στις πιτσιρίκες στα σπιτάκια και να τους δείξουμε πόσα μας έμαθε το cougar και να φυτιλιάσουμε το χαρτζιλίκι που μας έδωσε για να νιώσουμε την ανανέωση.
Τώρα για όσα εσύ αμφισβήτησες όχι σε εμένα μόνο αλλά και σε αρκετούς άλλους συναγωνιστές, δεν χρειάζεται ούτε να σου αποδείξει κανείς τίποτα, όπως δεν ζήτησε κανείς αποδείξεις από εσένα, ούτε να το αναλύσουμε πολύ και να παρακουράσουμε το θέμα. Προτείνω απλά να παρακολουθείς λιγάκι τα θέματα και θα δείς ότι μπορείς να αφεθείς περισσότερο στο να περνάς καλά και πιο συχνά. Το πήδημα δεν είναι κάτι που το βαριέσαι τόσο εύκολα, είναι περισσότερο κάτι που "τρώγοντας μεγαλώνει η όρεξη". Περισσότερες και διαφορετικές ιερόδουλες θα σου φέρουν όρεξη για ακόμα περισσότερα πηδήματα. Στο υπογράφω. Και στην ηλικία που είσαι μπορείς και να το εκμεταλλευτείς ποικιλοτρόπως είτε για την προσωπική σου μακροζωία, είτε για να αποκτήσεις μεγαλύτερη και περισσότερη εμπειρία από τους υπόλοιπους συνομήλικους σου είτε ακόμα και σε κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις για την κοινωνική σου εξέλιξη. (Αν ζούσαμε μάλιστα στις δεκαετίες 70-80 θα σου έλεγα και για τα διάσημα "καμάκια" που βγάλανε περιουσίες από αυτό και χτίσανε ξενοδοχειάρες, αλλά πάνε πιά αυτές οι εποχές)
Θα το κλείσω λοιπόν εδώ επαναλαμβάνοντας την υπογραφή του τρειςμέγιστου "Να ζείς, Να Γαμάς, Να Μαθαίνεις"